121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
    AC Unity.
  • DarkSector
    Mindegy , ettől még megveszük, még ha picit rossz szájízzel is.
    Még mindig úgy van mint egy CoD-al az Activision, szarozzák meg kevés a felbontás, de mutass jobb-élvezetesebb single-multi játékot.
    AC-t lehet szarozni, csak helyette mást nem lehet találni.
  • Totti5
    Mostanában? az mikor volt? mert az 1. rész után hatalmas a sikeres.
  • sirpalee
    Hiába látsz kis különbséget 900p és 1080p között, az X1 pont ott gyenge ps4hez képest ami a felbontásnál rohadtul számít. (ROP, mem sávszél, kevesebb shader) Pl polygonszámmal könnyebben tudja tartani a lépést.
  • Kongy
    +1

Mostanában NAGYON elkurvult a Ubisoft, vérszemet kaptak az AC-széria sikerétől... Na nem baj, majd ha jönnek a szarabbnál szarabb részek... khm.. CoD módra.
  • DarkSector
    Mondjuk az a pici felbontás eltérés engem nem fog még zavarni majd, mert sajna 720p-s tv-m van, de elhiszem más játékosoknak ez elég gáz hír.
  • DarkSector
    Én tudjátok mit nem értek?
    Miért nem azzal kerülik el a vitát, hogy mind2 platformon 1080p-ben fut a játék?
    És nem lenne vita.
    Vagy ne nyilatkoztak volna így erről, ez valóban gáz.

De bnem értem még azt sem hogy oké 720p-ben tud csak néhány játék futni, de 900p-ről beszélünk, akkor miér nem tudtak volna kisajtólni picit többet hogy 1080p legyen? vagy felskálázza a gép?

Nem értem, pc-n mikor állítgatom csak simán a felbontásokat nem látok akkora eltéréseket futásban ha 1080p alatt állítgatom.
    Na mindegy, dejó hogy pont erre akartunk Hero-val beruházni PS4-re.
    Hát ettől még szerintem megvesszük, de Ubisoft nem feltétlen szerez jó pontot ezzel a játékosoknál.

Egyértelmű itt már a Microsoft-al való cooperálás, ez tagadhatatlan.
  • n000rbi
    Igazuk van, így nem a felbontáson fognak veszekedni, hanem máson. Ekkora hülyeséget nyilatkozni. Tőlem az Ubi megrohadhat (pedig a PoP, BGE idejében még kedveltem őket)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.06. 18:51:48
  • DarkSector
    Ja hogy Pre-load-os.
  • Kongy
    Majd a Unity 3 1080p lesz. Lesz Unity 3, ez biztos. Vagy ha nem is ez lesz a címe, de AC 1523400. biztos lesz
  • shaddam
    Ennyire nem ismerik az internetet. Kb pár nap alatt lecsengene a pár fűszál hiánya xbone-on
  • Skyline
    A 900p/30fps ps4-en a fosbónnak köszönhető az Ubifosttal karöltve...

""the publisher opting to aim for platform parity to avoid discussion over the differences in performance""
  • shaddam
    Assassin's Creed "Parity": Unity is 900p/30fps on both PS4 & Xbox One. A kurva anyjuk
  • Skyline
    Ameddig a GT fejlesztések élén az a véglény áll, addig retek is marad. Porszívószimulátor...
  • Totti5
    Attól még a gépemen van a játék első bittől az utolsóig.
  • DarkSector
    Még meg sem jelent.
  • Totti5
    Már itt pihen a gépen az egész játék!!! Brutáljó ez a tréler is.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.06. 16:52:03
  • sirpalee
    Btw, nem rebesgették, hogy lesz Journey PS4-re?
  • sirpalee
    http://www.gametrailers.com/reviews/8sbhfm/alien--isolation-review

Picit szomorkodom... "good game, but not a great game", meg "lost potential". Ezt is elbaszták! Ha nem lesz hivatalos oculus rift support, akkor ps4en egy végigjátszást azért megér. :) Ha meg lesz hamarosan, akkor beszarás PC-n. :D
  • TDC Geronimo
  • n000rbi
    Hű, messze a szerda :)
  • TDC Geronimo
    Na látom itt is jól használják végre a DS4 képességeit

• Kongy
    Azon vagyok :D
  • Ulthane
    Előbb fejezd be Mordort. :)
  • Kongy
    Na én már készülök a DriveClub-ra. Szépen előfizettem 1 hónap PS+-t, aztán ha bejön, akkor upgradelem.
  • n000rbi
    Most beszéltem a konzolvilággal, csak szerdán kapom meg az Alien-t. (nem mintha nem lenne addig mivel játszani :))
  • Ulthane
    Jogos
  • Ulthane
    Köszi! :)
  • Tatyla
    Igen, igen és igen
  • n000rbi
    Így már világos. El is felejtettem ezzel számolni, pedig nap mint nap bizonyítja az esgé, hogy mekkora szar :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.06. 10:35:48
  • Kongy
    Ja semmi, mert nem neked ment, de úgy látszik mobilról az új sg még mindig nem akar rendesen működni...
  • n000rbi
    Ezt értettem, csak azt nem, hogy mi köze van ahhoz, amit én írtam :)
  • Kongy
    Ugye adott a halál előtti utolsó ellentámadás. Na most, ha ezt ki lehetne váltani egy egyszerű gombkombinációval, vagy azzal, hogy egyből magától ellentámadásba lendül Talion, és levágja azt aki megölné, az felérne egy örök élet csalással.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.06. 10:29:59
  • n000rbi
    Ezt a kommentet nem értem :)
  • Kongy
    hat akkor tul konnyu lenne mar ha kivalthatnad massal:D caragorokat is egy shadow strikeal instant meg tudod lovagolni kesobb
  • n000rbi
    Képességben azt vetted meg, hogy ha jól nyomod, akkor halálos sebzést viszel be.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.06. 09:56:21
  • Ulthane
    Egyébként az utolsó hajrá szerintem szarul van megcsinálva. Csomószor volt olyan, hogy a körön belül a megfelelő gombot nyomtam, időben, és MÉGIS meghaltam.

Illetve, azt nem értem, ha alapból is volt a megfelelő hajrá, akkor miért lehetett később képességben is megvenni?
  • Ulthane
    Egy kérdésem hadd legyen a "játék felesbe vétele" témához. Ha így vesz valaki játékot, akkor

* az adott játék egyidőben játszható-e az elsődleges és a másodlagos fiókban?
    * a DLC-k mindkét fiók alatt mennek-e?
    * a PS Plus tagság mindkét fiókon aktív lesz-e?

Köszönöm
  • Kongy
    Pont ez az, hogy nem tudják. Ezért van az az utolsó "hajrá", mielőtt lecsapnák. Így ha ügyes vagy, akkor egyszer sem kell meghalnod. Amúgy meg meghal, aztán újraéled. Ennyi :D
  • Ulthane
    Egy dolog egy picit sántít a játékban, de azt elnézzük neki: ha Talion halott, márpedig az, akkor hogy a viharba tudják az orkok megölni? :-D
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2014.10.06. 09:10:16