121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mondjuk azt hogy nem játszottál egyikkel sem, és akkor nem mondtunk semmit, s ez így is van jól. -
Én a kevésbé bugos verzát nyomtam, és bár oldalakat tudnék a trógeságokra írni, egyet nem tudnék rámondani: unalmas.a főszálllal vannak komoly bajok (pl) de kurvára nem unalmas, hanem bosszantóan szar hullámvasút. -
Unity tesztem képekkel ( amik X1-PS4en bitre ugyan úgy festenek ) Eredeti méretű képek az 1. hszben legalul.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.07. 22:53:10 -
Igen, ha fingunk nincs a széria eddigi részeiről, ahogy erről sem, úgy mondhatunk ilyet is :D -
Meg a bugok, meg hogy cserébe dögunalmas lett, a többi említésre nem méltó. :D -
Más:
Megkaptam kölcsön a Need for Speed-et.
mi ez a botrányos fasz irányítás? -
Már megint a felbontás a gondod? LOL
-
Mondjuk azt hogy csak grafikában tér el a többitől. :D -
De nem volt jó ötlet feláldozni a felbontást pár hulladék későn betöltő a levegőben mászkálóbugos npc-ért cserébe...nem? :D
Ha már átgondoltabb tervezésről van szó.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 22:41:54 -
Mint játék egy határ szar. -
A grafika alatt a grafikát értem. Minden másban felesleges összemérni őket. Grafikailag viszont a unity több szempontból forradalmibb, mint akármelyik uc. Az uc-k egy egyszerű receptet maxol ki újra és újra. Az uc-k tökéletes tervezés eredményei.
Mindez grafikailag értendő. -
Hát vannak neten még videók is.
De:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
TomStorm #19568 Mutasson már valaki 1-2 PS4-es Unity Screeshot-ot ha van kedve kis kommentel,hogy milyen lehetőségek vannak benne(mellék küldetések,gyűjtögetés,felfedezés ilyesmik).Kiváncsi lettem,kezd érdekelni mert már lement az ára is.
Black Flag-et Last gen-en játszottam azt 3x vittem végig.. -
Lehet.
Viszont nem is lesz benne olyan hiba amik az Assasins-ben. :D Legalább ennyiből jobb.
1080p stabil fps, ez szebb lesz.
AC-t szerintem picit túlértékelik. Én AC-től látványban nem ezt vártam. Most a látványt nem csak a teknőre értem, hanem úgy összeségében, ebbe mindent beleértek, az animációk is fontosak, amiben AC igen lépett előre, de sok idegölő bugyuta megoldások maratak meg. -
Hát izé, ez most viccesen hangzik, de a gfx vhogy annyira nem izgat ám. Láttam a streamet, ott van benne az igényesség amit elvárok a nótitól, és ennyi elég. Má egy assacreedben olyan graf van, hogy befosol, ezzel én már jól vagyok lakval, mondhatni leszarom, láthatóan olAn nagyon itt már nem tudnak egymás fölé lövöldözni. Az érdekel amit nem láttam. Helyszínek, sztori, játék. Összhatás. Egyensúly. Ez érdekel az uncsiból (és ezért viszolygok az ordertől). -
Bánatomra.
Legalább mondanák hogy 20 órás gameplay vagy valami hogy rohanjak előrendelni.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 22:04:40 -
február 20 -
Én leszedtem a MP4 felvételt, és azt nézegettem tv-n, hogy lássma milyen lesz majd ha játszok vele, hát sokkal jobb mint amikor youtube-on meg twich-en nézegeti az ember.:D -
Vérpor. :D -
Uncsira viszont hehúzom a gépet. Az jöhet ide neke bele a tévébe. -
TomStorm #19560 Mikor jelenik meg?Már régóta várom -
Nem, ez a sokkal életszerűbb vér-por :D
Kimondhatatlanul taszít ez a játék. Még az összesés is mocapelt. Olyan visszataszítóan színpadias az egész, hogy simán kinézem belőle, hogy még nézni sem lehet csak úgy bárhova. -

Nem is lenne baj csak amíg nem jelennek be beáll a sg oldal alig lehet bármit nyomni, kilépkkedni, szinte semmit...
Régen ilyen nem volt.
Nem is így voltak ezek a képek meg minden. -
Tölti be gifeket azért nincs ott semmi. Ha betöltötte megjelennek. -
Ez normális hogy lenyitom és nem jelenik meg semmi és belassul a SG?
SG motorhiba? -
3 gif spoilerbe. Mozgó CGI...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Igen fergeteges a játék, csak a porfelhőt még nem értem annyira, tény hogy látványos, dehát basszameg egy zsák liszt/por van a ruhájuk alatt vagy mi?:D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 21:37:23 -
Nem, 2 dolog tekintetében érteném meg a felállást
Ha nem mobil aplikációt adnának ki PS4-re, ahol lassan egy super mario is ultraHD ráncfelvarrással jön ki.
Vagy ha választanak egy másik játékot, FF 10 mondjuk. Bár itt sem tartanám elfogadhatónak a nem ráncfelvarrást.
Nem is értem, ott a FF15.
És mellette nem elég az a type 0 vagy mi a szar, de PC-re FF13 és FF13-2 (ott is volt panasz dögivel), erre ezt megcsinálják, bassameg mindig télleg unalmas ezt mondani de a mobiltelefonomon elfut a ps emulátorral ez, ez NEM KELL SENKINEK.
És ha kell is max 5 dollárt érne meg, de értem már miért nem játsza le a régi PS1-2-3 lemezeket.
MERT UGYE ADJUK EL ÚJRA MINDET.
FF7-et PS3-on tudtommal már eladták 1x , PS2-őn nem ugye ott volt visszafelé játék. Most PS4-re.
Lehet PSP meg Vita-n is eladták újra, abban nem figyeltem, de kurva undorító húzás.
INGYEN kéne már osztogatni. -
Végre egy jól kinéző lőtt seb, akció közben nem gagyi műanyag vérrel
-
Kérdezni is akartam, hogy csak én hányok sugárba attól amit prezentáltak? -
Ti látjátok értelmét ennek a FF7-nek PS4-re?
Miért ha nem remake-elik? Nem értem. -
Jók ezek a magyar style-os ruhák... -
Jó tour-ban nem állítható, de gondolom dobált volna ilyen versenyeket a gép random.
Ha ehez külön versenyek kellenek DLC-ben az most erre a ciki helyzetre még1 lapáttal rádobnak a fejlesztők nem.
vagy én érezném nagyon nevetségesnek?
Bár az igaz hogy a most felvetett dlemámmra megoldást jelentene.
Mert akkor nem lenne értelme előről lenyomni, és aki lenyomja most ezekutána nem szenved hátrányt és nem is kap előnyt a körök teljesítésére, mert gondolom változtat kicsit a versenyeken, csúszósabb utak stb.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 20:43:37 -
Tour-ban eddig se lehetett változtatni a napszakot/időjárást, szerintem ezután se. Esetleg az eljövendő dlckben lesznek majd ilyen versenyek. -
Remélem kikapcsolható lesz a célkereszt. Vagy milyen alakzat az a képernyő közepén. -
Hali amúgy nem nyilatkoztak arról, hogy akkor most, mi legyen, töröltessem a mentésemet és kezdjem el előről végigjátszani elsővel meg hóval?
Vagy wattafukk? -
Van egy kis offscreen videó új order jelenetekkel. youtuben nincs még más, lehet nem engednek kamerázni? 5 órás sor van állítólag ordernél, legtöbben azt akarják kipróbálni
-
Én most játszok vele PC-n is játszottam. Most PS4-en, hát szerintem sem, max a haja ahogy lobog szebben fest de amúgy nem igazán.
Lara mozgása jobb lett mint a régi részekben de azért Uncharted-ben jobbak az animációk.
#19542:
Igen ezt én is megfiigyeltem, és abból a növényből mennyi van a pályán te jó isten.
Hát igen az apróságok.
A füst.
A robbanáskor ahogy ott pattognak a törmelékek az is jól néz ki.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 20:29:55 -
Kihagytam hogy a növényzet is reagál mindenre, Drake mozgására is meg amikor leesett faszi a fák közé azok is deformálódtak végig, ahogy kell. -
LOL hát persze. Még youtube videó alapján se, 35mb/s minőségű videó meg ég és föld.