121519

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • heady
    Allitolag fel lehet hasznalni elorendelesnel is. Nem vagyok benne biztos, utana kell majd jarni.
  • partizan182
    40 óra? Azt hogyan raktad össze? Nekem az első (gonosz) végigjátszásom minden sidemissionnel kb 16-18 óra volt. Amit nem csináltam meg az a befejezés utáni "fortressek".

Vagy trophy-ban méred? (úgy simán meglehet a 40h/66%)

Egyébként csatlakoznék, szerintem Infamous SS fergetegesen jó volt.
  • darkSectorxxx #20621
    Resident Evil Remastered

IGN – 8
    Gamespot – 7
    Videogamer – 9
    Metro – 8
    Game Informer – 9.5
    GamesRadar – 4/5
    Post Arcade – 8.5
    Atomix – 65/100
    Playerslink – 7
    Czechgamer – 70/100
    GameWatcher – 8
    The Jimquisition – 9
    GameTrailers – 9.3
    PCGamer – 80/100
    Destructoid – 9.5
    PSU (PlayStation Universe) – 9
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    The discount will be valid from 9:00 AM 1/23 PST through 9:00 AM PST 1/26. Simply use the promotion code for a one-time 10% discount off eligible items in a total cart purchase in PlayStation Store on PS3, PS4 or the web/mobile at store.sonyentertainmentnetwork.com. Some exclusions do apply, including subscriptions for PS Plus, Music Unlimited, PS Now and rental video content. The code must be redeemed at checkout and discounted transaction completed before 1/26/15 at 9:00 AM.
    Use the discount on hundreds of thousands of items including blockbuster new releases, award winning indie games, game add-ons and season passes, pre orders, and an enormous selection of TV and Movies to own. You can find the code on PlayStation Store and via @PlayStation.

3 napig lehet csak felhasználni és milyen véletlen hogy 27én jön a dying light és addigra már lejár...
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    SR szerintem 4. rész óta szar. Az a szuperhősös baromság marhára nem kellett volna bele, erről az új standalone cuccról meg már ne is beszéljünk...
  • darkSectorxxx #20616
  • Rdinho10
    igen ps4 en is magyar.
  • darkSectorxxx #20614
    Vagy majd később.
  • darkSectorxxx #20613
    Ja az nem utolsó dolog ha magyar.
    De konzolon is?
  • Rdinho10
    egyebkent amit multkor beirtam h storeba megvettem az Ufc-t es ugyen egy forint sem volt a kartyamon...napokba volt rajta de nem.vontak le:D ilyenkpr? karacsonyi ajandek a sonytol?:D
  • Rdinho10
    az a baj h pont az AC nincs keszleten.:) am kb mind1 hol veszem,hasznaltan szeretnem de azert esett az Ac re mert raadasul magyar is, nem mintha bajom lenne az angollal de azert sokat dob rajta egy magyar felirat...
  • darkSectorxxx #20610
    Én is, 60%-nál vagyok, és eléggé közel a 40 órához. :)
  • n000rbi
    Meglepődtem, hogy az új japó pályákat is ingyen kaptuk DC-ben. Nájsz :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.01.20. 11:47:33
  • Amiga
    Infamous SS jó vétel, nagyon szórakoztató játék. Persze ha egyhuzamban tolod sokáig, akkor bele lehet fásulni a térkép megtisztításába, de a sztori és a látvány adja magát. Nagyon szeretem.
  • darkSectorxxx #20607
    :D oks, nem érdemes belemenni mert izlés dolga. :)

Jajjsz. Még 7 óra é launch. :D
    De izgi. :)
  • Ra1n
    Hát...Nem.:) és itt befe részemről.:)
  • darkSectorxxx #20605
    Úgy ahogy a másik 2 amit lefújoltál. :)
  • SweeneyTodd
    Hol szeretnéd venni és mennyiért , csak azért mert most ITT valami akciós áron lehet beszerezni , lehet jobban megéri, vess rá egy pillantást :)
  • Ra1n
    A Saints Row? Messze az egyik legjobb legszórakoztatóbb sandbox cím a 2-3 óta.
  • SweeneyTodd
    Na úgy néz ki sikerül megszabadulnom egy kisebb baklövésemtől ( nintendo wii) aztán CoD:AW-t beszerzem, esetleg játszik még innen valaki vele ?
  • darkSectorxxx #20601
    Igen ez is egy jó megoldás. :)

Mivel semmiben nem befolyásol a stream játék közben szoktam hagyni futni...:) azt ha érdekel valakit megnézi.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.19. 19:12:11
  • Etelkozi Vata
    Én amúgy játék vásárlás előtt megnézem a share videókat, abból sokszor látszik, mire számíthat az ember.
    Nyilván nem a 0-day játékok esetében.
  • darkSectorxxx #20599
    Látod megvan a válasz. :)
  • darkSectorxxx #20598
    Saints Row nem hulladék? :)
  • Rdinho10
    koszonom:) Gta5 megvan.AC 3-al sokat jatszottam,bejott anno...AC4 lesz,Unity nrkem nem er annyit...
  • Ra1n
    Ha rám hallgatsz megveszed a GTA 5-öt, vagy a Saints Row-t, és azzal a két hulladékdömpinggel NEM foglalkozol.
    Mindkét játék repetitív unalmas dögvész sandbox módban.
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.19. 18:33:09
  • SweeneyTodd
    Próbáltam már a széria réggebbi részeit esetleg , az nem tudna döntés adó lenni ?

Amúgy ahogy elöttem a kolléga is említette nem fogsz csalódni egyikben sem, én személy szerint az AC-t választanám , pc-n próbáltam. Nagyon jó környezet, a hajózás kalózkodás is nagyon jól eltud szórakoztatni jó pár órán keresztül és mindemellet rengeteg tartalom.

Infamoust annyira nem ismerem ,most a first lightot próbálgatom, teljesen más stílus... az AC világa jobban le tud kötni maradjunk annyiban :)
  • darkSectorxxx #20594
    Figy:

eleve 2 stílus, de ha mind2 stílussal kiegyezel:

Infamous egy odacsapós látványos játék, városban kell bóklászni, van főküldetés story-val, a gyüjtögetős bizgentyűkkel nekem kb 40-50 óra lesz a 100% elérése
    AC 4 régebbi korban játszódik, a maga nemében szép, látványos.
    Játékidő hasonlóan sok, nem vittem végig. Rengeteg apró tárgy felszedhető. (igaz ez a Unity-re, csak az kézzel foghatóan szebb)

Nemtudom, én pofon egyszerűen a stílus alapján döntöttem, döntenék, melyik lenne jobb, mert nagyon messze vannak egymástól.
    AC mindenben lasabb, valósabb, az Infamous egy iszonyat adrenalinnövelő, és sokszor annyira gyors a harcs hogy csak nézek, de az irányítás és mászás és bugok terén Infamous jeleskedik (mármint abban nem találkoztam bugokkal, de kapaszkodj meg eltünő-előtűnő tárgyakkal, meg textúrákkal sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!). AC-ben nekem pl a harcok végtelenül unalmasak, az Infamous-ban nekem jobbára a story ellenére az a legjobb ami egyszerűen majdnem megunhatatlan.

Kb ennyit tudok mondani.
    Igazából mind2-ővel elégedett lehetsz szerintem bármelyiket választod, szerintem nézz végig milyen játékokat kedvelsz és aszerint a stílus alapján válogass, később megszerezheted úgyis a másikat szintén.

Én sokáig hezitáltam, és rájöttem az évek alatt van egy stílus, ami megfog, hiába erőltetem a többit ugyse fog lekötni.

Ezt fogadd meg, és akkor nem fogsz csalódni!!!!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.19. 18:10:16
  • Rdinho10
    halii,nem tudok donteni...melyiket vegyem szerintetek?AC IV vagy Infamous ss?
  • darkSectorxxx #20592
    :)
  • darkSectorxxx #20591
    Igen ezt akartam mondani csak más szavakkal.

Lehet csak 10 óra bla-bla-bla, de ez piszokkemény kaland lesz és izgalmaz 8 óra.
  • n000rbi
    Minek, úgyis fosszar, ahogy az egész currgen egy rakat szar, meg különben is, régenmindenjobbvót, most csak fika üzemmód vanik.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    DC updatebe beraktak szivárványt :D

• Tikal #20587
    Most hogy az EU lehetővé tette a telefonos app-ok árának visszatérítését 14 napon belül, nem lesz valami változás játék fronton is? Valaki hallott valamit erről? :)
    Jó lenne ha egy két nap itt is érvényesülne, vagy időlimites demót tennék kötelezővé... :)
  • TDC Geronimo
    Hátőőő order jelenleg cgi szint. Ezt én az "aztakurva" kategóriába sorolnám most is.
  • darkSectorxxx #20585
    Simán ez pláne, meg az Uncharted is.

Olvastam hogy itt minden erőt a látványra összpontosítottak.
    Hogy elérjék a "lehet legszebb " eredményt. :)

De most úgyis a Resin van a fifigyelmem. Holnap reggel 6kor indul, be is állítottam 05.45-re az órát. :)

ÉrÉrdekes telepítő 3.14 gb, feltéve 15 gb kb. :D
  • darkSectorxxx #20584
    Hát kemény volt a maga idejében, de mindenféle elfogultság nélkül, ez részemről legalábbis látványban , korához képest nagyobbat durrant. Az első videón e3-n, hogy sima video. De nem ).

Persze ez egyéni élmény alapján is döntő.