121481
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ja szar. Viszont annyira bevonz a játék, hogy hihetetlen. Változatosak eddig a küldetések!
Pl az időzavarból egy részlet :)
-
Skyline #18202 Lol...Mondtam...:D
-
Skyline #18201 Jaaa már nem követem nyomon...A kompenzációról is néma kuss van....Szépen elkussolnak és kihúzzák amíg nem tudnak kiadni valami más exkluzív szemetet amivel szarrá tudják hype-olni a gépüket.... Ez nagyjából jövőévben a Bloodborne lesz és pont...Hacsak nem lesz UC4 mert akkor kettőre nőhet a cím.... Ja igen és az Ordert is nyomni fogják mert kell a hype az ilyen szemetekből..
-
Förtelem a frém. 19-23 fps most ez komoly? Boxon meg jobban fut ez is lol. -
Skyline #18199 Ne csodálkozz rajta mert messze a legjobb AC rész...Amennyire dögvész volt a 2-t leszámítva az összes többi ebben kicsit kinőtték magukat és komolyabb a harc (tényleg 2-3 ellenfél is le tud darálni,4-5 ellen szinte nincs esély max trükközéssel), változatosabbak a küldetések,vannak újak ötletesek is (a nyomozásról nem tudok lekattanni). Mindehhez társul hogy az eddigi legtartalmasabb legszebb sandbox cím....Egyszerűen tényleg parádés élmény mászkálni az utcákon,nézegetni mivel foglalják el magukat az emberek.
Egyébként kíváncsi vagyok falami framerate tesztre mert nekem nagyon úgy tűnik hogy valamit nagyon elb*szarintott Ubi (vagy direktbe)...Amiket eddig PS4 videókat láttam mindben rendesen darabos ugrós szaggatás van...Ez One-on nincs, a legnagyobb tömegben sem érzem azt hogy leesne oda ahova anno a Last of Us Ps3-on.... -
2 hete jött az utolsó nyugtatós bullshit Shu-tól. -
Skyline #18197 Két hete? Két HÓNAPJA...:D
-
Pedig de. -
Most mondom, hogy ez lesz a legtöbb példányszámban eladott AC. Figyeld csak a következő napokban a híreket ezt most borítékolom. -
pff. Online még mindig szar ott? 1 hónap után már csak nem. -
DC...szerinted van refund? Hiába anyázik mindenki, lassan két hete kussol sony és evo is.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.11. 21:07:45 -
nevetséges. Mondanám, hogy remélem leszerepel vele a Ubi, de nem fog, és jövőre jön az új rész. -
-
Gyökerek 10 azaz TÍZ stúdióval csináltatják egyszerre a játékot. Szerinted mekkora baszás van azzal, hogy ezt összerakják egy játékká? Amíg ezen nem változtat ubi, márpedig nem fog mert évente fogja pumpálni továbbra is ACt, addig ez nem fog változni. Mindig is bughalmaz volt és az is lesz, de ahogy néztem ez rátesz még egy lapáttal. Ez a megjelenés utáni embargo is egy gerinctelen dolog volt. Kíváncsi vagyok van-e refund PSNen pl minőségre hivatkozva. MSnél már hallottam olyat, hogy ilyen miatt visszaadták pénzt. Sony supportba én nem bízom -
Jaja, EU-s volt a zagyamba most :)
"Dragon Age: Inquisition will be available to EA Access subscribers on Nov. 13, five days prior to its public release on Nov. 18, publisher Electronic Arts announced today."
Már azt sem tudom mi mikor jön, annyi minden van. -
Ulthane #18188 Nos, bő két óra játék után a következő a véleményem Unity-ról.
A hangulat parádés. Ennél szebb, részletgazdagabb open world világot még nem láttunk, ami valós városban játszódik. A belső terek bámulatosak, elképesztő részletességgel, korhűen. Kívülről szintén. Ebből a szempontból csillagos ötös.
A harcrendszer egyszerű, mint a faék, kicsit nehezebb, mint korábban, de no para. Arno mozgása, apropó, arnó. Én csak pinaszájúnak hívom, nem igazán szimpatikus, de ízlés kérdése. Eziotól távol áll nagyon, de talán meg lehet majd szeretni. Szóval a mozgása. Az animáció sokat fejlődött csimpi során, klassz mozdulatok, de az irányítás az ratyadék. PAttog össze-vissza, mint a mérgezett egér, rittig nem arra megy, amerre akarod.
A küldetések (eddig), tűrhetőek, nem volt még hallgatózás! :-D A 3D térkép nagy ötlet volt, nagyon látványos, ez tényleg előrelépés.
Ami viszont gyalázatosan szar, az a technikai megvalósítás. Utoljára a Quake II akadt ennyire a Pentium MMX 233-as gépemen vagy 15 évvel ezelőtt. A framerate beszakad, mint szűzlány hártyája, de rendesen! A játék telis tele van bug-gal, gliccsel, komolyan mondom, a karakterek elképesztő önálló életet élnek (a földből másztak elő egy alkalommal, mint a zombik, egymás után).
TETVES KIBASZOTT UBISOFT! Amikor a szájbavert kollégák tesztelték a játékot, EZ SENKINEK NEM TŰNT FEL, HOGY A JÁTÉK EGY BUGHALMAZ? Ha meg igen, akkor hogy a kurva anyátokba van bőr a pofátokon kiadni egy ilyen technikai szemetet?
Egyelőre ennyi. -
13 nem? rohattak :D -
Legyen már 16
-
Rdinho10 #18185 Üdv Mindenkinek, valaki tolja itt esetleg a Fifa 15 és játszott már a Pes 15 demóval?:) nagy dilemmába vagyok jelenleg Fifa 15-el játszom ha foci de ugye a napokban jön a Pes 15 is...játszottam is a demóval de egyszerűen nem tudom eldönteni melyik a jobb? a kérdés az hogy megéri becserélni a fifát a pes 15 re? tudom hogy nekem kell eldöntenem de hátha hozzám hasonló nagy focifan tud segíteni vmit:) Pesben egyedül az nem tetszik hogy nem látom a játékosok között a méretbeli különbséget viszont látványra,játékmenetben eszméletlen... -
Pár review idézet DAról
Joystiq - 5/5
Dragon Age: Inquisition is BioWare's reaffirmation of what it's capable of delivering. It's a gorgeous game on an epic scale. Rich in character and story, it creates a fantasy world with plausible social rules you can get lost in. It makes you feel that you aren't just exploring a new world, but helping shape it at various levels of society. Inquisition sets the bar for what a blockbuster RPG should be.
Oh, and after everything is said and done, make sure to stay following the credits.
Polygon - 9.5
DRAGON AGE: INQUISITION IS ONE OF THE BIGGEST GAMES I'VE EVER PLAYED, AND I STILL WANT MORE
This is the astounding scope I referred to above. It's no longer as simple as how your choices affect your small band of adventurers — though that can vary quite a lot as well. Dragon Age: Inquisition puts the fate of the world in your hands in a way that few role-playing games have done before. And even after another 80 hours devoted to it, it's a world I cannot wait to return to in whatever BioWare does next. I don't know what higher praise I could give.
Game Informer - 9.5
After two disparate entries with different philosophies, Dragon Age’s identity crisis is over. With a mixture of open-world exploration, entertaining combat, and top-tier characters, the team at BioWare has found a winning formula that isn’t shackled to either Dragon Age: Origins or Dragon Age II. Inquisition is not defined by the traditions it returns to, but by the new directions it forges for this magnificent fantasy universe.
Jájj legyen már 21 <3 -
Ezt leginkább Ulthane figyelmébe ajánlom :D
PlayStation 4 - The Banner Saga, Armikrog és más indie játékok jönnek -
Newfronter #18182 IGEN-t akartál írni...
Ejjha
Átjön a hangulata elég szépen!! PS4 gameplay.
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2014.11.11. 19:53:15 -
Skyline #18181 Ez az álláspont is igaz ugyanakkor.
Nagyot akartak. Sikerült is...Pc-n.
Nextgenre kivitelezhetetlen.
-
És megérte atombugosan kiadni és tolni cinematic frémmel? Szerintem nem. Inkább legyen tized annyi npc de tartsa a 30at, mert ahogy olvasom technikai oldalról botrány a játék -
Skyline #18179 Nem.
Mindenesetre én megvettem pedig nem akartam....Messze az utóbbi idők (ha nem az No1) legélvezetesebb AC-je...
Van jópár újféle küldetés, a nyomozás egész ötletes. És a lényeg amiben minden AC elvérzett, a harcrendszer, végre ér valamit, és van kihívás. A hangulat pedig páratlan.
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.11. 18:40:06 -
Newfronter #18178 És ez elegendő ahhoz hogy pl. megvegyem az Unity-t? Most olvasva a kritikákat a story sem egy álom... -
Skyline #18177 Szvsz a teljesítmény miatt inkább a két konzolt kéne szétszedni....
Nem igen van rájuk hasonló kaliberű (értsd ennyi objektum,npc ilyen látvány és full realtime fényárnyék hatások mellett) játék....
Az AC4 SEHOL sincs a Unity-hez képest....Tizedannyi NPC sincs a képen sem effekt sem objektum,semmi...
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.11. 18:27:31 -
Szedik szét szépen a teljesítmény miatt. Helyes.
Polygon - 6.5
"Assassin's Creed Unity buckles in other ways, making for the least stable, worst-performing major release I've played this year. Its moment-to-moment performance varies between acceptable and abysmal, falling toward the latter entirely too often with a framerate I'd ballpark in the teens somewhere or, rarely, the single digits." -
Az fasza. Tudsz majd jönni chat? :D -
AntiHero 2010 #18174 Nekem megy. Nem ertem miért :D -
Vagyis már magyarral is megy?
próbálom de nem megy...:S
egész pontosan account áltás, gyors rálépek de semmi.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.11. 17:55:49 -
AntiHero 2010 #18172 Ramész éa inditod. Nekem is irta a napot, de gyorsan ranyomtam és elindult 2 profil valtas között. -
Ez meg mi?
Belépek, kiírja hogy ACU használható.
De számol még mindig ugy vissza mintha magyar profillal lennék belépve.
Megosztott a profil, lehet ez a baj? -
Nem tudják mert anélkül még így se futna... -
embertelen mennyisegu tomeget kezel a jatek mindenkinek mas az arca es a ruhaja FELELMETES de megvan a hatulutoje az fps drop... ez van, majd kesobb talan sikerul megoldaniuk h jol is fusson -
Basszus hogy indítottad el az AC-t? :D
Nekem most US profillal is azt jelzi valamiért hogy még 1 nap 7 óra mintha magyar profillal lépnék be...:S
Gyere fel chat-re kicsit ha tudsz...:D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.11. 17:12:15 -
Ezt a popupot úgyis javítják. 1 hónapot nem adok neki. -
De 20 meg 25 fpsel meg ilyen popuppal nem is kellett volna. Kurvára túlvállalták magukat és egy két tweetből ítélve talán most fognak is kapni a mediától hideget meleget. DA 18án jön ki és már lejárt embargo. AC már megjelent és 1 óra még hátra van embargoig... vajon miért. -
na ja csak a unity latvanyban durvan odaver a black flagnek. ezt mar tenyleg nem lehetett volna elhozni prevgenre -
Tavalyi ac4 ps4en tökéletes volt képminőségben meg frémben egyaránt