121481
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #17880 Popcornjáték :) Ez tetszik. -
Na most pörög a cod credits. Mondhat bárki bármit ez bizony kurvajó volt. Baromi látványos volt főleg a vége, egy jó kis pörgős popcornjáték. Ha már van popcornmozi kifejezés :)
Végre normálisan kinéző és szóló cod, egy karakterre összpontosító story nem össze-vissza ugrálás 56 karakter között. Sokkal követhetőbb és érthetőbb volt a story is így. Nekem nagyon tetszett. Jöhet sledghammertől a folytatás majd 3 év múlva.
Amit lepokol látványba sokszor 1080p és 60 fps mellett az döbbenet főleg, hogy egy multiplatform cuccról van szó. Kevin spaceynek is olyan karaktermodellje volt ingame, hogy félelmetes. Ezek után NDtől én simán el tudom képzelni, hogy lehozzák az, amit láttunk az E3as videóba, akár 1080/60al is. -
>Másrészt azért, mert meg akarnám szeretni a műfajt
Ezt a műfajt nem lehet megszeretni, nincs benne semmi szeretnivaló. Amit ebből lehet szeretni (és eléggé addiktív, szóval mondhatjuk NAGYON) az a multi része. De azt egyedül a világ ellen borzalom. Én ezt toltam 10 hónapig a ps4-en a killzone-al. El lehet lenni, de blöe. Ahhoz haverok kellenek, akikkel partyban lehet ezt tolni, taktikázni, akármi. Az úgy zsivány. Úgy minden zsivány, még egy pvz garden warfare is, nemhogy egy military shooter.
-
Árpitallica #17877 Én említettem :) Hát hallod akkor nem a COD lemez a hibás nálam se hanem maga a PS4 új rendszerfrisítése idézi ezeket elő? Ugyanezek a jelenségek nálam is mint nálad is kampányban, és multiban meg full lefagy többször a játék és van hogy ps gombbal betom zárni a játékot de volt olyan hogy a gépen 5 másodpercig tartottam a power gombot és úgy kikapcsolt aztán rebuilding system jött pedig erős netem van 70megás!! Remélem Sanyiék felállnak egyszer "soon" a seggükről és tesznek valamit ami kijavítja ezt mert eddig ilyenre nem volt még precedens nálam! -
Amúgy hogy őszinte legyek, ennek a CoD-nak a kampánya elég lapos. Most nem azért mondom, de a Ghosts igaz, hogy csúnyább volt, de valahogy izgalmasabb. A történet is nevetséges, a főgonoszt nem tudod utálni.. Na mindegy, multiban jó lesz ez. -
vg #17875 Az irracionális döntéseknek nincs köze a pénzhez. -
Ulthane #17874 Egyrészt azért, mert megtehetem, hogy kiadok 15 ezer forintot egy játékra, amit utána hagyok a polcon megrohadni. Másrészt azért, mert meg akarnám szeretni a műfajt, de sajnos nem megy. Mindig szembesülök azzal, amit már tudok, de valahogy abban a hitben ringatom magam, hogy talán most másképp lesz. Harmadrészt pedig azért, mert ez is plusz egy játék, tapasztalat, élmény, ami formálja az ezzel kapcsolatos tapasztalásom és értékrendem.
De ha más analógiát akarsz: lehet, hogy nem a kedvenc ételed a paprikáskrumpli, de ha épp azt tol eléd az asszony, mert nincs más, megeszed. -
Ulthane #17873 Még valami. Valaki említette, hogy neki akad a CoD kampánya. Nekem is. Rendszeresen meg-megakad másodpercekre, beszaggat a küldik során.
A multi tegnap este úgy laggolt, meg megfagyott, mint a huzat. Játszhatatlan volt egyi deig. Ez persze nem a játék hibája, hanem a PSN-é. -
vg #17872 "CoD élmények."
Én nem igazán akarok beleszólni, de mi a fenének költesz közel 20 ezer forintot olyan játékra, ami tulajdonképpen nem is érdekel és pontosan tudod, hogy a multi a lényege amit eleve utálsz? Ha belegondolsz, ez olyan szint amire szerintem te sem lehetsz igazán büszke. Kizárólag azért játszani, költeni nehezen megkeresett valag pénzt, hogy aztán leírd, hogy 0day játszottál vele, de amúgy utálod a műfajt.. hát nem menő. -
RDR jóval szarabb volt ps3-on, de a gtav szebb volt ott, cserébe csak minimálisan futott szarabbul, azt is csak a df tudta kimutatni, én nem láttam a különbséget, szemben a képminőséggel. -
Mindketten tudjuk melyikre fogod venni :DDD -
Skyline #17869 Ha multizni akar nemfeltétlen.... -
Majd még meglátom. Lehet nem is lesz rá keret :D -
Ha van psed is szerintem arra érdemesebb lenne megvenni, de te tudod. -
El se tudom, GTA V-öt is, meg a RDR-t is PS3-on vittem végig. Szaggatott mindkettő, ja, de játszható volt. Persze mindenképp megvárom a One-os gameplay videókat. -
Skyline #17865 Egy indexes cikk nocomment....Annyit ér mint maga az egész oldal. Semmit..
Az meg hogy TE nem ájultál el a multitól meg mi a jó benne...Nos ez van a multi játékok színe javában, mégis mit vártál?:)
Eleve kár volt kiadni pénzt a játékra, amiket írsz az teljesen egyértelmű mindenki számára még azok számára is akik életükben először COD-oznak és csak videókat néztek... -
-
Játékélmény az értelme mint minden videojátéknak. -
Mitől lenne válságban??? Fps műfaj esett át a legnagyobb megújulását. Ps2 és előtte egyszerűek voltak, mentél azt lettél. Ma már rpg elemek nélkül nincs is fps, egyre több lehetőség és tartalom kerül bele. A klasszikus módú fps ma már nem is létezik... -
Zozo76 #17861 a multi az egy meccs. ket elleseges jatekos vagy csapat nyer. hogy most ehhez golt kell loni, vagy olni kell ilyen olyan modon, vagy nyomni a gazt, nem lenyeg. -
A tied valóban semmit nem ér mert olyan játékot kritizalsz ami nem a zsánered... Mi a francnak foglalkozol ilyennel. Nyomd a destiny-t ami nem cső és nem a megszokott, vagy ne tolj semmit. -
Multi pedig jó móka haverokkal közben pofazva nagy élmény -
Ulthane #17858 De mi a jó a multiban? Olyan értelmetlennek látom. Idegen emberek halomra lövik egymást, plecsniket, szalagokat kapnak érte, szintet lépnek stb. De engem ezek hidegen hagynak, nem érzem jobban magam attól, hogy 4-es vagy 35-ös szinten vagyok. Mi a végcél? Mi az értelme?
Ráadásul, lehet, hogy a kő profiknak ez élmény, de egy tapasztalatlanabb valaki, mint én, az életkedvét is elveszti pár kör játék után, hogy mindig az utolsó helyen végez. :)
Mindig van jobb mindenkinél, esélytelen, hogy te legyél a legjobb. -
Ulthane #17857 Mennyire igaza van! s látod, nem csak én nem ájultam el az "újdonságoktól", hanem más sem. Ergo, azt gondolom, hogy az értékítéletem reális. Igaz, ő nem ment addig, hogy azt írja, hogy teljes válságban az FPS műfaj, pedig valljuk be, hogy így van.
Mondjuk a spoilerekkel bánhatott volna óvatosabban. -
Skyline #17856 Azt meg kell hagyni, józan ember SP miatt nem vesz COD-ot.... Belerakják sallagnak (ahhoz képest korrekt minőségben), de amivel mindenki hónapokat tölt el az a multi.Ha meg ez nem megy az nem a játék hibája...:)
Egyébként szinte egyhangú vélemény, és amit eddig láttam én is kezdem így érezni, az utóbbi 2-3 huladék COD rész után most végre alkottak valami korrektet...
Egyébként a csőlövölde napjaink fps-einek 90%-ra igaz...:(
-
ezt -
a leáldozottba tanulta
-
Ulthane #17853 Egy dolgot árulj el. Miért van az, hogy egy magyar ember, ha a sajátjától eltérő véleményt hall, akkor máris a másikra ráhúzza az inkompetens jelzőt? Intelligens ember ilyen helyzetben azt mondja, hogy ez a te véleményed, én másképp gondolom.
Olyan ez, mintha én azt mondanám, hogy tekintettel arra, hogy 10+ évvel idősebb vagyok nálad, a te véleményed nem mérvadó semmiben. -
Ulthane #17852 Milyen cikket? -
Tökéletesen összefoglaltad az inkopmetenciádat. Már várom mi lesz a következő :) -
Fogalmam sincs miről beszélsz. A GTAV ps3-on volt a szuperior. -
Vald be elovastad az Indexen a cikket és atfogalmaztad? -
azé várd meg h azon a fosputtony hw-n hogy fut majd a gta ... előző genben a szarabb gépen (ps3) akkora ótvar volt minden gta/rdr, h szerintem el se tudod képzelni ;) -
Ulthane #17847 CoD élmények.
Nos, kezdjük azzal, hogy nem ez az első CoD amivel játszottam, de az első, amit megvettem. Egyben az utolsó is. El kell ismerni, a játék szép, azért az 1080p az mégis csak valami. De valahogy (s nekem szinte az összes CoD-dal ez (is) volt a bajom), az egész látványvilág olyan, mintha mindent leöntöttek volna folyékony, sárgás-barnás és fénylő műanyaggal. Az egész világ olyan plasztikus, tényleg műanyag, nincs benne valóságérzetem.
Nos, a játékmenetről. Az, hogy a játék tényleg egy cső lövölde, s mindezt 2014-ben nyújtja, az a világ szégyene. Nem vagyok hivatott kritizálni a fegyverek hangját, a fegyvereket, mert nincs nagy tapasztalatom benne, azt azért el kell ismerni, hogy változatosak, és sok van belőlük. Amitől viszont idegbajt kapok, a turbina szárnyú repülő és helikopter, ki találta ki ezeket a nagy karikákt? Kurva ronda.
Furcsa, hogy a játék olyan megoldásokat próbál újként bemutatni, amik már 15 éve is voltak játékokban, mint például a pattogva ugrálás, vagy a mágneses kesztyű. Nem beszélve az exoruháról, amit valljuk be, hogy talán a Crysisban láttunk először, és ott jobban meg volt csinálva. Szóval, ezektől a megoldásoktól nem lett nedves a bugyim.
Talán négy küldetést csináltam meg, gondolom le is tudtam vele a játlék harmadát legalább. Aztán belekóstoltama multiba. Bár számomra alapjában kérdéses, hogy a multiban általában mi is a jó, én nem találtam még meg az értelmét. Minden körben az utolsó lettem, sikerült átlagban kettő, maximum három szerencsétlent kinyírnom, és a hetedik szintig jutottam.
Nos, gondolom, ha még 10 órát játszanék vele, ugyanez az élmény lenne, meg ugyanezek a benyomások. Fel nem fogom, hogy ki az, aki ezt évről évre megveszi, mert nekem tök ugyanolyan, mint bármelyik korábbi része, amivel játszottam. Tényleg egyhelyben topog az FPS műfaj, teljes válságban van.
Fogok még a játékkal játszani, jól szórakoztam vele, de nálam ez a játék 5/10.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2014.11.06. 08:18:55 -
Igen a sivatag meg kaktuszoknál nekem is ez ugrik be, szinte kiált egy RDR2-ért! -
Akarok új RDR részt :( -
engem meg az hogy órákat el autókáztam és ámultam itt be is fogok fosni :D
és hát mikor venném a konzolt ha most nem, megérett a nextgen és már húzom a strigulákat a falon, hány nap van még hátra :D
Utoljára szerkesztette: tomi890125, 2014.11.06. 00:50:03 -
Engem meglepett a gta 5, mondogatták hogy szebb lesz de ennyivel, holott prevgenen sem volt panasz a látványra. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: tomi890125, 2014.11.06. 00:19:07 -
Na akkor GTA V Ps4 Bundle előrendelve! Eljött az idő :D Még azon hezitálok hogy AC: UNITY vagy Far Cry 4 legyen még meg véve, a kettő az sajnos nem fér bele