121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ezt mégis milyen gép fogja futtatni? PS5-re fejlesztenek? -
SSM nem tudom mit hegeszt, de látványra ütni fog az biztos. Elég kiindulni a PS3as címekből.
Erre a következőt mondta egyik dev : "'challenge accepted! Actually the stuff we have now is topping that.'"
Viszont jó sokáig nem látjuk még, mert 2015ös E3on se lesznek kint úgyhogy szerintem 2016 előtt nem nagyon fog jönni tőlük semmi. -
Jah most hallom először. :D
Látom a gameplay-ben zsir horror, csak éppen zavar hogy ilyen qte faszság, nem is talán ez a baj, hanem a tárgyak feletti feliratok illúziórombolók.
Kicsit elvész a játék hangulata, de ez van.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 13:13:13 -
Until Dawn heavy rain szerűség lesz legalábbis irányítás szempontjából, tinihorror körítéssel. Nekem tetszett QD mindkét játéka így ez is. -
ez az until dawn te... -
Miért drake az nem lehet pufikabátba? csak rendőrstory-s öltözékekben? :D
Valamint az a nagymami olyan fiatal hogy te örülnél neki ha ilyen nagymami kényeztetne otthon. :D -
Drake a nagymamájával, egy gagyi pufikabátban? :D Na neee. :D -
Miért nem olyan drake-es? :D
Mivel nem tudtam a Until-ról, más nem juthatott eszembe, annak könnyű akinek arról a játékról már volt ismerete. :D -
:DDD Ezen jót nevettem -
A videó végén azt hinném hogy a Saw 3-at nézem (mármint játékban) ha nem tudnám hogy nem az, csak lehet a fejlesztők nem kapták meg a jogokat és lemásolták az ötletet. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 10:24:02 -
Jó elsőre logikusnak tűnt, az U4 treaser után volt, és a fickó is hasonlit Drake-re. :D
Amúgy belenéztem a gameplay-be, és ez az UD elég nagy ziccer, ilyen durva hangulattal elkúrni azt hogy fosláda kattintgatós QTE szarság lesz belőle, ez vicc.
Milrt nincsen normális gameplay benne.
A környezet, ez az elhagyatott épület baromi jól adja a hangulatot. -
Így van, megint terjeszted a hülyeséget, Dark :D -
Igen, erről nem hallottam még.
De így elég jó hangulatosnak tűnik, meg a főszereplő elég Drake-es figura. :D -
Jinchuu #17066 Ez nem uncharted4, hanem az a tini horror játék, Until Dawn asszem. -
Far Cry 4 az igazi nextgen játék.
4 részt lehet végigjátszani. :D -
Ja persze, de most nem úgy értem hogy ez új dolog, hanem azt hogy nem sivatagban fog játszódni a 4. része, meg nem esős részen, szigeten.
Hanem tuti lesz hó, most kíváncsi leszek hogy a havat hogy oldják meg ezene a generáción. :)
Amúgy uncharted 2-ben nekem az tetszett a legjobban, az első részben a tengeralattjárós rész, a 3.-ban a sivatag.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 09:24:43 -
Uncharted 2ben is volt havas táj. -
Ja és ez csak reklám vagy azt akarják sugallni hogy lesz folytatása, a Killzone és Knack-nek?
Vagy miért vannak beöltözve az emberek? -
Kibaszott hangulatos videó, és ezek a zenék amiket a reklámokba tesznek. :D
Uncharted 4-ből van 1 jelenet, vagyis lesz havas táj benne!!!!!!!!!!!!! :D
Hacsak nem Alan Wake 2. :D
Vagyis lesz Uncharted-ből gameplay. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 08:59:16 -
Videó végén van fél másodpercnyi új Bloodborne rész!!4 :d
-
Ps plus nèlkül 26.5dollár nem 19.9:) amugy ha regelek usa akkountot megadom a forint alapu kártyámat ugyanúgy lekapja a dollárt? -
Vedd meg nem magyarra.
PC-n próbáltam idióta egy játék. -
Sunset Overdrive betűtípusú leárazás... lol
-
Faszom hogy a Sale of the Dead leárazások nem érvényesek a "magyar" store-ra:S PVZ-t megvettem volna. -
Erről jut eszembe akciósak a house of the dead játékok ps3-ra. Move-os hadonászós móka -
Kipróbáltam a kontroller fényét használja a játék, azt a kék lámpát, vagy éppen amilyen színű. :D
Nem analóggal. Jópofa játék. -
Nem azt mondja el mennyire szar a játék, hanem elemzi a végletekig menőleg a fontosabb dolgokat. Nem úgy mint az Ubiszar, aki még most is titkolja, hogy a Unity játékmenetben 0-t változik, csak jönnek a bullshittel évről-évre. -
Azt hogy nekem nem kell eddig is láttam, nem kell le-tukmálnia róla a fejlesztőnek:))) -
Ennél rendesen mozgatni kell a joyt?Vagy analógokkal működik? -
Ulthane #17050 Erről vegyen példát minden fejlesztő! -
Sok a kérdés, amire sima guglival választ kapnál fél perc alatt.
Pár válasz. 2.0 bármikor jöhet, de ha tippelnem kéne akkor november első/második hetébe jön. USBről zenét fog csak lejátszani, filmeket majd egyszer talán. Amilyen ütemben frissítenek 2015 második felére jósolom. Blurayt visz természetesen. PS+ra csak ingyenjátékok miatt egyelőre nem érdemes előfizetni. -
Luigi1986 #17048 Üdv nektek ps 4 konzol tulajok! Pár kérdésem lenne hozzátok. 1.76 frissítés van a konzolomon. Mikor várható frissítés 2.0 magyarországon való elérése? Ezzel még csak az mp 3 zenéket fogja vinni,ha jól olvastam usb-ről. Filmek terén mi a helyzet, usb-ről mikor játszik majd le? Blu ray filmet visz a ps 4 alapjáraton? PS + megéri rá előfizetni, 3 hónapra 4500 ft, milyen játékokat dobnak ingyen? Főleg csak ingyen címek végett fizetnék rá elő,de ha nagyon gagyi a felhozatal,akkor hagyom a fenébe,multizni nem igazán szeretnék még egyenlőre,hogy csak ez miatt fizessek érte... Még egy fontos kérdés, hol lehet olcsón vagy viszonylag olcsón szerezni játékokat ps 4-re újakat,picit régebbieket,akár rendelésre is, vagy akár tőletek is elfogadok ajánlatokat privátba,posta is megoldható, de ha valami konzol boltot ajánlatok ahol van használt cucc,az is jó! Ilyen címek érdekelnének elsőre,hogy NFL 2015,NBA, Battlefield,Shadow of Mordor,NFS Rivals és hansonlók! Főleg győri vagy győr környéki ps4 konzol tulajok érdekelnek, ha van itt valaki akkor jelezze vagy dobjon üzenetet privátba. Köszönöm!
-
Magyar akkon is lesz ilyen akció?Plants Vs Z:GW megèri az árát.Legalább is nekem:) -
eje75 #17046 Ne is mond... osztottam szoroztam, és a november konkrétan anyagi csőd. -
Ulthane #17045 Valamit rosszul csináltam akkor :) -
Én 14 óra alatt letudtam, de persze van még 1 halom mellékküldetés, meg activity amit még nem csináltam meg. Majd uborkaszezonban... -
Ulthane #17043 Mennyit toltatok Mordorba? Én most járok 36 óránál, és most brandeltem meg a második warchief-et. Lassan már vége gondolom, még vagy 4 főküldi van hátra. -
Hát mostanában túlköltekeztem magam géming fronton, karácsonyra lehet meglepem magam vele -
eje75 #17041 Mocskos dolgokat kellene azért tennie, hogy finanszírozzam neki....nem akarja Ő azt hidd el... Akkor én verjem a pö..öm a csalánba? Sszép, mondhatom... összetartás, közösség, önfeláldozás... szomorú, hogy ezek a szavak már nem mondanak a mai fiataloknak semmit
jó bmeg... megrendelem valamikor...
-
Ha finanszírozod neki, akkor mehet ;)