121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • shaddam
    Tényleg van valakinek klubja ilyen magamfajta hétvégi gémernek?
  • TDC Geronimo

Szerintem ez már novemberig biztos nem jön. GG sony!
  • shaddam
    6:30-nál ahogy pörgeti a kardot a melák mennyire menő :D
  • Kandurex
    Tényleg jó, grafika elég állat és látszik, hogy nem akarnak több lenni, mint a DS, ami itt, ebbe az esetben NAGYON jÓ! Meglátjuk, meglátjuk.
  • TDC Geronimo
    Ugye készítők miatt mindenki óvatosságra int. Nem is veszem meg ezt az elején, hanem megvárom véleményeket, mindenesetre videón szerintem kifejezetten jól néz ki. Ez kivárós mindenesetre.

• TDC Geronimo

• Csibe001
    Na ezt csak most latom, kar. Koszi a valaszt.
  • Csibe001
    Koszonom a valaszt, s jogos amit irsz, viszont szeretnek online jatszani plusz 40 font nem annyira veszes, bizom benne, hogy lassan psn is helyreall. Meg lassan csak loknek par komolyabb jatekot is. Meg UK accom van, mert itt elek s itt most 15 font az Outlast. Illetve van Vitam is s ugyan sony kb elkaszalta mar, azon szeretek ilyen egyszerubb jatekokkal jatszani, foleg "ingyen". :)
  • DarkSector
    Jah pici olcó laptop.
    Akkor értem már. :D

//viccen kívül fullhd-nál az alján még látható, gondolom ettől már egyel kisebbnél nem. :)
  • hugopareiros
    Itthon csak laptop 15.6-os 1366x768
    Azon 3 görgetésnél pont láttam hogy már PS vita és nem is néztem tovább :D
  • DarkSector
    Ja thx, hogy őszinte legyek elsőnek Killzone-al kéne végeznem, meg Infával, de dolgozom mint a barom, itthon is el-el kell ugrálni a gép elől, ezért kicsit nehéz rávennem magam hogy nekiálljak, met nem elég ehhez 20-30 perc összevissza megszakítva. :D
    De gyün a hosszú hétvége ugye.

Mondjuk Bloodborne demo jol jönne arar pont lenne időm.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.20. 22:11:59
  • AntiHero 2010
    Outlast meg a dlct is letudod tölteni az accomról ;)
  • DarkSector
    Kis képcsöves monitorod van? :D
  • hugopareiros
    addig már nem görgettem :DDD
  • DarkSector
    Magadat zavartad össze, azzal hogy azt zavartad meg hogy mi azt zavartuk össze, hogy általad azt hittük hogy összezavartunk, annak elenére hogy összezavartad magad, és ez álltal összezavarodtál és összezavartál minket, akik tudják hogy nem zavartunk össze téged, de te mégis összezavarodtál. :D
  • Skyline
    Nezavarjatokössze!!!!! :D
  • DarkSector
    "(A lista frissítve: 2014. február 6.) "

:DDDDDDDD
  • TDC Geronimo
    Utólag nem tudod már letölteni, ha akkor nem voltál előfizető és nem raktad bele letöltések közé.
  • Kongy
    Outlast már volt korábban, ha jól emlékszem.
  • DarkSector
    Nem tudom. :D
    Itt írtak róla.
  • Skyline
    Novemberben az outlast lesz az egyik ingyécím ps4-en?:)
  • hugopareiros
    innen másoltam pedig ki a listát :D
    http://hu.playstation.com/playstationstore/playstationplus-kezd-jatekgy-jtemeny.html

Ez a driveclub sem vonz jobban. Pár évig tényleg nem kell még ezekre alapozni ténylegesen. :(
  • Skyline
    A Drivelclub ne tévesszen meg azt beígérték annó. Aztán késöbb már csak kisebb kurtításokkal ígérték..Mostanra meg gyakorlatilag a játék 80%-át kivették belőle..És még csak fel sem került a mai napig lévén a játék félkész és szopóág van vele..:)
  • TDC Geronimo
    Hát. Ezen az eventen esélyes egy UC videó, de normális gameplayre én nem számítok csak 2015ös E3on. Remélem, ha lesz is UC videó, akkor mi is láthatjuk, nem csak a résztvevők.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.20. 21:52:38
  • nayrobi
    Ezek januárban voltak kábé, most ez a felhozatal. KATT
  • DarkSector
    Október 31-ig ráérsz.

Outlast már jobb mint 3 kis arcade.
    Csak itt elgondolkozom nem-e ér 2xxxft-ot az Outlast, vagy mennyit megvenni, mintsem ugyanennyiért PSN+-ba megszerezni s utána csak akkor tudsz játszani vele ha megint előfizetsz.

Hát.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.20. 21:48:49
  • Csibe001
    Sziasztok, bocsanat ha hulye kerdes, de ha most fizetek elo PS+ -t meg tolthetem ingyen az Outlast-ot vagy mar arrol lemaradtam?
  • Kongy
    csak lássunk már UC4 gameplay-t....
  • DarkSector
    Volna, nyújtott volna, de a ps4 bármilyen erős hardver, egy ps3 vagy vita játék kifog rajta. :D
  • hugopareiros
    Banyek, pedig egy BioShock Infinite vagy Borderlands 2 jó pár óra játékidőt nyújtott volna rögtön az elején. :/

szerk: Igen streamre gondoltam, kimaradt az r betű. Ez elég nagy negatív pont a sonynak. :(
    Utoljára szerkesztette: hugopareiros, 2014.10.20. 21:34:11
  • DarkSector
    Osszad be ja.
    Steam, ha a PSN stream-re gondolsz, az magyaroknak nem elérhető.
    A PS3-as meg VITA játékok csak az adott platformmal használhatók.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.20. 21:33:10
  • hugopareiros
    köszönöm a válaszodat :) tehát kb semmit sem ér
    értetlenkedve nézem hogy hova lett a kommentem o.O

Néztem, hogy most mik az ingyen letölthetők.

"Outlast (PS4)

Metro: Last Light (PS3)
    BioShock Infinite (PS3)
    Guacamelee! (PS3)
    Borderlands 2 (PS3)
    XCOM: Enemy Unknown (PS3)
    LittleBigPlanet Karting (PS3)
    Uncharted 3 Drake’s Deception – egyjátékos mód (PS3) "

Tehát van az Outlast és osszam be? Esetleg letölthetem a PS3-as játékot és azzal tudom tolni a PSN-es steamelős megoldással?
    Utoljára szerkesztette: hugopareiros, 2014.10.20. 21:30:50
  • DarkSector
    Magyarul még idén látjuk az Uncsi 4-et mozgás közben? :D
  • DarkSector
    Nem tudom. :D
  • TDC Geronimo
    Na már megy a hype...

"Sony's upcoming PlayStation Experience event--a two-day community-focused gathering in Las Vegas meant to celebrate all things PlayStation--is going be like nothing you've ever seen. That's according to PlayStation boss Scott Rohde, who labeled the event "unprecedented," and even teased that it will include some special announcements or reveals.

"This event that we're gonna hold; this is pretty unprecedented," Rohde said during the latest PlayStation Blogcast. "This is an event for the fans, and I am so incredibly geeked about it. We're gonna show you a bunch of stuff that maybe we shouldn't show you yet."

Overall, Rohde said PlayStation Experience aims to be a "celebration of the [PlayStation 4] and all the fans that made it as great as it is today."

Sony announced PlayStation Experience earlier this month. Attendees will get to sit in on panels, meet developers, and go hands-on with upcoming PlayStation games. They'll also have a chance to get free swag and buy rare collectibles directly from game studios.

The show will also feature an "exclusive first look" at PlayStation's 2015 software slate, which includes games such as Uncharted 4: A Thief's End and Bloodborne, among others."
  • Skyline
    Megszünt a komment amire reagáltam,vagy át lett szerkesztve...Az volt a kérdés hogy valahol kapható ps4 +500gb + 365 napos live plus...Ami 24 letölthető játékot jelent vayis havi két ingyen játékot...És kérdés volt hogy honnan lehet tudni mik ezek a játékok...Stb...
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.20. 21:24:12
  • n000rbi
    Az egy dolog, de hová tűnt az eredeti kérdés? :D
  • DarkSector
    "Egyrészt mindig hónap elején derül ki mi az aktuális havi ingyen játék."

Ez miért jelent átbaszást? :D
  • Skyline
    Ez így ebben a formában átbaszás....
    Egyrészt mindig hónap elején derül ki mi az aktuális havi ingyen játék. Ergo nem tudod meg előre. Másrészt az eddigiekből kiindulva az ingyen játékok szart sem érnek...Gyakorlatilag androidos játék színvonalon mozognak...Vagy még azalatt....
  • hugopareiros
    köszönöm szépen :)