121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Newfronter #19260 Minden bizonytalanságot eloszlatok: IGEN! :)
Stream linkek:
YT
TWITCH
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2014.12.05. 20:57:08 -
mármint akarod mondani holnap hajnali 3? :) -
Newfronter #19258 Ma hajnali 3-tól meg TGA! Ez is jó lesz! -
Na az 1 terrás winyo befigyelt a gépbe végre... -
Verekedős játék?
MKX azt annyi. -
Ra1n #19255 Csodás...Aztán majd jöhet a Super SF, Super SF turbo Super SF Turbo alpha Super SF Turbo Alpha + meg a többi....
A gond csak az ezzel hogy a szart bármennyire is látjuk el kellemes jelzőkkel ettől még szar marad. Még a One-os KI-nél is érdektelenebb.... -
Igaz.
Remélem nem 10 másodperces lesz, hanem azért demoznak rendesen, olyan izéval mint ezelőtt nem elégszem meg. :D -
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.05. 19:50:46 -
Ingame ott minden. Max megint átvezetős lesz nem gameplay, de aztán lehet lesz benne az is. -
Elmondhatatlan bodottág.
De valami azt súgja nem ingame cucc lesz az Uncharted-ből. -
1 nap és új uc, order, BB videó meg pár meglepetés. Éjjel meg VGA. -
-
A jobb alsó érdekes lesz. -
Folyamatosan növeli a méretet ahogy installál, nem egyből 45Gb-ot ír. (persze 2 perc alatt lehetetlen ennyi adatot átmásolni lemezről :))
A lényeg, hogy most már oké. Nem kezdem el, majd csak az új tv-n, aminek ma meg kéne érkeznie...
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.12.05. 14:20:54 -
Már a legelején kiírja azt hogy mennyit foglal az nem mérvadó. DAt sokáig rakta nekem is, ennél volt a leghosszabb az előtelepítés is mielőtt elindult volna. Először én is azt hittem valami gáz van. -
Abbahagyta. Kemény, jó háromnegyed óráig búgott, már azt hittem valami beszart :) -
Ideje volt már a sok SF4 kiadás után :) -
-
Gero, Neked a DAI install meddig tartott? Úgy értem meddig pörgette a lemezt? A játékot magát el lehetett indítani kb. 2 percen belül, de a rohadt lemezpörgés nem áll le már vagy fél órája...semmi nem tartott még eddig. Ha kiveszem, visszateszem felpörög és úgy marad, játék közben is egyfolytában pörög, mintha másolna, pedig már 45Gb-ot mutat a hdd-n. Mi a picsa. -

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.12.05. 08:44:07 -
Mondjuk egy kocka azért elfért volna a new golden age közelébe: "How we f*cked up: making of DriveClu..."
LOL -
Hű ez rendkívül izgalmasnak ígérkezik!
[ásít][falfeléfordul][alsziktovább] -
:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.04. 23:10:00 -
"És éltesük meg sajnáljuk a boltokat akik csalnak,mert ez kell!!"
röviden , tömören. -
Dehogynem pontosan ezért írtam!Kötelessége elkérni a személyi igazolványt,de itt ki is térhetünk arra,hogy nyugodtan kiszolgálhat egy 12 évest,ha EGYEDÜL van bent a boltba,mert nincs mellette HATÓSÁGI TANÚ aki igazolja a vásárlás tényét.És a figyelmeztetés nem véletlenül KÍVÜL VAN az ajtón,hogy 18 évnél fiatalabb nem mehet be.Mert a 18 alatti pont úgy szabályt szeg ezzel.Az eladónak a KÖTELESSÉGE ezt (nem meg akadályozni) hanem tudomást szerezni és bizonyosság esetén megtagadni a kiszolgálást és itt le is zárult a dolog.Csak vannak olyan sötétek akik jönnek a mesékkel,hogy a szomszéd kecskéjének az unoka testvére így járt és osszák tovább az észt pedig sötétek mint a befalazott alagút.És akkor se esik le nekik amikor többen állítják az ellenkezőjét és nem értenek egyet vele...
És éltesük meg sajnáljuk a boltokat akik csalnak,mert ez kell!!Mindenki más birka aki nem így gondolja ez a jó csaljon mindenki aztán majd csodálkoznak,hogy jön a nagy autó és visznek mindent...
Amúgy meg szerintem minden konzolbolt bezárhat!Elég 10 évente egyszer kinyitni őket 1 hétre amikor gen váltás van be megyek az konzolért és ennyi a játékokat úgy is digitálisan veszem...
-
Tény, ez a navos téma nem volt túl fontos. -
Igen, ez igaz. Ez egy attitüd, ami nem korlátozódik személyekre vagy szervezetekre. Nincsenek robinhoodok.
De valami kikúrt messzire sodródott a topik a konzoloktól. -
"Az áraikat maguk szabják, ha pofátlannak érzed nem kell odamenni. Ennyi."
Használt kereskedelem, bármilyen hihetetlen tudom mi az.
Nem megyek, ettől még pofátlanság. És most mivan ha leírtam? :D
A logikátlanság nekem egy van az hogy miért szólsz be folyamatosan, azon kívül hogy érthető amint megharagudtál Skyline haverodat nem tudtad megmenteni a saját butaságától.
De ezenkívül?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.04. 19:14:14 -
Ra1n #19231 Nem. Te leirtál rögtön egy példát ami se nem törvényellenes,se nem pofátlan. Használt kereskedelem. Bármilyen hihetetlen jelen van az autóknál,ingatlanoknál,müszaki cikkeknél,jóformán csak az élelmiszerpiacon nem. Ez amit leirtál nem trükközés,ez mindenhol így megy a világban. Beviszed a cuccod eladni, a bolt áron alul megveszi,majd drágábban eladja. Az áraikat maguk szabják, ha pofátlannak érzed nem kell odamenni. Ennyi.
Az meg hogy NEKED mi tünik logikusnak....
-
Na hogy érthetőbb legyen, ahol már trükköznek adókkal, ott a vásárlók is sorra kerülnek. Magyarul erre gondoltam.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.04. 19:05:24 -
Igen logikusnak tünik.
Rain beszélt az adóról, hogy cigi így meg úgy, én meg megemlítettem mellesleg hogy ilyen módon is trükköznek, vagyis ő azt gondolja tök szuper, mindenki átbassza az államot aki nem birka és én írtam olyan esetet, amikor nem éppen csak adó szempontjából "okosak" ezek a boltok.
Ennyi, semmi több. -
Tudod van az a mondás, hogy "ha csendben maradtál volna..." Jelen esetben nem válaszoltál volna. -
"Nem okozol csalódást....:D"
Most erre mit írjak? :D
Mivel lennél, vagy lettél volna elégedett? -
Off: Én múltkor bementem, vettem egy üveg vizet, és nem kérték el a személyimet, pedig elég kisgyerek képem van 20éves létemre (vagy lehet pont azért:D) Nem úgy van, hogy mindenképp el kell kérniük amint bemész? Mert elvileg 18 év alatt nem is mehet be senki, még vizet venni se.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.04. 18:57:01 -
Ra1n #19225 Egy gondolatmenet amire reagáltam majd visszatértél kisbogaramozva teljesen mást írni. A szokásos. :) -
Mondtam én hogy köze van?
Írtam hogy ezzel egyetértek és utána írtam a többit. :) -
Ra1n #19223 Kis bogaram? Amit lentebb leirtál annak köze nincs ahhoz amit most írtál,de mégcsak törvényszegéshez sem, mind1. :) -
Miben, kis bogaram? :D
Hogy nem tetszik a pofátlanság? :)
Hallottál olyanról , hogy egy boltos fog egy VGA-t tegyükfel, otthon nyüstöli, és mondjuk 4-6hónappal később eladja egy vásárlónak? Mondván hogy mondjuk megsérült a csomagolás?
Vagy kiküldenek egy terméket, aminek nincsen külső doboza?
Vagy visszavitt terméket (akár apróbb hibával) újszerűnek eladni megint?
stb.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.04. 18:33:23 -
Ra1n #19221 Nem okozol csalódást....:D