121481
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ja megpróbálok valamit, a szineket mind3-at 100%-ra meg a brightness-t.
Érted Killzone és CoD után ez eléggé gyér látvány, azokban meg kifolyt a szemem annyira szép színek voltak.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.12. 14:16:10 -
Más.
-
Sőtt!!!!
Mondok egy jót neked.
Hallottam akartak szamurájos témát japán környezetben, néztem képeket, kb 10 ilyen ac unity-t cseréltem volna rá, és az szerintük unalmas lett volna. -
Vedd lejjebb a fényerőt és lám? -
Ja a benti területekkel nincs baj, nagyon. de kint, úristen.
Nem erre számítottam. -
Tudom bazdmeg, ezt pofáztam hogy nem érdekel hogy franciaország.
Pont ez a baj válasszanak jobb területet, de nem.
Nem azt mondtam hogy nekem csoda hogy a sziget nem hasonlit franciaországra., ne nézz már ekkora hülyének.
Tudom mi az a franciaország, alapvetően ezt mondom hogy szar, nem elég érdekes. -
Ulthane #18241 Menj be a belső terekbe, ott olyan kárminvörös drapériákat találsz, mint a felizgult tinilány pinája!
-
Skyline #18240 Karibi környezet vs franciaország közepe,ráadásul más korban.
Köszönjük ezt a bődületes észrevételt,Nyílvánvaló kapitány! -
Valamint AC-ről, IDEGESÍTŐ még mindig a mozgás, a tetőkön való mászás, Nemrég Mordor-al kapcsolatban jött elő ez hogy te mennél mondjuk üldöznél egy ember, de az a félautomata mászás, RT, egyet gondol kapsz egy gellert, és mondjuk elkanyarodik magától akár 90 fokot is, és olyan mintha nem tudnál arra menni amerre szeretnél, ez nagyon idegesítő tud lenni. -
Ja és amit még hozzátennék a színek baromi fakóak, lehet a bevilágítás végett nekem nem tetszik,
Black Flag szigetei sokkal szebbek voltak. -
Köszönöm szépen! -
Semmi, a nevén kívül :) Gold néven USA-ban forgalmazzák (valószínűleg az import miatt +8ezer:)), a másik az európai neve. Nyugodtan vedd a 2.0-t.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.12. 13:10:28 -
Sziasztok!
Egy nagy kérdés,
mi a különbség a WIRELESS STEREO HEADSET 2.0 VIRTUAL 7.1 és a PLAYSTATION GOLD WIRELESS HEADSET között?
Mindenhol drágább a Gold ált 8 ezer ft körül, kinézetre 100% hasonlóság.
1 órás kutatás után feladtam hátha tudja valaki innen zsigerből:)
Előre is köszönöm a segítséget! -
Pl egy normál játékban sokkal változatosabb, igaz ez a hátulötője ha csak egy adott helyen játszódik a történet.
Pl egy Uncharted más más területeken játszódik, egyik napsütötte, utána esik az eső, hull a hó, hegység, vagy erdő.
Itt meg attól hogy maga az épület nem csak sárga, ezt idézőjelesen értettem, pl egy magaslati ponton nézve akörnyezetet egyöntetű, kicsit fakó szinek vannak, ami nekem egyhangú.
Személyes vélemény. -

-
Ulthane #18232 Kaptam én már itt különbeket, de hidegen hagy. :)
-
+1000 -
Skyline #18227 XO-n vannak Forzák, olcsóbban elérhetőek néha a multiplatform címek, olcsóbb a multi és a hozzá kötődő szolgáltatások plusz legalább működik is és színvonalasabb.
És nem szarnak a fejedre.
Messze nem ugyan ez a helyzet... -
Semmit sem veszek helyette, XOne-om már van. És ja, van mivel játszani most, kezdetnek Unity, Sunset Overdrive, meg 4 Halo játék elég király remaster kiadásban.
DriveClub egy vicc, ha tehetném az egész árát visszakövetelném. 500 ft-ot nem ér az a szar.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.12. 10:38:11 -
Ulthane #18225 Itt a Dragon Age, a GTA V, februárban a Witcher, ezekkel több mint fél évig ellehetsz. -
Skyline #18224 Ezzel nincs is gond, csak ha tovább húzzák eladom a ps-t a francba mert felesleges. UCC4-ig az egyetlen érdemi cím....
A PSN pedig sosem lesz elfogadható, ezt nyugodtan el lehet könyvelni. A SONY szarik ránk.
Apropó AC. Állítom hogy One-on akinek nem jön be és anyázik miatta simán refundol az MS ahogy tette a Destiny-nél legutóbb vagy a BF4-nél....A SONY a képedbe röhög, ahogy teszi máig a hibásan kiadott mai napi szar DriveClub-al.
-
Order nem késik?
Lassan komolyan fontolóra veszem a PS4 eladását. -
Dolgozzanak csak rajta és ha kész, akkor adják ki. -
Skyline #18220 Na. A Bloodborne márciusra csúszott. Tovább rohad a ps a polcon. -
Ulthane #18219 Nekem nem az a bajom, hogy bugos a játék, nem az a bajom, hogy leesik a framerate állandóan. Hanem az a bajom, hogy az Ubisoft tudja, hogy ez így van (hiszen rommá tesztelték a játékot), és MÉGSEM TESZ SEMMIT! S úgy gondolja, hogy ez a minőség elég a parasztnak, vegye meg, köhögje ki a 60 dollárt, és ennyi. Ez a lényeg nekik.
Na, és pont ez az, ami felháborító.
Isten bizony életem küldetése léterhozni valami olyan szervezetet, mint a PEGI vagy az ESRB, de nem életkori besorolás lenne a cél, hanem minőségi besorolás. S ha egy játék nem éri el a megfelelő technikai színvonalat (értsd: bugos, mint a kurva élet, szaggat stb.), akkor azt nem engedni kiadni!!! Vagy ha kiadják, akkor kötelező lenne rá a garancia, mint bármilyen más termékere (autó, műszaki cikk stb.), és VISSZA KÉNE ADNI A PÉNZT annak, aki eláll a vásálrástól minőségi okokra hivatkozva!! -
Ulthane #18218 Mitől lenne szerinted változatos? Mondj egy-két példát, hogy te mivel dobnád fel! -
Ulthane #18217 Minden full homoksárga? Vedd le a napszemüveged, miközben játszol!!! -
Ulthane #18216 Meg a videó minősége is förtelem, -
Rájöttem mi a bajom az AC-vel, tökmindegy hogy hol játszódik az adott epizód, valamiért egyhangúak a páylák, Oké hogy az épületek nem egyformák, mégis egyhangú az egész, kevésbé változatos szerintem.
Minden részben mindig full homoksárga minden....ez zavar engem sokszor. -
Hallottunk ilyen kijelentéseket már sokszor. -
SlickAdam #18213 izé...
understand-oltatott velunk sony valami aprobetüset mostanaban? uk accom primary-kent van belöve, azzal töltöm a plus-os cuccokat, erre most nezem, hogy a frissiben leszedett ingyenes jatekok nemet acc-on belül (az a jaccos) csak demokent futnak... wattafakk? -
preload amúgy mikortól szokott lenni vagy ez csak US storeba szokás...? -

Assassin’s Creed Unity Harnesses “Every Ounce of Power” From PS4 & Xbox One -
Újratettem a játékot, most megy! LOL+++++ -
De ps4-en a nagy hardver baszik menni annyit mint xboxon, nesze neked gddr5.
Most megbaszhatom a 200% -ot.
Meg a CoD-ban is megbaszhatom, ott is sebességre sokszor x1-en jobb a helyzet.
20fps az már nevetséges télleg, fix 30 miatt szoktam nyugtatgatni az embereket, mert az oké de ez így egy vicc.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.11. 22:10:19 -
Nem.
Ez a poén, nálad megy magyarral is, én meg US-en is a pofámba kaptam hogy még 1 nap legalább számol vissza, holott a store-ban meg a nonifications-ban már elérhetőnek írja, store--ban a számláló helyett az van hogy start, nem értem.
Lehet nálad azért megy mert elsődleges profil?
De furcsa mert tegnap még jol számolt vissza US-en....ma hazaérek és nem megy, még US profillal sem. durva. -
De US accon sem indul?
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.11.11. 21:59:03 -
Skyline #18206 Itt jön elő az amikor a sok maxikonzolbúvár veri a mellkasát egy exkluzívra hogy a framerate és a látvány nemminden, a játékélmény és a hangulat feljebbvaló!!! Lásd Last of us fps zuhanásai...És lám egy multiplatformnál legyen akármilyen hangulat és játékélmény: Szarafrém,szarajáték...:D
-
Csak nem értem nekem miért nem indul el.
Vagy most ps4-en? :D -
Levették 900p-re és lassabb mint boxon.
Tádááám.
Gratula.