121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Skyline #16532 Küldtem a klubba egy új invite-et, éjjel belépett két ember, de egy régebbit kitettem mert amióta belépett egy percet nem játszott,úgyhogy az 1 hely neked fenntartva! Hali! :) -
75 az amúgysem lehetne fos, van hogy értelmmetlen dolgookért vonnak le pontokat. -
metacriticen 74%on all eddig a jatek ( nem mondom h fos csak tajekoztato jelleggel irtam) -
Ez valahogy szarabbul nézett ki régebben trailereken, de most nagyon jól fest és árad belőle az atmoszféra
-
Eladtam cockiptemet és a ps3-is :(
Jó, ok én se elsőre találtam meg, de aki keres az talál, nem atomfizika bonyolultságú. De Nekem első egy játéknál, hogy végignézek/próbálok mindent. (aztán másodjára lett meg Nekem is, szóljon mentségedre :)
Akkor következő hasznos tipp! : a Hud-ot teljesen el lehet tüntetni, ha láthatóságát leveszed 0%-ra és mindent kikapcsol ami nem a játékon belül történik, brutál úgy vezetni belsőből.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.10.14. 00:36:14 -
Kellett hidd el, tedd vissza a játékot és nézd meg újra. :D
Festés, na megnéztem.
DC módra van túlbonyolítva a festés, alapon , hogy tök felhasználóbarát legyen a festés menü, minden kurvaanyja be van kapcsolva, te paraszt (mármint én mint játékos) ahogy hogy gyors a pirost átváltsam kék-re be kell lépnem minimum 5 almenünek az almenüjébe, és kikapcsolgatni, a sok lofaszt, hogy tudjak sima egyszínű alap fényezést váltani.
Szuper. Várom a következő ilyen szuper fícsört.
//amugy thx a tippet, hogy ilyen bután van megoldva, nem a te hibád. -
Hát nemtudom GT/Forzában sose kelette 20-30 kanyarodni, segítségek nélkül és íven autózva és kormánnyal.
A DC-ben a festés ott van keresgesd, akár bármilyen magad beállított egyedi alapszínt szint és/vagy matricát is megcsinálhatsz előre (coustume 1,2,3,4-hez) FONTOS hogy ne verseny előtt :D hanem simán a menübe a garázs!
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.10.14. 00:24:10 -
Jogos, a sebességérzet, csakhogy én direkt néztem a játékokban a km-orát, és hogy mennyire várja el a szoftver hogy lelassítsak egy kanyarba.
Nem szemre néztem régen.
FESTÉS:
Megvan a Costum 1-2-3-4
Oké, de ezek buzernyák Club színek, hol van hogy mondjuk sima sárga vagy mittuomén szín, hogy ne legyen ilyen cifra mint a lábon forgó geciputtony?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.14. 00:17:16 -
Jah de Forza is felbaszott rendesen. -
A sebesség érzetet az agyad generálja 80% ban..amit csak erővisszacsatolással és VR sisakkal 3d be kapsz vissza 50%. Na most a DC tudja a maradék 20%-is tökéletesen a többi játék csak ennek kevés pár százalékát.
Próbáld ki hogy valós autóban ülve mész 150Km/h val fél óráig, érj be lakott területre és a 60 olyn lesz mintha állnál, pedig a "valóságba vagy"
De még sok függ a attól hogy mi van közel hozzád, pl egy repülőn ülve a 800Km/h is lassúnak érzed, mivel nincs mihez viszonyítani és nincsenek G erők, de egy rally autóban a fák között 80-al halálfélelmed lesz.
szerk: sok a játékot ért negatív kritika User fail :(
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.10.14. 00:15:23 -
Skyline #16522 Ezért "szinte" szimulátor...Vannak gyermeteg betegségeik...GT-nek jócskán több is... -
Skyline #16521 Faja,mondjuk eszembe juthatott volna mert a clubot is szinte így kell..:D
-
Akkor valamiért nekem nem adja be....van 5 kocka, az első egy szín, ha arra megyek csak leokézni engedi ninsen más opció, vagy kilépek.
De minnya megnézem, azt végignyomkodom a kontrolller összes gombját.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.14. 00:10:01 -
nem csak klubb festést lehet mókolni
Garázs-autó kiválasztás- ott katt a costume szinre- és láss csodát bejön minden, alapszinek és matricák, és a milló matricák szineiknek változtatása. -
Csúszik vazze, de mondjuk 60-80-al ha megyek a játékban, az gagyibb mint a valóságban, ez a Forza meg GT5 lehet szimulátor, de nem ugyanolyan mint valóságban hanem sokkal rosszabb, ez főként talán a méretbeni eltérések miatt is van.
Csak próbálnak valósághűen megoldnai egy irányítást, de amúgyis ha egy csöppetet árkádosabb, az nem baj, mert annál jobban lehet élvezni a vezetést.
Forza GT5-ben 20-30-ra kell kanyarokban lassítani, biciklivel gyorsabban kanyarodok a valóságban!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.14. 00:08:22 -
Garázs, ott lesz. Egy saját mintát/színt meg tudsz adni, amit custom4 néven alkalmazhatsz bármelyik kocsin. -
De hibák, hol nézzek körbe szinek ügyében?
van 2 választás, X vagy O
1 alapszín, és kb 4 club szín. -
Skyline #16515 Nem csak klubbon belül van színválasztás???:D
Kajakra kerestem de nem találtam csak klubfestésként.:) -
Skyline #16514 Tudom miről beszélsz, de azok szinte szimulátorok ez egy arcade cucc...Azokban azért nem engedi hogy fordulj nagyjából mint való életben...Értsd ha teliféken állva tekered a kormányt az autó nem fog fordulni hanem csúszik....Ahogyan ez igaz arra is ha nagy sebességgel veszel egy kanyart az autó alig fordul és inkább csúszik előre.
Ilyen szempontból kár összehasonlítani őket...:) -
1) jön a javítással (hivatalosan előre bejelentve)
2) van színválasztás, 100 Szín és ezeken belül öt fényezés (csak sokak nem néznek körül a garázsban)
3) erre nem tudok mit mondani (vegyél fel napszemüveget :D ) vagy vezess délbe/este, problem megoldva
4) jön a javítással (hivatalosan előre bejelentve)
5) jön a javítással (hivatalosan előre bejelentve)
Nem hibákat soroltál fel :( csak kis türelem, inkább játszok minthogy ezeket a featurkre várjak még és ne játszak.
jah és legutóbbi élményem a játékba :Behalok ezen a Drive Clubon, nem elég hogy a műszerek működnek belül, de működik az óra, ami úgy változik(megy) ahogy a napszak is változik (ezt eddig is láttam) Amin meglepődtem, hogy a kézifék visszajelző is megy, sőt a csúszás gátló(kipörgés gátló) fényei is kigyulladnak, amikor kitörne az autó hátulja és valójában működik is! (na ebben reménykedek hogy kikapcsolható lesz) De hab a tortán ahogy ment le a nap, a műszerfalon mondom eddig 14celsius volt kiírva (kanadai pálya dél körül) erre jó néhány kör után (32x idő gyorsítás) ránézek az óra kijelzőjére és délután 5 és mellette a hőmérséklet már csak 12celsius, na ekkor hatalmas mosoly volt az arcomon :D
ui: A GT/Forza ban is fordul az autó ha kormánnyal játszol, és nem vársz lehetetlent az autótól +beállítások hangolása
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.10.14. 00:00:34 -
Jah ismerem 3-4 kör erejéig, viszont eszembe jutott, megdícsérni ezeket a srácokat, végre egy combos játék, amiben télleg fasza az irányítás.
Forza GT-kben durván idegesítő volt hogy hiába fékeztél orrba-szájba, nem fordult be a kanyarva, itt ki lehet szépen sodródni, van tehetetlenség, de nem annyira szar mint a régi játékoknál.
Ez az irányítás szerintem a TÖKÉLETES irányítás....
Utáltam Forza GT-t, hogy csak egy bizonyos sebesség alá csökkenve volt hajlandó engedni hogy elkormányozd a kocsit a kanyarba.
Szerintem itt sokan tudják miől beszélek.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.13. 23:49:06 -
Skyline #16511 Ahogy Arty is írta, TDU, de nem csak a szalonban lehetett hanem menet közben is és változott az autóban a hang.:)
-
Nyomnám én ha lenne netem, nemrég költöztem és várom a bekötést. Hétvégén havernál nyomtam:) Amint tudok jövök. Singleben ma olyan epik versenyek voltak, remegett a kezem :) -
És abban van karja az RTS-nek? -
Nem, az egy rts -.- -
Ja.
az egy autos játék? :D -
tdu, bár asszem csak a szalonban lehetett -
letekerős ablak melyikben?
Szívsz valamit? Nem szabad ám így autóba ülni! :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.13. 22:03:22 -
Skyline #16504 Letekerhető ablakot már láttunk..És volt valamelyik játék még régen ahol ha szembementél a nappal a paraszt felemelte a kezét hogy kitakarja.:)
-
Na látod az is jó lenne főleg ha be tudna esni a benti térbe az a nemlétező eső meg hó. :D
///naná ezt csodálom én is, miért nem adnak a részletekre?
Mennyire baró lett volna, és ezt más autos játékban ugysem láttuk volna viszont.
Kis dolog, de ezek tezsik nagyá az egészet. -
Skyline #16502 És letekerhető ablak sincs!!!%!%+%
//Egyébként jópofa lenne mert annyira ragaszkodtak az autón belüli hang"hűséghez" hogy például az M5 belülről manual váltóval alig játszható mert nemhallod szinte a motort...:) -
Pedig nem vicces mikor ez miatt kurok neki egy kanyarban a falnak....csak leírva vicces. :)
ha már ilyen jol részletesen megoldják a belső nézetet ezt simán megcsinálhatták volna, ha arra volt eszük lemodellezni hogy a nap tudjon a szemedbe vakítani...mennyire zsir, bent megnyomsz egy gombot azt lehajtaná az ellenzőt. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.13. 21:50:56 -
De jópofa hogy ha éppenhogy megpeccinted a gázt hogy sebességbe álljon a verda és épp egy lejtő tetején akkor legurulva felgyorsul a lendületnek köszönhetően, igaz csak 25km/h-ig. :D -
>Kocsiban lehajtható szemellenző nincs (sokszor belevakít a kurva nap a szemembe).
Ezen felnevettem :) -
Igen ha már a hibák:
Replay nincs.
Autó színválasztás nincs.
Kocsiban lehajtható szemellenző nincs (sokszor belevakít a kurva nap a szemembe).
Időjárás nincs.
Photo mod nincs.
-
Skyline #16497 Eheh....Locsogás volt és hirtelen azthallottam hogy FIGYELSZ TE RÁM EGYÁLTALÁN?...:D
Egyébként restart pár perccel késöbb...Próbáltam összeszedni hogy mit fogott fel az agyam abból amit elméletileg hallanom kellett volna....:D
Mindenesetre ezt megnéztem volna egy replay-ben, anyjuk pi**áját hogy NINCS....(még)...
-
Ellenben az asszonynak nem volt ekkora szerencséje! :D (azt utolérte! :D)
Csak az a kérdés milyen pozicióban történt a zavarás. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.13. 21:39:33 -
Az szép, gondolom mindenki lehagyott a picsába, és nem tudtad őket beérni :D -
Skyline #16494 Amikor a koncentrációt megzavarja az asszony locsogása.. 
-
Köszi, visszaigazoltam.