121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Igen, ezt nagyon meg kell fontolni vásárlás előtt, mert digitálisan olyan játékokat érdemes vásárolni, amikkel nem 1 végigjátszást tervezünk.
Most Anti-val van közös, DC, lesz Unity pre-order, ezekkel tuti játszunk többször, hosszútávon, egy Evil Within-t ha veszünk, egyértelműen dobozossan! :) -
Félkész DC Tour 225/225 :) -
Lehet. Es usa a legolcsobb.
De a lemezest meg el tudod adni. -
Átvezetőket/beszélgetéseket én se nézem. Ez a skyhold baromi szép meg nagy lesz. -
Sajnos igen, -
Egyik japó se ért teknóhoz. Evil within bár art nagyon erős, nem egy teknó csoda. Azon az enginen fut, amin wolfi 1080/60al futott. Itt fekete csík is van így jóval kevesebbet renderel és 30 fpst se tartja, mert bizony le-leesik 30 alá. -
hugopareiros #16913 Üdvözlet az okosaknak!
Konzol vásárlás előtt állok és egy tényező választ már csak el a választástól: a játék árak.
Nézegettem a https://store.sonyentertainmentnetwork.com weboldalt.
Itt például a Fifa 15 ára 59.99$ ~ 14500 ft. Boltokban ugyanez (lemezes verzióban) 16990 ft.
Shadow of Mordor szintén 60 dodó, de boltban már 18 ezer.
A kérdésem az lenne, hogy Magyarországról tudok vásárolni a playstation storeból $-os áron?
Illetve PC-re elég sok kulcsot vásároltam g2a.com-ról. Hasonló kedvező árú oldal van PS4-hez?
-
Mindig ki lehet hozni fix fps, olyan nincs hogy nem. Ha nem az rossz döntések sorozata, munkájukhoz ( kellően ) nem értő programozók. -
Nincsenek irreális elvárásaim. Nem hiszem, hogy korrekt látvány mellett ne lehetne ebből a vasból kihozni fix30 fps-t. A From ehhez nem ért, az a baj. -
Butaságot csináltál. PCn játszol ami rendben van, akkor ha csak exekre kell egy konzol nem első évben kell megvenni. Hanem gen felénél és végénél. Tudtad h mik jönne és mikor, max a DC-nél vágtak át 1 évvel. -
Skyline #16909 Köszi. Én egy pillanatot nem nézek belőle, amik eddig jöttek infók/amiket eddig láttam elég volt bőven előrendeléshez. A többit magam akarom felfedezni.:) -
Ma is lesz este 7től DA:I stream. Skyholdot (saját kastély) mutatják be benne először. -
Nem nagyon értem azokat akik megbánták. Jól lehetett tudni előre, hogy mik és mikor fognak megjelenni, ha csak exre kellett, akkor tényleg totál felesleges volt. Ráértél volna 2015/16ba megvenni. -
Normális grafikai ugrás 1080p/60FPS -el ezzel a hardware -el nem lesz, inkább választok egy részletes látvány grafikát, mint hogy kapjam a prevgen színvonalat!
Visszatérve a PS4-re, 1,5 hónap után! bekapcsolom már, hogy leszedje a frissítést, aztán megy vissza a dobozba aludni még egy negyed évet... Rossz döntés volt ez 0 day megvenni.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.10.20. 17:10:41 -
Basszameg az első kép a resident evil-ből van nem? :D -
A sub30 BB? Én abból nem kérek. Csinálják meg normálisan, kevesebb repkedő pernyerészecskével. -
Februárba itt a Bloodborne, szóval egy épkézláb exluzív: pipa
...és kb ennyi, lehet malmozni kb. megint 1 évet az Uncharted -ig
Egyébként ettől az exluzívitástól a falra tudok mászni, szerintem az lenne a legkorrektebb, ha minden csak timed ex. lenne, pl. 1-1,5 év, aztán mehetne más platformra is.
Én pl. nagyon szívesen oda adnám az Order -t vagy BB-t egy Quantum Break -ért....sőt..
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.10.20. 16:57:35 -
Nem tudok betelni a látvánnyal. -
Megy a szekér. Nincs hova kapkodni. Most jön a karácsonyi szezon úgyhogy most még jobban meglendülnek az eladások majd... Az a bizonyos pofon még várat magára -
Putris banda! -
Rohadjanak meg, hogy fasza reklámot tudnak csinálni, de egy normális, kerek egész ex cím, rendszeres frissítések még egy év után sincsenek a gépre. Kapd má' össze magad Sony!
-
Szerintem is nagyon ütős játék, bár van egy két furcsa bug. Mondjuk nekem kicsit irreálisan nehéz néha ... vagy csak frusztrál nem tudom. -
Hát én egyszer írtam egy mailt a főszerkesztő úrnak, hogy nem-e tolhatna ki egy rövidhírt hogy a battlefield.hu indult (és meg is nyerte) az év battlefield oldala szavazásról. Baszott rá, de bezzeg a bc2 vietnám,bf3, meg kb minden ea játék megjelenésekor egy nagy reklám volt az oldaluk. Szép kis community -
Evil within chapterről chapterre egyre betegebb. Art továbbra is fantasztikus. 9es fejezet eddig a csúcs.
-
Skyline #16895 Na. Playstationcommnity-ról kibanoltak mert nemtetszésemet mertem kifejezni a DC körül folyó dolgokra. Szép.:) -
Remélem képesek lesznek belőni 30-ra a bloodborne-t. Rohadt jól néz ki, de akkor is.
Más:
-
Skyline #16893 Hardverrel és szoftverrel.
Az MS magasminőségű háttere az kimerül az online szolgáltatásban és a multimédia támogatásban. -
Én mondjuk karácsonyra tervezem.
Itta felvétel. :D
DC gameplay (kicsit más kameraállásból. :D)
"Normál minőséghez jobbra fent a DOWNLOAD felirat"
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 23:30:53 -
Egyelőre jegelem a témát úgy döntöttem. Sunset miatt most nem veszek, majd talán jövőre, ha lesz több ex is ami érdekel pl quantum break. Multiplatokat úgyis psen tolnám, így nem igen használnám most ki. -
Á értem. :D Én még ott tartok hogy nem sok a 60FPS csak nem akarnak annyit. :D -
Kb jól körülírtad :D
Gero, mikor lesz One-od? :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.19. 22:56:40 -
Az, hogy van olyan teszt, amit ps4-en kétszer gyorsabban lehet lefuttatni. Majd ugyanezek miután elvonulnak, kiadják a unityt 900@30-on mindkét gépre, és lenyilatkozzák, higy a 60fps túl sok...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.19. 22:49:57 -
Aha, mert nyomtam egy röpke menetet a DC-ben, mindegy majd akkor legközelebb. :D
Majd mutatom, bohóckodtam azt lementem egy havas kört egyedi kameraállással. :D -
majd 2.0 után lehet usbről lejátszani. Most nem lehet. -
Kérdés DC:
Meg lehet oldani ps4-en a DC alatt mondjuk példának okáért hogy saját zenét tudjak alátenni , de nem külső mp3 lejátszóval kérdem hanem ps4-játszaná le.
Lehetséges ilyen?
-
:D ja csak ennyi, és ehhez kell 2 oldal kisbetüs angol duma? :D -
Nézz rá a grafikonra akkor ott a lényeg :D -
Ennek a sok hablatynak megtudhatjuk mi a lényege? :D -
Na ebből jó kis topik lesz gafon :D
Most volt a paritys hír ugye erre tessék
Ubisoft GDC EU Presentation Shows Playstation 4 & Xbox One CPU & GPU Performance- RGT
In summary, Ubisoft using cloth simulation benchmarks on both systems CPU's + GPU's (graphs + data in article) shown:
- X1 Marginally faster CPU (due to higher clock speed, 1.6ghz vs 1.75ghz)
- PS4 - Has actually significantly more GPU benchmarking than thought compared to Xbox1, nearly 100% more.
- CPU + GPGPU management is essential and seems no where near optimal this early in the generation.
I’m sure the above is what you’re all waiting for – and it makes a lot of sense. But then, at the same time, the performance difference between the Xbox One’s GPU and Playstation 4′s GPU is actually slightly higher than what you might think. What Ubisoft do say is that “PS4 – 2 ms of GPU time – 640 dancers” – but no form of metric for the Xbox One, which is a bit of a shame. It’s clear however that for the benchmarking Ubisoft have used here, the PS4′s GPU is virtually double the speed.
With a little bit of guess work, it’s likely down to a few reasons. The first being the pure shader power. We’re left with 1.84 TFLOPS vs 1.32 TFLOPS. The second, the memory bandwidth equation, and the third – the more robust compute structure of the Playstation 4. The additional ACE buried inside the PS4′s GPU do help out a lot with task scheduling, and generally speed up the performance of the PS4′s compute / graphics commands which are issued to the shaders. Mostly the reason behind the improvement in ACE is Sony (so the story goes) knew the future of this generation of consoles was compute, and requested some changes to the GPU, thus there are many similarities to the PS4′s GPU and Volcanic Islands from AMD.
Another possibility for improvement is the PS4′s robust bus structure, or finally the so called ‘Volatile Bit’. Either way, it’s clearly a performance win in the GPU side for Sony. So parity in some ways could either be a PR effort, or in some cases, perhaps the relatively weak CPU in both machines is holding everything back.
It’s unfortunate Ubisoft were rather quiet on the Xbox One front – we do have a little information, for example Microsoft and AMD’s Developer Day Conference (Analysis here) but other than that, we’re left with precious little info. It remains to be seen how much DX12 will change the formula. But for right now, gamer’s are still going to want answers for the reasons of ‘parity’.
Topik meg a többi a linken. -
Talán a játék "játszása" végett? Ez autós játék, itt vezetni kell, nem fejlődni/cucoccak farmolni és az a végcél. Simán nem lehet vezetni? Az nem motivál?