121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
nayrobi #16879 Minden héten szerda délután. -
Az adott hét egyik napján. :D -
Heti ùj akciókat melyik nap szoktak berakni store-ra? -
Engem rohadtul zavar, hogy be-beakad. Ezt így ki nem merjék adni, mert soha többet nem veszek From játékot. -
Ennyire gáz? Mondták sub 30, de azért annyira nem vészes. Utolsó 1-2 hónapba talán besegít sony optimalizálásba. -
Nem prószálhatnám ki egy csöppet? vagy vége? -
Eddig bírtam azt a szaggatós fost.
-
ha nem lenne forzahorizon2, szerintem kihúznám a gen végéig pécén ... aztán akkor pótolnék mindent, ócsón.
pées egyelőre megint itt tart - mint anno a hármas: sok sok év még, mire elad egyet a sony NEKEM -
Igen de a az Nvidia és AMD is máig ezt csinálja. :D
Én őszintén mindkettőtől csak a nagy hardvert vártam és annyit hogy a live nem butul el, hanem tartja a szintet.
Hazudnék ha azt mondanám hogy a Sony-tól bármi elvárásom lenne , azokután hogy bejelentették a fizetős multit.
Semmi de semmi komolyságot, meg "igen mi a játékosokért vagyunk" hozzáállást nem vártam. -
A probléma az, hogy egyik sem azt hozta erre a genre, amit vártunk tőle. A microsofttól vártuk a bitanggépet, a sonytól meg a bénáskodást, és az azt feledtető őrületes exklu felhozatalt. Ehhez kêpest az ms jött a foshardverrel, a megszokott magas minőségű háttérrel és gyökérkommunikációval, a szotyi hozta a jobbhardvert, szokatlanul jó rendszert, szokásos fosszolgáltazást, szétvert stúdiókat és teknódedó gyökér exkluzívokat, és sosem látott minőségű marketinget. Jelenleg ott tartunk. Jó nagy lett a kóc. -
Kicsit ha belegondoltok ez tökéletesen példázza az Nvidia-AMD.
Nvidia supportja bitang jó, de picit talán elmarad teljesítményben, de kevesebb a baki és naprakészebb.
AMD a benchmarkok királya, de valahogy 2-3 esetet kivéve mégsem sikerül neki megmutatni azt amit elképzeltek vele. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 20:44:07 -
Nem süllyedtek le, soha nem is érték el azt. Sőt, inkább csökkent a különbség, az előző gen brutális rendszer és szolgáltatáskülönbsége okán. A psnpluszal jöttek fel valamennyire a ps3-nál is, de a ps4 már inkább kihívója, de továbbra sem éri el. És épp ez az, ami fájó, már csak kevés kelkene, de nincs rá akarat. A ms továbbra is borzasztó kompetitív maradt minden szinten, és láthatóan az kíván maradni, csak a hardverrel húztak egy vitathatatlanul rossz döntést, igen. Meg továbbra is okádékszar a kommunikációjuk meg a marketingjük, ezért nem megy az eladás. -
PS4 összetör, úgysem kell....:D -
Skyline #16866 Exkluzívban nem. Multiplatform minőségben nem. Árban nem.
Online szolgáltatásban és multimédiában igen.
//mai napi DriveClub élményem (bocs klubtagok..:D ) - Játék indít..Kb 2 perc volt mire konnektolt..További 4 perc mire multiba be tudtam lépni és elindult egy futam...Első kanyar én szépen íven előzőm a sok barom felkenődőt erre valaki hátulról rólam pattanva kanyart vett engem meg megpördített a francba...PS4 kikapcs. :)
-
Most igazából mindenben Microsoft alatt van.
Hardverben érdekes.
Mármint nem a gépre értem hogy erős a specfikáció, hanem nekem ez a kontroller nagyon tetszetős, mármint ami sokminden van rajta....
Ad a játékokban a hangulathoz. -
Nem mindegy ha a pénzem a tét? Nem a márka végett aggódom hanem a pénzem végett. :D -
Én sem. :S -
Jó szórakozást...
-
Skyline #16861 Nem kell bedőlnie. Essen pofára,zuhanjon meg az eladás, nyerje meg toronymagasan a Microfost a karácsonyi szezont. Bármi ami miatt a ferdeszeműek vonalkódot hagynak az alsógatyán. Bármi,csak ne ez az elkényelmesedett helyzet legyen mert ez nekünk játékosoknak nem jó.Gyakorlatilag lesüllyedtek a microfost szintjére (bizonyos dolgokban még alá is). -
Skyline #16860 Képes vagy megvenni az AC hulladékot még azok után is hogy játékmenetileg állítólag szinte nem változott semmit + az ubifost direktbe butítja a ps4 változatot One szintre (miközben micsoda csoda, AC Blackflag+Unity ingyé bundle-k jönnek One-ból)?:) -
Skyline #16859 Amiket írtál alaphangon 1.5-2 éves címek...Amikor a Cry 3-at benyomták annyi volt. Persze a lényegen nem változtat. Jövőre remélhetőleg már tolnak címet ps4-re is.
Ugyanakkor egyetértek, egy iszonyatos pofára esés már mehetne a sonynak.
-
Bázzeg el is felejtettem. Lépek befelé. -
Ezt egy ps fannak még meg is érteném. Neked azért van ps4-ed, mer a szolgáltatód vagy ki épp ezt baszta bele valami részletfozetős csomagba. -
Ezt nem tudom hogy fogom beszorítani AC meg DA:I közé, de nekem a 3 is marhára tetszett
-
A ninty 2011 óta masszívan veszteséges, de 2009 óta van lejtőn. A wiiu 2012 végi.
V -
Nézem most van BB alpha megint. Ménem kaptam kulcsot :( -
Hát nintendonak csak az új konzollal van problémája, wii vel a végén se volt. -
Hát kössz de kifizettem a gép árát, a faszomnak dőljön be ezekutána sony. :D -
Igen én is ezt gondolom.
PS3-ra meg könynen vannak nem kell új játékot adniuk mert nem lesz. :D -
A ps4 lett a sony nintendo wii-je. Bármit csinál viszik. A bármiben a semmi is benne van, és mivel egyúttal ez a legolcsóbb, pontosan ezt is csinálják. Őszintén remélem, hogy a vége is legalább akkora maflás lesz, mint a nintynek. -
Jött a PS4, 3 platformra kell már játékokat szállítani és PS4en multi miatt úgyis kell a + így nem kell olyan címeket berakni, ami miatt mindenképp rohannék előfizetni. Szerintem sose lesz a PS+ már olyan minőségű, mint amilyen PS3on volt Új gép megjelenése előtt.
Talán majd ha vitat meg ps3at eltemették, de szerintem ez még nem most lesz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.19. 19:32:32 -
Hát nem. Metro LL meg remember me volt év elején, aztán crysis3, batman ac, deadspace3 meg ilyenek. 1 éves SE AAA+++ címeket tol bele szotyi jóideje. -
Kb ez ja.
Igen USA jó, nem is kell oda árengedmény, mert a 60 dollár a plafon, ami kb 14000ft, ami alapon olcsóbb az UK és HU régiótól... :D
Nálunk 14000ft egy használt pár hónapos dobozosnak felel meg....ott meg a pre order ennyi. Ja és nem beszéve a kis engedményekről, az Evil Within csak 54 dollár, vagyis volt.....
Ami: alig 13000ft.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 19:29:56 -
Skyline #16846 Gáznak gáz,aláírom, ennél értelmesebb kisjátékok is vannak a psn-en mint amiket kinyomnak, de talán egyszer.
Kedvezmény szokott lenni, csak store-onként más. Leginkább az USA strore-nál vannak jó dolgok havonta.
De mindezt igazából leszarom, a fő bajom inkább az hogy a psn lassú, megbízhatatlan, fos, a plusból befolyt zseton zsebeken kívül nem folyik sehova.
Erre jön majd az update 2.0 ami így első hallásra egy rakás szar, tartalmaz pár nevetséges dolgot aminek alapnak kellett volna lenni, de most tapsikoljunk hogy beleteszik.... -
Jó most az idő egy dolog, akkor is nagyon gáz.
Azt a motoros Trialt is adhatnák, vagy engednének többet a játékok árából.
De még 5%-ot sem szoktak engedni az árakból, lófasz. :D -
Skyline #16844 1 éves címeket se várj...:D
Ps3-on 2-3 éves cuccokat adnak ingyen. Gondolod itt másképp lesz?:) -
Nem fél éves.
Vannak ott régi címek, vagy Upgrade-ek.
Nekem jó lenne a Tomb Raider pl.
Csak ugye rájöttek olcsóbb a multival vonzani a közönséget psn-hez mintsem ingyen játékokkal.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 19:02:03 -
Skyline #16842 A gép alig 1 éves,ne várd hogy fél éves címeket fognak kinyomni ingyen. -
Bár ha így folytatják 5 év alatt sme éri meg visszamenőleg a 2-3 ezret a sok anyabaszó arcade amivel kiszúrják a szemedet.
És ez azért nagy fail, mert ugye PS3-on AAA játékok mellett még a multi is inygen volt.
Itt meg nemhogy fizetős lett a multi, ami egy fail lépés volt, de tetejébe kapod a fos 2 bites nintendókat.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 18:19:22 -
Csak azokat kapod meg amiket a psn előfizetésed alatt voltak ingyenesek, azokat viszont csak akkor játszhatod ujra ha megint előfizetsz.
Ennek amúgy ésszerű oka vannak.
Gondolj bele, a fejlesztők szemszögéből!!!:
Ha így lenne várnék 2 évet vagy 3-at és gyors 1 honapba befizetnék és visszamenőleg végigvinném az összes psn+ játékot. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 18:16:11