121481

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Jah, és mi volt a best buy rész? Mert emlékeim szerint ebbe a videóba csak fel alá mászkálnak. A régi videók ütősek voltak,...!
  • DarkSector
    Final Fantasy 15 --- 10 perc gameplay!!!
    Best Buy (ha nem cseszik el)

• soundsonic
    Most vontam vissza az egyik megrendelésem miatta. Azért majd 2000 Forint plusz kiadás már eléggé számít . 19 helyett 17.. nem mindegy :)
  • SlickAdam
    felbemaradt korabban a Valiant Hearts vegigjatszasom. ma befejezem, aztan megy a PS4 a szekrenybe. teli alom & shit. tavaszra tan lesz mar esö a Driveclub-ban es remelem a Bladborn is jo lesz.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.11.16. 13:13:04
  • TDC Geronimo
    Ja csak hogy megint mondjak valami jót. Amúgy is fos netemmel új fw óta megint olyan ótvar lassú a letöltési sebesség, hogy az nemigaz. És nem csak nekem, mert ezt olvasom mindenhol.
  • arty
    darkszektort ~órán át néztem ahogy nyomja (pár napja), szal "megy" (szerintem)
  • Kongy
    Érdekes, nálam XOne-on tökéletesen ment a multi.
  • arsmarci89
    Másnál normálisan megy a COD multi?Mert nálam játszhatatlan teljesen, és tuti nem a netem miatt van.Fasz kivan utóbbi héten játszani se tudtam vele...
  • Skyline
    Gesztus? 2 hónap után a játék még mindig szar.
    Refund nincs, holott a játék hibás, és a Sony-nak kötelessége lenne ilyenkor refundolni kérésre, ahogyan azt az MS is tette számtalanszor.
    Erre kiszúrják az ember szemét nyamvadt két dlc-vel. Nagy gesztus.

Nagyjából mintha bemennél a közértbe, vennél frankfurti virslit becsomagolva.... Romlott, visszavinnéd de pénzt nem adnak vissza és két hónap huzavona után küldenek neked egy tubus ajándékmustárt...nagyszerű komolyan. Értékeld.
    Ha meg nem tetszik a vélemény akkor nem kell elolvasni, amúgy se nagyon sziktál te ide irogatni.
  • Newfronter
    A GTA V hajnalban letölthetővé vált! Szépen működik a Rest mode, elkezdte letölteni, ahogyan kell(nekem le is töltötte), és a felébresztés is rendesen működik(gyors - de ahogy látom csak aktív letöltésnél, egyébként ugyanaz a folyamat mint hideg indításnál).
  • tenca
    Ez egy gesztus, amit azért tudni kellene értékelni. Még akkor is, ha a DC-vel gondok vannak.

Ahogyan veled is csak a gond van itt : a "kifinomult" stílusoddal, az örökös sírásoddal és a "gondolatokat ébresztő" vitakészségeddel . Amióta pedig polcra tetted a PS4-et, belekezdtél egy ámokfutásba a fórumokon, ahol gyalázod a PS4-et és a Sony-t. Ezt persze szabadon megteheted, mert a véleményszabadság maximális támogatója vagyok magam is.

Viszont mint egyszerű topiclakó kérlek, hogy tegyél felénk egy gesztust most Te és kímélj meg minket (ebben a topicban legalábbis) a további bejegyzéseidtől és lelj békére az X-box topicban. Jó játékot !
  • Skyline
    2 azaz KETTŐ darab szaros dlc kompenzációként amiért a DC a mai napig szar. Köszi.....
    Erősen elmehet a Sony a jó kurva anyjába ahogy van....
  • DarkSector
    Istened éltessen!
  • n000rbi
    KV-tól kártyás pontokat levonva 16400-ért nem rossz. Kedden hozzák. :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.15. 14:13:58
  • Jaka923
    A 21k-hoz képest igenis csak :D
  • Kongy
    Nálam már 82%-on van One-on.. :) Remélem ilyen jól fut azon is.
  • TDC Geronimo
    Még trágya streamen is látni, hogy mennyivel jobban néz ki. modellek, fények, textúrák, bekerült kis DoF effekt. Na meg az fps talán most nem 25 lesz és nem lesz recefice. Eh hát lehet ezt is hamarabb kell megvenni, mint gondoltam :y
  • Kongy
    Legyen már kedd!
  • TDC Geronimo
    Több mint egy órányi stream archive van itt GTA 5ről
  • sirpalee
    Uhg, de sok a rece...
  • Kongy
    Csaaak? Rögtön veszek 2-t is.
  • Jaka923
    Konzolvilágnál csak 17k a GTA V.
  • SlickAdam
    a ps4 november 15.-en született. pont.
  • n000rbi
    Felénk csak 10. hónapra született, dec. 13-án :D
  • SlickAdam
    Happy 1st Birthday PS4!
  • Newfronter
    Ámuljatok!
  • SlickAdam
    mar most se kell senkinek. "uj" jatek es max 20 euroert mennek ebay-en.
  • TDC Geronimo
    PS+ verzió meg elvileg 1 hónapja már kint van
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.15. 01:32:41
  • n000rbi
    Időjárás elvileg idén.
  • TDC Geronimo
    PS+ verzió sose lesz ebből. kabaré. Időjárás se jön már gondolom idén. Mire kiadják azt már a kutya se fog ezzel játszani.
  • n000rbi
    Nyilatkoztak az emlegetett szamarak:

Hi everyone,
    The team at Evolution continues to work diligently to resolve all of the server issues. We know you have all been extremely patient and understandably frustrated during DRIVECLUB’s launch, and to show our appreciation for the support during this challenging time, we will be offering the premium DLC packs for November (25th November-SCEA/26th November-SCEE/27th November-SCEJ) free to those who purchased the full game.
    These premium DLC packs – The Ignition Expansion Pack and Photo-Finish Tour Pack along with two livery packs – will give you a total of five new cars, 22 new tour events, 10 new trophies and 10 new livery items to play with online and offline.
    The Season Pass will be extended to include four extra packs in July 2015 to ensure players who purchased the pass get everything that was promised. So on top of the free DLC in November, the Season Pass will still include 38 cars, 176 tour events and 80 unique liveries.
    On Tuesday we will also be releasing our next game update which includes our first round of player requested feature updates.
    In addition to Photo Mode , which will allow you to share your most thrilling moments with your friends, we will be adding:
    • Improved multiplayer collision physics to reduce frustrating spin-outs
    • Adjustments to soften the corner cutting penalty system
    • Options in the club menu to view everything your club has unlocked
    • A fix to allow all club owners to update their club badges
    This update also includes the first new tracks, which we announced back in September as part of our plans to keep supporting and expanding the game as you play. These include the following free new tracks for online and offline play (also playable in reverse):
    • India – Yedepalli
    • Scotland – Wester Ross
    • Chile – Los Pelambres

Although currently we do not have an update regarding the timing for the launch of the PS Plus Edition, we are continually working on improving the server capacity to enable us to launch the PS Plus Edition as quickly as possible.
    Once again, thank you for your support. We are truly sorry that the road to delivering the full DRIVECLUB racing experience on PS4 has been such a rocky one.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.15. 01:07:57
  • TDC Geronimo
    Lófasz. Átesést javították, mondjuk az is valami, mert ma kétszer föld alá estem... Én leraktam a játékot, nem vagyok hajlandó vele így játszani. Majd, ha megoldják az fps problémát visszanézek.
  • SlickAdam
    olvasom, hogy van ACU Patch 1.02 PC/PS4. probaltatok?

szerk.:
    Note that even with this patch, players may still experience
    Most framerate issues that have been reported since the release of the game
    Performance issues
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.11.14. 21:24:28
  • arsmarci89
    Hol tudom megnèzni hogy meddig van ps pluszom?
  • TDC Geronimo

• arsmarci89
    Destiny csere èrdekel valakit?Bármit meghallgatok:)
  • DarkSector
    Huha, érdekes, nézem a menürendszert, de sehol nem találom, sőtt magát a térképet sem, meg ezt a bónusz küldetést sem.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.14. 18:06:19
  • DarkSector
    az fasza, monddjuk a REST MODE óta énis rettegek a frissítésektől.
  • TDC Geronimo
    2.0 előtt meg után is ment feltöltés minden gond nélkül. 2.02 óta nem próbáltam feltölteni, de nem engedte, ráadásul újra meg kellett adnom youtube accom meg FBt is de baszott bevenni. Írta hogy hurrá hozzárendelte, okra rányomtam visszadobott ugyanoda. Trágyadomb.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.14. 17:55:07
  • DarkSector
    Neked így akadt a játék, az kicsit fail.