121484
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én is csak néztem miket beszél... -
Ezeket magadtól találod ki? Ne terjeszd a hülyeséget légy szíves. -
Úristen, most néztem mennyire gáz már, hogy a PS4 kontroller ha nem fordítod a lámpát a gép felé, nem érzékeli a gép.
OMG, az X360-nál kint a ház kertjéből tudnám irányítani a régi konzolt, miezmár? :D
Atyaég, nextgen fícsör? -
ez az amikor tulzasba viszik a marketinget -
Meglepődtem.
Janem :D -
Idióta ubi ilyet minek kell elspoilerezni????? Neogafon megláttam én is véletlen ezt :( -
Skyline #17597 Megint vagy 5 perce töltögetünk...:D -
Jatekaim.hu-n van egy PS4 alapgép 85k-ért.
Azt írja a tulaj hogy sűrgősen eladó.
Akit érdekel, az vessen rá egy pillantást, kb 30-35k -val olcsóbb így mint a boltban. :D -
Skyline #17595 Lehet nézni a bénát...:D
Épp haver jön....:)
EVOLVEBIGALPHA -
Hát most erre annyit tudok mondani, hogy saját magad levehetted volna, hogy ilyen 4 fős coop vadászatnál menny nyugis lopakodás lesz, max annyi hogy egy szikla mögé áll és bevárja az embereket, nem splinter cell. :D
Én szerintem azt kapom amit vártam.
Monjuk ez a félelmetes dolog nekem új, nem emlékszem egy hype-ra sem amiben említették volna.
Én tudtam milyen lesz, más játék tapasztalatai, ezért fizetni nem fogok érte ez már biztos ennyire csak jó hogy ingyen belenézek. :)
Egyvalamit meg kell tanulni, bármit mondanak, félelemkeltés és ijjesztésre maximum egyedül játszható lassabb nyugisabb játékmenet mellett van esély, a többi marketing maszlag.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 19:13:23 -
Skyline #17593 Annyit amennyit a hype videókban mutogattak...ne sok...Csak ne egy idióta ugrabugráló csapkodó szörnyet keljen halomra ölni...Legyen hatása annak ha elbújik és lesből támad...Stb...Ilyesmiről szó nincs a játékban pedig hatalmas ziccer,simán el lehet búzni a bokrokban,kövek közt úgy hogy elrohannak elötted és nem vesznek észre...Lesből instant halálos csapás...És máris nincs észnélküli rohangálás...Ésatöbbiésatöbbi.....
-
-
Az úgy kemény :O -
Milyen félelmetes hangulatot vártál ettől az akció játéktól?
Ha coop, meg multi eleve nem beszélhetünk félelemről. -
Skyline #17589 Hát emberek,nem akarok senkit lelombozni de ez így ebben a formában igen karcsú...
A hangulat az semmilyen...Nincs semmi feszültség vagy félelmetesség benne,....Futkározik valaki a szörnnyel (ha van egy kis esze bújkál,és kajál mert különben esélye sincs - egy átlagos csapattal szemben amúgy sincs) a többi meg kergeti...ha a trapper ledobja az "energia falat" a szörny X területen belül marad nem tud kimenni...Vagy futkározik körbe mint egy hülye és fedezékbe megy vagy esélye sincs...Ha esetleg fejlődött és szintet lépett akkor megvan az esélye hogy gyaluljon,de a medik semmi pillanat alatt újraéleszt bárkit...Ha a medic halna meg akkor sincs gáz mert XY idő elteltével ha él a szörny /a vadászok akkor utánpótlásként ledobják újra a halott játékost...
Ideig óráig szórakoztató lehet, esetleg haverokkal talán tövább is, de semmi extra...Mindehhez hozzájön az elég gyenge látványvilág, és gyenge mozgásanimáció....+ az olyan baromságok amikor felfejlesztem a szörnyet egybe lenyelhetnék egy huntert de nemlehet...Csapkodjak meg okádjak tüzet...Közben meg a pályán jóval kisebb AI által iránított nagypofájú életforma (amit fél perc szétszedni az alap lényikénkkel is) egyből kinyírja a huntert ha bekapja...
Tény még csak alfa a játék...De ez így ebben a formában tényleg, karcsú... -
-
Skyline #17587 Hát...idáig nem egy durranás...1-1 meccset mentünk, abból a havernál egy idióta volt aki a szörnnyel volt és csak támadni volt képes,azt sem ésszel...Nálam meg ugyan elkezdett menekülni és a trapper nem végezte a dolgát de így sem volt esélye pedig az elején még bújkált és kajált..:) -
:P -
Skyline #17585 kb 5 perc töltőkép bámulás....Dehát ugye Alfa... -
:DDD
Csak úgy elindult, mondjuk hazudnék ha azt mondanám meglepne, mikor a kulcsot is 2x-ra fogadta el holott tutira helyesen irtam be.
Valamint a letöltés is néha piszok lassú, és néha tudja csak normális sebeséggel tölteni a gépem.
Biztos X1-en is már most gondok vannak.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 17:10:27 -
Skyline #17583 Közben elindult.:)
Magyar volt az alap, one-on meg ugye lehet váltogatni profilban. Nem értjük mi volt a gond, írtunk supportnak és egyszercsak indult...:) -
Az fasza és magyaron, bár hülye kérdés, de megkérdezem. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 16:54:11 -
Skyline #17581 Egyik régióban sem megy, váltottunk usára, uk-re...nemmegy.... -
Akkor az érdekes, bocs azt hittem PS4-en akartál belépni....pedig 1-2 embert hallottam hogy már játszik vele.
Akkor lövésem sincs X1-en mi a hézag. :D
Amúgy ha jól néztem, nálunk a 9 óra PDT az este 18-19 óra lesz majd.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 16:43:17 -
Skyline #17579 One-on nézzük.:)
Ahogy írtam leszedte, ráindítunk,behozza a leírást és balra ki van írva ahol a play-nek kéne lenni hogy "play it on 30/10/2014" és nem lehet rányomni.:) -
Naná hogy nem megy, mivel ma csak xboxon megy, ps4 holnap délelőtt indul!
Gondolom a menüig enged csak be.
"Big Alpha begins Friday, October 31st at 9AM PDT and ends on all platforms Sunday, November 2nd at 8PM PST. "
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 16:36:54 -
Skyline #17577 Köszi!
Sajna még nem megy, "play it on 30/10/2014"...
Gondolom X órakor indul. -
Pont azt néztem én is, már szóra sem érdemes, annyira bicskanyitogató, érted legalább valami kompenzálásképpen a sok faszságukért egy kicsit nagyobb cím, egy AAA címet belöknének, de nem.
Én ahogy GOLD-ot nem vettem PSN-t sem fogok, pláne ezért nem.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 16:28:43 -
iratkozz le a többiek érdekében :D -
https://www.youtube.com/watch?v=ZcxxYwKiNyg
Ez a novemberi PS+ lista brutál szar ... legalább PS3-ra adnának valami ütőset ... bezzeg régen, mikor nem fizettem elő a PS+-ra PS3-on, akkor jöttek a jobbnál jobb gamek, most meg szeptember óta vagyok előfizető, és ömlik a hulladék :) -
neked is -
ment -
Skyline #17571 A One kódot ha odaadod priviben megköszönném,megnéznénk haverral mi a helyzet.:)
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.30. 15:27:38 -
Rest mode bug fix:
change "Supply Power to USB Ports" option to "Always" from Setting Menu. -
Nekem a ps4eset elküldhetnèd:)Előre is köszi:) -
köszi most engedte -
Nekem is hibát írt, másodszorra elfogadta, próbálkozz többször, menni fog! :) -
nekem van egy felesleges xone meg egy ps4 kodom egyébként ps4 re mikor lehet beregelni: redemp kodnál hibát ir ki irjón rá akinek kell
Utoljára szerkesztette: drop, 2014.10.30. 15:18:49 -
:S -
BBbe share le van tiltva. Alphakat/betakat nem lehet osztani.