121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
A ps+ edition-ön nincs mit fejleszteni, oda vas kéne, hogy bírja a terhelést. Mint mondtam a multi rész volt botrány, az pár napja használható. Vergődés van, az Evo ebből már talán soha nem jön ki jól. -
az oké, de ki csinálta? külön csapat? mert az alapdevek miért nem a javításon és a psn+ verzán dolgoznak MIND?! :(
basszus, a bf4 elején még az EA(!!!!!) is meglépte, h dlc stop, amig nem oké az alap ... (aztán soká lett az, a dlc-k már rég jöttek, de na....) -
Free -
DonTaipo #18694 Van ami Twith, van ami Ustream -
Eddig két alkalommal mentem pár futamot. Jelentős javulast érzek (volt honnan), nem dobál ki, nem hasít a matchmaking, de sokkal tűrhetőbb, mint korábban. -
van bőr a kép.... -
SlickAdam #18691 mar tenyleg mukodik az online resz? (nem mintha erdekelne :D) -
pfúj -
-
-
Srácok a ps4 menüben mikor nézem a stream-eket, az mi? Ustream, Twich, vagy mind2-ő vegyesen? -
-
Játék gyártás a legjobb zsírosbödön, és mocskosul ki is használják. -
"Call of Duty: Advanced Warfare - a szórakoztatóipar idei legjobb rajtját produkálta
Szinte minden elemző azt mondta, hogy a széria leáldozóban van, az eladások a béka feneke alatt lesznek. Az Activision szerint nem is tévedhettek volna nagyobbat.
Piaci szakértők már jóval a Call of Duty: Advanced Warfare megjelenése előtt azt jósolták, hogy a Ghostsot körülvevő balhé és egyáltalán a játékvilágban uralkodó állapotok miatt a játék eladásai csak nagyon lassan indulnak majd be, alig lesz előrendelés, az Activision pedig örülhet, ha nem bukik bele a dologba. Nem így lett.
Bár a játék rajtja nem volt zökkenőmentes, a Sledgehammer alapvetően jó munkát végzett, így következhetett be az, hogy brutális első hetet zár az új Call of Duty. Az Activision ma bejelentette, hogy ebben az évben nem volt még egy olyan médiatermék, amely hasonló rajtot könyvelhetett volna el. Se film, se könyv, se zenei album nem tudta megközelíteni.
A teljes Call of Duty franchise bevétele ezzel átlépte a 10 milliárd dollárt, ezzel az Activision szerint többet kerestek, mint a Transformers, az Iron Man, a Hunger Games és The Avengers franchise-ok filmjei együttvéve. Az Xbox Live és a PlayStation Network is megerősítette, hogy az Advanced Warfare a konzoltörténelem legjobban fogyó digitálisan értékesített játéka lett." -
Nevetnék ha nem érezném hogy rájátszik, és ez végett nekem már nem annyira élvezetes, ellenben léteznek olyan videók vagy felvett beszélgetések ahol vagy nem direkt vagy nem is tudott az illető hogy a marhaságait felveszik.
Azokon jobban nevetek őszintén, ez most nem tetszett, de mert csak erőltetve van és ez végett túl gyerekesnek tűnik. :) -
sirpalee #18682 Én bírom a videóit / stílusát, jópárszor vannak sírva röhögős beszólások a videóiban. :)
A BF4 videóit nézd meg, azok veszett jók.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.11.21. 17:29:38 -
Úristen, ez a gyerek inkább aki játszik, erőlteti ezt a parasztos stílust, és azt hiszi vicces.
Voltam gyerek, de nem idióta. -
DonTaipo #18680
Na gyerekek!:) -
Reméljük ütni fog. :D
De nem pofán. :D -
Nemár bazki... bejártam az egész vidéket, de egyszer se találkoztam sárkánnyal.... :'(
Nekem év játéka eddig!!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.21. 15:49:15 -
SlickAdam #18677 a sok content nem hiba, ha jol van menedzselve. amirol fingom sincs, mert "sucker behind screen"-kedek megint.:) -
Be lehet állítani aktív questet mindig, de a sok content mióta hiba? :) Ezek nagy része opcionális cucc.
Előbb mentem egy quest felé, de kiderült rossz irányba haladtam, mert ez történt pár perce...
Azt hiszem nem ez volt a helyes irány
-
SlickAdam #18675 2014-ben en ezt hibanak tartom. nyilvan utana tudsz nezni menuben, hogy mi volt a cel eredetileg, de hogy ennyire radzuditja a dolgokat, ezzel eterelve a figyelmedet, az minden, csak nem clever. -
Amikor előre eltervezem hogy na megcsinálom azt a riftet északra, utána a mellette lévő questet meg a campet felfedezem, aztán útközben berak még 3 questet, rifteket, gyűjtögetnivalót stb és már azt se tudom mit akartam eredetileg... :D -
Karácsony, szabadság, most lesz csak idő ilyesmire :D -
Köszi, a vétel már megvolt (#18652), a kérdés, hogy megmarad-e :D -
SlickAdam #18671 "Azt se tudom komolyan mit csináljak"
na en ilyenkor szoktam kikapcsolni :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.11.21. 15:00:02 -
Akkor itt válaszolok :)
Játék stabil 30 fps, nagy combatba mikor sok effekt repked érezni minimális esést, de ez nem zavaró. Átvezetőkbe meg nem az fps kicsi, hanem az animáció mintha néha akadna, de ezt bio az új ANT animációs rendszerrel magyarázta nem tudom pontosan hogy és miért csinálja, de szerintem nem annyira zavaró és nem is mindegyiknél jön elő. Az AC után ahol 19-23 fpsel ment az a trágyalé kész felüdülés ez a játék. Szerintem nyugodtan vedd meg, de készülj fel ez nem lesz gyors menet. ESZMÉLETLEN contentet dob eléd a játék. Ezer emberrel lehet beszélgetni, lépten nyomon quest, gyűjtögethető cucc, felfedeznivaló, inquisition küldetések. Azt se tudom komolyan mit csináljak. Most utaztam vissza havenbe a jelenlegi inquisition székhelyre és a companionokkal meg az advisorokkal már fél órája csak beszélgetek. -
US acc a leg olcsóbb dobozos játékot nem kell beregisztralni és tudsz magyar boltban vett lemezessel is US accon játszani, sőt accot meg lehet osztani és akkor fele annyi a játék ha találsz egy megbízható barátot... -
A hozzáértőket kérdezném:
Melyik store-ba érdemes leginkább accountot csinálni? Melyiket használja a legtöbb PS4 user itthon?
Dobozos játékot bármelyik accountra be lehet regisztrálni? Ha a játékot eladom (dobozost) akkor a vele kapcsolatos achievmentek, játékmentés stb. megmarad az accountomon? Vagy elég a magyar account és használt játékot beszerezni és regisztálni rajta?
Jó lenne egy a hasonló kérdésekre egy összefoglaló FAQ. Biztos sokan felteszik őket. -
Ezt a Bloodbourne-t a Darks Souls fejlesztői készítetik? Miért várják ennyire az emberek, szeretnek szenvedni? Vagy ez már kevésbé szivatós lesz? Én nem bírtam a Dark Soulst, még szerencse, hogy ingyen volt Golddal. -
Tegnap megcsináltam a Destiny demo-t. 295 per volt hogy rányomtam a startra és tudtam játszani!!!!
És ebbe nincs benne a letöltési idő!!
Egy szaros demo. :( -
Te is tulaj leszel? Mert akkor gratula a kis géphez. ;) -
Tegnap a futár elvitte a ps-t a boltból remélem na már megkapom :) -
Na jó hát 5 óra úgy elrepült, hogy észre se vettem és kb semmit se csináltam még :y -
Hagyhatod a végére nyugodtan -
Rdinho10 #18661 Ezerrel tolom a gta-t..kerdesem h a kerdojeles kuldeteseket muszaj story kozben csinalnom vagy hagyhatom a vegere? -
Az tuti! Az majd valamennyire kárpótol. Rühellem a Disney-t azért ahogy bánik a SW-franchise-al (is) -
Új ME is nyitottabb lesz már és az ha jól tudom már csak currgen lesz FB enginen úgyhogy odabaszós lesz az is biztos :) -
BioWare minőség. Szerencse, hogy nem baszták el ezt a franchise-t is, mint a KotOR-t! Pedig azt tervezték.... De örülnék egy ugyan ilyen mechanikájú KotOR 3-nak... csak képzeljétek el nagy bejárható területek... hmmm... Mai napig függöm az első részt, igaz már csak iOS-en, mert a PC-men nem indul...