121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát én az alien blu rayen a mai napig beszarok hogy látszik az arcokon a kosz meg az izzadság -
Most nézem nincs itt probléma, ps4-en eredeti lemez , film tökéletesen müködik, semmi képi romlás nincs.
Igazából csodálkoznék ha filmnél a minőség a lejátszón múlna. -
Pimpamaster #16997 A képminőséget a letöltött filmekkel tudom hasonlítani amit a TV usb -n keresztül nézek és annak jobb a minősége mint a Blu Ray lemez képminősége. Egy 47 colos LG Led tv-m van ha ez számít Full HD. Sajnos csak egy Blu Ray korongom van így másikat nem tudok betenni és viszonyítani. Akkor ezek szerint másnál nem jelentkezik az a minőségbeli probléma? -
DVD film DVD lejátszón is fos.
Ugyanazon a kijelzőn nézted a dvd lejátszóval is meg a ps4-el is ugyanazt a dvd-t?
BR-t minnya csekkolom neked, de PS3-on néztem filmeket ott ugy megy ahogy kell.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.21. 20:25:25 -
Bocs de most ezt butaságnak írjuk fel a számládra. Nekem 720p-s tv-m van, és amire te gondolsz vannak szuperjó BRrip filmek.
De a DVD ÉG ÉS FÖLD eltérés van még sd kijelzőn is. :D
Még a BRrip és 720p-s mkv-nál is.
Lehet 2 km-ről nem látszik, de 0-4m-ig nagyon. :D
Szóval ebben most nem értenék egyet veled. -
-
Nem sokkal szebb a bluray sem (szerk: ha egy HD ready TV-n nézed), mint a DVD elárulom neked. Ha relatíve messziről nézed, akkor oké.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.21. 20:15:51 -
Pimpamaster #16992 Ps3-on nem tudom milyen minősége van de Ps4-en például egy dvd film gyengébb képet ad mint egy sima dvd lejátszó. Legalább is nálam. Nem tudom hogy ez beállítás hiba vagy tán hibás a gépem??? -
Hála az égnek ki lehet kapcsolni, máskülönben el se kezdeném lassan beüzemelni a boxot...
-
Pont olyan a minősége mint ps3-on vagy akármi máson -
:P -
Pimpamaster #16988 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy másnál is gyenge e a DVD filmek minősége sőt még a blu ray filmek minősége sem az elvárt minőségű? Most próbáltam először ilyen korongot lejátszani Ps4-en és hát elég nagy csalódás volt a minősége. Akinek van ilyen tapasztalata az ossza meg velem legyen szives.
Köszi szépen. -
Hagyjál már a szerverekkel, single-ről beszéltem, ha nem tűnt volna fel. -
Na én se, meg ilyen ideges se voltam még egyik autós játéknál sem. Horizon 2-ben élvezet a játék, ha valamit elbarmolsz visszatekered az időt, és megcsinálod jól. Persze, ezt ki lehet kapcsolni, de egy hozzám hasonló casual autóversenyzőnek ez fasza. -
"Kurva jó cucc, én még sosem izgultam így autóverseny közben"
Máshol nem is kell folyton aggódni , hogy a szerverek ledobjanak.
Igazi adrenalin növelő. :D -
225/225 csillag, az a helyzet :) Kurva jó cucc, én még sosem izgultam így autóverseny közben. Szabályosan izzadt a tenyerem a felsőbb osztályok húzósabb futamai alatt. Rengeteg olyan van, ahol egyszerűen nem szabad hibázni, különben elszállt az egész. Van benne kihívás, na.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.21. 19:47:58 -
Mi a helyzet DC fronton? Kezdeti rossz szájíz kezd elmúlni? -
Én is boostoltam rendesen az előrendelői bónusz fame-emmel :) -
"Az indoklás – Varga Mihály szavaihoz hasonlóan – azt is elismeri, hogy azért terjesztik ki a távközlési különadót, mert az internetes kommunikáció teret nyert “a hagyományos telefonos kommunkációhoz képest”. Használják, tehát meg kell adóztatni."
Ez mindenre vonatkozik, amivel meg tudod kerülni a sima hálózati és mobil telefonálást.
Skype stb.
Skype sem legális mobiltelón!
Magyarul a buzi telefonszolgáltatóknak kell közölni.
"Az pedig, hogy az adatforgalom lesz az alapja az adónak, azt is jelenti, hogy a szolgáltatók kevésbé lesznek érdekeltek a korlátlan adatforgalmú előfizetések fenntartásában."
Szuper! :D -
Abból indulsz ki, hogy akik a törvényt hozzák értenek az informatikához. Pedig nagyon nem -
soundsonic #16979 Legyen igazad :) -
Nem lesz ilyen., legalább is minket nem igen fog érinteni. Mobil internet-okostelefon-laptop és az "ingyenes" telefon applikációkra vonatkozik minden bizonnyal. -
soundsonic #16977 OFF: http://444.hu/2014/10/21/gigankent-150-forint-lesz-az-internetado/ és az rtl is lehozta.
Filmet se tölcséle! Majd visszatért a havi korlátos internet merthogy a szolgáltató ránk fogja ezt valahogy terhelni.
Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2014.10.21. 18:54:24 -
Dobozos játék. -
Ezt a 150 forintot ki szülte?
" Az internetadóval a távközlési adót kikerülő ingyenes online telefonálás növekvő népszerűségére válaszol a kormány."
Erről van szó, ami nem azt jelenti hogy letöltesz napi 40 giga adatot PS4re, akkor 6000 forintot fogsz fizetni.... bár ahogy olvasom a sok oldalon ezt híresztelik. Barmok.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.21. 18:52:02 -
soundsonic #16974 Ha igaz ez az 1GB/150FT internetadó, el kell adnom a ps4-em, vagy nem szabad digitális játékot letölteni ezek után :S -
-
Skyline #16972 Psnid? Megy frendinvit aztàn ha leszel klubinvit.:) -
Helyes, most így a hosszúhétvégén bekockulok a terveim szerint -
Skyline #16970 Napi 2-300ezret ràrakok ha van idöm és a tagok is viszonylag aktìvak.:) -
Tyű akkor nekem elit klub kell, nem ám ilyen pipogyáknak való :D -
Jaja. Single versenyekkel is a klubot fejleszted -
És grindelni kell a szinteket a klubban a kocsikért? -
Skyline #16966 Matricákat meg pár kocsi csak klubban elérhető. Nagyjából ennyi...:D
Még a klubfestést sem kell használni simán lehet saját megoldást.:)
Szerk.: na ilyen az amikor nem olvasok el hsz utáni kommenteket és feleslegesen beírom ugyanazt..:-P
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.21. 14:51:18 -
Nem csak azt, hanem felold bizonyos kocsikat is. Bár nem tudom mennyire jó az online, de kell, hogy menjenek a szerverek, hogy a klubos kocsikat tudd használni. -
Kilépek majd a mostani nem aktívból holnap, aztán akkor betársulok hozzád. A club amúgy mire jó? Csak ilyen matricákat ad? -
Skyline #16963 Ha tolod, és gondolod felvehetlek, van egy külföldi arc a klubunkban nemtom mit keres itt belépett, ha van jelentkező kirakom.:) -
2010 óta UK és US accom is van magyar ip-ről, netflix és társai figyelik ezt, de maga a PSN leszarja. Ha tervezel vitát venni akkor jól fontold meg melyik profil lesz ps+ és melyikre vásárolsz, mert ott macera a váltás -
hugopareiros #16961 Elnézést hogy sok a kérdésem, de biztosra akarok menni. Szeretném ha kijavítanátok az állításaimat amit sikerült összekapargatnom, ha nem validak. A régiózással kacsolatos lenne az agymenésem.
1.)
Az USA storeban a legolcsóbb vásárolni. Ezért kell egy usa profil.
Ha lemezes játékot veszek, és szeretnék hozzá DLC-ket is venni / letölteni, akkor szükségem lesz egy EU profilra is.
Az USA storeból letöltött játékokhoz pedig ugyanúgy csak az USA storeból letöltött DLC-k a jók.
Mindkettő profilból elérem az összes telepített játékot és dlc-t. Tehát USA a default, veszek egy korongot + hozzá töltök eu storeból egy dlc-t, akkor a default USA profilból is faszán tudom indítani a játékot a dlc-vel együtt.
2.)
Ha paypalos fizetést akarok alkalmazni és nem feltöltőkártyás bizbaszokat, akkor szükségem van arra, hogy létrehozzak egy USA-s paypalt, mert csak arról tudok fizetni USA storeban.
A sima PSN kártyáknál értem, hogy USA-s az USA storeba jó, a magyar a magyarba, uk az uk-ba.
3.)
Most pedig jöjjön a legkevésbé világos rész, sőt...a PlayStation Plus előfizetés.
Azt ha kártyával veszem meg, akkor hogy működik?
Ha feltételezem, hogy valid az az információm, hogy a telepített játékok az összes profilban futnak, akkor ha a magyar profilomra veszek egy egy éves kártyát, akkor is tudok az összes játékommal játszani neten keresztül.
Itt gondolom annyi lehet a hátrányom, hogy csak a magyar store ingyenes játékát tudom letölteni.
Ami még kérdésem, hogy amikor játszani akarok neten, akkor csak az adott profilom régiójában levő játékosokkal dob össze, vagy a világon bárkivel?
+1.)
Nem basznak meg azért, mert USA régiós profilt csinálok miközben európa szívében vagyok? (IP alapján csak megtudják lesni)
Ez azért érdekes számomra, mert a magyar store árak valami eszméletlen magasak...nem is éri meg ott vásárolni, mert a lemezes verziók olcsóbbak.
-
Majd ha kijön egyszer ps+ edisön csinálhatunk :)
Más...
Lords of the fallen első 1 óra ez már PS4 videó. Screen tearing a felvétel során keletkezett ezt kommenteknél írják. A játék közben szerencsére már nincsen.