121485
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
nincs... állítólag a Live már megy -
Még mindig nincs PSN? Inkompetens töketlen banda. -
Profi DDOS-t nem igazán lehet megelőzni. Ha egy bothálózattal megcéloznak valamit, akkor az kifekszik kis ideig. Nincs mit tenni sajnos.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.26. 12:44:23 -
Sok ember kapja meg boxot is meg pst és nem megy karácsonykor egyik hálózata se. Box még rosszabb, mert ott update nélkül még játszani se lehet offline. Nem tudom Sonyt is hányszor kell még feltörni meg hányszor kell a PSNt két vállra fektetni ahhoz, hogy komolyan vegyék és tegyenek is ellene valamit.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.26. 10:32:23 -
heady #20061 Nalam mar jo egy fel oraja. -
Mèg mindìg szarakszik a psn? -
kutyakiki81 #20059 És ezt hol találom? -
és mindez egy film miatt ami ráadásul szar is?? sose bírtam ezt a seth rogent de most már végképp utálni fogom :)) -
Ra1n #20057 Szuper. És akkor fogom magam és megyek játszani valamivel Originen. vagy Uplayen. Nem egy szaros rendszerhez van kötve MINDEN játék és főként nem pénzért... -
Steam minden sale alatt kipurcan nem volt ez másképp pár napja sem. -
és ezt hogy kell beállitani?:) -
Folyamatosan rögzíti a PS4 a legutóbbi 15 percet. Ha rúgsz egy gólt, azt is :D -
Köszi, egy Wolfit behúztam. -
kutyakiki81 #20052 Üdv
Mint új PS4 tulaj szeretnék érdeklődni, hogy a share gombbal olyat nem lehet, hogy mondjuk bizonyos időt visszafele veszünk fel?
Mondjuk ha rúgok egy gólt a FIFA-ban, azt utólag nem tudom felvenni? -
Ra1n #20051 Ez oké,csak pc-n adott a lehetőséged hogy játékot válts,lévén nem egy rendszerhez van kötve minden.:)
Szarrá DDOS-olható minden, de míg konzolokon éves szitnen jópárszor szarakodás van addig pc-n igen ritka (sose volt) hogy egyszerre lebénuljon a Steam/Origin/Uplay/Battlenet/tökömtudjami.:) -
BF4 sem megy, ugyanúgy szarrá DDOS-olható minden... Ez a legszebb ebben a fajta támadásban, hogy nem kell hozzá feltörni semmit. -
Ra1n #20049 Azért meg kell hagyni egy dologra jól felhívja a figyelmet még ha az anyjukpi**áját is...
Az hogy EGY rendszertől függ az összes játékunk multija, és ez a rendszer még könnyen támadható is, valamint fizetni is kell érte ez így ebben a formában egy vicc.
Gyakorlatilag ha valaki ma multizni akart akkor bukó...Ugyan ezt ha pc-n csinálja mondjuk Originnel,akkor fogom és átmegyek Cod-ozni...Vagy Unity-zni...Vagy bárhova, és nem az összes játékom multiját "gyengíti".... Ráadásul olcsóbban és a multiért sem kell külön fizetni....
Mindenestre ezzel semmit nem ér(nek) el csak jogosan felb*ssza az embereket...
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.25. 22:44:57 -
Lizard group -
Hogy dögölne meg az összes hacker. -
Live sem megy. Ezek a bűnöző mocsok szemétládák kinyirtak mindent. -
a k. anyjukat hogy éppen ma, mikor lenne idő játszani :D
Amúgy mikor rúgnak már ki valakit Sony-tól, mert ez már szégyen ami ott megy... -
ddosolják igen -
Igaz h támadás alatt a psn? -
60fps,stabil framepacing>>>30fps,stabil framepacing>>>>>>>>>>>>mindenmás
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.25. 18:35:10 -
Ra1n #20041 A pc-m zokszó nélkül bírja minden játékban a 60fps-t full graf 1080p-ben. Bizony van olyan cím aminek teljesen feleslegesnek érzem,és az EW ilyen volt. -
sirpalee #20040 Sehova se felesleges. Ez csak ilyen konzolos, magadnyugtatós szöveg. :P -
Ra1n #20039 Ahogy gondolod, szerintem vannak olyan játékok amikba felesleges,leginkább az ilyen lassú haladós lopakodós, abszolút nem tucathentelős címekbe...
Szedd le a pecst.:)
-
SlickAdam #20038 "végigtoltam fix 30-on csíkok nélkül.:)
Crash,mentéshiba nemvót."
nekem se "vót". de már VAN. 30 fps mellett is. Update 1.03 for life.
60 fps pedig sose felesleges. ha megvan hozza a kraft (megvan), akkor szeretnem ugy tolni. -
Ra1n #20037 Ennél a játéknál annyira felesleges a 60 frém elmondani nem tudom. Bőven élveztem és végigtoltam fix 30-on csíkok nélkül.:)
Crash,mentéshiba nemvót. -
Pedig mennyivel jobb csíkban. 22 fps-el tolni :DD
-
SlickAdam #20035 utolso peccsel "javitottak" a performance-t.
vagyis: 60 frem megvan konnyeden, csak epp olyan stutter-al, hogy inkabb instabil 30-40-nek erezni. a gond az, hogy 30-ra lockolva is stutterel. ilyen nem volt korabban. ja es mellesleg meg crash-el is összevissza, meg tönkrebassza a mentesket. fakjesz. -
Ra1n #20034 EW jelen állapotában nem játszható pc-n?? Miért mivan? Ha a fekete csíkra gondolsz azt már rég orvosolták és a FOV sem romlik egy ezrednyit sem,akár még több is lehet.:)
-
Csak be húztuk DA:I deluxot, csak mert karácsony van... -
SlickAdam #20032 jo az, ha csak konzol van a hazban (mondjuk EW jelen allapotaban nem jatszhato pc-n se...). Alien legalabb stabil 30-as konzolon. habar stabil 120-nak kene lennie.:D -
Az első kettő currgenportja akkora határ szar, hogy egy forintit nem ér.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.25. 12:48:35 -
Belekóstoltál a psn csodálatos világába :D -
Kellett ez neked!?
Azért ma leszel liven??
-
SlickAdam #20028 GAME-en vannak most eleg jo akciok:
- Alien Isolation Nostromo / Ripley Edition - 22 font
- Evil Within Limited Edition - 22 font
- Wolfenstein Occupied Edition - 16 font
... -
partizan182 #20027 Mindenkinek lassú, állítsd be a letöltést este, és rakd ki rest mode-ba. -
partizan182 #20026 Őszinte elismerésem (komolyan). Anno én a Tomb Raider 3-mal jártam így, első kettőt utáltam, de az egyik kisjány az osztályban tolta, nekem meg mindig egy szakasszal előtte "kellett" járnom, hogy segítsek neki amikor elakadt.
Rémálom volt, senkinek sem kívánom.