121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Sok évig csináltam, nagyon nem idegen tőlem, de már lejöttem a szerről :)
  • AntiHero

Még 11 óra
  • TDC Geronimo
    Ha már AC...

• SlickAdam
    Moby-nak (ehhh mobil...)
  • TDC Geronimo
    Nincs mivel játszani? szeptember óta minden hétre majdnem jut legalább 1 játékmegjelenés...
  • SlickAdam
    bevallom jol szorakoztam az alkatreszek kivalogatasaval majd osszeallitasaval. pöcsmark is jo volt arra, hogy "ertelmet" adjon a vasarlasnak. de igazabol szani a folyamatos allitgatas. szerencsere mar mindennel kesz vagyok, mar csak jatszani kell. pl 7e-ert vett Alien-t, 1440p-s DSR-el, maxra huzva, 60 fremmel, kb konzolos fogyasztassal (nem hajtja meg a gepet). fikkenzighejl!
  • Ulthane
    Az a gond, hogy én tavaly a Black Flag után megfogadtam, hogy több AC-játékot nem veszek.

Jött a Unity, s mivel NINCS MIVEL JÁTSZANI, úgyis megveszik az emberek, még ha szar, akkor is.

Bár én mostantól kezdve játékot csakis féláron, digitálisan veszek az USA Store-ból, így a Unity kemény 7500 forintomba kerül megjelenéskor. :) Ha annyiért lesz szar - márpedig az lesz -, akkor kevésbé bánom.
  • TDC Geronimo
    A játék tetszik nekem is videók alapján, DE ezeknek én egy fillért nem fizetek, ameddig nem változtatnak a hozzáállásukon. Szépen meglopom őket, ahogy megérdemlik.
  • Tatyla
    Igazából Unity a történet a kor (ami az egyik kedvencem) és a cooperativ miatt érdekel, ha csalódok akkor már én sem veszek többet...
  • Ulthane
    Ezek már múlt héten befutottak. :)
  • Moby
    Ő nyomja jól :) Ez a gépépítés, bencsmárkolás a legjobb rész az egész gémingben (csak aztán ne indíts el semmit, mer beledöglesz az unalomba) :D
  • TDC Geronimo
    Simán csak egyéni vélemény. NEM kell a kritikákra hallgatni mikor tanuljátok már meg.
  • TDC Geronimo
    Már most több 60 fpses játék van kb mint előző genben összesen. Nem ezzel van a bajom.
  • Kongy
    Befutottak az Alien Isolation kiritkák Nem értem IGN alacsony pontszámát, ennél sokkal szarabb játékokat az egekig magasztaltak... gondolom pénz áll a dologban.
  • n000rbi
    Nyugoggyá' le pécéhuszár, elő van rendelve. :D
  • Ulthane
    Ha a PS4 és az Xbox One nem képes minden játéknál 60fpst és 1080p-t produkálni, akkor kár volt picra dobni őket. Ugyanis az előző genben azt hallgattuk, hogy még ehhez gyenge a vas, de majd a következő gen ezt tudni fogja.
  • TDC Geronimo
    Féreg ubisoft próbálja menteni a menthetőt.

Final specs for Assassin's Creed Unity aren't cemented yet," a Ubisoft spokesperson explained, "but we can say we showed Assassin's Creed Unity at 900p during our hands-on preview event last week. We're confident that gamers will be thrilled with the gorgeous graphics and how Paris is brought to life in Assassin's Creed Unity.

"The development team has been hard at work delivering the best Assassin's Creed possible on next generation consoles. Regardless of which platform you're playing on, Assassin's Creed Unity will answer what an Assassin's Creed game built from the ground up for the next generation of gaming looks like and will be the best looking Assassin's Creed game ever developed."

Még mindig ott dögöljenek meg MSel karöltve.
  • Harlekin
    Mikor jössz át Forzázni????
  • Harlekin
  • Skyline
    " fröcsögésmentes normális hangvételben"

Rendesen hangosan felröhögtem.:)
    Szép volt.
  • Harlekin
    Nem észt osztok véleményt nyilvánítok olyan témában ami érint...
    És nem hiszem,hogy nekem kevesebb jogom van ehhez itt x1 tulajként fröcsögésmentes normális hangvételben, mint annak akinek még nincs ps4e fikázva x1-et!
  • Moby
    A tévedés jogát az életem hátralévő részére fenntartom magamnak.
  • Moby
    Azt beszédes, ha azt mondom ez az összes videojátékom otthon? Vagyis hazudok, mert ez is még itt van velem az irodában. Otthon egy szem ps4-em maradt, egy letöltött fez-el rajta. Snitt. Vmelyik nap meg akartam hirdetni, de meg kéne csináltatnom a bekapcsoló gombját, vagy kicseréltetni, vagy mi a rák, kedvem sincs. Semmiféle affinitásom nincs már semmilyen játékhoz. Bármelyik tyé kategóriás filmen jobban szórakozom, és erre 3 éve semmi időm nem volt. Filmezek néha. Ezt is csak az (alien) filmek miatt nézem meg.
  • Skyline
    Van hangulata, de az ilyesztés nem igazán megy maximum a nyomasztó hangulat.... Az Alien csendes gyilkológép helyett lódobogással közlekedik...

//A Forza és a FH az egyetlen ok amiért egyszer nyomott áron használtan szerzek egy Bone-t... Sony gépre értelmes autós játékot egyszerűen úgy néz ki képtelenek kiadni.
    DC körül hatalmas a hype és valóban grafikai etalon. Csak mellette a játék egy nulla. Ha annó a Crysis-ra rásütötték hogy techdemó, akkor nyugodtan mellétehetik a DC-t is...
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.07. 12:51:25
  • Ulthane
    Nem ez volt az első dolog, s vélelmezem, hogy nem is az utolsó, amiben tévedsz.
  • Moby
    Normálisan működő fórúmmotor az van, normális fórum az kevésbé. Egy kis ubisoft savazásért meg bármikor bármit feloldok. Még a pénztárcámat is ha kell.
    Mindenestre akkora hülyét ezzel sem tudok csinálni magamból, mint amit te művelsz itt bármelyik randomposztoddal. Nem megy. Szándékosan sem.
  • Ulthane
    Várjál már, az utolsó info az volt, hogy te soha többet nem jössz ide, és keresel egy normális fórumot.

Hát ennyire hihető az is, hogy ez az utolsó játék, amit veszel. :-D
  • Moby
    Mindkettőt csak láttam, egyiket sem próbáltam. Az egyik nagyon tetszett, a másik nagyon nem.
    Nincs mit várni. Tőlem mindenki úgy hypeolja be magát ahogy akarja, engem ez sosem zavart, meg biztos lesznek odabaszós gifek a drájvklábból, meg nyilván kurva szép lesz, csak játszani nem lesz vele jó. De fotóbuzulni mint az igenszar infamous, meg az összes eddigi ps4 ex játék tökéletese lesz. Majd egyszer ha belepeccselik azt is. Meh...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.07. 12:39:03
  • Kongy
    "ForzaKiller" na persze :D A Horizon 2-ről csak úgy süt a tökély, és komolyan elgondolkodtatott, hogy XOne-t vegyek. Már a Horizon 1-et is imádtam, mai napig lenyomok benne 1-2 menetet. Az biztos, hogy a DC játékmenetben (meg úgy bármi másban) a nyomába sem fog érni, max a grafikára leszek kíváncsi, de arra nagyon.

MÁS: valóban hülye az, aki Day 1 pénzt ad Ubisoft játékért. Már csak elvből sem. Én WD óta megfogadtam, hogy soha többet. Majd másodkézből, nyomott áron. A következő Ubisoft játék, amit előrendelek, és első nap megveszek az a Prince of Persia (semmi alcím) 2 lesz... bár kötve hiszem, hogy elkészül.

Amúgy nagyon fasza kis játék, ez az Alien Isolation, kár, hogy megijesztenie még nem sikerült másfél óra játék után (PT-től első percben befotam)... na de majd talán este.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.07. 12:42:14
  • SlickAdam
    "Hát nem az a baj, hogy az fh2 jó, hanem hogy a driveclub meg nem."

en is igy latom / erre tippelek. de azert varjuk ki a hatralevo par orat a velemenyekig!

"az utolsó videojáték amit vettem"

HOGY-NE!!!
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.10.07. 12:36:24
  • SlickAdam
    holnap drajvklab, nebasszalfel!
    bar nyilvanvaloan szeretned azt a bonert (a popodba :D). gyerünk, vedd meg! :)
  • Moby
    Hát nem az a baj, hogy az fh2 jó, hanem hogy a driveclub meg nem. Ott a helyszínen legszívesebben elé ültem volna, és beletoltam volna 2-3 órát, ami több lenne, mint amit játszottam az elmúlt néhány hétben összesen. Ebből a driveclubból meg a dögunalom üvölt frémenként. Ha nem az alien isolation volt az utolsó videojáték amit vettem, akkor nem kizárt, hogy lecserélem a ps4-et egy one-ra. De valójában az előbbire van lényegesen nagyobb esély.
  • Tatyla
    Én tegnap preordereltem,üssetek...
  • n000rbi
    Hála az égnek nekem nemrég igazolta vissza a KV a preorderem.

Ne idegelj a FH2-vel, mert még a héten megveszem a gépet:D
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.07. 12:26:44
  • Skyline
    "Én nem tervezem PS4 beszerzését"

Akkor mi a fenét keresel a ps4 topikban és osztod az észt? Nem dereng hogy innen bárki is átjárkának a Bone topikba Bone nélkül észt osztani.
    vagyis pápá, és köszönjük.
  • Moby
    Ez tényleg érdekel még bárkit, hogy mennyire fut szarul a soron következő assacreed??? Kénytelen vagyok feloldani a bojkottot...
    Egyáltalán ki az az elmeháborodott balfasz, aki még ad pénzt BÁRMIÉRT az ubireteknek? Van ilyen? Nem kéne. Aki szarevőkkel hál, az előbb-utóbb maga is azzá válik
    Más.

Jó ötlet volt előrendelni, és beugrani érte hocira, az eladósrác szerint nem kaptak eleget (kv). Nemtudom mi igaz ebből, de így biztosan nem is érint.
    Más2.
    Láttam a fh2-t. Hogy az mennyirekikúrtjóság te jó isten. Előre sajnálom a driveclubot. Még ha nem is összevethető, deee...szal fh2 gecijó minden porcikájában.A driveclub meg szép, éssss...hát szép, na.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.07. 12:20:59
  • n000rbi
    Rendben, hagyjuk ezt a témát, nem ér annyit. Písz.
  • Harlekin
    Valószínűleg így lehet,de nem értem mi a probléma a hszel vagy mitől más hangvételű mint az előzőek.Maximum lényegre törő és elmagyarázó...
  • Harlekin
    Röviden,hogy érthető legyen!!!Nem érint,nem tudok változtatni rajta ,ezért leszarom!Na ez rövid ideológiai mentes és konspirációt mellőző rövid válasz volt!
  • Harlekin
    Ja értem és után posztolsz 1 hszt nekem címezve a témával kapcsolatba!