121481
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
-
20 eu, 21 UK. Platinumba rendeltem ott 21 van kiírva. Konzoloknál 19... Fene se érti ezek mi alapján szállítanak. Lehet átállok konzolokra én is, mert többször volt, hogy ott már hamarabb volt valami raktáron. -
Skyline #18405 18 USA, 20 EU....
-
Milyen péntek? Nem holnap jön? -
Péntek van már?
-
Es ugy nemtudok hogy nem csinalok uj profilt? Konkretan psn-t.? -
Rdinho10 #18401 Na Srácok holnap jön a várva várt game:) valaki esetleg nem tud olyan konzol boltot ahol emberi árakon számítanak be ps 4 játékokat? -
Hát..nem pont ezt akartam kipróbálni fps nézetben :D -
Kreálj új profilt, mikor regisztrálsz, ne HUNGARY-ra állítsd a régiót, hanem amilyen régiót szeretnél.
dollár -> US
font -> UK
és így tovább -
Sziasztok, az a kérdésem lenne hogy a Playstation Storeban hogy tudom a forintot átállítani másra, mondjuk euróra? -
Nem tudom, talán a nextgenség végett, azt hogy más elvárások vannak nextgennél, gondolom. :) -
Nemértem minek pontozzák az ilyen remastereket újra. Rosszabb gondolom nem lett így sok értelmét nem látom :D -
GTA 5
GameSpot – 9/10
US Gamer – 4.5/5
God is a Geek – 10/10
Eurogamer.de [Német] – 10/10
Eurogamer.it [Olasz] – 10/10
Metro – 10/10
XGN [Holland] – 9.0/10 -
eje75 #18394 Hm.. Ezt nem vettem észre... Köszi! -
EZ valami kínosan szar :( -
Mi az a száj? XDDDDD -
Unatkoztam :) -
Skyline #18390 Ez is igaz, agyf*sz kerülgetett volna ha NPC miatt bukok le...De amikor a kiscsajjal kell lenni a ganécsóka mellett és a ránktörő ellenfelet írtani...Az akkor is agyf*sz a rémgagyi AI miatt.... Tényleg míg minket üldöznek rá sokszor rá se hederítenek és ő meg sétálgat köztük,nem segít... -
-
NPC is vonuljon fedezékbe rendesen. Csak be kell szkriptelni.... -
Mondták az így készült dokumentumfilmben, hogy direkt van így. Ez még a kisebbik rossz, mintha az npc rád húzná a fél világot. -
kb! :D -
LOL (legtalálóbb comic evör)
-
Skyline #18384 Igen sajna....Eléggé rombolta a hangulatot amikor a Clickereknél még arra is figyelni kellett ne lépjek üvegszilánkokra Grounded-en...A többiek meg rohangáltak a Clicker körül....
Mindenesetre remélem hogy az UC4 nem az UC2-3-as vonalat fogja követni hanem inkább a Tlou felé megy akció mennyiségben...Vagyis nem lesz hentjáték mint az UC2-3 volt....
-
Mondjuk a TLOU nagy hibája, hogy az NPC-ket ignorálják az ellenségek. Pl ha lopakodsz, akkor sokszor Ellie rohangál körülötted, és senki le se szarja. Kicsit illúzió romboló egy ilyen nagykaliberű játéknál. -
Skyline #18382 Kevesebb lőszer/aalkatrész - kisebb sebzés - erősebb ellenfelek.
Igazából a nagy spórolásban Grounded-en végigtoltam a játékot úgy hogy mindig mindent kézzel öltem meg, vagy elkerültem...Ritkán lövöldöztem...Maradt a játék legvégégre egy szép adag skulóm amivel kiírtottam az egész korházat.
Igazából egyetlen szopatós rész van ahol a hajamat tépkedtem a rémhülye mesterséges intelligencia miatt.... Télen a kiscsaj szarvasos része után amikor a ganéval maradtok és bemenekültök egy emeleti szobába és özönlenek befelé a dögök, majd a végén bejön a dagadt....
Lévén nincs muníciód nagyon és célszerű a dagadtra tartogatni inkább,így az egyetlen megoldás ha rohangálsz körbe körbe hogy a társad támadják és ekkor hátulról késelsz...Igen ám de a társunk mellett gyakran elrohannak, az meg sokszor leszarja hogy 3-an rontanak ránk,sétálgat köztük... 2-3 óra volt mire túljutottam azon a részen a csodás mesterséges intelligenciának köszönhetően... Ezt leszámítva a legtöbb rész laza volt. -
Elsőnek annyit tölt le. De ha megnézed szépen lassan növekszik a mérete. Így tölti le, már tudsz vele játszani akkor is mikor le sem szedted az egészet. -
Tegnap végére értem a last os usnak. Gyorsan neki kezdtem a left behind-nak is, kipörgettem azt is. Pontosan két óra volt, pedig szerintem benéztem mindenhova ahova lehetett. Nagyon tetszett az alap játék és a kiegészítő is. Meglepődtem, hogy a nyár után a maradék 3 évszak összesen együtt nem teszik ki a nyár időtartamát. Vagy csak érzetre tűnt kevesebbnek, nem tudom. Most szerintem bele vágok a legnehezebb fokozatba. Mire lehet számítani? Kevesebb alkatrészt találok a pályán? Könnyebben észrevesznek az ellenfelek? -
eje75 #18379 Sziasztok!
Előrendeltem a GTAV-öt, tegnap levették a wallet-emről az árát, de tegnap csak egy kb. 650mb-os, és egy 1,5gb letöltést talált a gép, amit le is szedett. Másnak is így működött az előrendelése? Vagy csak ma éjféltől lesz elérhető a full game? Köszi a választ! -
Kösz a légterelőt -
minek nyomtad te le ps3on?! :O -
Ulthane #18376 Király! :) -
Ulthane #18375 Hát nem. GG annyit tesz, mint Golden Gate. Tudod, a híd amin szarrá lőttek és leszakadt utána... -
Rohadjon meg a Konami hogy a MGS GZ átvezetőiben minden le van tiltva....:S -
Na lepörgött a PS3-as Call of Duty Advanced Warfare is! :D
Érdekes trófeát adott:
"GG" vagyis gondolom a Good Game rövidítése. :D
Valamint a végén mikor a társunk bentragad a skeleton-ba, érdekes hogy míg PS4-nl az a őszeshajú faszi van ott, PS3-on meg az a sapkás társunk van mellettünk, ez egy nagyobbacska eltérés például a sok apró közül. :D -
Nekem fontos egy FF-nál hogy 100-200órát tudjak bele ölni, és ne azzal teljen el hogy futkározok a-b-be, hanem a tartalom miatt és a hosszú single miatt. -
Igen, furcsa kicsit a régiekhez képest, csak nekem még mindig várósabb mint egy mostani játék, vagy amiket bejelentettek, bízom benne hogy megtömik extrákkal, mint régen ezeke a titkos cuccok, amiket magad találhatsz meg, fedezhetsz fel.
Persze ezt csak akkor fogom megtudni ha megveszem, youtube-on soha nem fog kiderülni.
De eddig amit láttam, azok tetzsenek, ezek önnmagukban nem elegek, csak annyi hogy kezdésnek jó. :) -
Szó se róla, az okok között volt a Final Fantasy XV amikor a PS-t vettem, de valahogy az elmúlt időszak játékmenet videói nagyon nem voltak meggyőzőek! -
összeraktam fejben a 2-őt, az ütős bunyók, + nagy bejárható terület.
Semmivel sem bestbuy-abb mint bármi más 2 perces gameplay alapján rábiggyeszteni egy játékra hogy bb, mert félresikerülhet.
Eddig nekem tetszik, mondom, még a tartalomra leszek kíváncsi. -
Ja megvan ,wifi volt a ludás, kábellel tökèletes.