121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ra1n #19180 Továbbra sem szenvedsz hátrányt a kormányosok ellen max rükvercnél ott is ha 1 másodpercet akkor sokat mondok, fel le váltásnál gyorsabb gombokkal váltani mint kuplung + H váltó.:)
De látom még mindig itt tartunk....Galamb...:)
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.03. 22:20:50 -
Ha úgy érzed,hogy egy kormányos csicska csaló különb az 1 dolog.(jól tudom van kormányod!?)
De csak szeretnéd,hogy Én hátrányt szenvedjek azért,mert ellenük kell játszanom!Pontosan azért,mert használom tudom az ellenszert is meg amúgy sincs okom panaszra,mert bőséges profi tudás van bennem.
A kontrollereseknek meg aztán végkép nincs esélyük,se így se úgystat,stat.Ha használnám a billegért akkor annyiban változna a dolog hogy a K/D arányom ennek a 2xese lenne,ami karácsony után be is következik,hála nektek.Végre azt kapják a suta kezű kontrolleresek amit érdemelnek.Te meg max megmaradsz kormányos csalónak...Üdv a csicska klubba
-
Helyes :D -
Nyugika, én biztos nem foglak nyúzni ac előrendelés miatt :D Tőlem most nyomhatnak egy shiftdeletet az egészre. -
Most ezt az új AC-t akkor se veszem meg, ha Moby megveszi. Nem felezek és kész :D Unity is hiba volt, nagyon bánom azt az 5000 Ft-ot.... Azt meg még jobban, hogy az uborkáék zsebébe vándorol mindez, és dagad a mellkasuk, hogy milyen fasza az AC-széria. Nem, nem fasza az AC-széria. -
Jó lenne már villantani valamit, mer a szájkarate má kikúrt unalmas. Jó lenne tudni 2016-ban visszatérek-e a platformra :) -
TomStorm #19174 Miért nem veszel egy PS4-et?Játékokat szinte úgy dobálják utánad és bitang szép minden PS4-en,nagyon rendben van a masina:) -
akkor te minimálisan jobb helyzetben vagy, de 25fps-re day8 szavazni továbbra is hülyeség és rossz folytamatokat hoz magával
nademindegy, nem mérgezem tovább ezt a topikot se, ugyse lesz még évekig ps4em
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 19:11:51 -
TomStorm #19172 Hogy lehet kijelentkezni PS4-en a Uplay fiókból? -
Mondjuk ezt direkt nem preordereltem ( nem is terveztem megvenni idén ), megvártam a megjelenést s utána vettem meg pár fontos dolog tudatában ( meg féláron is mentek a kódok ). -
minden unity preorderes moslékot érdemel, de jobbat legalábbis sose kapjon! :(
nemigaz nem látjátok, h mire szavaztatok a pénzetekkel :((
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 19:07:36 -
mivel nem multizok, csak ti csicskák lövitek egymást :D
és mivel eddig nem volt bill+egered, jólesik a tudat, h eddig mit összeszoptál a többi magadfajta csalótól :DD -
Én igen, elő fogom rendelni amint lehet :D már holnap tolnám! -
köszi, de tőled is hallottuk már ezt :D
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 19:03:07 -
nem tanultál -
Nem.
2 legtávolabb álló stílus, nem is lehet elvileg szebb.
KZSF -> aránylag lineáris , exclusive játék
FC4 -> openworld , multiplatform játék
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.03. 18:36:44 -
davids014 #19164 Far Cry 4 szebb mint a Killzone? -
Remélem ez nem csak a karakter vagy annak arcára vonatkozik, hanem a környezet is legyen brutális. -
TomStorm #19162 Fel is lehet esetleg telepíteni játékokat?Csak mert van már 6 dobozos játékom és a HDD meg üres.. -
TomStorm #19161 Nekem a kis robotos téma eddig a kedvenc.De majd nézek valami fizetőst is,világos háttér nem tetszik -
sirpalee #19160 Egyszerűen hülyeség amit írsz. Írtam hosszú választ, de inkább kitöröltem. Menthetetlen vagy. :D -
Remastering The Last of Us for PS4 let us get our first taste of the impressive new hardware, but switching gears back to Uncharted and developing our first game dedicated to PS4 is really letting us see it’s true potential. Since this is the first time we’ve carried a franchise over from one generation of hardware to the next, it’s amazing to look back and compare Uncharted 1 to Uncharted 4. It’s crazy to see how far the state of the art has advanced in just seven or eight years. Looking at Drake on PS4, it’s almost embarrassing to see what we considered ground breaking back on PS3. And we’re only a year into the life of PS4!
Kent véjt! Most már nagyon remélem lesz gameplay PSXen szombaton. -
-
Ra1n #19157 Bejelentések ami talán körvonalazni fogja hogy a ps4 is egy jó gép lesz 2-3 év múlva az exkluzívjai miatt...Talán....Ennyi lesz.:)
-
"játékra csak ti csalók használjátok (koznolon)"
És el se hiszed mennyire boldogan főleg így,hogy van az a tudat,hogy ez másokat rohadtul idegesít...De ne aggódj egy kicsit sincs lelkiismeret furdalásom...És szerintem annak a jó pár ezernek se aki még használja vagy annak aki ITT is azon a véleményen volt amin Én...
És Nem Én vagyok a szarabb helyzetbe hiszen NEM nekem kell ezt eltűrnöm!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2014.12.03. 13:12:55 -
Itt a promója 
-
Szombaton este 7től meg PS4 keynote a PS eventről. Kíváncsi leszek mik lesznek. ELőtte hajnalba meg Game Awards lesz szintén bejelentésekkel. -
Hehe, király :) -
új ingyenes retro ps1 téma a ps1 boot hangjával :o
-
Na ez a hajó már nélkülem fut ki.
Bye-bye fosomkríd.
-
Hurrá.... -
day 1...lenne, ha nem tanultam volna unityből -
TomStorm #19148 Elmegyek én érte.Azt mondta most 5-ért is odaadja.Azért csak Open World lehet lesznek benne jó dolgok -
TomStorm #19147 Megyünk Angliába is a Viktoriánus korba:)
-
-
Fiúk biztos éjjel-nappal dolgoznak keményen:
"Heads-up: PS4 system software update v2.03 arrives later tonight, and will help improve usage of some applications." -
Kéne.
-
TomStorm #19143 Az biztos jó lehet csak az a gond,hogy van már 3 FPS játékom:-)
-
nem győzöm újra és újra elmondani: egy kormány, egy joystick a valóságot közelíti
amint mutatsz fps-re a kontrollernél a valóságot jobban közelítő dolgot (lomhább, analóg mozgás, ravaszok, rezgés), vígan bólogatok a postodra ;)
amugy szép ez a korcs billentyűzetdarabka, de még mindig billentyűzet, amit gépelésre(!) találtak ki, játékra csak ti csalók használjátok (koznolon)
játékra a kontroller, a játékkormány és az árkádstick* van kitalálva :P
*mondjuk a valóságközelítésben ez az eszköz sem brillírozik éppen :DDD
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 08:52:21 -
megvolt? és azt is pixelpontosan célra rántottad 0.4mp alatt? :D
nekem valahogy kurvára nem ment ... biztos ez csak a wsad-egérhuszároknak megy...
kontrollerrel nehezebb célozni, de absz nem lehetetlen, csak meg kell szokni, ennyi a titok
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.03. 08:47:13