121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Én is, de rettentő mód nem funkciónális X1en, hiába tud nagyon sok mindent... a lényeg hogy ki lett sírva a theme, háttérkép lehetőség a következő frissítésre, de könyörgöm minek? annyi mindenen lehetne finomítani hogy ne tépje az ember a haját, de nem az első ami kellett hogy 5 helyen jelezze ki a kontroller elem merülést, a másik legfontosabb meg hogy milyen háttérkép legyen a menübe... isten barmai....
  • kill3r21
    Nah igen! :)
  • Kongy
    Nem a csempén van a hangsúly, hanem a játékokon illetve a rendszer stabilitásán. Ha működik rendesen az online rész, akkor szarok bele a csempékbe.
  • kill3r21
    Én szeretem a csempét :D
  • DarkSector
    Az is. :D
  • DarkSector
    Hát a csempelofazs nem volt a legjobb választás, X360 esetében is a hajamat tépem sokszor a menüben.
  • Laza
    Csalni mindenhol lehet ... pl konzolon már sokaknak az is csalás ha XIM4-et használok ... ja, bocsi :D
  • DarkSector
    Én sem, abbahagytam.
  • Moby
    Ennyi. Egyelőre nincs más. Gyakorlatilag emiatt vettem. Nagyon demo ezen sincs. Vagy csak ên nem találom ebben a GUI pokolban. Hordó denszeszben kéne porrá égetni, aki ezt a fost kitalálta.
  • DarkSector
    Igen ez mindenhol így van, a durvább kocsik minden játékban szebbek, jobban kidolgozottabbak, nem véletlenül.....
  • kill3r21
    Dehogynem, ezért nem Multizok...mert nem elég hogy tele pro játékosokkal, még csalók is szépen vannak...:S
  • n000rbi
    Annyit hozzátennék, hogy a DC ahogy haladsz előre, az egyre izmosabb autókkal kezd élvezhetővé válni. Nem hittem volna egy percig sem az első találkozásunkkor.
    Ja és rohattymek, nekem csak kb. jövő kedden lesz gépem. :)
  • Moby
    Erről a baromságról szokjatok már le. Nem változik meg egy játék csak attól, hogy a kezembe kerül a kontroller
    Nem lesznek mások a játékmódon, és azok szàma sem változik. Sem a játékban szereplő entitások viseljedése. Sem a grafikája, sem a hangjai. Az egyetlen ami történik, hogy megtapasztalod az irányíthatóságát, meg az esetleges inputlagot. Ennyi fog történni, semmiféle misztikus hókuszpókusz. Ne áltudománykodjatok plíz :)
  • DarkSector
    Miért nem csalnak CoD és BF-ben? vagy bárhol máshol?
    A legismertedd népszerűűbb multikban van a legtöbb csaló. :)
  • kill3r21
    Látom itt is keménybe nyomod :D
  • DarkSector
    90%. :D

A maradék csak simán pro. :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.09. 22:40:39
  • arty
    és az ingyenmultis pécéverzában 20 vagy 70% a csaló?
  • arty
    már nemazé, hogy a DC-t védjem az FH2 ellenében, de ... azt ugyan mégis mennyit tologáltad? :P
  • TDC Geronimo
    Milyen játék van még meg?
  • Moby
    Rezegnek. Fantasztikus az XO kontrollere.
    FH2. Két tényt tudok megállapítani:
    -a DC agyonveri grafban a FH2-t, ha egyszer belepeccselnek mindent
    -a FH2 ennek a generációnak magasan a legszórakoztatóbb játéka eddig. A teljes palettát nézve. Annyira klappol gameplayben minden, hogy az ember fetreng a tartalomban meg az ötletekben. 40 tonna event, amiknek egyesével is nekifutsz 10x, ééés nem mondom el miért, mert oldalakat tudnék írni. Szórakoztatás kimaxolva.
    Ha ennek a negyede ott lett volna a DC-ben, azzal a graffal agyonvertek volna mindent és mindenkit ebben a genben előre sok évre.
  • DarkSector
    Jó csak azért írtam mert a szemünkre hánytad hogy ne vásárolunk 20k-s játékokat. :D
  • DarkSector
    Na jó, akkor előről, konkrét példa, mert igen nekem ez nem egyértelmű.
    Ezekszerint.

Van mindkettőnknek 1-1 profilja.

Ő Anti, és Dark.
    Mindketten a profilunkkal Primary vagyunk a saját gépünkön.
    De egymás profiljával egymás gépén beléptünk simán a bejelentkező képernyőn (Guest opció felett).

Én azt hittem ennyi az egész.
    De ezekszerint nem.

Na akkor innen írd meg pls, hogy mi a wattafak!
  • Laza
    Miért felejtettem volna el? Ki beszél itt a PSN játékárakról? Mert én egy szóval sem írtam :)
    Egy 1 éves PS+ 50$/eur, egy játék meg 60$/eur ... és a gép még egy éve sincs kint. Miért is osztogatnának még 60$/eur kategóriás játékokat?
  • Tatyla
    Ez se igaz mind ketten tudtok játszani ha ő primary te meg a secondary az ő accja meg neked a primary de látom még mindig nem világos
  • DarkSector
    Amúgy valóban lehet játszani egymás játékával ugy ha ő mint most a gépén primary, de akkor nem egyidőben, hanem csak ha nincs belépve ps4-re.
    Mindegy ennek tudatában oldjuk meg a dolgokat ezekután.
    Köszönöm/köszönjük.
  • DarkSector
    Jaja ezt vágom hogy csak 1 gépen lehet primary, na látod ezt nem mondta senki eddig, meg neten sem hangsúlyozták ezt.

köszönöm, így már értem.
  • Tatyla
    Igen de nálad ne maradjon primary azt fel kell oldani különben ő nem tudja aktiválni magának
  • DarkSector
    Magyarul ahoz hogy 2-en játszatok, először egyik gépen megvenni a profillal, majd azt a profilt a másik gépen primary-nak tenni?

Én azt hallottam, tudtam eddig, hogy a profil egy gépen legyen primary, gondoltam én ésszerűen hogy ahol használom, vezsek játékokat.

Akkor ahogy értelmezem az a lényeg hogy a profil és géphez is vásárláskor hozzáadja a játék használati jogot, és a vásárló fél használja a gép jogait a másik fél a primary-vel aktivált profilt?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.09. 21:59:14
  • Tatyla
    Miért ugrik? Mit bambáskodtok? ha te veszed a játékot anti haverodnal legyen a te accod az ő gépén a primary, ennyi...
  • DarkSector
    Jogos.
    Konzolt 100x írtam, az exclusive-ok miatt tartják, annak van értelme.
    Multiplatform játékokra és multi player játékra PC....
  • Skyline
    Nem. A fizetésünk kevés és a játékok is drágák nextgenre..:)
    Még mindig vicc hogy teszemazt MEGJELENÉSKOR megvetted a BF4-et és az új COD-ot nextgenre. Kicsengettél potom 40ezer forintot. Befizeted a multit legyen csak 10-ezer. Már 50-nél jársz. Ha a PSN behal akkor nem multizol egyikkel sem.

Ugyan ez pc-n mindamellett hogy jobb minőségben tolhatod őket: A két játék kb 25ezer volt. És pont. Multiért nem fizetsz. Ha behal az egyik játék ott a másik hogy játsz, nem egyetlen rendszertől függsz amiért még fizetsz is... Persze a nextgen változatokat cserélgetheted, stb, de nem változtat a lényegen, irreálisan drágán adják a cuccokat....

• DarkSector
    Ja USA az oké, de akkor pontosabban fogalmazok, nem a játékok drágák, hanem a fizetésem kevés.
    Ráadásul ugy tűnik ugrik a terv hogy digitálisan meg tudjuk osztani 2-en Anti-val a játkokat.

Marad a dobozos vásárlás.
  • Skyline
    Attól függ melyik Store... Egyre több címnél látom hogy 2-3ezerrel olcsóbb főként usa store-ból ,mint boltból 0-day....
  • DarkSector
    Elfelejtették és te is, hogy a PSN teljes árak a bolti áraktól mérföldekkle drágábbak, meg úgy amúgyis drágák.
  • Skyline
    A nagydurranások között nextgenen meg eléggé EA játékok is szerepelnek, arra pedig ne várjon szerintem senki hogy miközben One-ra EA Accessel nyomják a játékokat akkor Ps4-en a plusba benyomják ingyért az EA játékot...Ha ez megtörténik lesz hőbörgés a One tulajok körében az ziher...:)
    Talán jövőre majd elkezdik berakni az akkor már 1 éves első ps4 játékokat a plus-ba..TALÁN...
  • Laza
    Még PS+ címen egy teljes játék árát sem fizette ki senki sem PS4-en, hova kéne még ingyen full játékokat adogatniuk, főleg havonta?? Még egy éve sincs kint a gép. Odébb van az még.
    Páran nagyon beleszoktak a jóba :)
  • Skyline
    A vezetési élmény üt anélkül is, már kicsi autókkal is a szűkebb pályák / bitang látvány és sebességérzet meg az eltalált fizika miatt. Ma nomytam egy RS5-össel, kicsivel komolyabb kategória és odab*sz, pedig ez még semmi a kemény vasakhoz képest.:)
    Az eső a hab lesz a tortán. Már ha bírni fogja a hw, és nem azért késik mert valahogy próbálják beleollózni hogy a stabil 30 is meglegyen és a látvány is amit mutogattak..:D
    Csak a tartalom az ami foghíjas sajnos...
  • Totti5
    Nem.. mint írtam szereztem holnapra.
  • Totti5
    Igen, bár már erősen gondolkozni kell rajta, mert annyira megszoktam hogy fel sem tünik...
  • DarkSector
    "XO kontroller > DS4"

ha csak a rezgő ravaszokat nézzük akkor igen.