121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Aahhhhhhhhhhhhhh istenem de vártam már egy ilyen RPGre. Gyönyörűen néz ki, és ac unity után igazi felüdülés a fix fps. Na húzok is vissza :y -
:D -
Leszarom a US store-t :) -
US store-ban is 14k alapon egy új játék. :) -
Mi az ott a második képen? Remélem nem valami hordozható nagypapa fegyver.... könyörgöm csak ezt a játékot ne basszák el! -
Hopp, zavvi-n happy hour van 21:00-ig, 15% off. Be is húztam egy DAI-t 14500-ért :) -
De nagyon gyorsan! :D -
BB képek. Na most már tényleg lépek játszani :y
-
Nájsz ahogy hallom a sorozatbéli színészek adják a hangukat és a grafika stílusa meg olyan, mint egy festmény. Tetszik!
-
Now I would like to introduce Gyula, an old veteran hunter who is said to possess amazing skill. No one has seen him in many years, since he ventured into the old part of Yharnam, deserted and burned to the ground after the plague of the beast took its toll there long ago. You just may run into Gyula when you venture into the old part of the city.
Gyula a veterán hunter lol :D -
MCV: Xbox One sells 1 million units in the UK; Out-selling PS4 for 3 weeks in a row
Na végre. Remélem USbe box nyeri az év végi hajrát is azt sony talán ébresztőt fúj. -
Új Bloodborne környezet, fegyverek, karakterek blogpost -
Elején megállt bennem az ütő, mert elég furcsán telepítette. Elment csík feléig és megállt még a lemez pörgés is és vagy 1 percig semmi mondom wtf. Aztán hírtelem felpörgött és befejezte. Kaja megvolt, 3 napig otthon vagyok most úgyhogy azt hiszem eltűnök most DAni <3 -
DA stream
Nem tőlem. -
GTA 5-ben ha átváltozol sirállyá. :D
-
-
Na települ/patchel a DA. LECCDÚDISZ
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.20. 18:54:19 -
Én sem értem, hogy erre miért vannak ráizgulva. Ugyan úgy lehet szar bármelyik szériás gép... Vicc kategória amit csináltok. -
Skyline #18639 Nem teljesen mindegy melyik változat???? Az egyikre 1.X-es firmware van a másikon meg 1.Y (újabb) gyárilag dobozból kivéve.... -
red13 #18638 Hmm ez érdekes, mert a corvin konzolnál is CUH-1000A jelzi a Last of us bundlet... -
Először én is gumit húztam rá, de azt meg folyton lejött a nagy társas FIFA partik közben.... -
Ez engem is érdekelne. Mondjuk én már megoldottam ebay-ről rendelt aluminium karokkal, de egyszerűen szégyen a minősége a gyárinak! -
SlickAdam #18635 fogalmam sincs, rahuztam a kotont day1. meg amugyse nyuzom tul sokat a gepet.:)
de ugyanaz a modellszama, mint az elsöknek.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.11.20. 17:19:34 -
red13 #18634 Köszi!
És a kontroller hogy bírja? Gondolok itt a gumira ami a analóg karokon van, ugyanaz a szar ami pár hónap után leválik, vagy azt is javították? -
SlickAdam #18633 az ujat (az enyem legalabbis) -
red13 #18632 Vett valaki itt Last of Us bundlet? Az megtudná mondani, hogy melyik PS4 verziót tartalmazza? Az új CUH11xx vagy a régi CUH10xx?
Külföldi oldalakon azt írják, hogy már az újabb szériás, de a konzolstudión a régi van kiírva. Mindenképpen az újat akarnám venni, de amiről biztosan tudom hogy az pl. Destiny, GTAV, Far Cry 4, Driveclub bundle, azok a játékok nem érdekelnek. -
Ulthane #18631 Egyetértek. Jó kis bolt az.
A használtért még mindig többet addnak, mint például a console corner, ahol eleve 1,000 forint a csere díja. Rengeteg a használt játék, pláne most PS4-ből, mindenki szabadul a szar, néhány eddig megjelent címtől. Nem csoda, hogy a néhány hónapja még 18 ezerbe került játékot (pl. Watchdogs) 5k-ért veszik be. -
Ulthane #18630 Abszolút. Személyesen ismerem a tulajt. Az egyik legjobb áron adják a konzolokat (is). Kis bolt, de korrektek. Egy perci se aggódj! -
Ulthane #18629 S hogy jön ez most ide? Logikailag nem stimmel a válaszod. -
Jó ez a Photo Mode :)
-
Skyline #18627 Lbp-ből két rész elégvolt, és ilyen unaloműzésre jó.
Order ugyan azt a full középszarságot fogja képviselni mint az Infamous és a Killzone. Látvány ötös, minden más átlag.
Az egyetlen remény hogy a bloodborne jó lesz és nem butul tovább mint a DS2 a DS1-hez képest... -
Tegnap beszereztem a farcry4-et. Mivel ősidők óta elsősorban PC-n játszottam mindent, 40+ FPS-hez vagyok szokva, így eleinte kissé zavart hogy PS-en "csak" 30 FPS, de hamar megszoktam.
A játék ZSENIÁLIS! (számomra. mondjuk én az előző részeket is szerettem, még a 2-t is)
Este tolom tovább... -
Little big planet -
Ott az order meg a littplle big planet is.. -
Bocs van közöm játszotam az első két résszel pc-n ha ez számít valamit. És most elég objektíven álltam a dologhoz, FF-ben meg az ilyen Star Ocean stb szarban konkrét szereplők vannak történettel, ezt a kreálj magadnak karaktert stílust nem szeretem, hacsaknem lényekről, szörnyekről van szó. -
FF 13-ban nézd meg Snow-ot, az a kedvencem, vagy az anime fejű négert. Van legalább stílusuk. DA ban meg kreálsz egy sims bábut azt megpróbálsz gy játszani vele mintha lenne egyénisége. :) -
Jajj azért ezt ne légyszi. Egy icipicit eltúlzod ezt a dolgot és láthatóan fogalmad sincs arról, hogy mi van egy FF-ben. (Darknak se a DAI-ról, szóval hagyjátok ezt, mert nem vezet sehová:D) -
Nem anime fejűek de mindegy, max a hajuk.
De még mindig keményebbek mint egy szőröslábú hobbit hegyes fülekkel, zöld hajjal, lila bőrrel, és robot mozgással egy igénytelen környezetben. :) -
Hát igen a DAI-ben nincsenek animefejű buzigyerekek....
Se nagycsöcsű mangaribancok. Meg nem dugdosnak polipot egymás seggébe :(
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.20. 13:29:14 -
Amúgy nekem kapásból a karakterekkel van bajom a DA-nál ezért innentől a többi része is felejtős. :)