121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát persze.
Biztos egy openwold játékban ilyen minősgű autók az prevgenhd....hát most nem értek egyet.
Összefosta magát a géppem pc-m a játék alatt. Jó mondjuk ez önnmagában semmit nem jelent. -
Erre valaki? -
Skyline #17957 Nem használtam még,de ahogy néztem kb mint a One-on.. -
Van.
Us-ben minden preorder EGYFORMÁN 60dolár.
Azaz ~15000ft.
És lehet 2-en vásárolni.
Ha így nézem minden pre-order 7500ft fejenként. Amazon.com-ról tudsz venni pontokat.
Magyaron nem éri meg vásárolni. -
prevgenhd -
tényleg van ilyen és ez hogy működik? -
De mi a bánatnak mondod hogy a Crew csúnya?
Nem, nem csúnya, PS4-en sem.
Már bocs, de a fenti kép egyértelműen szebb, pláne hogy mozgásban egy játék sokkalta szebb mint kimerevítve. -
Skyline #17952 Ps-nél is van ilyen felesbe megoldás.
Ugyanakkor Ps-nél mint mondtam ritkák,inkább akcióra jellemző a nagyobb árkülönbségek...+ eleve ps store drágább...
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.08. 15:46:44 -
áhááá csak azért kérdeztem mert pl Xbox Live-nál ott tudod 4-6e Ft-ig vannak külömbségek, meg annyival másabb felesbe meglehet venni a játékot. Illetve ps-nél nincs olyan hogy vkivel felesbe tudjam megvenni a játékot ?? -
Skyline #17950 Ritka,inkább az akciókba észrevehető. Van magy,uk és us accom is... 1-2 ezre különbségek vannak rendszerint. -
hát azért ahogy láttam itt is megvan az a 4-5-6e Ft-os árkülömbség -
Skyline #17948 Általában USA de nincs komolyabb árkülönbség mint a One-nál, illeve itt nem tudsz váltogatni, egy account egy régió.
Viszont az Usánál láttam jó akciókat, meg továbbra sem értik néha hogy a 30 dollár az rohadtul nem 30 euró..:D -
Skyline #17947 Ez még oké is lenne de az hogy a civilforgalom tényleg ps1-2 szintű időket idéz... Meg tényleg összképileg ha nincs árnyék naplemente vagy valamilyen effekt, okádék az egész, borzalmas textúrkkal a saját kocsin kívül...Az animációkról nem beszélve.... -
Digitálisan ha veszek játékot PSN-en melyik régióban a legolcsóbb? vagy itt egyformám vannak az árak -
Sajnos az a bokor/fű még a hipertop nonplusszultra szarokban is úgy né ki megoldhatatlan hogy ne menjen át minden létező textúrán stb.
Úgy néz ki,hogy egy egy örök és megoldhatatlan probléma a fejlesztőknek. Ez van sajnos tűrni kell még 2015-ben is ezt
-
Én fél órát toltam a crewt, de amikor bement a frém 30 alá és megláttam a képernyőm közepén a screen tearinget akkor feljött az ebéd egy kicsit. Screen tearing az, amit ebben a genben már nem vagyok hajlandó eltűrni. -
Skyline #17943 Gyönyörű a kocsi ami jön szembe...Szürke textúraablak....Lásd alatta xbox kép...
Köszi az igazolást...nevetséges...
Meg eleve..Ez hangulatos? Okádék az egész..A jobb oldali bokron rendesen felröhögtem...Mi történt vele? Ránőtt a járdára?:D
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.08. 14:31:11 -
Felőlem csinálhatsz.
De vannak ott képek, pl Central Park, iszonyat hangulatos körbejárni.
Az ellenfél pedig:
-
Skyline #17941 Befogod végre ha csinálok egy screenshotot a civilforgalomról vagy inkább tovább égsz?:) -
Itt van a PCs élményem.
Azóta kijött a Horizon 2 és pechére a konzolos béta pont aznap jelent meg mint a Horizon 2 teljes. Mellette a CREW nagyon árkéd, nem is tetszett nem is nyomtam azt már, DE ne viccelkünk már, egy óriási térképet kell mozgatnia töltés nélkül forgalommal, környezeti elemekkel, 100 féle teljesen més helyszínnel, hatalmas metropoliszokkal!!! állatvilággal, animált objectekkel ( repülők a hátterekben és még nagyon sok minden ). Én értem hogy nem egy teknódemó, nem is lehet az, mert mint emíltettem valamit valamiért. De nem ronda, nem PS1-2, és nem szar. Ne vicceljünk... attól hogy att mondom nem ronda, nem jelenti azt hogy a legszebb. Nyilván nem az, nem is lehet az, de a Horizon 2 és a DC meg nem mozgat meg ennyi mindent, de nextgen és PCn igencsak jól fest.
De ez a kit érdekel kategória, felőlem ész nélkül szarozza aki akarja, amögött nincs semmi érdekes, azt mindenre rá lehet mondani, az a legkönnyebb... engem az érdekel hogy mennyire lesz kvázi bugmentes ez a hatalmas és tartalmas játék. A béta borzalmas volt, mind PCn, mind konzolon. Nagyon sokat kell még ezzel melózni. -
Ahogy olvasom nem elég, hogy 900p AC, de elég fosul is fut. GG Ubi. -
Nem tudom ilyen akció is miért csak USbe van... -
Kaptam én is :D -
Október 28-ig el kellett költeni 100$-t -
Ilyet miért kaptál? Havert érdekelné. -
A sony elküldte a 15$-os woucher kódot így ma behuzom a GTA5-öt is -
eje75 #17933 Én is rengeteg ilyet láttam, egy pályán pl. 250.000 pontot kellet volna driftelnem a győzelemhez...bugos xar még mindíg, a kis droidok nem nagyon hegesztik... amióta megvan a XO és megláttam a Forzákat el sem indítottam... imádom a PS4-et, a multiplatform játékokat mind arra rendelem meg, de aki autós szimulátort keres az sajna nem jár jól a Sony-val.... -
Skyline #17932 Láthatóan igen,mert egyből jöttél hülyeséget közölni.:) -
Skyline #17931 Nem néz ki csúcspc-n sem sehogy...Fullon 1080p-ben toltam 60fps-el....Egy rakás szemét az egész...1-2 hely szép tud lenni az effektektől....Illetve a versenygépek kidolgozása nem rossz. Minden más okádék. A civilforgalom szó szerint paródiába illik, 2014-ben nincs rajtuk ablak csak színezett textúra...?:D
Nagyjából a Midtown Madness-ben ment el ez a szint.... Az meg hogy vannak állatok meg járókelők..Inkább ne lennének, ha az ember nem versenyez,nem száguld,csak rombolják az egészet....Szánalmasan gyatra animáció,gagyi kinézet...
-
Skyline #17930 Fosozás szarozás és egyéb jelzők mellett én is egyet tudok mondani. Beta-ztam Pc-n 2-szer és konzolon egyszer. És bizony egy rakás szemét....
Tele ps1-2 szintű megoldásokkal. -
Driveclub-ban egyik pályán 2353MP/H a sebességrekord.
WTF? Repülőgéppel is lehet menni a DC-ben?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.08. 10:50:18 -
Sziasztok vkinek van esetleg felesleges crew bèta kulcsa,magyar accountra? -
Csak érdekel ha ráugrottál Grebberre... -
Szerinted érdekel h kinek tetszik vagy kinek nem? -
Csúcs PC-n lehet hogy jobban néz ki de PS4-en ocsmány és maga a játék is egy kalap szar már ne haragudj és a bétázók 90%-a is ezt mondja, tudod mint a szarkupacnál több millió légy nem tévedhet... -
Ja igen már megint egy kibaszott látnok.
Akkor a pc-s bétát behalucináltam.
Legalább ne hazudozzál,mert láthatóan nem megy az sem. -
Fosozás, szarozás helyett egyet tudok mondani. Én játszottam vele, te meg nem.
Ez nem ronda, nem ps2, nem szar:
Pussz. -
Senkit nem megbántva de ahogy nézegetem a kommentjeidet téged grafikai szakértőnek nem kérnélek fel ha te lennél ez egyetlen ember a földön akkor se.
Neked kb minden konzolfos szép és befosol a látványtól
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.08. 08:53:49 -
Skyline #17921 Nincs túlzás. Okádék pc-n fullon is.A versenygépeken kívül vicc. -
Ne essünk túlzásokba. Szép a Crew, a méretek óriásiak a legnagyobbak ami eddig autós játékban volt, rengeteg az object a környezti elem benne, és él a világ. Autók, emberek, állatok, és a hátterekben sok sok hangulati elem + a kötelező csicsa, effeketek. A környezetet valósághűre csinálták, persze az arányok nem ugyan azok, de minden egyes városban minden nevezetes dolog ott van, felismerhető és jól néz ki. Semmi gond nincs a graffal, ugyan annyira bármi másba bele lehet kötni bármelyik játékban mint itt egy részletre... Crew van amiben gyengébb de másban sokkal több mint a társai. Valamit vallamiért... ez mindig is így volt és mindig is így lesz. Biztos és van is hiányosság minden téren, megjelenéskor is lesz...