121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
CptFlint #111275 100 euró :( Mondjuk mind megszerezhető a játékban, szóval a soundtrack-ért fizet, aki megveszi. Mennyi lesz itthon, 36000? Kemény :D -
Ashlara #111274 Szeretnek egymásra licitálni, meg persze 3 perc hírnévért mindent bevállalnak. -
400-500? Atya’isten, valami nagy baj van a játékosokkal manapság. -
Ashlara #111272 A szegény ember Zeldája, bár ez nem teljesen igaz. Ingyenesen letölthető és játszható, de baromi durva mértékű mikrotranzakció van benne. YouTube-on már láttam ahogy 400-500 dollárt elszórtak benne pillanatok alatt. 
Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2020.09.29. 19:44:57 -
Ashlara #111271 Jáccá határok nékű:
Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2020.09.29. 19:42:34 -
Majd a véglegesbe megtudjuk a DF srácoktól, ezen kár előre izgulni, ők is tudtommal még csak a demo-t kapták meg tesztre.
De minden nextgen címben lesz RT, csak hol kisebb, hol nagyobb mértékben, de szerintem pont az árnyékokra felesleges ez a megoldás, de hát na, letojom, ha kezeim köz kaphatnám időben a játékot, de ez egyre inkáb nem idén lesz majd. -
CptFlint #111269 Én kipróbáltam, de nagyon unalmasnak tűnik az elején. Lehet beindul majd. Zelda Breath of the wild érzés van benne, a grafika, a főzés meg hogy mindenfélét fel lehet venni, de ebben ki is fullad, nagyon más játék. Egy próbát megér, de így elsőre nem tűnik jónak. -
Igen a Demons Souls-ban van RT.... de mindegy mitől, de kurva jól néz ki.
Amúgy valóban egyetértek, hogy a RT egy faszság, én untig elvoltam a sima megoldásokkal, akár egy Uncharted Lost Legacy-ban is eszméletlen látványvilág van este a játékban RT nélkül is....
Én ezt az energiát másra használnám fel.
De van egy olyan gyanúm, hogy mivel egyre több idő és pénz egy normális játék fejlesztése, 2 menekülési esély van.
1: VR, ott a kutyát nem érdekli
2: RT és akkor majd lehet mondani, hogy hááát nézzétek ez szebb játék mint az előző generációban, holott ugyanazok a textúrák lesznek csak a bevilágítás meg sok tükröződés miatt szebbnek hatnak.
Mint itt a Demons Souls-nál, ez is nem gondolnám szebbnek vagy részletesebbnek csupaszon a játékot, serintem ez a motion bur meg fények, ezek miatt hat nagyon szépnek a játék.
Legalábbis nekem iszonyat bejön a látvány benne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.29. 17:56:17 -
Utánna olvasva, az árnyékokra használják,....hát oké, király, nem is láttam benne árnyékot
-
Bár ettől a grafikától (ártatlan tekintetű 13 éves kislány lóbálja a nála háromszor nehezebb 2 kezes kardot) én nem dobom hanyatt magam, de az agyam leolvadt, amikor a 20. másodpercnél elkezdett vonyítani valamelyik karakter... Biztos jó játék, de én ehhez már túl öreg és vaskalapos vagyok. Kicsit ezért is aggódok a FF miatt is, bár az ennyire talán nem zaklatott fel, mint ez a maga pár percével.
Tudom a hiba bennem van. -
Ray trace? Azon volt ilyen? Bár nagyobb baromság, mint ez a technológia, nem létezik. Ugyan azt (nyilván nem teljesen) a bevilágítást, tükrözést egy jó motorral, értő kezekben, létre lehet hozni 5. annyi proci költségen. És bizonyos területeken (minél nagyobbon), akár 10.-20. annyiért. Az Nvidia marketingje, totál agyfaszság címén.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.29. 17:17:57 -
Hát igen, leehet a textúrák csupaszon nem szebbek mint mondjuk egy szebb ps4-es játékban de az effektek, a fények, meg maga az egész mozgás közben nagyon durván fest. -
Hát amilyen ray tracing van benne, ne vegyél rá mérget. De talán 1080p 30fps.
A fények brutáljók a játékban....
Itt meg 1440p-ben 60fps és 4k-ban lehet megoldják a megjelenésig ott is....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.29. 16:34:03 -
Ezt tolja valaki? Ha igen, akkor milyen? Érdemes vele játszani?
2 napja jelet meg kb mindenre is..ingyenes.
Anime zelda klónnak tűnik.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.09.29. 16:09:29 -
tem -
Már kiszedték. -
milyen postot 
-
NE rendeljen senki innen, és NE is ajánljátok másoknak!!!!!
Ezért
Lehetne ezt a posztot törölni? -
CptFlint #111257 Van fent demo belőle a storeban. Az első fejezetet tartalmazza a 18-ból. Végig olyan. Ha az tetszik, akkor tetszeni fog. -
Köszönöm a válaszokat, lehet a FF7-tel teszek egy próbát a közeljövőben. -
"meglátom a sok HUD-ot meg számot a képernyőn" - amik amúgy kikapcsolhatóak :D -
énis hányok tőle... :(
Heroes 3-4-5öt imádtam anno, de mostmár szerintem az se kötne le sajnos...
XCOM is kapott 1-2 esélyt, meg a Mutant: Road to Eden is, de nagyon off nekem a formula, JRPG-t meg bottal se :D már attól rosszul vagyok, hogy meglátom a sok HUD-ot meg számot a képernyőn.. :D -
Én nem így látom.
Irányítható bármelyik karakter, támadhatsz, védekezhetsz, mozoghatsz bármikor. Amikor feltöltődik a csík akkor lehet használni varázslatot, speckó támadást, tárgyat.
Limitált igen, pl nem értem, hogy tárgyakat miért ne lehetne használni az ATB csík nélkül, de hát ez van.. :D
Ha akarod meg se kell állítani az időt, úgy is nyerhetsz ha ügyes vagy. -
Tartsál is tőle.
Nekem "a nagyok" közül egyet sem sikerült végigtolni, pont a körökre osztott harc miatt. Rühellem.
Persona 5 (40 óra), Dragon Quest XI (25 óra), Divinity: OS (3-4 óra) mind elvérzett. :( Egyszerűen nekem nem megy.
Múltkor kipróbáltam a Wasteland talán 3-at, nem tudtam, milyen játék, ahogy nyilvánvaló lett, hogy körökre osztott, azonnal töröltem le. -
ppista #111251 Lényegében az új FF7 is körökre osztott, hiszen ha az akciód feltöltődött, akkor tudsz támadni, csak elrejtették a szabadon mozoghatás mögé. Nekem is nagyon bejött a feltuningolt csihi-puhi a remake-ben, és remélem ezt is viszik tovább, kicsit csiszolva rajta.
Nekem a FF15. nagy csalódás volt sajnos. Minimálisan jobb csak az elkefélt 13.résznél, ami nem túl hízelgő. Az olyan "epikus" kaland után, mint a 12., egyenesen lehangoló. -
Megmondom őszintén én gyerekkorom óta rühellem a körökre osztott játékmenetet.. Nekem az tetszik ha a játék pörög, vannak események. Ezen okokból hiába tettem sok próbát nem jött be a Heroes, és anno a Final Fantasy se.
Viszont!
A XV-tel meglépték azt, hogy akciódús lett a harcrendszer, nem volt körökre osztva és nagyon bejött. Azonnal beleszerettem. Aztán jött a VII Remake, ahol szintén nem körökreosztottságról beszélünk hanem van akció, te ütsz mint egy hack and slashben. Persze, az időt megállíthatod, de kell is mert így tudod kiválasztani hogy melyik varázslatot, tárgyat, képességet szeretnéd használni. Nagyon jó! :D
Alap támadásból pedig van normál, és van erős is, a támadóállásodtól függően - amit váltogathatsz.
A sztorival szerintem sose volt baj, ahogy észrevettem és ahogy előttem írta ppista egy világban zajlódnak de más-más történetet mesélnek el.
Szóval nyugodtan lehet játszani a VII-tel vagy a XVtel is anélkül, hogy kellene bármi előzmény. Csajok bombák minden részben, főleg a VII-ben Tifa.
Most már a játék végefelé tartok, egy unalmasabb üresjárattal találkoztam csak eddig, de úgy összességében tetszik. Jók a harcok, van benne kihívás.
Se a XV, se a VII nem drága szerintem szóval ha félsz, vedd meg használtan valamelyiket aztán ha nem tetszik max tovább adod.
(Egyébként a Persona 5-től épp ezért tartok, mert az fixen körökreosztott... :/)
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.09.29. 10:30:54 -
ppista #111249 Minden idők egyik legjobb jrpg-je, mind történet, karakterek, harc, zene, világ és titkok szempontjából az eredeti 97.-es. Ezt próbálja átkeverve előadni a SE, több kevesebb sikerrel.
Fogalmam sincs mit lehetne írni zanzásítva a FF-kről. A világuk különböző majdnem mindegyik részben, akárcsak a karakterek, és a harc. Vannak közös pontok, úgy mint a Chocobo-k, Moogle-k, és egy Cid nevű karakter. Na, meg a megidézhető lények, mint Bahamut, Shiva meg a többiek. Remélem okosabb lettél. :) -
Az FF7-ről írhatna valaki pár szót, sosem játszottam még egyikkel sem, de mindig ott motoszkált az agyam mélyén, hogy valamelyiket ki kellene próbálni.
A PS collection számomra az egyik legjobb dolog, ami érkezik. Megszabadulhatok pár lemeztől, és nekem is a The Last Guardian ekkor fog kipróbálásra kerülni illetve még pár cím. Remélem a jövőben szép lassan bővülni fog majd ez a gyűjtemény. -
1080P / 30 -ba ezt simán vinné a Pro. -
Az OW pont olyan, mint vérpisti vagy ki a franc az az idióta.
Cusima méltó lezárás lesz, a madárkutyával én nem mertem játszani, mert tuti nem tetszett volna. -
Az OW egy élménymagazin és épp annyira szakmai.
Elvileg egy szaki volt most mellette még se mondta, hogy na de azért Zoly, ez a játék ha a világ összes pénze a tiéd akkor se tudnád megoldani hogy Ps4 Pron elfusson. Max, ha egy erősebb hardvert belecsomagolsz a PS4 Pro gépházába akkor talán.. :D :D
Vagy végül is lehet tényleg elfutna, 15 fps-el, 720pben. :D
Mindig meg akartam venni a The Last Guardiant, de sajnáltam rá a pénzt - hát ha nem jön be...
Mázli, hogy PS PLus collectionben van.
Nektek tetszett? :D
Hamarosan végzek a Final Fantasy 7-tel, aztán a Ghost of Tsushima lesz a búcsúztató játékom.
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.09.29. 08:23:11 -
Nyilván azt. Kb. 650 GB marad meg belőle. -
A 30 ezres árcédula miatt túl sok helyre nem lesz szükséged. :D -
MrAndree #111241 Bőven elég. :D 1 amivel épp játszom, 1 amivel utána fogok de letöltöm előre, hogy ne kelljen órákat várni. -
marad olyan 400 giga :D 3 játék :D -
Fazsa... -
Persze, hogy bruttó méretet adott meg. El is mondta cerny, hogy fix 12 csatornás az SSD csatoló. 512 GBites-es modulok vannak benne (64GB), abból 12 az 768GiB ami 824,6GB. Ebből jön le a rendszer még.
-
sztem a bruttó lesz, egy pillanatra se hidd, hogy nem :D -
Csak 800GB-os a Series X, ahogy várható volt, 200GB visz a rendszer. A kérdés az, hogy a Sony is a bruttó méretet adta meg, vagy a cigánykodás csak az MS hitvallása? -
már a XONE S-nek se sok hangja volt/van, úgyhogy para lehet ez :D néha el se hiszem, hogy be van kapcsolva egyáltalán..