121481

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Nálunk miért nincs order téma??? Tököm ebbe a régiós faszságba...
  • DarkSector
    Képeket láttam. :)
    Youtube-on még nem néztem utána.
    Itt a link mögött mind a 2 fizetős témáról van pár kép.
  • shaddam
    Az orderesről van videó? Van 15 jutalom dollárom
  • Totti5
    Ne a GAF-ot olvasd, hanem told. Átvezetők nem fix 30 fps, de nem szaggat... gameplay meg mindig fix 30 csont folyamatos. Átvezetőkben a dof és a különféle GPU zabáló effektek miatt van frém drob, de nem ettől lesz egy játék félkész.
  • DarkSector
    +

US:

Demos:
    The Jackbox party Pack
    How to Survive Storming Edition
    Spelunky
    Defense Grid 2
    Destiny
    Minecraft PS4 edition
    King Oddball

Themes:
    ORDER 1886 Dynamic Theme (2 dollár) ---> nagyon szeretnék egy ilyet! :D
    Little Big Planet (3 dollár)

UK:

Demos:

Themes:
    Little Big Planet (1.69 font)

JPN:

Demos:
    3-4 japán játék, nem tudom a címüket. :D

Themes:
  • DarkSector
    PS4 Store:

Demos:
    Lego Batman 3 Beyond Gotham demo
    Trend Micro Web Security Service for PS4

Themes:
    Little Big Planet 3 (609 FT)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.19. 17:37:49
  • DarkSector
    Én eddig azt hittem mindegy, akkor basszameg ezért nem müködött néha Metal Gear-ben a térkép. :D
    Akkor jól értem, van érintő, és 3 gomb funkció vagy 4?
    bal-jobb és a nyomvatart (mindkettőnél?)? :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.19. 17:34:21
  • n000rbi
    Nem mindegy, próbáld ki esetleg :P
  • DarkSector
    Igen ezt a fotómódót nekem játék alatt a töltőképernyőn irta csak ki, amugy semmi infó.
    Jobb oldala? miért nem mindegy melyik felét nyomom le? :D
  • n000rbi
    Multit nem próbáltam, de a photomode-ot én is kerestem egy ideig :) Kár, hogy csak pár méterrel lehet a kocsi felé vinni a kamerát. Felhők felett akartam fotózni.
  • n000rbi
    Gondoltam a gta5 árát inkább Dragon Age-re fordítom, erre most olvasom GAF-on, hogy ott meg a cutscene-ek még mindig szaggatnak. Az eszem megálll, hogy ebben a fos generációban mennyi félkész szart ki mernek adni.
  • deep
    Ha valakit érdekel, DriveClub-ot tegnapi patch úgy tűnik rendbe rakta. Azonnal ment pöccre az online verseny (najó, másodikra, miután az első eventre nyomásnál kifagyott a játék). Photo mode is bekerült, persze sehol nem írják hogy kell előhozni és 10 percig kerestem. Touch pad jobb oldala klikk...
  • Rdinho10
    En meg azt h ha parkettan mek a varosba alig vannak emberek stb viszont ha lelasitok tobben vannak.
  • n000rbi
    Nem tudom, lehet én sokalltam már be és mindenben a hibát keresem, de nekem ez nagy tempónál akadozik. Persze gyalog mászkálva, városban krúzolva nincs gond, de ha kicsit rálép az ember a belvárosban a gázra, máris érezni a stuttering-et. Mindegy, már feladásra kész állapotban van az új gazdájának, ezt most én kihagyom.
  • Rdinho10
    Pofatlan nemelyik konzolos(legtobb) legszivesebben rajuk boritottam volna az asztalt olyan arat mondtak...
  • Moby
    Órákat még nem toltam bele, de amíg néztem olyan betonstabil volt a framepacing, amilyennek lennie kell. Nem tudom elképzelni, hogy ps4-en egy fikarcnyival is rosszabbul fusson.
  • Kongy
    Nem kellett volna prevgenre kiadni, várhattak volna még 1 évet vele, és akkor nagyobbat ütött volna, ha eleve nextgenre fejlesztenek.

Majd PC-n lesz úgyis 1000 féle mod, szóval a grafikával nem lesz baj, csak majd legyen gép, ami játszhatóan viszi :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.19. 15:07:23
  • shaddam
    El kell adni a játékokat apróhirdetéseken. Szombaton megint láttam a helyi piacon egy az üzemet nagyban toló játék dealert (nestől kezdve ps4-ig volt minden). Hát nem tudtam jó arcot vágni milyen pénzért számítja be a dolgokat. Főleg hogy utána menyiért adja :D
  • n000rbi
    >stabilan tartja a 30 fps-t

Még ha így lenne. Kétségtelenül szebben fut, mint a prevgen előd, de ennél többet vártam.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.19. 15:01:48
  • Kongy
    Mondjuk az rögtön újdonság, hogy stabilan tartja a 30 fps-t. Nekem ez bőven elég upgrade. PS3-on 20-25 fps édes kevés volt
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.19. 14:56:53
  • Rdinho10
    Helo helo mindenkinek, gamertech uzlet nevetsegesek ha viszel be jatekot beszamitani mindig az a kifogas h ebbol a jatekbol nagyon sok van csak ennyiert tudjuk bla bla..hagyjuk mar.. Viszont en is tolom a gta-t hat eddig semmi xtra nem latok surubb forgalmat szepnek szep de szep volt ps3on is rem csak azert nem latom az ujdonsagot mert csak fel ora van benne...
  • n000rbi
  • shaddam
  • arsmarci89
    Èn a Konzolok Szervìzèben vettem ,semmi gond nem volt velük sem..Nyáron 129 èrt vettem, Sniper Elite 3-mal,1hónap ps plusal.Alap ps dobozba volt belerakva a játèkkal együtt(nem bundle).Gondolom a jótállás miatt ki kellett bontani a gèpet, ès ez volt mèg belerakva plusszba 1 nagy kartonba.
  • Skyline
    Én mindig mindent a gameshop-ból szerzek, tudtommal a Konzolvilág társa. Még sosem volt gondom velük, de ezekszerint vannak gondok.
  • Skyline
    Hívd fel őket. Kamu duma.
  • Rolee Papa
    Most jött válasz: Sajnos nem tudunk külső dobozzal szolgálni, mert így állítjuk össze a csomagot, hogy időben kiszolgálhassunk mindenkit.
  • shaddam
    Gépemen fut > haver gépén timbuktuban
  • Soldiers
    a héten akarok rendelni gépet melyik boltot ajánljátok ??
  • Soldiers
    szemétség ez pedig én is onnan akarok rendelni a héten, mondjuk a gépnek ne legyen baja
  • Skyline
    Hivatalos az. A doboz belső része.:)
    A borító lemaradt....
  • Soldiers
    de miii egy sima fehér dobozban küldtél? semmi hivatalos PS doboz?
  • SlickAdam
    szart se er es csak megerositi bennuk, hogy szorakozhatnak veled.
    telefon.
  • Rolee Papa
    írtam nekik, várom a válaszuk.
  • SlickAdam
    mondanák? reklamálni KELL, hogy mit mondaNAK!
  • arsmarci89
    Kódot ènis nagyon megköszönnèm!!!!;)
  • Rolee Papa
    Többet én se veszek itt és nem is ajánlom, még ha apróságnak tűnik is. A reklamációval kapcsolatban meg max azt mondanák, h menjek be a boltba egy dobozért, de mivel nem Pesten lakom, hanem vidéken, így az nekem több ezer ft lenne oda-vissza, szóval így jártam..
  • n000rbi
    Egy működő shareplay-nél mindenképp egyszerűbb ez a kulcsos hülyeség...wait!
  • shaddam
    Hát a profilom szerintem csatolva van, child of ligthban meg valiant heartban néha felbukkant valami uplay faszság. Ellenben a 2 órás demózás nem egy utolsó dolog
  • SlickAdam
    mivan?! hanyinger amit ubi muvel.
    mert hogy mekkora fun kozossegi elmeny, hogy a demo elinditasahoz szukseges kodot a spanoktol szerzed be... meg kis uplay profilcsatolas is befigyel, mert az is moka.
    Pfejjj!