121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
-
Egyetértek
Nevetséges amúgy, hogy még mindig szénakazalba ugrálunk a Notre Dame-ban....... :D -
soundsonic #16717 Köszi srácok! :) Most már csak abban reménykedek, hogy holnap este jó lesz a psn mert pées partyt tartunk a haverokkal -
Azt nem teszik sehova már:))) Marad ami eddig is volt, hisz a játékmechanika már rég kész. Nem láttam még róla olyat ami mást mutatott volna... -
Igen van benne 2-4 "couch coop" :) -
Nem lesz counter attack már azt tudom, úgyhogy nem lesz "i win" gomb. -
Skyline #16713 Ps3-n lehetett szerintem 4-en sincs akadálya.:) -
soundsonic #16712 Diablót lehet egy ps4en 2 joy-al tolni? -
Skyline #16711 Nyugodt vagyok, az már úgyis tuti hogy ubifost címet soha a büdös életbe többé nem veszek. Az Uplay miatt pc-n eladhatatlan, nextgenre meg a francnak se hiányzik duplaannyiért. Marad a virágbolt, úgyis kb annyit ér a """"munkájuk""""... -
Szerintem beleteszik a mordorbatman-féle harcot és annyi. Mondjuk attól, ami eddig volt benne, az százszor jobb. -
Elvileg változott harc is, de ez úgyis játék közben derül majd ki. -
Nyugodt lehetsz, hogy maradt.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.16. 21:03:09 -
Skyline #16707 Már épp reklamáltam volna hogy nem gyüjtöttél még klubpontot :D -
Skyline #16706 Szuper. Harcrendszer? küldetések? Játékmenet? Maradt a hulladék legalja szinten vagy valami ott is történt? -
Jó hogy mondod, figyelmeztet a DC hogy nem tudta leszedni az Update-t, és kalibráljak el a Network menübe.
érdekes ott minden helyén van....sebaj, szopás az élet. -
PSN most is szarakodik. HI-HE-TET-LEN, hogy szinte minden napra jut már egy ebből. Kibaszott Sony meg hallgat, mint a sír azt a PS nowot meg ilyen baromságokat erőltetik, amikor a tetves PSN se tud 24 órán át úgy menni, hogy legalább egyszer ne szarja össze magát.
2.0val meg jön a shareplay meg az "élő" whats new rész. Csodálatos lesz. Gondolom az is zökkenőmentesen fog menni. -
Nem hájpolom mert ubi bekaphatja csak ami jól néz ki az jól néz ki. Ez nem is konzolos videó mert tűéles a gamersydes link alatti videó, úgyhogy biztos nem 900p :p -
Prevgen. -
900p
felejtsd el, ne hájpold! ;) :D -
Modellek meg arcmimika jó sokat fejlődött
-
soundsonic #16699 Fallen earth-ről valakinek vélemény, egyéb infója van? -
Na ma elvittem evil withint 6os fejezet elejéig. Elég beteg játék, story egyelőre eléggé mindfuck kategória. Helyszínek brutál hangulatosak. -
Na hétfőn lesz netem, onnantól leszek DC-ben elérhető. -
Skyline #16696 Annó ősz ígértek szóval még van rá másfél hónapjuk...A "Soon"-ból ítélve meg majd valamikor jövőév eleje...:D -
nem még. -
"Soon" -
Rdinho10 #16693 Üdv,kijött már a 2.0 frissítés a ps4 hez?valahol mintha olvastam volna.... -
Az alien szerintem elad nekem majd egy ps4 kamerát :D -
Én negyed órája köröztem párat és meg voltam lepődve, ahogy felbukkantak a face-offok más userektől a pályán. Ez eddig tuti nem volt. -
Skyline #16690 Úgy tűnik (nappal sajnos eddig sem volt nagy gond, majd este amikor beszabadulnak az emberek) most a patch után stabilabb a DC server...Egyből belépett és nem vágott ki 1 óra alatt.
Ugyanakkor challange továbbra sincs és a szinkronizálás már annyira sem működik mint eddig, mostmár nemhogy azt nem nyomja fel amit offline csinálsz, fullos online kapcsolat mellett sem nyomja be a köridődet,pontjaid,semmid...
-
hehe.. holnap, amikor megjön a One szépen megy is fel rá :D -
Nem. -
Jé nézem bonera megint jött egy combos FW update. "Soon" biztos jön nekünk is igaz sony...? -
Nem időjárás? -
Ajánlom is :) -
Jött DC-hez patch (multis dolgokat javít, meglátjuk:P)
Valamint 19-én megint lesz egy alpha kör a Bloodborne-nal, ezúttal coop-teszt. (ugyanazoknak, akik a korábbiban is részt vettek) -
tudom és az előző gen viszonyításhoz írtam,mert még 360 on istenes volt az a max 7 giga letöltés,de itt most 50 gigákat leszedni a megvásárlás után úgy ,hogy már játszanál na az sux lenne.... -
3. chapterig vittem :D Gyakorlatilag egy demó-nak fogom fel így, de tovább nem játszok Pc-n vele.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.16. 12:50:11 -
Csak nem tudod megállni míg meglesz ps4-re? :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csabdákba vezesd bele, meg pár shoti lövés.