121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tatyla
    na nehogymár....
  • DarkSector
    Mennyi időt feccőté bele? 4-6 óra kell hogy ráérezz.
  • DarkSector
    Jah igen mindig arra mutatják , amire elsődlegesen készítik, amit portolnak tovább.
    Régebben:

Xbox->PS3-->PC--->minden más

Most 90%-ban a PS van a sor elején.
  • Tatyla
    gondoltam lewarezolom pc-re a mordort hogy mégis lássam miről van szó,sajnos ez sem győzött meg hogy vegyem meg...
  • arsmarci89
    Destinyvel aki játszik vegyen fel legyenszives.27es vagyok de annyira hülyèn csinálták meg a raidet, heti strikeokat , kár hogy nem sorsol össze random emberekkel:S Magam meg lófaszra nem megyek:)Strange coin meg az Ascendant shard viszont kellene:)
  • arsmarci89
    Ùgy gondoltam hogy pl a codot mindìg a microsoftos konferenciákon mutogatják, plusz a dlck arra jönnek először:)De nem igaz a kijelentèsem mert a Destiny is Activision amiről elfeledkeztem:)
  • TDC Geronimo
    Meg se akartad venni day 1 :y
  • DarkSector
    Miért lenne bratyiság köztük? :)
  • n000rbi
    Egy seggel nekem is beleszaladt majdnem 7 óra :D
  • arsmarci89
    Jogos, Destinybe most nem is gondoltam bele
  • TDC Geronimo
    activision azzal van haverságban aki pénzt ad. Kapnak MStől is cod miatt meg sonytól is destiny miatt.
  • TDC Geronimo
    bonen nem lesz 1080p cod most se szinte 100%, mert ez se az és a korábbi previewk se voltak full HD.
  • arsmarci89
    Azért az cink hogy a Activision a Microsoftal van bratyiságba és a Sony gépén lesz csak full hd :)
  • DarkSector
    Na jó azért nemár :D Veszek én játékot, de nem 20k-ért.
    Akkor inkább játszok pc-n vele.
  • DarkSector
    Látszik hát, azt nem hiszem hogy szebb lesz, de ilyen mindenképpen...nagyon tetszik a nextgenben ez az effekt mikor mozgás van, kicsit a forgolódásnál elmossa a dolgokat, amik távolabb vannak a látómezőben.
    God of War-nál voltak ilyenek többekközt. :)
  • TDC Geronimo
    Tessék megvenni. Ezek megérdemlik.
  • arsmarci89
    Akkor nálunk szebb lesz XD Egyébként nagyon ütős!!Grafikán legalább már látszik a változás.
    Utoljára szerkesztette: arsmarci89, 2014.10.04. 19:16:39
  • DarkSector
    Xboxról rögzített gameplay...nagyon kemény lesz a single.

• DarkSector
    Jajj te szegény, megsajnállak a végén. :D add a profilodat akkor megkíméllek a játéktól. :)
    Kölcsönzök töled 1 napra adok 1000ft-ot
    :D
  • TDC Geronimo
    Kurva mordort nem lehet abbahagyni. Na még ezt, na még azt, aztán azt veszem észre, hogy elrepült 5 óra :D
  • DarkSector
  • sirpalee
    Ne szenvedjé, valszeg nem rendeltetésszerű használata a rendszernek és ennyi. Nem valószínű a ban, az egész valszeg kiskapu keresés.

Engem az jobban érdekelne, hogy mi az online mód Shadow of Mordornál.
  • DarkSector
    oks, csak emlékszem volt x360-on az a lopott profilos GOD téma, jo mondjuk ott nem koddal kellett letöltögetni a játékot az tény.
    bár itt sem írja hogy kodot ad érdekes, akkor miért van postázás? :D
  • AntiHero
    Passz, szerintem benne van, vagy nem tudom miért ilyen olcsó. Nekem anno se ps3at se xbox360at nem bannoltak ilyenért. Pedig ott is lopott bankártyás acc volt.
  • DarkSector
    profillal? az necces nem? bann?
  • AntiHero
    Olyan mint anno PS3-an. Kapsz egy profilt amivel letöltheted. A kérdés az, hogy ha már csak 1 gépen lehet használni akkor legalább tudom a saját profilommal is tolni a játékot vagy sem.
  • DarkSector
    Te figy majd okoskodni kell itt valamit, azt irja ha jol fodit a google, hogy ha leszeded csak 1x müködik, utána nem lehet letörölni a HDD-ről mert csak első alkalommal tudod a koddla letölteni. :D
    Ezen gondolkodom megéri-e így....hdd fájlokról kéne csinálni biztonsági mentést szerintem.
  • AntiHero
    Küldtem én is neki levelet. Hogy tudja e a postai dijat törölni és emailbe elküldeni. Várom a választ :)
  • DarkSector
    Ha már mordor.
    Elvileg ezt a tokot akartam megvenni e-bay-en. :D

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.04. 16:20:20
  • DarkSector
    Igen csakhogy redeem Code, akkor próbálom meg ha nem kell postázni.
    Ha a gyerek belemegy abba hogy elküldi e-mail-ben a kódot.
  • DarkSector
    Megnézem, elvileg van refund e-bay-en, meg egy haverom megkérdezi mi ez pontosan meg miért ennyi amennyi, ha nem tünik neccesnek kipróbálom. :)
    Max ha csak 1 gépre van vehettek ha lepróbáltam.
    Mondanám hogy ha jó akkor rajtam keresztül megvehetitek, csak annyi lové nincs a netes karimon jelenleg. :D

Mindegy.
    Nekem azért ez túl olcsó , még ha régió miatt is van ekkora árrés, ez a magyar árnak a 25%-a!
  • AntiHero
    + 3.000 ft a posta ha jól látom
  • DarkSector
    huh most irta kollega és igaza van, lehet csak 1 gépen fut, bár ezt nem értem miért.
    De majd max le kell próbálni, vagy még az sem nagy pénz hogy venni a sráctól még másikat még 5300ft-ot egyedül is megér basszis, mintha 10500ft-on feleznénk. :D

Szerintem legalábbs.
  • AntiHero
    Én benne vagyok, vegyük meg közösen aztán lesz valami :D
  • DarkSector
    Állítólag spanyol eladótól egy psn redeem code, ami 5300ft. :D
  • DarkSector
    Ja akkor ez nem olyan hogy megosztós, akkor valami kamu cucc nem?
    Nemtudom mi legyen haverom utánakérdez tudom-e hazsnálni, ha igen veszek egyet, ez nagyon durván megéri. :D
  • arsmarci89
    Nekem kellene;)
  • Kongy
    Azt írja, csak egy PS4-en telepíthető.
  • arsmarci89
    Ez most mi?:)
  • DarkSector
    Srácok, ki merné ezt bekockáztatni felesbe? :D

Shadow of Mordor PSN

5300FT!!!!