121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
sziasztok.
milyen kormányok kompatibilisek a konzollal ?
most így pislogok körbe a weblapokon, de nem nagyon találok semmit... lehet, hogy nincs egy se ? :D
és move ?
Utoljára szerkesztette: bertino, 2015.01.01. 12:29:12 -
nayrobi #20146 Jövő szerda délután. -
BUEK mindenkinek. :D -
daario01 #20144 Az e-havi ingyenes játékokat hány órától lehet leszedni? -
Srácok a profilmegosztás nem müködik már?
Mert most ezt hallottam valakitől, vagy félreértett valamit? -
IGEN megoldható, sőtt másokkal felesbe is vásárolhatsz és játszhatsz!
BUÉK neked és mindenki másnak!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2014.12.31. 17:59:17 -
Sziasztok,
legutoljára asztali konzolom PS3 volt. Ott volt 3 felhasználom, 1 magyar account, 1 UK, 1 USA.
USA-ról amex kártyával simán vásároltam, és játszottam a letöltött játékokkal a magyar accountomon, az volt számomra a "fő" acc, ha lehet így fogalmazni, ott gyűjtöttem a trofikat, ott voltak a barátok.
Az lenne a kérdés, hogy egy a külföldi store-ról való vásárlás, a fent leírtakhoz hasonlóan, megoldható PS4-en is? Tehát ha van egy fő magyar accom, és egy kamu USA-beli, akkor ha megveszem USA-n a játékot, tudom tolni magyar acc alatt gond nélkül, mint ps3-on?
Köszönöm szépen!
BUÉK
SZERK.: és a magyar accom, ha veszek újra PS3 + PS4 + VITA-t, működhet egyszerre mind a 3 platformon?
THX
-
Etelkozi Vata #20140 Nhl 15-ben járatos valaki? Mit csinaljak, hogy az ahogy a hokiban lenni szokott, azért meccsenkent 3-4 pp-m nekem is lehessen. Elég gáz, hogy a bajnoksag felenel (40 mecss) van 19. pp- m, a következő csapat meg 100-on felül van. -
daario01 #20139 Köszönöm a gyors választ!:) -
Ha egy ingyenes PS+ játékot egyszer "megveszel" onnantól kezdve bármikor letöltheted, ha van előfizetésed, akár jövő hónapba, akár jövőre is. -
daario01 #20137 Srácok, ha ma kezdtem el leszedni az Injustice-t (ami gondolom holnap már nem lesz ingyenes) akkor még fizetés mentesen be tudja fejezni a gép a letöltését? -
Na látom PSN épphogy felállt összefosta magát megint. Gratulálok. -
+1 Így van :D -
+1 :D -
Ra1n #20133 Na itt àlljon le a menet!!! A Reszkessetek betöröket nem lehet megunni!!
-
Az mitől lehet hogy a bf4 single player mentèseim eltüntek.Tegnap kijátszottam az összes pályát,erre ma megint eltűnik...Viszont a multi mentès megmaradt... -
Veled értek most egyet, túl nagy fenék van kerítve.
Utólag amúgy Kellemes Karácsonyt és előre Boldog új évet mindenkinek, mert nem biztos hogy hazaérek még idén.
Valamint kívánom hogy legyen zavartalan live és psn moka mindenkinek, de talán nem gond ha nem legalább lesz idő másra a játékon kívül :) -
Akkor meg minek kérdezed? lol -
SlickAdam #20129 magasrol leszarom mikor jatszol es mi foglalkoztat.:) -
Mi közöd van hozza mikor játszom? Mi van ha kurvara tele vagyok mar a bejglivel meg töltött káposztával es mar rohadtul unom a reszkessetek betoroket? Mi van ha egyáltalán nem érdekel a karácsony? Mi van ha nem lehetek a családommal? Es meg sorolhatnám... Te tényleg valami Sony bérenc lehetsz... -
SlickAdam #20127 teljesen egyszeru: ha elegedetlenek vagytok, adjatok el a PS-t a picsaba es vegyetek mas konzolt. ertem en, amit mondotok, igazatok is van a pofankopessel, telibeszarassal, de a forumrinyat senki nem hallja. szarjatok hat telibe ti is! -
Ra1n #20126 Söt, a mi bk anyànkat!!!!! :D -
SlickAdam #20125 es arra mi a kifogas, hogy karacsony alatt is a hulye online miatt fröcsög a nyalatok? nyomjatok offline valamit, vagy egyetek bejglit es nezzetek reszkessetek betöröket!
jesszus... -
Ra1n #20124 Az Ms-nek van korrekt supportja és figyelnek a jàtékosokra,valamint valòban fejlesztik a live-ot.
A Sonynak meg van egy fortheplayers szlogenje amit elöszeretettel hasznàlnak miközben pofànköpik a vàsàrlòikat. -
Jo kifogás. Sony PR-os vagy?:))
Ezért kellene szakembereket alkalmazni és akkor lehet megoldódna az a probléma is hogy nem fel perc amíg elküld egy üzenetet a ps4 vagy éppen látom mikor lesznek online a barátaim... Ez is biztos csak azért nem sikerül nekik mert ok nem informatikai cég...pff -
SlickAdam #20122 nos MS az egy informatikai ceg, Sony nem. -
Igen, az nem a Sony. De az elmúlt három nap a Sony-n múlt és nem a LizardSquad-on. 3 nap nem volt nekik elég arra amire a Microsoftnak 1 is elég volt. -
Az nem a sony. -
akkor a Live miért megy már? már 3 napja vége a támadásnak...pff. Nekem is csak az MTU trükközés miatt sikerült belépnem.. -
Terroristákkal nem szabad tárgyalni. -
vato loco #20117 Kim Dotcom állítólag leállíttatta őket.
A kalózkirály rászólt a hackerekre, újra nyúzhatjuk az Xboxot és a Playstationt -
Én egy új motorstormot akarok evotól ezzel az enginevel. Elég vad dolgokat tudnának csinálni ilyen graffal meg időjárás szimulációval. -
vato loco #20115 Az nincs PS4-re. Látványra legalább nem rossz, csak kéne vmit vandálkodni benne. :) -
Ra1n #20114 Elveszi minden idejüket a plus-ból befolyt pénz psn fejlesztésbe ölése.
-
Kérdezd a lizardsqadet, vagy az anonimoust, rajtuk múlik, nem a sonyn. Az ő kompezenciájuk odáig nem terjed, hogy bármit tegyenek. -
nnemes #20112 Sziasztok!
Honnan lehet majd értesülni arról amikor végre megoldják a szerver kapcsolodási hibát és végre birtokba vehetjük a gépet amiért fizettünk?
Köszönöm! -
SlickAdam #20111 akkor a burnout a te jatekod.
van aki meg a gt-ben is lokdosni probal, ami hat enyhen szolva is szani... -
Sajnos nekem még mindig nem jó a PSN.... Próbáltam ezt a MTU-t vagy mit állítani, de semmi. Már kicsit azért unalmas!!
-
vato loco #20109 1. Még mindig nem onlineozok.
2. Mert poén. :) Azért lehet így is trükközni, addig szorítom a másikat a fal mellé, amíg egy belógó akadálynál el nem hagyom. :D Azt utálom amikor csak menni kell körbe-körbe, le se szállok a gázról és ennyi a játék. -
>meg hátsókerékre rárántva a kormányt a másikat szinte lehetetlen megpörgetni
Miért is tennél ilyet? Pont az ilyen "fair" játékosoktól kapok agyvérzést online futamokon (már ha éppen működik:P)