121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Aki várta AC patchet

"Rigorous quality control is of paramount importance to us, and your feedback over these past weeks has indicated that it is important to you as well.
    As stated last week, we’d expected to release the patch today (and we know that many are anticipating its release), but we are choosing to hold off until we can give you the improvements we’ve promised. We are committed to delivering major performance improvements, which requires that we refurbish the Paris map and that will take a few more days to hit the high level of quality our players deserve.
    Thank you very much for your understanding and continued patience.
    -The Live Update Team"

Bekezdés legelején sírva röhögtem.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.15. 20:21:05
  • darkSectorxxx #19861
    Jut eszembe ennyire ráének a Hellblade mellett vagy ezt más emberekkel végeztetik el?
  • Ra1n
    na EZ még érdekel igen csaknagyon.
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #19858
    Igen a birtokomban van x360-on.
    Én most egy Remastered-et néztem volna meg, ez egy sima felskálázott HD minőségű anyag. (bár akkor meg más azt mondaná ugyanazt minden generációban eladják stb....stb)
    Így is többre értékelem mint a DMC 5-öt 1080p és 60fps mellett. :) (DMC 2 nekem a fekete bárány)

Hozzátartozik azért hogy végignyálaztam a játékot kivűlről-bellülről, minden nehézségen PC-n.
    Ezt olcsón megveszem "vesszük" minden bizonnyal, de olyanokra vágynék remake vagy remastered vagy bármi címszó alatt, mint ahogy a Resident-nél.

Isten áldja őket hogy nem a RE 5 vagy 6 vagy atyaég mentsen meg ORC helyett a régi klasszikust adják ki és egyből jobban lenyelek érte egy 8k-s (mert japán x360 változat ha jól számoltam 8k) árcédulát. :)
  • Totti5
    Tökéletesen jó:

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.15. 17:56:04
  • darkSectorxxx #19856
    "Értem én.
    DMC-ből egyszerűbb 1080p-t csinálni, de én örültem volna egy DMC 1 vagy DMC 3 remake-nek is, normál felbontás és FPS mellett."

"De most egyre többen akarnak megélni abból hogy még1x vagy 2x eladják a régi játékaikat.
    Ez nem is probléma ha a klasszikusokkal nyomulnak értékelhető minőségjavítás mellett, de szerintem a DMC reboot, eléggé közepes minőség a sorozatot nézve."
  • darkSectorxxx #19855
    Kezdheted.
    Még nem szemétkedésből, csak kiegészítésképpen a muszály az muszáj, de nyugi ezt nem csak te téveszted el, hanem sokan mások is. (én is régebben egy ideig mindig rosszul írtam. :) )
  • Totti5
    Naaa, jöjjön csak X1re! Azonnal venném!
  • Kongy
    Az egy király játék volt, nagyon jó, hogy jön :)
  • TDC Geronimo
  • shaddam
    Nyugodtan kezdheted
  • TDC Geronimo
    Újabb "definitív edisön" ...

DmC: Definitive Edition coming to PS4: http://bit.ly/1GHZedz Rebalanced, running at 60fps, 1080p, all DLC included
  • kutyakiki81
    Sziasztok!

Megrendeltem egy PS4-et karácsonyra és ajándékba kaptam egy InFamous : First Light-ot is.
    Történetileg számít, hogy ezzel vagy a Second Son-al kezdek? Mert most lehet nem költenék arra, ha nem muszály.
  • TDC Geronimo
    Ha lesz is max stability fix, de nemhinném
  • Mr Manson
    Idén várható FW frissítés még?
  • partizan182
    Autós szempontból mindkét gép kuka, mióta megvan a G25-öm a kontrollerre rá sem tudok nézni, max árkád mókaságokban (Burnout, Blur, Mario Kart és társai), de újgenre assincs. Fáj nekem is nagyon.

Ótóra marad a PS3 - PC kombó jobb híjján.

Multiplatform meg ugye PCn lenne a tuti, mind árban, mind minőségben. A Sony ezt az évet úgy ahogy van elmalmozta, histórikusan viszont ott vannak a szeren, a valódi 1080p-nél hirtelen nehezebb lett lejjebb adni + a Playstation brand az egyetlen szinte ami hozza nekik a profitot, reája fognak feküdni (kénytelenek).

Ha mégsem, akkor is a Bloodborne egy évig biztos kihúzza nálam (DS1 is kitartott addig kb 15 végigjátszás, több PvP build, SL1 végigtolás etc.). DS2 szar volt, de az nem Myakazi san műve ugyebár. Casualnak mondjuk nem mondanám.
  • Ra1n
    A BB nekem is várós, nem véletlen van még meg a gép, csak reménykedem benne hogy nem a casualosító tendenciát folytatják mint a Dark Souls 2 esetében....
    A Halo az nem a zsánerem...Nagyon nem...:)
    A One főként annak köszönheti hogy jött hogy én igénylem az igényes és hosszan szórakoztató autós címeket - szimulátorokat. Ilyen a Sony-ra jelenleg nincs és a gt5-6-ból kiindulva a 7 sem lesz az (nekem). Ennyi nem több. Mindemellett sokszor csekkolom az árakat, olcsóbban szerzem a one-ra a multiplatformokat amik konzolon érdekelnek, a látványkülönbségek szinte semmik. Amik nem konzolram érdekelnek azokat pc-n. Az online rész pedig így hogy a két gép egymás után került beüzemelésre érezhetően jobb az MS esetében minden tekintetben. Nem lenne baj a Sony-val ha nem kiskirályként viselkedne és nem üres szavak lennének a "fortheplayers" és egyéb reklámszlogenek.... Perpillanat szolgáltatások,és exkluzívok tekintetében is gyengébben muzsikál,hiába erősebb a gép....És ahelyett hogy belehúznának,mellveregetés megy.
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.15. 12:46:17
  • partizan182
    Fele annyi usert tényleg konyebb kiszolgálni :)

Viccet félretéve hálózatban az MS mindig is erősebb volt ezt senki nem vitatja. Az 50 dodó/év előfizu meg industry standard lett, ugye ezt is megbeszéltük. Sony nincs abban a helyzetben hogy ezt kihagyja a modellből.

Ezzel egyutt funkcionalis a PSN is, nekem kulonosebb gondom meg nem volt, 50 gigas jatekok meg ugyis rest modeban toltodnek.

Still, vote with your wallet, mindketten megtettük. Nekem Bloodborne, neked meg gondolom a Halo/Forza a zsanered (tippre nem a kinekt volt a donto erv).
  • MerlinW
    Mondj egy számot 1-től 5-ig...
  • Ra1n
    A 2ezer az van 4-5ezer is.:)

Online: MINDEN..A letöltési sebesség, a stabilitás a pingek..Minden....

Egyébként igen az MS-nek köszönhető, és ezt sem kell elfelejteni...De ettől még a Sony gyorsan benyomta magához is drágábban gyérebb minőségben, indoklásként azzal hogy a plus bevételből majd fejlesztenek....De nemhogy fejlesztést érezne az ember inkább visszafejlődés van.....
  • partizan182
    Online szolgáltatás szarakodása alatt mit értesz? Csak a store? Letoltes? Matchmaking? Stream? Downtime?
    Lehet bőven kutyázni mindkét oldalt ezugyben ( DC vs MCC pl)

És bár igen, egy fokkal lehet h smoothabb a Live, évi 2 ezer forinttal talan meg olcsobb is ( lol, ha ez tétel, talan nem kellett volna nextgen gepet venni párizsi helyett), de én Nem felejtem el hogy a kedves MS tette standarddá a fizetős multit és magától soha a büdös életben nem kezdett volna ingyen játékokat osztogatni, ha a Sony lépéskényszerbe nem rakja.
  • Ra1n
    Akkor nézzük így, bár nem akartam:

Gold: 8k 1 év. Ingyen játékok (hasonló színvonalon mint plus), sokkal stabilabb gyorsabb megbízhatóbb online szolgáltatás, share.

Plus: 12K 1 év, ingyen játékok, gyenge szolgáltatás,lassú,sokszor szarakodik, share

Tehát megkapod drágábban nagyjából ugyanazt látványosan gyengébb minőségben. Eközben prevgenen legalább nem kötelező és az ingyen címek is érnek valamit.
  • darkSectorxxx #19838
    Kitüntetés. De csak itt új. :)
  • n000rbi
    Ban volt nemrég tudtommal.
  • Tatyla
    Mi ez az új account?
  • darkSectorxxx #19835
    Ez nem feltétlen helyes következtetés.
    A PSN + egy "sza..ság"

Van shared play, viszont az nem ugyanaz mintha 2 ember játszana külön külön, mint a profilozással.
    1 óránként bont kapcsolatot és amúgyis egy társ kell, addig neki is a gépe le van foglalva, stb....stb....ez pofás egy fícsör de semmiképpen nem nevezhető spórolásnak.

Nekem a PSN-ről mindig az jut eszembe hogy a multi fizetős lett, meg a 10%-os off nem a shared play meg a többszázezres arcade-indie kölcsönjátékok.

Meg a cikk nem tér ki arra hogy a leszámolt játékok, PS4 részlege (is) lehet többszázezer ft, de amúgy a kutyának sem kellett volna még ingyen sem.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2014.12.14. 19:43:04
  • yesname #19834
    Azért ha a share playt nézem, már nem lehúzás. Ketten vesznek meg egy játékot, mennyit is spórolnak fejenként egy játékon?
  • Ra1n
    Ha levonjuk belőle a vitát és a ps3-at akkor kijön az a kb 1000 dollár amit jóesetben azok a mobiltelefonra valón szaroknak lehet nevezni ps4-re... Nem utálom. De PS4-en a plus szolgáltatás egy túlárazott átverés. Majd most karácsonykor jön a mzéesmadzag két AAA-nak kikiáltott nagyobb címmel, és jövőre folytatódik a gagyi. Mindezt úgy hogy a plus drága, a szolgáltatása pedig hulladék. Ps3-on opcionális, és korrekt ajánlat, korrekt extrákkal. Ps4-en lehúzás, és online-hoz kell....
  • darkSectorxxx #19832
    Oks ezt elfogadhatjuk, tényleg voltak gondok, de a többbi az inkább nemtetsző játékok, mintsem hulladékok nem? :)
  • Kongy
    Akárki akármit mond, startkor a DC egy hulladék volt, amiben pont a CLUB-ok nem működtek. Ez olyan, mintha megvennél egy autót, de az akksija nincs feltöltve, így nem tudsz vele menni sehova. Persze, beleülhetsz, meg minden, de használni arra, amire kitalálták nem tudod :) Azt én magasról lefosom, mit patcheltek azóta bele, abba a játékba, ami amúgy is egy évet késett.... A fejlesztők meg nyaraltak, vagy vakarták a töküket azalatt az egy év alatt, vagy mindkettő. Nevetséges.

Azt meg már meg se említem, hogy a magamfajta koca-autójátékosnak egy kikúrt ABS-t, vagy bármit be se lehet állítani... Hát köszönöm szépen a nagy semmit. Forzákban faszán be lehet lőni mindent, úgy, hogy egy balfasz is tökre élvezze a játékot.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.14. 16:17:46
  • darkSectorxxx #19830
    "" Infamous, Last of Us király játékok, de ami most folyik ex-fronton, az igen hulladék......."

Viszlát.
  • darkSectorxxx #19829
    Nem tartom helyesnek ha ellened megemlegetik hogy ilyen platformod van meg olyan, írd le a véleményed, ennyi.
    De a személyes véleménye alá tartozik a felső sor is, a hulladék az egyik játékra sem igaz, max olyan van hogy Driveclub, amiből hiányoznak dolgok, de ami van az nem hulladék.

Amik exek meg neked nem szimpatikusak, azok sem hulladékok. (x1-re is max a Forza amit nem nevezhetnének hulladéknak ilyen szempontpól, amire te gondolsz)
    A többi tök korrekt dolog amiket írtál, neked most jobban fekszenek az X1-es címek ennyi.
  • Ulthane
    Annyira még sem kell utálni a Sonyt.
  • Ra1n
    Egyébként hol írta hogy fos lett vagy hulladék??? Annyit írt hogy játék közben nem néz ki úgy, mint fotókon (fotómódból)....
  • Ra1n
    Last of us az...De hogy az infamous király....Ugyan akkora látvány techdemó mint a többi Sonyex..... Végigokádtam minden pillanattát remélve hogy csakjobblesz csakjobblesz...Nem lett....
    Mondjuk sokra nem is számítottam a régi Infamousok után, egy totálisan túlhype-olt bárgyú középszar játék....
  • Kongy
    Rohadtul nem. Infamous, Last of Us király játékok, de ami most folyik ex-fronton, az igen hulladék, és nem amióta X1-em van, hanem mindig is az volt.

Meg ez személyes vélemény, de csak az Uncharted 4 érdekel úgy igazán. Az oda fog baszni, de a BB-től eleve irtózok, mert a DS-t is utáltam, Order meg szép, szép, de kb ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.14. 12:02:55
  • Wanted
    Hi!
    A Last of Us remastered-hez kapott kódot hova kell beírni? Milyen plusszt ad?
    Köszönöm!
  • TDC Geronimo
    Ja ezt én is észrevettem. Hírtelen minden ami ps fisemfos lett :)
  • Tatyla
    Egy plusz küldetés semmi több