121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hit marker is ugyanaz lett, mint a TLOU-ban volt, illetve a fejlövés jelzése :) Na meg az interakció gombok is, messziről csak egy kis kör, ha közel mész háromszög :) -
"How Uncharted 4 was Influenced by The Last of Us
Justin and Danny explore how Uncharted 4's fluid combat system allows players more options than ever to both engage in fights, and avoid them."
Ez látszott a demon is. A stealthet egy az egyben átvették onnan, most már nem szükséges halomra ölni mindenkit. Megmaradt a core UC gameplay, de minden részében tovább lett finomítva. -
Miután azt írtam jött egy valag pozitív preview is amúgy
-
soundsonic #19497 Én remélem, hogy ma lesz egy kis GT7 bejelentés. Ha nem, akkor márciusban jön a project cars ami lehet érdekes lesz. A DriverClub-ot én máig sem szerettem meg
szerk.: Ja és még annyit, hogy a sony - thrusmaster kombó visszavehetne, mert 40eForintért nem veszek nyomi kormányt, plánenem 150é.. mer arra meg nem tellik
Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2014.12.07. 11:52:16 -
sublimaze #19496 A little big planet 3mat senki ne vegye meg, egyszeruen jatszhatatlan... Amugy a legujabb frissites ota a jatekokon kivul nem mukodik a touchpadem, se a browserbe, se sehol. Tapasztalt valaki hasonlot? LBP3ba pedig a zigguratba(book two) kigyujtottem mindharom marblet, mutatja is meg minden, de a szobor melletti ficko azt mondja meg kell ketto. Igy lehetetlen tovabbjutni... Ezen kivul persze meg millio hibat tapasztaltam. -
Semmi. Talán bizakodásra ad okot hogy nem prevgen GT6-ot pimpolnak, hanem tényleg valami újat csinálnak hátrahagyva a PS2őt, PSPSt és a PS3at. Aztán lehet hogy nem, mert ha 2000 autó a cél akkor uramirgalmazz... -
A nulladik videótól kezdve üvöltött belőle.
Csak az uncsiig tudtam nézni: jól láton, hogy autóscucc továbbra se semmi?? Valaha ez volt a platform húzóágazata :( -
Ez az U4 valami gyönyörű szép!!!
A demo -t igazán kirakhatnák PSN-re és jövő karácsonyig eljátszanánk vele. Akkor hátha jönne a teljes. :D
Utoljára szerkesztette: kirol, 2014.12.07. 08:06:18 -
És hab a tortán ami most jutott eszembe mikor a víz partraveti mint Lara-t a tengerparton tér magához, meg lennék lepve ha egy hajótörést szenvedve jutna el Drake az U4-ben a szigetre.:D -
TomStorm #19491 Nekem tetszenek az új címek.Már most állíthatom,hogy simán elleszek a 2015-s játékokkal jövő évre:UC4,BB,TO1886,Batman-AK,,TW3,Mad Max,MK10,Division,BF Hardline amik most eszembe jutottak+átcsúszik januárra ha nem adja el senki nekem jó áron D3-at és DA3-at:)
De ha már itt tartunk akkor esetleg ha v.ki megválna D3 vagy DA3-tól azt megvenném. -
Amúgy az Uncharted még abban is szerintem megerősít hogy kis Tomb Raider fricska, vagyis nem tudom minek nevezzem ezt a burkolt utalást, de ez is érdekes, a sok hegyes szikla.:D
Nagyon sok dolog furcsamód egybeesik.
Érdekességképpen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
:)
Ne is, így is kiszámoltam és sokat kell költenem 2015-ben.
Most becsúszott néhány nem várt játék a busi akciók miatt de majd próbálok kigyógyulni belőle, sokat segít az hogy már szinte semmi játék ami nincs még meg és még érdekel. :)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 01:40:29 -
2016nál hamarabb biztos nem :p -
WoW.
Lemaradt a dátum. :D -
Dark hogy örüljé
"Santa Monica Studio
@SonySantaMonica
"Yes, we are making another #GodofWar" - @corybarlog #PlayStationExperience" -
Ra1n #19485 Mert nem igazán lehet mit pozitívumként leírni???
Történt bármiféle pozitívum a Sony-nál mostanság? Semmi.
Egyébként volt ma pozitív, a Forestről. :-P
-
Egy darab pozitív hangnemű hozzászólásod nem volt a témához kb. a DC-s fiaskó óta, ennyiről van szó. -
Ra1n #19483 Hol volt szarozás?
Egyébként meg vegyél vissza te, leírom a véleményem a látottakról vegyesen,erre beírod hogy ne károgjak?
Én kérek elnézést sőt az én K anyámat!
-
Vegyél vissza az arcból, rendben? Kurvára elegem van már abból, hogy egyfolytában a szarozásodat kell itt olvasnom. Add el a büdös picsába a gépet, ne csak szád járjon.
Komolyan mondom, hogy itt launch után összejött egy normális társaság, akikkel lehetett értelmesen beszélni, de mióta felhígult a banda, ez a topik is egy rakás fos lett. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoilerbe azért rakom mert nem ide tartozik.
Okoskodás?Nem érdekel a véleményem? Nekem nem úgy tünt.:D
Csácsámajd holnap folytatjuk. :D -
Ra1n #19480 Nem akartam és nem is fogom. Az meg hogy NEKED mi a techdemó főként a ryse-ról kialakított nézeteid abszolút nem érdekelnek. És mint írtam befe,attól hogy spoilerbe rakod még ugyanúgy a szokásos okoskodás,nem kérem ma sem belőle inkább lépek.:)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogyne láttam volna full-on, csaak kevés fps-el.
Nem értem ezeket az infókat honnan szeded, nem is ismersz.:D
Jó akkor ne nézzük a stílust, nyerjen a Crysis fasza.
Akkor van 1 játék ami szebb egy 5 órás üres lövölde, de mást nem hiszem hogy találsz.De ha igen privibe írd mert nem ide való lenne. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.06. 22:57:40 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most ha azt akarod kibugyantani ebből hogy x1 vs PS4, akkor mégmindig 1-el jobb mint Halo 5 +majd egyszer QB + majd egyszer Fable.
Azért ne tájolódjunk el. :D
Értem én, én is vártam újakat, de mi az hogy techdemo Order? Gears of War másolat lesz. A techdemo az a Ryse. ha márígy belemegyünk a részletekbe. -
Ra1n #19477 Fps Tps attól még a graf ott van. És nem amellett semmi extra. :)
De persze ezt nehéz kifejteni olyannak aki valszeg a büdös életbe nem látta fullon, max videókban.:)
És ezt itt be is fejeztem veled.:) -
What?
De az, szerintem az mellett is az. :D
És annak ellenére az hogy más műfaj, az FPS ez TPS..... -
Ra1n #19475 Továbbra sem károgás hanem tényeken alapuló vélemény, ha nem gond, ennyi. Kérhetsz, csak leszarom.
Ps4 tulajként hagy írjam le a véleményem arról ami igencsak elkeserít főként úgy hogy az előző generációkban toronymagasan a Sony platformon részesítettem előnyben...
Igaz a ps3 óta lejtmenet van....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.06. 22:52:30 -
Kértem már, hogy ne károgj itt. -
Ra1n #19473
-
Ra1n #19472 Naív dolog azt várni hogy a szaros TALÁN 3 darab jövő évi említhető exkluzívon kívül mutassanak vagy jelentsenek be még exkluzív címeket? Szerintem nem....
3 azaz három azaz HÁÁÁROM rohadt exkluzív cím ami említhető és ebből sem biztos hogy mind jövőre. Ebből az Order egy techdemo tucatközépszar játékmenettel-primkóhent. A Bloodborne tetszetős de a végeredmény mint tudjuk annál a fejlesztőnél kérdéses. Az UC4 pedig vagy megjelenik év végéig vagy nem. És nagyjából ennyi. Az első évben még el el nézi az ember de ez már a második év lesz. Két év alatt lesz a ps4-re 2 talán 3 olyan exkluzív ami kiemelkedik a középszerűségből és nem csak szaros techdemó? Fasza.... -
Ha már volt szó twitch stream alapján a frémről, akkor érdemes megnézni a direct feed GS videót, ott atom 30 -
Ra1n #19470 Hát pedig látványban egy Crysis 3 mellett nem az.:) -
Mindenki mondja hogy nem nagy durranás, de ha felállítod a mai palettán a többi játékkal szemben , főleg a saját stílusában.....huh. :D
Nekem szaggat a gif. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ANTIHERO
Írtam PM-et ha vagy. Lehet nem jelzi az sg néha szarakszik!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.06. 22:18:39 -
Egyértelmű a változás a generációk közt. Első ránézésre a régi U3 is faszának tünik, csakhogy a böre, a fényhatások, az árnyékok az arcán, a szeme a haja minden sokkal élethűbb és ez csak a karakter.
Most ha a környezetről lenne összehasonlítás, akkor asszem mindenki magához nyúlna. -
GS videóból képek
GS videóba látni csak igazán azokat az apró kis dolgokat, amiket ND mindig belerak a játékaiba, minden kis szarságra figyelmet fordítanak,
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.06. 22:15:44 -
IGN order preview
Jönnek azért pozitív previewk is -
Milyen meglepő :)
Troy Baker @TroyBakerVA 19 p19 perccel ezelőtt
"Good to see you're alive, little brother."
Yes, that was me.
Damn proud. -
UC4 HQ Gamersyde videó -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!