121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Persze -
Mordorhoz jött ingyenes DLC. Black hand karakter skin meg pár rúna
-
eje75 #17037 Van egy remek ötletem... rendelt meg, próbáld ki, és mond el, milyen volt... a magyar PS4 társadalom örökké hálás lesz neked :) -
eje75 #17036 Hm... gondolod, hogy az támogatott eszköz... egér, bill megy, az világos, de a profilt be kell lőni hozzá....de hogy ez kormány...? -
Neki jó így. Nem értem miért kell belekötni. Értelme 0 -
Hogyan, leírnád? -
Én is agyaltam/agyalok rajta. A driveclubhoz rá lehetne gányolni a Driving Force GT-t. -
-
Skyline #17031 Te bajod, te csíkélményt kapsz én fullképet. Ég és föld ha zavar ha nem.:)
Nem azért játszok 46'-os tévén hogy akkora képet nézzek mint a 19'-os monitoromon.... -
eje75 #17030 Valaki próbált már közületek CronusMAX-ot? Tegnap vettem egy XBOX One controllert a PC-m hez, és sokkal kényelmesebb mint a DS4, konkrétan belesimul a kezembe... Érdekelne, hogy az emulátor használatakor van-e lag... néztem Youtube videókat, de jobban adnék olyan véleményére, aki már használt ilyet.
-
Az Alien -
Engem nem zavart az első 10 perc után. -
Skyline #17027 Én kicsit lejöttem róla, napi 1 chapter és annyi...
Hála égnek a képarány már kitehető fullképre fovcsökkenés nélkül (sőt még több fov-al is)...
Ezzel a csíkszemverzióval konzolon mehetnek a francba...Hogy tudták ezt kitalálni...Megint a moddereknek kellett rendbeszedni amit elszabdtak... -
Napi evil within <3
-
PC-n mindent 20 fps-el játszom, nekem ez nem gáz. :D -
Remélem nincs olyan szerencsétlen, aki ezt patch nélkül tolta le valami oknál fogva. Jogos a kérdés a DF cikkbe is. Ez hogy mehetett át Sony QAn? Úgy visszadobtam volna, mint a picsa
"What makes this issue somewhat worse is the fact that the PS4 patching system could result in some players spending time with the unpatched version of the game, negatively impacting their first impressions of the game. By design, the PlayStation 4 only triggers the download of a patch once a retail disc has been started for the first time."
Ezért is csinálom mindig azt, hogy elindítom játékot, kilépek egyből és megvárom, amíg leszedi a patchet hozzá és megáll a lemez pörgés, ami azt jelenti, hogy fullra felinstallálódott. Pont az ilyenek miatt.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.21. 22:00:22 -
Az roszabb,.................. ja hogy te a régire írtad, kabbe! :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.21. 21:37:22 -
Robotzsaru is B kategória :P -
Ja ebben nem májkül dudikoff játszik? :) -
Igen?
Kis embereknek is sikerülhet néha. :D
/na jó akkor ne legyen b, de nem amolyan nagy költségvetésű film amibe dollármilliókat ölnek a látvány meg 3d miatt.
inkább egy Marvel film.
Amúgy szerintem a B kategória nem sértő, sok szuper B kategóriás film van, Elrabolva 1-2 stb. :)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.21. 21:33:45 -
Lehet Dark azt hiszi ez az Amerikai nindzsa folytatása :D -
Amerikai gengszter többek közt Oscar díjas film... -
Hát ezaz, mikor hallottam a film címát, hogy amerikai gengszterek, már leesett miért olyan amilyen. :D
Én a 87-es Robotzsarut szerintem részletgazdagabban látom mint azt a B kategóriás filmet.
Amúgy a legtisztább talán egy animációs filmet betenni.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.21. 21:22:33 -
Film és film minőség közt nagy eltérések tudnak lenni.
Pl az említett film az első random google kidobott tesztnél:
"a kép nagyon életlen, elmosódott, túl sötét"
Szóval nem csoda. Ha szeretnéd demózni a minőséget akkor próbálkozz olyan filmekkel mint pl a Avatar, Star Trek rebút 1-2, Lord of The Rings 1-2-3, Hobbit 1-2, Tron Legacy, Planet Earth, Sin City, Nolan féle Batman trilógia és még megannyi film.
A film kora nem igazán van kihatással a minőségre, mert egy Star Wars 4-5-6 bheszarás jól fest, de lehet hogy egy elmúlt évek beli film meg nem. A blockbuster filmekkel viszont nem igen lehet mellényúlni azok kb mindig tisztességesen, vagy kiemelkedő formában kerülnek a lemezekre.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.21. 21:18:22 -
Te meg a szenvedés? Ilyen is létezik? :D -
Nem még nem jutott eszembe, próbáljam ki? :D -
ja csak egy korong, akkor már értem. :D -
Én is ezen a véleményen vagyok, lévén hogy a leggagyibb párszázas ajánlatú HDMI kábelekkel vagyok felszerelkezve...sok helyen meg látok 4-5k-ért kábelt....mondom fasza. -
Létezik hibás jelátvitel hdmi-n, én a poklot jártam meg ezügyben pár éve egy studióinstallálásnál, csak egy mocskosul nem úgy jelentkezik, ahogy arról az emberek (és DS) fantáziálnak :D -
Arra sosem gondoltál, hogyha nem jut eszedbe semmi, akkor nem posztolsz? :D -
Pimpamaster #17009 Lehet csak én vagyok akkor túl szőrszálhasogató, csak furcsa volt hogy minden tökéletes tűéles minőségben megy csak a filmek nem annyira. Azt hittem van valami beállításbeli problémám de az igaz hogy csak egy filmmel tudtam kipróbálni mert csak egy Blu ray korongom van eddig.
Amerikai Gengszter van csak meg. -
A digitális jelátvivő kábeleknek szaványa van. Ha annak a szabványnak megfelel akkor a 100 forintos kínai ebéj postával 500, az 1000 forintos noname is ugyan azt tudja mint a 10.000 forintos elit aranyozott csúcstermék. A csatlakozás adott, vagy megy rajta jel vagy nem. Olyan nincs hogy akadozik a jel mert a csatlakozásnál elvész a csatlakozó felület bevonata miatt. LOL.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.21. 20:51:43 -
Árral egyenesen arányosan nő a képminőség a kábeleknél. :D -
CsakAZarany! :))))) -
Hát én nem értem milyen gépet vettél akkor. :D
De ugyanazt a filmet probáltad USB-n amit próbáltál BR-en? mert film és film közt vannak ám eltérések.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.21. 20:43:50 -
Jó de más nem jut eszembe. :D -
Pimpamaster #17003 A gyári kábelt használom és játékoknál hibátlan a minőség csak a filmek lejátszása nem tökéletes minőség szerintem. Bármi beállításbeli trükk van vagy mindent a gyári beállítással használtok? -
Ezzel a hdmi kábel ökörséggel álljatok le :D -
Melyik Alien? A régi 4 -es sorozat? :D -
Max fos minőségű HDMI kábel lehet ok, más nem szerintem.
Nálunk 82-es HDReady van meg másik szobába 82-es Led FullHD....eddig én ugyanazt a filmet nem próbáltam még összemérni USB-n letöltve, és erdeti lemezen, de ott már nem csoda ha van eltérés hiszen 2 külön forrás.
De szerintem a zsir eredeti BRay-től nincs feljebb minőség....
Hiszen torrentes társai is max ugyanazon minősgben lehetnek. TUDTOMMAL