121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
what?:D -
Szerinted mostani generációnak mennyi ideje maradt hátra? Mármint feltörést illetően? :) -
És itt fog elszabadulni a kérdés kontra saját válasz darknál!
-
Nem, nem arra gondol, de az sem úgy volt :) (nem usb-n törték fel. Az, hogy volt ill, van hozzá usb dongle, az egyrészt alternatív megokdás, másrészt az a sony balfaszsága - az egy hivatalosan létező eszköz másolata). Ha nem lett volna usb a ps3-on pont ugyanígy lenne fossátörve. -
Amire gondolsz hogy a törés után engedte az usb-ről való másolt játékokat.
De maga az átalakítás kellett hozzá hardveresen.
PS2-X360-PS3 -hoz volt ilyen ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.29. 18:52:25 -
Ra1n #18975 Lol, ne röhögtess...USB alapú feltörés...szakadok....
Érdekes a One-on van USB frankón használható és lám nincs feltörve. Továbbá köze nem volt a feltöréseknek az USB-hez.
-
Aminek az égvilágon semmi iöze nem volt az usb mivoltához. -
Miért ne? PS3on kezdtem BR-t nézni, mára közel 60 BR film leledzik a polcon, de sosem éreztem késztetést arra hogy külön lejátszót vegyek még arra is. Felesleges, hisz tudja a konzol. Most X1 lett az elsődleges BR lejátszom. -
ne is engedje az usb gondolj csak vissza usb alapú a feltörés is... -
Ebből sokkal jobb a Xbox, mert az enged USB-t. -
Nekem van méduiabox. :) régűta, PS4-en nem nézek filmet, csak ha kedvem van a Robotzsaru-hoz csak az van meg párszor BR lemezen, de azok eredetiek. :D
Szerintem vagy 5 példányban, meg egy példány a 2014-esből. :) -
lemezes blurayt viszi még a 3d-set is... -
Azur92 #18968 En is nezek rajta filmeket nyugodtan nezz te is, nem csak jatekra van az az olvaso benne :) jo szorakozast! -
soundsonic #18967 Lemezes blúréj filmet szeretnék nézni rajta néhanapjám. Most ezért hadd ne vegyek egy külön lejátszót. Azt már kitárgyaltuk egyszer, hogy miért nem viszi külső merevlemezről a cuccokat és szerintetek a ps4 nem erre való -
Ne akarjatok már filmet nézni PS4-en, ahoz inkább vegyetek egy Asus Oplayt vagy akármit... -
En is koszi, egesz nap bujtam az angol oldalakat de nem talaltam jot. Egy keket berendeltem en is. :) -
Üdv, srácok, most már nyugodtan írhatok ide, mint friss PS4 tulaj :)
Totál új vagyok GTA V bundlet vettem, ha van bármi tipp és trükk, azt szívesen fogadom, okítsatok, mert nekem minden új ezzel kapcsolatban :)
-
Hát ha tudna filmet lejátszani akkor oké, de most ps4-ről beszélünk, egy kibaszott avi-t sem olvas be.
Mp3 támogatástis most 1 honapja kaptuk.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.29. 00:36:47 -
partizan182 #18962 Semmi koze a fej élettartamának a HDDre másoláshoz, egyszerűen blurayről olvasni az adadtokat jatek kozben szűk keresztmetszet. Nyugodtan nezz rajta filmet. Mondjuk mas kerdes h miert írnál ki bármit bármire, lassan 2015 lesz, fizikai médiahordozókon már régesrég túlléptünk... -
soundsonic #18961 lol -
Ba+:DDDDDDDDD
Én azt hittem úgy mondod a fejet, hogy ate fejed. Gondolok itt arra hogy megfájdul vagy valami. :)
Hát ezt nem tudom, de baromi szarul hangzik hogy egy támogatott funkció rongálja a gépet az vicc. -
soundsonic #18959 hát, ugye gondolom nem véletlenül van kitalálva, az hogy a gammákat felmásolja a HDD-ra, hogy kíméje a az olvasó fejét a ps4. -
Hogy érted a szétcseszést? -
soundsonic #18957 Itt az lesz a kérdés, hogy mennyire cseszi szét a "fejet" a sok filmnézés. Mert arra is szeretném használni -
Ja úgy értettem, de ez is wattafakk azért, eléggéjó hogy a másolt lemezeket támogatja.:D
Na ezt nem is tudtam fasza, akkor asszem betervezek egy BR írót lassan. :)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.28. 21:56:19 -
soundsonic #18955 Természetesen csak a filmeket. De végül is, csak gondolkodj el azon, hogy máskülönben hogy néznéd meg a családi videókat stb..
Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2014.11.28. 21:56:29 -
Árpitallica #18954 Sziasztok! Kaptam egy kódot havertól "Key to Kyrat" Letöltöttem, de hiába amikor letöltöttem a demót ugyanúgy kiírta hogy szerezzek kulcsot, mikor már felhasználtam egy kódot, amikor megnyitottam csak az volt kiírva key to kyrat cím, rányomtam majd bejött letölthetőnek egy db cucc ami "Hurk mission" volt és ezen kívül semmi más nem volt letölthető, pedig a 10 kulcsból egyet én is kaptam. :( Ötlet? -
Viszi?:D
Az szép. -
soundsonic #18952 ty, már máshol is megerősítették :) -
PS3 vitt szerintem 4 is viszi simán -
soundsonic #18950 Nem tudjátok, hogy másolt blúréj filmet visz a pésenégy? -
Megvan. :)
X1-re amúgy 25 dollár ha jól értesültem, de ez is fasza összeg.
-
amíg te és a többiek is látatlanban előrendeltek tőlük bármit, sose fognak észhez térni :) -
18 ezer.
(ha még van :D de lehet ez is csak beetetés...) -
Jajjj, 270 fokos... -
http://www.bestbyte.hu/termekek/71590/Thrustmaster_T100_Force_Feedback_Racing_Wheel_PC_PS3_pedal_kormany.html
ps4 kompatibilis (driveclub és project cars legalábbis támogatja), 18k
olyan, amilyen, de megy és legalább nem 100+ ezer, mint a one-hoz vehető hulladék ... -
Jaja és egész jók :)
-
DC-hez már aktiválhatóak az ingyen tour-ok, kocsik. A játékban Drive/Tour/bevásárkókocsi alatt :) -
Múlt e3-on láttam utoljára. Akkor vettem 2 évre szólót -
Én is arra várok de sehol semmi...