121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Az FH2 csodálatos mozágsban. Írtam ma már a másik topikban: olyan motion blur van rajta, amilyet még nem láttam sehol. 30 frémes, de úgy folyik, hogy vödröt kellett a tévé alá tenni :D Elképesztő a képminőség. A szórakoztatási faktor meg...akinek az fh1 bejött, annak nincs több kérdése. Rohadtjó. Még nézni is szórakoztató. -
Evil withint talán megkukkolom az meg lesz mindenre. -
Nem mindenki. És hát engem nem is érdekel más igazán, bár bonera is ugyanúgy jön minden szar, csak csumpibb minőségben, de azok sem érdekelnek túlságosan.
Sony exek közül az egyetlen ami még érdekel az az uncharted. A BB kurvára leszerepelt, az order meg soha nem érdekelt. LPB3 biztos aranyos, csak már elég volt a ps3-as meg vitás részekkel. -
Ra1n #15847 Látszik az, sétálj be mondjuk platinumba ahol ugyan olyan kijelzőn van ugyan az a játék a két platformon. Jópárat megnéztünk.:)
Persze ha az Ubifost kitart amellett hogy inkább direktbe butítja a játékot pc-re és ps4-re hogy ne tünjön lemaradottnak a Bone, ott sok értelme nincs keresgélni..:D -
gyengebb jatekminoseg az durva kifejezes sztem. nyakamat ra h nem latszik a kulonbseg sok jateknal csak szamokban... am meg horizon 2 lehet akarmiennyi el csunyabb mint a DC ha a horizon 1 is a legjobb autos jatek szvsz amivel jatszottam
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.08. 13:20:16 -
Mindenki? Elvileg ketten veszünk Moby-val. (nekem a ps4 is marad)
@Rain: Te is csak akkor bújsz elő, ha valamit fikázni kell :) Ha nem gond, maradnék.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.08. 13:18:54 -
Ra1n #15844 Nem mindenki. És lesz itt még hónapokon belül visszatérés, mert a Forzákon kívül mást nem tud felmutatni csak gyengébb játékminőséget.:)
Mindenesetre addig átfáradhatnának a Bone topikba.:) -
PS4 topikban mindenki Xbonet vesz, nem hittem volna, hogy eljon ez a nap. enis vennek deee.. horizon2 erdekel csak meg ryse ami jon pcre (mas kerdes h nalam nem fog futni xddd) szoval kitartok a sanyi mellett foleg az exek miatt es most fizettem elo eloszor es utoljara a plusra -
a 3 ps4-emből 0 hibátlant fogtam ki. Bármilyen boneos hw hibára rezignáltan vonok vállat :D -
Ez viszont nagyon várós <3
-
Na csak azért kérdem, mert a kinyekt nélküli bundle-ökre elég sokan panaszkodnak (leglábbis ph-s one topicban)), hogy standby-ban kerregnek, meg mittudomén. Nem kéne a boxos karrierem egyből szarral kezdeni :D -
Nem csak az invite-ok. A chatmessage-ek, meg minden. A hányás csimborasszója volt nemrégiben az eset, hogy a psn mobilappon chateltünk arról, hogy senki nem tud bellépni a gépén psn-re.
LÁL -
Nem verseny ez :) Meg még amúgy is el kell vinnem ezt a csodát a szervizbe, szal ez nem holnap lesz meg. Kinyekt meg kell a tökömnek :) -
Mobilon hamarabb jönnek inviteok mindig, mint magán a PSen. Nevetséges. -
Szerinted én nem látom minden nap? :)
De a vicc az, hogy a mobilapp meg szinte mindig pöccre megy. Annyira síkhülye a sony az egészhez, hogy az már kabaré. -
Ra1n #15835 Fel kell tudnod, én éjjel 1kor nyomtam rá a ps+ full upgrade-re, aktiválta a játékot,akkor mentem vele pár kört,azóta nem tudom mi van,nem vagyok otthon. -
PSN is szar... friend betöltés, üzenetküldés, invite minden tetü lassú volt tegnap is. Állandóan összefossa magát az is. -
Picsába, azt hittem megelőzlek :D
Kinyekttel, vagy anélkül?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.08. 13:07:23 -
Ha jól értem ez itt most nem is a psn gyíkja, hanem az evolution nem bírta szerverrel. Ami előtt könnyes szemmel, értetlenül állok, mert arról azért csak van némi fogalma a sonynak hány psn+ előfizu van jelenleg :D -
Izé, már el is adtam a ps4-et, és ha igaz már vettem is egy bonet :D -
Sírnak itt a gémerek a felbontások meg fpsek miatt, de Sonyt kéne már jól picsánrúgni az ótvar fos PSNje miatt, mert nincs olyan nap, hogy ne lenne tetü lassú az egész rendszer, főleg nagyobb játékmegjelenésnél. Most már, hogy a multi is fizetős igazán nyújthatnának normális szolgáltatást.
Bármennyire féreg az MS sunset miatt lehet október végén veszek én is egy bonet. -
nabazdmeg... elofizettem a plust csak ezert... ezt tudom meg upgradelni 11k ert legalabb?! -.- -
Ra1n #15828 Mindenesetre Destiny értékelések és érték ide vagy oda...Az mindent elárul hogy azt lerohanták milliónyian mindkét platformon és semmi gond nem volt.....Itt meg a DC döglődik.... -
Ra1n #15827 Hát, az tuti hogy amennyiért a bone-t vesztegetik annyiért nem venném meg a gépet 2 darab játékért, de aki ahogy érzi.:)
Mindenesetre EGY KIS HORIZON 2
-
Forza Horizon 2 Awaiting Despatch Est: 09/10/2014
-
11500-ért, tehát nem full áron, de ez pont 11500-zal több, mint amennyit megér :D -
SlickAdam #15824 #15813 : tehat megvetted didzsital full aron? dzsizusz! -
Driveclub PSplus edition eltoltva.
Fetrengek :D
Zsák a foltját. -
Csak bénák. Eddig 3 játék 3szor ugyan úgy. Mi ezen a meglepő? Ennyi és kész, nem kell magyarázni. -
Azt az egyetlen kérdést nem tette fel senki, hogy vajon mi köze a processzornak a RAJZOLÁSHOZ.
Mióta rajzol a processzor...BÁRMIT? :) -
Ulthane #15820 Már csak azért is sántít a dolog, mert nem lesz olyan pillanata a játéknak, amikor a 30 ezer NPC-t valóban EGYSZERRE kéne a processzornak kirajzolnia. Maximum 1-200. Annyit meg nehogy már ne bírjon el. -
3 év mulva pont ugyanugy kell ignorálni egy dilettáns ubifostos féreg nyilatkozatait, mint manapság. -
Ulthane #15818 A tegnap előjött "felesleges a nyolc mag" dologhoz: az Ubi tegnap tudtunkra adta, hogy azért lesz 900p a Unity, mert a 30,000 NPC kirajzolása rengeteg erőforrást elvisz a processzortól.
Kérdem én, ha azt már a vadi új, nyolcmagos proci SEM bírja a generáció elején, akkor mire számítsunk 3 év múlva? -
Ulthane #15817 Ha nincs otthon hamburgered, akkor csinálsz magadnak a Sims 4-ben, és jól laksz azzal???? :-D -
Ne csináljátok ezt, mert én is ezen töröm a fejem, de mégis sajnálom rá a pénzt :DD -
>Viszont egy one-t behúzok fh2-vel.
Ez biza így lesz nálam is. -
Holnap viszem én is kicseréltetni az enyémet a powergomb miatt. Aztán megy a hardverapróra.
Viszont egy one-t behúzok fh2-vel. Szeretnék végre jàtszani. A szàni teknóbuzulásból elég volt. -
Az meg még jobb, hogy a DC után standby-ba tettem a gépet, legalábbis azt hittem, mert egy óra múlva láttam, hogy a fehér led villog és még mindig megy. Csak hosszan nyomva tartott power-gombra reagált, aztán viszont újrabootolásnál megállt, kikapcsolt. Újrapróbál, disk check, lefut, megint nem bootol be. Ötödjére sikerült, azóta se tudtam előidézni megint. Nagyon jó.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.08. 09:08:34 -
Izé, én ezt jóideje tudom/látom :) Dee hiszem, hogy tudok még bele rúgni itt-ott, csak ehhez még pontosabban látnom kell, mekkora is az a bullshit tartály :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.08. 08:41:16 -
Mér, ha van az mit jelent? Lejár az 1.4-es F Astrával nyélen csapatni, és miközben fejhangon visít a gép, tágra nyílt pupillákkal azt üvölti, hogy "F.szomlambo! F.szomforzaaaaaa" ?