121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én is, de rettentő mód nem funkciónális X1en, hiába tud nagyon sok mindent... a lényeg hogy ki lett sírva a theme, háttérkép lehetőség a következő frissítésre, de könyörgöm minek? annyi mindenen lehetne finomítani hogy ne tépje az ember a haját, de nem az első ami kellett hogy 5 helyen jelezze ki a kontroller elem merülést, a másik legfontosabb meg hogy milyen háttérkép legyen a menübe... isten barmai.... -
Nah igen! :) -
Nem a csempén van a hangsúly, hanem a játékokon illetve a rendszer stabilitásán. Ha működik rendesen az online rész, akkor szarok bele a csempékbe. -
Én szeretem a csempét :D -
Az is. :D -
Hát a csempelofazs nem volt a legjobb választás, X360 esetében is a hajamat tépem sokszor a menüben. -
Csalni mindenhol lehet ... pl konzolon már sokaknak az is csalás ha XIM4-et használok ... ja, bocsi :D -
Én sem, abbahagytam. -
Ennyi. Egyelőre nincs más. Gyakorlatilag emiatt vettem. Nagyon demo ezen sincs. Vagy csak ên nem találom ebben a GUI pokolban. Hordó denszeszben kéne porrá égetni, aki ezt a fost kitalálta. -
Igen ez mindenhol így van, a durvább kocsik minden játékban szebbek, jobban kidolgozottabbak, nem véletlenül..... -
Dehogynem, ezért nem Multizok...mert nem elég hogy tele pro játékosokkal, még csalók is szépen vannak...:S -
Annyit hozzátennék, hogy a DC ahogy haladsz előre, az egyre izmosabb autókkal kezd élvezhetővé válni. Nem hittem volna egy percig sem az első találkozásunkkor.
Ja és rohattymek, nekem csak kb. jövő kedden lesz gépem. :) -
Erről a baromságról szokjatok már le. Nem változik meg egy játék csak attól, hogy a kezembe kerül a kontroller 
Nem lesznek mások a játékmódon, és azok szàma sem változik. Sem a játékban szereplő entitások viseljedése. Sem a grafikája, sem a hangjai. Az egyetlen ami történik, hogy megtapasztalod az irányíthatóságát, meg az esetleges inputlagot. Ennyi fog történni, semmiféle misztikus hókuszpókusz. Ne áltudománykodjatok plíz :) -
Miért nem csalnak CoD és BF-ben? vagy bárhol máshol?
A legismertedd népszerűűbb multikban van a legtöbb csaló. :) -
Látom itt is keménybe nyomod :D -
90%. :D
A maradék csak simán pro. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.09. 22:40:39 -
és az ingyenmultis pécéverzában 20 vagy 70% a csaló? -
már nemazé, hogy a DC-t védjem az FH2 ellenében, de ... azt ugyan mégis mennyit tologáltad? :P -
Milyen játék van még meg?
-
Rezegnek. Fantasztikus az XO kontrollere.
FH2. Két tényt tudok megállapítani:
-a DC agyonveri grafban a FH2-t, ha egyszer belepeccselnek mindent
-a FH2 ennek a generációnak magasan a legszórakoztatóbb játéka eddig. A teljes palettát nézve. Annyira klappol gameplayben minden, hogy az ember fetreng a tartalomban meg az ötletekben. 40 tonna event, amiknek egyesével is nekifutsz 10x, ééés nem mondom el miért, mert oldalakat tudnék írni. Szórakoztatás kimaxolva.
Ha ennek a negyede ott lett volna a DC-ben, azzal a graffal agyonvertek volna mindent és mindenkit ebben a genben előre sok évre. -
Jó csak azért írtam mert a szemünkre hánytad hogy ne vásárolunk 20k-s játékokat. :D -
Na jó, akkor előről, konkrét példa, mert igen nekem ez nem egyértelmű.
Ezekszerint.
Van mindkettőnknek 1-1 profilja.
Ő Anti, és Dark.
Mindketten a profilunkkal Primary vagyunk a saját gépünkön.
De egymás profiljával egymás gépén beléptünk simán a bejelentkező képernyőn (Guest opció felett).
Én azt hittem ennyi az egész.
De ezekszerint nem.
Na akkor innen írd meg pls, hogy mi a wattafak! -
Miért felejtettem volna el? Ki beszél itt a PSN játékárakról? Mert én egy szóval sem írtam :)
Egy 1 éves PS+ 50$/eur, egy játék meg 60$/eur ... és a gép még egy éve sincs kint. Miért is osztogatnának még 60$/eur kategóriás játékokat? -
Ez se igaz mind ketten tudtok játszani ha ő primary te meg a secondary az ő accja meg neked a primary de látom még mindig nem világos -
Amúgy valóban lehet játszani egymás játékával ugy ha ő mint most a gépén primary, de akkor nem egyidőben, hanem csak ha nincs belépve ps4-re.
Mindegy ennek tudatában oldjuk meg a dolgokat ezekután.
Köszönöm/köszönjük. -
Jaja ezt vágom hogy csak 1 gépen lehet primary, na látod ezt nem mondta senki eddig, meg neten sem hangsúlyozták ezt.
köszönöm, így már értem. -
Igen de nálad ne maradjon primary azt fel kell oldani különben ő nem tudja aktiválni magának -
Magyarul ahoz hogy 2-en játszatok, először egyik gépen megvenni a profillal, majd azt a profilt a másik gépen primary-nak tenni?
Én azt hallottam, tudtam eddig, hogy a profil egy gépen legyen primary, gondoltam én ésszerűen hogy ahol használom, vezsek játékokat.
Akkor ahogy értelmezem az a lényeg hogy a profil és géphez is vásárláskor hozzáadja a játék használati jogot, és a vásárló fél használja a gép jogait a másik fél a primary-vel aktivált profilt?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.09. 21:59:14 -
Miért ugrik? Mit bambáskodtok? ha te veszed a játékot anti haverodnal legyen a te accod az ő gépén a primary, ennyi... -
Jogos.
Konzolt 100x írtam, az exclusive-ok miatt tartják, annak van értelme.
Multiplatform játékokra és multi player játékra PC.... -
Skyline #16100 Nem. A fizetésünk kevés és a játékok is drágák nextgenre..:)
Még mindig vicc hogy teszemazt MEGJELENÉSKOR megvetted a BF4-et és az új COD-ot nextgenre. Kicsengettél potom 40ezer forintot. Befizeted a multit legyen csak 10-ezer. Már 50-nél jársz. Ha a PSN behal akkor nem multizol egyikkel sem.
Ugyan ez pc-n mindamellett hogy jobb minőségben tolhatod őket: A két játék kb 25ezer volt. És pont. Multiért nem fizetsz. Ha behal az egyik játék ott a másik hogy játsz, nem egyetlen rendszertől függsz amiért még fizetsz is... Persze a nextgen változatokat cserélgetheted, stb, de nem változtat a lényegen, irreálisan drágán adják a cuccokat....
-
Ja USA az oké, de akkor pontosabban fogalmazok, nem a játékok drágák, hanem a fizetésem kevés.
Ráadásul ugy tűnik ugrik a terv hogy digitálisan meg tudjuk osztani 2-en Anti-val a játkokat.
Marad a dobozos vásárlás. -
Skyline #16098 Attól függ melyik Store... Egyre több címnél látom hogy 2-3ezerrel olcsóbb főként usa store-ból ,mint boltból 0-day....
-
Elfelejtették és te is, hogy a PSN teljes árak a bolti áraktól mérföldekkle drágábbak, meg úgy amúgyis drágák. -
Skyline #16096 A nagydurranások között nextgenen meg eléggé EA játékok is szerepelnek, arra pedig ne várjon szerintem senki hogy miközben One-ra EA Accessel nyomják a játékokat akkor Ps4-en a plusba benyomják ingyért az EA játékot...Ha ez megtörténik lesz hőbörgés a One tulajok körében az ziher...:)
Talán jövőre majd elkezdik berakni az akkor már 1 éves első ps4 játékokat a plus-ba..TALÁN... -
Még PS+ címen egy teljes játék árát sem fizette ki senki sem PS4-en, hova kéne még ingyen full játékokat adogatniuk, főleg havonta?? Még egy éve sincs kint a gép. Odébb van az még.
Páran nagyon beleszoktak a jóba :) -
Skyline #16094 A vezetési élmény üt anélkül is, már kicsi autókkal is a szűkebb pályák / bitang látvány és sebességérzet meg az eltalált fizika miatt. Ma nomytam egy RS5-össel, kicsivel komolyabb kategória és odab*sz, pedig ez még semmi a kemény vasakhoz képest.:)
Az eső a hab lesz a tortán. Már ha bírni fogja a hw, és nem azért késik mert valahogy próbálják beleollózni hogy a stabil 30 is meglegyen és a látvány is amit mutogattak..:D
Csak a tartalom az ami foghíjas sajnos... -
Nem.. mint írtam szereztem holnapra. -
Igen, bár már erősen gondolkozni kell rajta, mert annyira megszoktam hogy fel sem tünik... -
"XO kontroller > DS4"
ha csak a rezgő ravaszokat nézzük akkor igen.