121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én 1 videót tettem fel de azt hibátlanul tolta.
Szerintem egyszeri hiba.
-
USBre másolással gépről feltöltöttem. Nem tudom mit basztak el megint, de eddig sose volt gondom videófeltöltéssel PSnél.
-
Skyline #18325 Fór pléjörsz!!!! Nem fór áplódörsz!!! :) -
Fel akartam tölteni egy videót, amit előbb vettem fel. Konkrétan 10 alatt volt az fps előbbi coop küldetés alatt egy résznél vagy fél percen keresztül. Csak ez az okádék ps most baszik feltölteni, se youtubera se FBre nem engedi. 2.0 után pedig ment youtube is. Gratulálok Sonynak a rendszerért, Ubinak meg a foshalmaz játékért.
-
Köszönöm! -
Ahol a térképet látod ott lapozgass odalra -
van baja -
tényleg ilyen gáz a PSN?
http://www.gamespot.com/articles/sony-on-recent-ps4-issues-we-re-not-bulletproof/1100-6423596/ -
FC 4 tesztek:
Eurogamer – 8
Videogamer – 8
Joystiq – 4.5/5
Destructoid – 9
IGN – review in progress
Gamespot – review in progress
The Guardian – 5/5
CVG – 9
GamesRadar – 4/5
Metro – 9
GodisaGeek – 9
GamesVillage [Italian] – 8.7
XGN [Dutch] – 8
IGN Germany – 8.3
Eurogamer Spain – 9 -
Srácok az Infamous SS-ben a legendary Edition-hoz jár ingame content, ezek közül is 2 új kabát, ezeket hol lehet ráadni a karakterre? 
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.14. 16:27:49 -
Tegnap láttam streamet ps4-en, tényleg jól futott. -
Jönnek közben a 8-9 pontos FC4 értékelések
"All previews of this game were done on PS4, and game runs great. Rock-solid 1080p30 with some new type of antialiasing technique that creates very good IQ."
Vettem volna inkább ezt... Mondjuk akkor jön, mint DA így erre időm nem lett volna. na majd egyszer pótolom. -
Én kétlem, hogy ez sokkal jobb lesz. Előbb majdnem elszállt gépem olyan hangja volt, ilyen hangos még sose volt és ment a játék vagy 15 fpsel, de nem pár secig, hanem annál a résznél végig. Komolyan mondom szerintem eddig még sose volt stabil 30 fél percnél tovább. Ez már sokszor a játszhatatlan kategória. -
Tedd félre, majd játszol vele, miután javították. (ha egyáltalán :P) -
Nem tudom meddig fogom bírni így tolni act, mert ettől az állandó 25 alatti fpstől hányingerem van már. Rég játszottam már játékkal, ami ennyire ótvarul futott. -
Akkor jösz te és megmagyarázod. :D -
Elég nagy baj ha csillagot kéne szerezni. :D -
Kiadót nem érdekli a DC, jelenleg a season pass-on ügyködnek szerintem. Ha lenne refund a játékokra, akkor már rég visszakértem volna a pénzemet.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.14. 12:00:17 -
Jaja, az a baj, hogy nem ez a legnagyobb baj :D (lásd Deep tegnapi helyzetjelentését, de én se tudok pozitívabban nyilatkozni róla :/) -
horizon1ben is voltak a listák elején glitch eredmények, én spec eléggé motiválatlannak éreztem, h ezekután ott küzdjek a jobb időkért :(
szerintem ordas nagy hiba és ultraegyszerűen lenne javítható... ha a kiadónál érdekelne BÁRKIT is egy játék kiadás után, a dlcktől eltekintve :( -
És ha nincs telepítés akkor mit ír felül??!!!Gondolkodj légy szíves még HA nehezedre is esik.Nem a mikor hanem a miként és a hogyan...Az up nem felül ír hanem hozzá tesz amire majd hivatkozik valami és nem a régire.Nincs felül ír emésszed meg még ha nehezedre esik is.
-
Láttam én is ilyen félmillió kilométeres face offot egyszer :D Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj -
Driveclub-nál tegnap mennyire volt rendellenes egy Face-Off-nál az hogy a netről szedett (mert gondolom a rekordokat netről szedi, más játékosok adatait)csávó rekordja 17000 MP/H sebesség volt, és szerintem ez átlagsebesség!!!!
What?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.14. 09:05:46 -
Érdekes nekem lemezes játéknál is lemez telepítése után peccselt eddig mindig, node mindegy. -
Hmm... másnak se csinál semmit AC:U-ban a uplay? Belépek és egy fehér oldal fogad, ahonnan csak Back To Game van, semmi más. Ez uplay hiba, leterheléstől vagy nálam lehet a gond? -
Nem!Neked kellene újra gondolni ezt az egészet!Ez nem az elemi.ahol van a ceruzád végén radír.
Teszem azt ha lemezről futtatnád a játékot miként oldanád ezt a dolgot meg???Jaaaaa...tudom ez csak olyan darkos gondolat menet volt részedről...
-
Egy megvett játéknál az update fájlokat miért előbb tölti a ps4 mint az alap fájlokat? nem ffellül kéne utólag írnia az alap dolgokat? -
Most épp nincs semmi a piacon. :D -
Skyline #18299 Az Infamous SS akkor éri meg ha nincs SEMMI a piacon épp és nagyjából egy fél doboz cigi áráért hozzádvágják....A Killzone meg akár egy doboz cigi áráért.... -
Ma megpróbáltam DC-ben menni online futamot. 36 nappal a megjelenés után 5 próbálkozásból 1 alkalommal sem jött össze a verseny. Nem képes összerakni 10 embert a játék. Nincsenek rá szavak, mennyire szánalmas... -
Infamous SS Legendary Edition jobban megéri, 2-300ft különbség van csak!!!
Bár azt nem irja, miben különbözik a simától. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.13. 22:43:13 -
Ha esetleg valakit érdekel
Killzone(nincs kisfüzet hozzá) és Infamous
12k egyben
:v
halihó -
Rdinho10 #18295 Üdv, ma sikerült pár meccset tolnom Pc-n a Pes 15-tel...Ez valami elképesztő lett látvány,arcok,játékmenet! ÉV SPORTJÁTÉKA! úgyhogy aki gondolkozik h focizik egyet az menjen ki a pályára:D vagy vegye meg a Pest!! Fifa elbújhat holnap megyek is gyorsan cserélem be...
Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2014.11.13. 17:39:00 -
Na jó hogy mondtad, ezt a companion szart, elsőnek azt hittem valami később megnyitható extra, úristen, ekkora szart. :D
Mindegy akkor nem nyitom majd ki ezeket max. Pofám leszakad, meg a copp-ot is a pofámba tólta a játék nemrég. -
Tele van mindenféle okádék online fosokkal. Én toltam ma egy kicsit, de kiborultam mikor láttam, hogy nem tudok kinyitni egy chestet csak ha használom a companion appot, meg ha lépek szintet valami initiate akármibe. Mi ez már?? Hányinger kerülget a sok mikrotranzakciós fostól is amit beleraktak. -
Offline kell játszani?
Ezt probálta már valaki?
De most basszus, nextgen internet nélkül? What. Online komunikál a játék vagy mi? -
Ulthane #18291 Ez nagyon durva, és ez tényleg vállalhatatlan. -

Inkább várok, hátha tényleg javítanak rajta valamit és aztán megveszem valamire :D -
Working Fix For Assassin's Creed Unity FPS Issues On PS4 And PC Discovered: "Put Your PS4/PC Offline And Play"
Mondjuk szerintem nagy baromság, de hátha... -
Nincs hát, kutyaévekben számítva. :D