121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Most lesz náluk annyi, mint máshol. Kicsit túl volt náluk árazva a S (33K vs 50K - X, most lesz 30K és 50K). -
ppista #111193 Vajon így is nyereséges az XS hardvere, mint ahogy Moby írta? -
Ezz valami vicc. :D -
Máris csökken az Xbox Series S ára. -
Múltkor valaki említette hogy az olcsóbb PS5-be miért nem raknak inkább 2Tera SSD-t és miért nem kerül inkáb ugyanúgy 185k-ba.... Hát szerintem ez miatt... -
Nadella az nyilatkozta, hogy nincs értelme úgy felkelni egy nap, hogy azt mondd, hogy csinálok egy játékos stúdiót. Nekik tartalom kell, így ha olyan cég kerül a látókörükbe, akinek az elképzelése egybevág az Xbox-szal, akkor lehetséges további felvásárlás.
A Microsoft letette a voksát végérvényesen a GamePass mellett, azaz, ne várjunk tőlük olyan minőségű exkluzívokat, mint a Sony-tól (bár eddig se nagyon volt nekik olyan). Ő megvesz stúdiókat, és a kész terméket beteszi majd 0 day GP-be. Pár év alatt fel fogja duzzasztani az előfizetői tábort annyira, ahol most jár a Sony (45 millió). És akkor csörög a rendszeres havidíj a sok embertől.
Nem baj, hogy két teljesen más utat követ a két cég, ezzel csak mi járunk jól. -
kár :( pedig vicces lett volna :D
mindegy, de CAPCOM is kintvan és elvileg jönnek Resi8 infók/videók -
MS azt mondta nem lesz ilyen bejelentes -
Szerintem korai ez a Segal-deal, nem hiszem, hogy a Zenimax után egyből fejest ugranak abba is. -
Szerintem sem. -
Nem lesz bejelentés felvásárlásról a TGS-en. -
Elég érdekes lesz ha Phil bejelenti, hogy felvásárolják a Segát és teljes Japánt :) -
Erre kíváncsi leszek, hogy bármi,BÁRMI érdekes dolog lesz-e. Szerintem nem, de ne legyen igazam. -
PS5 hands-on októberben japó youtube arcoknak -
Day1
13:00 opening
14:00 Microsoft Japan
15:00 SquareEnix
Remélem lesz valami érdemleges -
Elvileg igen -
juhaszvik #111178 Vagy fél éve játszottam vele utoljára: van talán 3 faj az univerzumban, akikkel rendszeresen kontaktolsz. Kezdetben egyikük nyelvét sem beszéled, de miközben járod a világot, szavakat tanulsz meg, és egyre jobban megérted, amit mondani akarnak. De amúgy (hangképzés szempontjából) nem beszélnek, csak kvartyognak. -
Beszélnek már az NPC-k vagy van valami interakció? :D -
Holnap meg TGS lesz ,nem-e ? -
Nekem vagy 100+ óràm tuti van benne. -
Az is, én nagy lelkesen megvettem lemezesen, jött a VR frissítés, nyomkodtam vagy két orat és halálosan eluntam. Azóta se vettem elő -
Én szerintem ez full egyértelmű és szóról szóra ki van írva mindenhol, nincs rövidítve a neve, de ha igen akkor se jönne ki. :) -
nem magamból indulok, ki, hanem abból, HA valamit nem tudok nem rendelek össze faszságokat, vagy ha igen és baszok utánakérdezni, akkor legalább elolvasom hogy mi a geci neve a terméknek. :D -
Teljesen jó amúgy. Rengeteg tartalom van benne. Főleg most a 3.0 patchel.
Multi is van benne.
Több féle story.
VR tàmogatàs.
Stb.. -
Tényleg az a szerencséje ennek a cégnek, hogy irdatlan pénzmagon csücsül. Nem vitatjuk más területen a pozíciójukat, de gaming szektorban...ahh... -
No Man's Sky-t érdemes most beszerezni? Jött valami nagy update. Sosem mertem még megvenni, mert nem volt benne sztori és unalmasnak tűnt. -
360 mögött is volt valami koncepció, hogy mindent körbeölelő rendszer, zene/film lejátszás, játék - végülis hasonló mint a wannabe set-top-boxnak induló all-in-One is :D -
Amikor kitalálták a One-t, szerinted eszükbe jutott hogy majd mi lesz akkor a következő gép neve?(Ugyanez a kérdés a 360-ra is)
-Hívjuk One-nak
-De akkor mi lesz a következő gép neve? Two?
-Nem! Series!!
-Jaj hát persze, remek ötlet főnök! -
A One mögött koncepció volt, igaz, nagy arat fizetett érte a mikro, hogy nem jött be neki. -
+1...
iszonyat tré, nyilván nem vagyok marketinges arc, de ezek nagyon ilyen balfasz színvonalt tükröző döntések eredményét sugallja... :D
jobb lett volna szerintem még egy A-B-C is, vagy még akár mint anno az androidnál, hogy minden verzió egy ABC kövi betűjével kezdődő édesség volt :) de még az Xbox Scorpio / Lockhart is 1000x jobb lett volna :D
de tényleg BÁRMI, csak legyen követhető és következetesség és kohézió, nade 360/One/Series... áh :D
-
Letolom a 7 ezres CP 2077-et a boxon, utána pedig veretem kis gatyában a DeS-t a PS-en. Mire végzek, jön a Flight Simulator boxra, meg GP-be meg más címek.
PS5/on letolom gadavót, meg egy kis BB-t. Valhallat meg Nem döntöttem el melyiken veretem, ha az upgrade ingyenes lesz, valószínű boxra veszem meg.
Mind a kettő használatban lesz :)
Semmit nem kell szokni a kontrolleren 15 év konzolozas után. Egy másodpercig fura a fogása a váltás után és ennyi. -
Szerintem már a 360-nál kezdődtek a bajok, az is egy debil név volt... -
MrAndree #111162 Szerintem nem fura, én konstans PS 5 kontroller, bill+egér és One kontroller között váltogatok, attól függően épp milyen játékkal játszom. :D -
És mivel játszol, ha már meglesz mindkettő? Game passos játékokat a boxon, PS5-n meg majd csak az exkluzivokat jövőre? Nem fura mindig megszokni a kontrollert? -
hát azért a MS is tehet erről a szar elnevezéseivel :D nem kell hozzá hülyének lenni, aki nincs otthon a témában, simán beklikkeli, mert X -
"Szimplán ez az MS célcsoportja. Nem tudja, hogy mit vesz, nem érdekli, hogy mit vesz, csak olcsó legyen és sok!"
Ez azért elég demagóg duma, azt tegyük hozzá. A PS tábora legalább annyira fillérbaszó, mint az MS-é, az emberek kevés kivétellel nem szeretnek költeni, még a hobbijukra se.
Hát én erre rácáfoltam: pár napja a Media Marktban kifizettem a PS5-öt, most meg elutaltam a KV-nak az XSX foglalót.
Welcome to the new generation. :-D -
Az lehet, de ez a fajta átlag a legritkább esetben szokott előrendelni, majd negyedévvel, szóval nem állja. Szimplán ez az MS célcsoportja. Nem tudja, hogy mit vesz, nem érdekli, hogy mit vesz, csak olcsó legyen és sok!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.23. 15:06:38 -
Nem magadból indulj ki, neked ez a hobbid, a nap 18 órájában ezt tolod, évek óta. Az átlag user nem ilyen. Addig talán eljut, hogy konzol, meg nem PlayStation, de innentől kezdve azért nagy homály van. Sokaknak a mai napig a konzol az a nintendo (igen, köznévi alakban).
Olyan ez, mintha mondjuk neked kellene horgászbothoz orsót vásárolnod valakinek (nem tudom, szoktál-e pecázni, szerintem nem), téged is nagyon könnyen megvezetne adott esetben egy hirdetés, egy reklám, vagy egy termékadatlap. -
Nem én gondolom, hanem a Sony nyilatkozta, hogy gyártási problémái vannak, nem lesz elég mennyiség a konzolból (pontosabban azt mondták, hogy kb. mennyi lesz elérhető és meddig). A Microsoftnak egyetlen egy ilyen közleménye nem volt.
A KV is megerősítette, hogy sokkal több Xboxot kapnak, mint PS5-öt, ott nem lesz ez a hiszti, mint a PS5 körül, mert van belőle elég készlet. -
Én meg egy szóval nem írtam, hogy te ilyet írtál volna. A szenvedés szót le sem írtam.