121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
na nehogymár.... -
Mennyi időt feccőté bele? 4-6 óra kell hogy ráérezz. -
Jah igen mindig arra mutatják , amire elsődlegesen készítik, amit portolnak tovább.
Régebben:
Xbox->PS3-->PC--->minden más
Most 90%-ban a PS van a sor elején. -
gondoltam lewarezolom pc-re a mordort hogy mégis lássam miről van szó,sajnos ez sem győzött meg hogy vegyem meg... -
Destinyvel aki játszik vegyen fel legyenszives.27es vagyok de annyira hülyèn csinálták meg a raidet, heti strikeokat , kár hogy nem sorsol össze random emberekkel:S Magam meg lófaszra nem megyek:)Strange coin meg az Ascendant shard viszont kellene:) -
Ùgy gondoltam hogy pl a codot mindìg a microsoftos konferenciákon mutogatják, plusz a dlck arra jönnek először:)De nem igaz a kijelentèsem mert a Destiny is Activision amiről elfeledkeztem:) -
Meg se akartad venni day 1 :y -
Miért lenne bratyiság köztük? :) -
Egy seggel nekem is beleszaladt majdnem 7 óra :D -
Jogos, Destinybe most nem is gondoltam bele -
activision azzal van haverságban aki pénzt ad. Kapnak MStől is cod miatt meg sonytól is destiny miatt. -
bonen nem lesz 1080p cod most se szinte 100%, mert ez se az és a korábbi previewk se voltak full HD. -
Azért az cink hogy a Activision a Microsoftal van bratyiságba és a Sony gépén lesz csak full hd :) -
Na jó azért nemár :D Veszek én játékot, de nem 20k-ért.
Akkor inkább játszok pc-n vele. -
Látszik hát, azt nem hiszem hogy szebb lesz, de ilyen mindenképpen...nagyon tetszik a nextgenben ez az effekt mikor mozgás van, kicsit a forgolódásnál elmossa a dolgokat, amik távolabb vannak a látómezőben.
God of War-nál voltak ilyenek többekközt. :) -
Tessék megvenni. Ezek megérdemlik. -
Akkor nálunk szebb lesz XD Egyébként nagyon ütős!!Grafikán legalább már látszik a változás.
Utoljára szerkesztette: arsmarci89, 2014.10.04. 19:16:39 -
Xboxról rögzített gameplay...nagyon kemény lesz a single.
-
Jajj te szegény, megsajnállak a végén. :D add a profilodat akkor megkíméllek a játéktól. :)
Kölcsönzök töled 1 napra adok 1000ft-ot
:D -
Kurva mordort nem lehet abbahagyni. Na még ezt, na még azt, aztán azt veszem észre, hogy elrepült 5 óra :D -
#15350 -
sirpalee #15387 Ne szenvedjé, valszeg nem rendeltetésszerű használata a rendszernek és ennyi. Nem valószínű a ban, az egész valszeg kiskapu keresés.
Engem az jobban érdekelne, hogy mi az online mód Shadow of Mordornál. -
oks, csak emlékszem volt x360-on az a lopott profilos GOD téma, jo mondjuk ott nem koddal kellett letöltögetni a játékot az tény.
bár itt sem írja hogy kodot ad érdekes, akkor miért van postázás? :D -
Passz, szerintem benne van, vagy nem tudom miért ilyen olcsó. Nekem anno se ps3at se xbox360at nem bannoltak ilyenért. Pedig ott is lopott bankártyás acc volt. -
profillal? az necces nem? bann? -
Olyan mint anno PS3-an. Kapsz egy profilt amivel letöltheted. A kérdés az, hogy ha már csak 1 gépen lehet használni akkor legalább tudom a saját profilommal is tolni a játékot vagy sem. -
Te figy majd okoskodni kell itt valamit, azt irja ha jol fodit a google, hogy ha leszeded csak 1x müködik, utána nem lehet letörölni a HDD-ről mert csak első alkalommal tudod a koddla letölteni. :D
Ezen gondolkodom megéri-e így....hdd fájlokról kéne csinálni biztonsági mentést szerintem. -
Küldtem én is neki levelet. Hogy tudja e a postai dijat törölni és emailbe elküldeni. Várom a választ :) -
Ha már mordor.
Elvileg ezt a tokot akartam megvenni e-bay-en. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.04. 16:20:20 -
Igen csakhogy redeem Code, akkor próbálom meg ha nem kell postázni.
Ha a gyerek belemegy abba hogy elküldi e-mail-ben a kódot. -
Megnézem, elvileg van refund e-bay-en, meg egy haverom megkérdezi mi ez pontosan meg miért ennyi amennyi, ha nem tünik neccesnek kipróbálom. :)
Max ha csak 1 gépre van vehettek ha lepróbáltam.
Mondanám hogy ha jó akkor rajtam keresztül megvehetitek, csak annyi lové nincs a netes karimon jelenleg. :D
Mindegy.
Nekem azért ez túl olcsó , még ha régió miatt is van ekkora árrés, ez a magyar árnak a 25%-a! -
+ 3.000 ft a posta ha jól látom -
huh most irta kollega és igaza van, lehet csak 1 gépen fut, bár ezt nem értem miért.
De majd max le kell próbálni, vagy még az sem nagy pénz hogy venni a sráctól még másikat még 5300ft-ot egyedül is megér basszis, mintha 10500ft-on feleznénk. :D
Szerintem legalábbs. -
Én benne vagyok, vegyük meg közösen aztán lesz valami :D -
Állítólag spanyol eladótól egy psn redeem code, ami 5300ft. :D -
Ja akkor ez nem olyan hogy megosztós, akkor valami kamu cucc nem?
Nemtudom mi legyen haverom utánakérdez tudom-e hazsnálni, ha igen veszek egyet, ez nagyon durván megéri. :D -
Nekem kellene;) -
Azt írja, csak egy PS4-en telepíthető. -
Ez most mi?:) -
Srácok, ki merné ezt bekockáztatni felesbe? :D
Shadow of Mordor PSN
5300FT!!!!