PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Ahogy jön egy új generáció úgy jön egy új Horizon játék is gondolom.. Bár nem tudom, hogy ezt a látványt hova lehet majd fokozni de a PS6 majd megmutatja.
A látványért már megéri szórakozni vele szerintem.
Eközben most olvasom, hogy leszbikus kapcsolat van a DLC-ben.. Ok, legyen, de ha erre van lehetőség akkor pasival miért nincs? Mármint.. Sokszor ott volt a szívecskés opció, pl én a nap királlyal szimpatizáltam, azt gondoltam ott lesz valami. Viszont mindenkivel hűvös volt Aloy, Erend is pedig odáig van érte. Nem volt választásunk. Most meg van egy ilyen, és ÁLLÍTÓLAG (én nem tudom) ez a szál összefüggésben van egy jelentős upgrade-del. Hogy az fegyver vagy mi azt nem tudom még, de na ne már!
Nincs azzal bajom hogy ha van egy ilyen opció, de:
1.) eddig miért nem volt?
2.) miért van bármilyen fontos upgrade románchoz kötve?
#120312 után #120316 vagyok, ez igen! :D
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2023.04.25. 13:08:38
Ugyanis mit is mond a játék végiggondolatlanul a woke propaganda mentén? Azt, hogy a szexuális hovatartozás, érdeklődés, identitásunk valójában genetikailag kódolt. Tehát a többségtől való elétérés az abnormalitás, más szóval betegség, amit lehet, és kell gyógyítani. Génterápiával, szűréssel, stb.
Na ezzel szembesüljön az LGBTQ sereg, lessz itt még lángoló guerrilla székház :DD
Adversus solem ne loquitor
Végülis egyszerű és jövedelmező 2 új IP 16év alatt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Érdekes lett volna egyébként ha GAIA több klónt hoz létre. Akár minden törzsnek egyet.. Akkor biztos kellett volna a klónoknak akár egymás ellen is harcolniuk, meg hát nem biztos, hogy mind a bolygó védelmében látta volna a megoldást.
A harmadikban majd akkor gondolom gépekkel fogunk harcolni a gépek ellen.. Hát.. Még akár ez is lehet érdekes.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nekem az új hátas nagyon adta, rengeteget röpködtem vele. Biztos velem van a baj, de nekem tetszett a játék.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Sajnos nagyon kevés időm volt eddig a DLC-re, de azt a kevést pénzt a mai világban szinte biztos, hogy megéri látatlanban is.
Lehet pont azért ébresztette fel mert kapott jelet, hogy úton van a Földre valami és kb 20 év múlva megérkezik... Alloy pedig a bolygó védelme miatt lett létre GAIA által.
Hogy tetszik eddig a DLC? Megéri a pénzét?
A tehetőseket meg csak egyetlen dolog, az új bolygó érdekelte. Úgy gondolták, hogy ők az igazi ember faj. Legrosszabb esetben max visszajönnek de addigra már más lesz a Föld.
Amúgy meg az idő is lehet másképp telt nekik ott az űrben.
Egy fikció az egész, bele lehet magyarázni sokmindent.
Az egész sztoriból egy ilyen star wars színvonalú infantilis baromság lett, ami egyszerűen fittyen hány az időfaktorra, míg az első rész egész alapját tonképp ez adja.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.04.19. 19:33:12
Ebben a másodikban több komolyságot, nagyobb tétet érzek valahogy. Az első nálam azért volt jó mert újdonságnak hatott. Kiderült ki kicsoda, mi hogyan és miért is van. A környezet és a játékmechnika is teljesen új lehetőségekkel szolgált.
A második már ezekre épült, technikailag sokkal jobb, történetileg pedig sokkal inkább szól szerintem az emberiségről.
Ez a zenitenses dolog is nagyon tetszik, valamint az, hogy amit az első rész jól tudott azt szépen kibővítette a második.
Nem tetszhet minden mindenkinek ez egyértelmű, nem is szeretnék vitába szálni. Én így látom.
Elég számomra csak a főellenségeket összehasonlítani, a tét az ugyan az (elkerülni a pusztulást). Míg az elsőben egy AI ellen dolgoztunk, itt a másodikban már egy csoport, emberek ellen. Ez nekem érdekesebbnek hat.
Nem tudom mikor jutok a végére, vagy hogy hogyan állok. Most szereztem meg a repülő hátast, remélem még azért kiderül sok minden és nem az lesz, hogy majd a 3. részben eldől.. :D
Patch notes!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.04.18. 16:49:39
Az alap játékot még nem fejeztem be, de nagyon rajta vagyok. Aztán jöhet is a DLC. **
Nekem bejön nagyon a játék, grafikailag az egyik ha nem a legjobb amit valaha láttam. A sztori is tetszik, jó az irány amerre elvitték. Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog. Pont hasonló dolgokon elmélkedtem barátnőmmel, hogy milyen lenne már hogy ha régebben éltek itt emberek csak elhagyták a bolygót majd terraformálták. Erre tessék, a játék kb erről szól. :D
Párszor leült mellém amikor játszottam és látta az átvezetőket aztán elkezdte őt is komolyabban érdekelni.
Szóval szerintem nagyon egyben van a játék, rengeteg a tartalom. A DLC kapcsán csak attól tartok, hogy vajon jobb lesz-e mint a mellékküldetések amiket kihagytam. :D
Amint ez lepörgött repülök is a messzi-messzi galaxisba, de nem sietős az nekem. Használtan majd bezsákolom.
PSVR 2 meg majd lesz 150 is, kivárok.
Ami pedig a lemezes VS digitálist illeti. Megint csak azt tudom mondani, hogy rajtad múlik. Ha van csomó lemezes PS4 játékod és szeretnéd ezeket újra játszani, ha szeretsz dobozos használt játékokat venni olcsóbban, esetleg eladni a játékaidat, miután befejezted őket, ha szereted, hogy ott vannak a polcon a játékaid, akkor lemezes. Ha ezekre "nem" a válasz és digitális vásárlást preferálsz, akkor választ a digitálist.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.04.15. 12:58:43
Csak így tovább! :)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PSN ID.: Beegabor
Horizon Forbidden West: Burning Shores - Launch Trailer:
Most megnéztem első 10percét,jól kezdődik:)
Szóval fullhomály, ami a használatban az idő nagyrészében még CA-val is agyon van verve. És erre ment el a 2X2K felbontás...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.04.10. 11:52:25
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Majd Ps7-el esetleg:)
Na ettől tartok.Pc-n is egy Reverb G2+3080+i9 ami elfogadható képminőséget nyújt.
Ha ezt nem közelíti meg GT7+Psvr2 akkor tárgytalan részemről..
Pc-n ED,autó szimek Rep.szimek profik nagyon de iszonyat költséges.Anno belépő kategoriás Rift S-el próbáltam de rossz volt a graf még jó kártyával is.
Persze ezek közül itt csak ED releváns,lenne..
No mans Sky szerintem se hasonlítsuk ezekhez.
Egy GT7 VR-re kiváncsi lennék:)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.04.09. 01:03:00
Pont ma vettem meg a ps5os verziot, igy felesegemmel nem keveset toltuk kulon tv/szoba (ps4-ps5) kombon, egymassal mikrofonon beszelgetve.. ilyen egy gamer familie :)
Tok jo, hogy a ps plusz megoszthato a konzolok/felhasznalok kozott (:
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Meghát az is működik ugyan PSVR2-n, csak amit lát az ember a HMD-ben, az a szemrákkal egyenértékű. Hasolóan festett PSVR1-en is, csak itt még a GUI is röhejes lett ezzel a kényszerű "valamitcsináljunkmárbele" mentálitással beletömködött "karórás" gagyorsággal. A VR közönség megérdemelne egy ütős VR szimet, ami nem is feltétlenül az E:D lenne, de biztosan nem az NMS pótolja ezt a hiányt.
Szomcsi vagyok. ;(
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.04.08. 16:00:38