121481

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
  • DarkSector
    "Bloodborne az egyik legnagyobb cím"

Annak akit a stílus maga érdekel. :)
    Tudod hogy van ez.
  • Kongy
    Tudod mekkora Dark Souls fan vagyok.... :P
  • Kandurex
    Bloodborne az egyik legnagyobb cím, és te irtózol tőle? Júj!
  • Kongy
    No, majd' 1 év PS4-ezés után megváltam a gépemtől. Exkluzív címek Uncharted 4-en kívül nem igazán érdekelnek, az meg még 2015 vége/2016 eleje... addig meg csak porosodna a gép, meg lemenne az a maradék gari is. Bloodborne hidegen hagy, irtózom az ilyen játékoktól, Order max grafikában lesz jó, amúgy unalmasnak tűnik az egész... Na de mindegy, majd ha az Uncharted 4 kijött, és jó (márpedig az lesz), akkor megfontolom a visszatérést. Addig Xbox One.
  • shaddam

• TDC Geronimo
    rest mode erre van
  • Soldiers
    Srácok azt hogy lehet hogy digitálisan töltök egy játékot és készenléti állapotba tenni a gépet??
  • n000rbi
    Jövő héten valamikor. Szerdától szabin vagyok és utána se sok munkanapom van hátra decemberben :)
  • Kongy
    en ma szartam be, nem is kuldetes de bejatszast lehet elohozni rengeteg helyen. ev jateka egyertelmuen
  • TDC Geronimo
    DA mikor jön meg? Tényleg előtte ürítsd ki a határidőnaplódat, mert ELMEBETEG mennyiségű content van. Ennyi párbeszédet megírni/felvenni nem semmi meló lehet. Hozzáteszem szerintem 10%át nem láttam még.
  • partizan182
    Azaz :)
  • DarkSector
    Nem Lords of the Fallen akart lenni?
  • DarkSector
    :D
  • DarkSector
    Na 2500ft a MGGZ?
    Nemrég Anti-val 2600ft volt PSN+ -al. Ez még mindig tart?.

Mondjuk a küldetéseknél a 3. kicsit érdekes volt , aki megcsinálta az tudja, jó tudom ez csak demo.
  • SlickAdam
    lasszofasz sztem
  • n000rbi
    LOA?
  • partizan182
    Sziasztok! Uj belepo vagyok, tegnap elcsabultam es egy LOA + FC4 kombóval érkeztem haza ( asszony roppant örült képzelhetitek). Bloodborne miatt úgyis vettem volna mondjuk...

Userem: HUN_Partizan_182, aki gondolja vegyen fel. Kerdes: korabban nem voltam ps+ -os, mindig ilyen fini akciok vannak? MGS:GZ 2,5k -ért? Vagy csak a karácsony teszi?
  • TDC Geronimo
    Najó 16 óránál olyan epic esemény, ami más játékba a végét jelzi itt meg csak most kezdődik el :D

Sose...lesz...vége <3
  • TDC Geronimo
    DA 15+ óra belerakva és még mindig nem jártam csak 1 nagy területen a 7 vagy 8ból
  • Soldiers
    a emberek megjött nekem is a Far Cry 4-es PS4-m
  • n000rbi
    Nem értem minek erőltetik a jobb tesszelációt meg kutyafaszát, ha nem bírja fix30-cal...
  • SlickAdam
    a nehany perces videoban, igen. feltetelezem nem ritka, hogy tobb effekt szaguldozik a kepernyon. DF video alapjan ilyen helyzetben van frame drop nem keves. de meg harcon kivul esöben is meginog piciket. de hiszek neked, hogy nem erzekeled, en se erzekelem (nagyon) GTAV-ben, pedig jelen van ugyanez. Bayonetta 2-ben is ott volt, csak ugye abban meg egy screenshot-ot se lehet löni, akkora az akcio.:D
  • Totti5
    DF videó grafikonon látszik => rossz :)
  • TDC Geronimo
    rendesen, meddig 1 secig? :)

Nagyon ritka a drop és szinte észrevehetetlen.
  • SlickAdam
    belenez az rendesen akar a 25-be is, ha kicsit nagyobb az akcio.
  • TDC Geronimo
    DF elemzés DAból

Ahogy mondtam, nagy ritkán droppol 1-2 frémet combatba szinte észrevehetetlenül és átvezetőkbe se a frém szar, hanem animáció akad.
  • gergou
    Igaz, kurens gen, pontosítok :D
  • SlickAdam
    csak kivancsi voltam meddig hivjak meg egyesek nextgennek a nowgen-t. 2.-3. evben atalltok? :)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.11.22. 12:01:47
  • Kandurex
    Nextgen az a PS5 nem? Már bő éve curgen a 4.
  • gergou
    gondolom ezt poénnak szántad...
  • SlickAdam
    ps5?
  • gergou
    Sztem a törésmodellre gondolhat csak, az tényleg ps1 szint a WD-ban. Viszont, ott kicsit jobban átjön a városi hangulat, ellenben minden másban alul marad a GTA5-höz képest. Nem számítottam erre a szintre amit letettek nextgenre 1 év alatt rockstarék, ez egy igazi nextgen játék végre :)
  • Totti5
    Mármint miért?
  • Kongy
    WD meg GTA 5 ég és föld.... :D Olyan, mintha a PS1-et hasonlítanád a PS4-hez... :)
  • gergou
    Sok-sok óra GTA 5 ps4-ezés után megosztanám a véleményemet újfent. Elképesztően jó lett ez a felújított változat :) Az alap játék meg továbbra is fantasztikus. Azt mondjuk nem értem, hogy miféleképpen rögzítik a neten fellelhető videókat, mivel nem tükrözik a valóságot... Az én tv-en annyira jól néz ki, szinte kiolvasztja az ember szemét ez a részletesség. Ha pár óra játék után elindítom a Watch Dogsot, ps2-es szintű homályt lát a szemem. Összegezve, sztem ilyen minőségű játékot sajnos nem fog tudni senki letenni az asztalra a jövőben.
  • heady
    Egy kis fps nezetes benazas GTA-ban

• DarkSector
    Meg ezt is lehet csinálni a képekből akár magamnak. :D

• DarkSector
    Kedvenc autóm a Driveclub-ból. :D

• DarkSector
    aha