121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Szerintem sem, ez amúgyis csak a gazdagoknak egy magamutogatós cucc. :D -
Ennek kurvára semmi értelme... -
-
Jaja ami nekem bejön. :D -
-
sirpalee #20466 A design szvsz gáz. Technikailag ügyes, de nagyon sok elem tökéletesen felesleges és a látvány kedvéért túlbonyolított. Brrrrrrrrrrr. -
sirpalee #20465 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Láttam már ezeket a képeket régebben, és tudtam honnan van. Úgy látszik nem jött át egyértelműen a hangnem a hsz-ben. :P Majd legközelebb rakok jópár felkiáltójelet.
-
egyre jobb...új IP mi!?
-
SDzerintem PS5. :D -
Render, de ezt a dizájnt, dstílust még ps2 graffal is falnám 2pofával! :D -
Elvileg egy új IP.
Naughty Dog keze benne van ha jól vettem le. -
óóóó hát persze!!!
Mi más lenne mint ps4 ingame screenshot!!
digital art -
sirpalee #20459 Tutira ingame screenshotok egy ps4-es gameból. Különben nem posztolta volna ide. -
Emmi? -
-
Ebből 2 legalább Anti felé, ő vele álltunk össze elsőnek, neki szolok , és ami nemeki nem szimpi mással osztom meg a költségek végett, de ez vica-verza is, pl úő meg akarja venni a Witcher-t, azt viszont én tuti nem tólnám, ezért ő is tud keresni akár embert rá, ha szeretné.
Nekem nem problem ha 400 játék 400 profillal van 10 másodperc váltani profilt. :D
2-3 embereel tuti meg oldható a változatos vásárlás dfüggően ki milyen játékokat szeretne megvenni. :) -
PS plus accounttal a magyar store-on a DriveClub most csak 7500 Ft.- -
4 kb. -
Magyar store-ban vettem karácsony előtt, a neve valami DriveClub ps+ upgrade, de természetesen ez a teljes játék, cask a plus-osoknak csapott áron. ezért aki pluszos, annak a teljes árú verzió "not available", de amikor megveszed a pluszos verziót, átugrik a teljes árú is purchased státuszba. -
Hanyfelé vagy te megosztva? -
Igen, magyar storeban találtam rá. 11990.- pénzért. -
Egy ismerőssel befeleztük...
Mert mondtad hogy téged inkább az Order érdekel. Vagy mégis kellett volna? :) -
magyar storet nyomjátok? MErt nekem ott nem volt driveclub, ezért vettem meg dobozosan -
Ra1n #20448 B+ ettől kivagyok....MI a franctól menne szarni egy kard, egy balta 3-4 csapás után???? Mi a francnak kell ez a baromság minden ilyen zombis szarba.....
Vicc hogy csapsz 5-öt egy tűzoltós baltával erre eltörik....Machete? Azzal a paraszt nádat vág zsákszámra....Erre itt pár puhatestü,2-3 csapás és csatt törik..... -
-
AntiHero 2010 #20446 Resit behúztad egyedűl végül? -
Elég beteg
-
Dobsz esetleg pan idt es akkor felveszlek , gondolom van benne multis moka :) -
Ohh... Fain akkor meg van a kovetkezo honapra a szerzemeny. -
Igen, aki plus-os, annak 12.000 Ft.- a DriveClub, én karásonykor megvettem. -
Jól értelmezem a ps storet , hogy a driveclubnal a sarga dobozos az ilyen kedvezmenyes cucc az elofizetok szamara ? -
Fasza most kelett volna vásárolnom PS4-et. -
Happy New Year, PlayStation Nation! I’m really excited to announce our 500GB PS4 bundle will now include The Last of Us: Remastered — at no additional cost. Experience one of the most critically-acclaimed exclusives that received more than 200 game of the year awards, complete with enhanced visuals and additional content. -
Naughty Dog is taking a time out from brainstorming a possible sequel to The Last of Us as the team continues work on PlayStation 4 exclusive Uncharted 4: A Thief's End, Naughty Dog's Bruce Straley told Game Informer (as reported by GameSpot).
According to Straley, who is currently sharing directing duties with developer Neil Druckmann on the Uncharted release, the possibility for a sequel to the critically acclaimed The Last of Us is still "all a big if."
"We're 110 per cent in Uncharted 4 territory now," Straley said of the team's current project, which is scheduled to arrive later this year. "Blinders on, make this awesome."
When asked about the demand for a The Last of Us sequel, he added: "We totally get it, because we have those same feelings as well. We have brainstormed sequel ideas for The Last of Us, and we've brainstormed ideas for new games, but all of that is put on ice right now while we work on Uncharted 4."
According to Druckmann, it's still a " big assumption" to believe Naughty Dog will ever make a sequel to the game; However, if it were to happen, Druckmann "would not be OK with" seeing the game made without him.
Last year, Druckmann said in a Reddit AMA there would be a 50 percent chance The Last of Us will not be the end to the series.
At the time, Druckmann responded to a comment asking the likelihood of gamers returning to the world of The Last of Us in the future. "If you're asking about a sequel ... right now I'd say it's 50/50."
While Druckmann didn't specify what will be required of the studio before a sequel is considered, he later commented that a new release featuring protagonists Joel and Ellie will only be made is it "doesn't repeat what we've done, but somehow builds on the original." -
Jó persze de ott nem is volt igazán történetvezetés, csak félszavas közbeszédek, hogy éppen csak ne érezzem magam úgy hogy csak vaktába ölök 9 órán át.
Itt tetszik az hogy kicsit fontosabb a storyvezetés, talán inkább egy Alan Wake. -
Gears of War közel sem olyan volt, mint amilyennek én az Order-t vizionálom. Azért nem estek át a ló túloldalára a sok bejátszással. -
Az esély megvan rá....
Gears of War szerű lesz, nem számítok többre, nekem a hosszú velős gameplay-t a Resi fogja majd jelenteni. -
Az még hagyján, de szerintem olyan lesz, hogy 10p gameplay, fél óra átvezető. -
Hát hogy csőjáték lesz. -
Mitől lenne olyan? Köze nincs hozzá...