121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • kill3r21
    jaja olvastam a hírt, de azé jól néz ki :D
  • DarkSector
    Olvasd el visszafelé a nevét és rájössz. :D
  • DarkSector
    Nagyrészt valami statikus faszság lesz.
  • kill3r21
    Ez miez :O OMG
  • DarkSector
    Nagyon Dark Souls-os?
  • Tatyla

ez a Lords of the Fallen valami iszonyat jó játék lett...
  • DarkSector
    2 TB HDD
  • Tatyla
    e hónapban rendelem meg az 1-terrásat jelenleg 10 giga szabad helyem van ...

én ezt veszem minden cimborám ilyenre cserélte és meg vannak elégedve...
    Utoljára szerkesztette: Tatyla, 2014.12.01. 21:24:39
  • DarkSector
    Igen holott elsőnek azt hittem mennyire sok azt loizét,bár nekem még van mit törölnöm, meg aztán max régebbi cimek röpülnek amiket végigvittem már
    :D
    persze ezzel a mostani letöltési sebességgel nagyon fájna a szivem letörölni, mert utána megint leszedni egy fél életbe kerülne.
  • Rage47
    nem ugrik
  • AntiHero
    Na igen. Digitálisan meg egyszerűen nem lehet elférni 500Gb-on. :\
  • DarkSector
    Most úgy teszek mintha meglepne hogy betelt. :D
    Orrba szájba van akció.

És a nagy címek még szinte ki sem jöttek. :)
  • AntiHero
    Na az 500gb-t ma telt be. :D Már törölnöm kellet digitalis jatékot, hogy letudjam tölteni az újat.

Kérdésem lenne: Milyen 1terás vinyót ajánlotok cserére? Garancia meg ugrik ilyenkor ugye?
  • DarkSector
    Most nézem 200 ezerért vannak már 4k-s tv-k? :D
  • DarkSector
    Jó csak az a szebbség amúgy sokkal szebb vagy inkább nehezen észrevehetően szebb? :D
  • shaddam
    Nem váltogattam a 2 verzió között, de persze hogy szebb
  • Harlekin
    Na pont ez a legnagyobb bajom a kontrollerrel cod destiny titanfall mind mind max sensitiven volt a játékba és kibaszott csiga lassú volt úgy 5-6 óra játék után kontrollerrel...ezért volt jó 360 on az xfps mert az 3x gyorsabb volt medium játék beállítás mellett is
  • DarkSector
    The Last of Us télleg sokkal szebb PS4-en?
    És valóban 1080p 60fps? :D

Kíváncsi lennék PS3-hoz képest mennyivel jobb, nameg arra hogy a DLC valóban benne van-e a Remastered-ben.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.01. 20:12:57
  • Ra1n
    Tudnának ha a játékon belüli sensitivity-t lecsökkentenék reális maximumra.:)
    Avagy ha csak simán egy reporttal és videóval bizonyított report után banolnák a user-t aki egyértelműen egérrel tolja,simán megmondható. De nem fogják, ez van.
    Igazából a legésszerűbb megoldás az lenne ha engedélyeznék az egér használatát és támogatnák. Máris odalenne az ujgazdagok előnye.

Az hogy analóg vs kormány vagy gamepad vs arcade stick...Ezek messze nem akkora előnyök.
  • Moby
    Ódehogyisnem. Dobok egy csulát a multira. Azt a garatból felköhögött fajtát. A fakezűek meg fakezűsködnek egymással.
    Problem solved :)
  • Harlekin
    El se hiszed mekkora móka a multiba!!!De mindenkinek adott a lehetőség hogy jobb legyen,hogy használja,és ezt már párszor átbeszéltük ahogy másnak totál elfogadott a kormányal autósban az ELŐNYSZERZÉS,MEG ARCADE STICKEL verekedősben akkor ez is legyen az...És arról nem is beszélve,hogy jó sokan használják...És a legszebb az egészben,hogy senki semmit nem tud ellene tenni!!!
  • arty
  • DarkSector
    The Last of Us Remastered megvéve! :)

Látom külön tölti a single és sultiplayer-t? :D
    Mióta van ennek multiplayer? :D
  • Harlekin
    360 on Én is xfps-t és smart joy fraget használtam bill +egérhez,Én se tudom megszokni normálisan a kontrollert pedig 6 éve konzolozok.FPS hez fos a kontroller alkalmatlan a célzásra és ez a legdühítőbb számomra is,hogy nem tudom azt produkálni mint pc-n bill egérrel...A közelében nincs a kontrolleres célzásom a pc egér bill kombóhoz,de a konzolon bill egér valahol a 2 között helyezkedik el, de inkább a pc felé...Ha van rá pénzed vegyél nyugodtan Én is szerintem hamarossan beruházok majd X1 hez cronusmaxot!
  • DarkSector
    srácok.
    Régi bankkari adatomat hol tudom lecserélni a profilomban???
  • arsmarci89
    Èn kb 1hónapja vettem az egyik haveromtól a Last of Us-t 5ezerètt(bundle copy).Ennèl jobb vètelem mèg sose volt;)
  • DarkSector
    Más nyalánkság? :)

Ez tartalmazza a DLC-t?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.01. 18:03:07
  • Rage47
    válasz Kongy ▼#19052 -re
    egyetértek
    én Halo 4-ben "arattam", mikor már belejöttem :D
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2014.12.01. 16:44:38
  • arsmarci89
    Az lényegében mind1 hogy ki tölti le először nem?Akkor annyi hogy 1xre nem lehet.Mivel én kártyámról vettem, és ő még nem ért haza így gondoltam még előtte lehúzom:)
    Utoljára szerkesztette: arsmarci89, 2014.12.01. 16:00:50
  • n000rbi
    Magyaron is (6921Ft psplus-tagoknak) , csak rá kell keresni, mert még nem látni a "12 Deals of Christmas" cuccokat.
  • Ulthane
    Nem tudja. A primary account töltse először, utána a másodlagos.
  • shaddam
    US Store-on akciós a Last of Us
  • arsmarci89
    Olyan kerdesem van hogy, megvettük haverral a shadow mordort.Èn vásárolok az èn gèpemen csak 1 profil van,ami másodlagos nálam.Nála enyèm az elsődleges.Namármost ha èn elindìtom letölteni a játèkot ès berakom rest modeba akkor ő letudja szedni a játèkot ugyhogy engem nem vág ki a profilomból?Vagy várja meg mèg leszedem?:)
  • TDC Geronimo
    Írtam már, animációs rendszerrel magyarázták. Nem a játék szaggat, hanem az animáció darabos.
  • DarkSector
    Soha nem merül le?
  • Ra1n
    Erös a Dof,sok a gépnek,majd patchelik valszeg.
  • Ulthane
    Valaki meg tudja mondani, hogy Dragon Age átvezető videók miért szaggatnak???
  • samsung123
    Nem a ledbar fogyaszt sokat, van teszt róla , maxon is 20% fogyaszt. Ami zabálja az aksit az a rezgő funkció, kikapcsolásával duplázható az aksi idő. de 2500Ft ért lehet bele venni 2,5x nagyobb aksit és megoldva a problem.
  • Ra1n
    Nncs befolyással semmi,még nagyon az akksiidő se javul hiába veszed le minimalra. Én szívemszerint kikapcsoltam volna a hangot és a pilácsot is a francba, teljesen felesleges feature-ök és zabálják az akksit...
  • TomStorm
    Van 4K-ért Ghosts-om valakit érdekel írjon