121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
De várom már!
-
Amúgy érdekes játék az Order, a taktikádhoz mérten küld ellenfeleket!!!!!!
Érdekes dologra figyeltem fel, mikor a játékban nagyon lapítok a háttérben és visszahúzodom, olyan mintha direkt erősebb ellenfeleket küldene.
Hard-on legalábbis.
Egy esetben mikor nem mente ki harcolni hanem bent maradtam hátrébb egy folyosón, nekem rontott mindig egy sörétes, páncélos.
Mikor utána kirohantam, érdekes nem jött, helyette az alap katonák jöttek ugyanugy és 2 másik erősebb kaszt, de nem söréttel, hanem eggyel könnyebb tűzerővel....érdekes!
-
Pontosan azok vannak erre, meg a nehézségi fokozatok, nem véletlen találták ki.
Order-ben is kis hijja volt hogy Hard-on elegem legyen, holott érdekel a játék, de nagy nehezen sikerült. -
2 külön témáról van szó, erre vannak a nehézségi fokozatok.
Aki nem olyan pro az is végig tudja játszani ha már kifizette az árát.
Te a játékmenetre gondolsz hogy mennyi játék van ami megvezet, itt meg sima harcban való elhalálozásról beszélünk, a 2 dolog nem ugyanaz.
Kandurex-nek nincs ebben igaza, egyeltalán.
Azért mond ilyeneket, mert ő biztos érzett elég erőt vonzalmat a játék iránt hogy végigszenvedje, én nem.
Én a Resiben nyomtam le minden nehézségen, meg mondjuk DMC-kben ő nem, kíváncsi lennék ha csak a legnehezebb fokozat lenne azokban akkor is így vélekedett volna.
Ez a Bloodborne, nem lesz több mint egy Tomb Raider, kaszabolás ész nélkül, max 1-2 kulcsot kell megkeresn, ne téveszen meg a nagy pálya.
Ész nem kell hozzá, csak max kitartás, de a kitartás nekem csak azokban a játékokban van amik annyira érdekelnek, nem az hogy nem lennék képes végigszenvedni, hanem annyira nem érdekel hogy a melom mellett évekig baszakodjak 3 patkánnyal.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.21. 09:52:54 -
Most az igazi játékot lecserélték csillivilli trófeákra amivel az online péniszed növelheted. -
Ezért lett sikeres a souls, mert egyszerűn a valódi játékra épít, nem fisem-fosom játékelmélet meggyalázására való dolgokra. Ezért olyan amilyen most a játék ipar, azért szenved és pocsolyába ragadt és unalmas.... Mert kiírtották belőle a győzelem ízét! -
Abbn viszont igaza van ,hogy elkényelmesedett a játékos társadalom és nem szeretik a túlbonyolított játék mehanizmust, kicsit törni kell a buksit akkor már jön a hiszti, Tomb Raiderben volt még sok ilyen fejtörő ,azokat de szerettem :) -
Válaszoltam :) -
Igen, a játék küzdelem és szenvedés, a győzelem ízért játszák! Nem kell rinya! -
Na igen, túl kevés "nyers" játék van a piacon ami nem arról szól ,hogy a szádba rágja lépésről lépésre mit merre hogyan csinálj, Evil Withinél is már lehetett érezni egy picit elengedi a kezedet... vagy régen a reziden evil szériák, ps1-2 na ott voltak az igazi kihívások, úúúúú vagy Final Fantasy már meg nem mondok melyik része volt talán ps2 , na ott igazán vért szenvedtem, "régi" szép idők :D -
Ja csak tudod van aki szeretné játszani de nem akar szenvedni vele, az akkor ne vihesse végig? -
Ezért jó. Mindig röhögök azokon akik nem szertik a kihívást, vagy csak a kiegyensúlyozottat, legyen nehézségi fokozat, meg beállítható! SZÁNALMAS! Oltári hülyeség, majd pl. Foci VB-ken is hasonló vagy korlátozott kihívás van? Vagy minden játék elméleten alapuló dolog legyen könnyű és kontrollált? Nem! Legyen kemény, legyen mindent elsöprő, legyen igazi a nyerés vagy a küzdelem, vagy elbukás. -
Üzentem! -
Én félek tőle mert nehéz lesz. :D -
Ez az. Frém is sokkal jobbnak néz már ki. Várós nagyon.
-
Az egész csak azért releváns, mert megvettem a nyolcvanhetedik killzone példányomat is, ami ugyan másfél év után is messze-messze a legszebb és legszórakoztatóbb ps4 ex, csak ez egyszerűen megeszi a gépet.
Vagyis nem a gépet, csak ezt a taknyolt-gányolt alultervezett pudva hűtést. -
Nos, a negyedik ps4-em - akárcsak az eddigiek - pont ugyanolyan hangos LENNE, de ebben még van egy mellékhang is, ami kb egy forgó tányéron karistolódó kés hangjára emlékeztet.
Elképesztő a minőség
-
7770ft már elnézést, nem. :D -
17ezer egy nap :D Drága napod volt :D -
Van új BB videó pár mobot mutat be és bosst (IGN), 15-20secet néztem elég spoileres lehet szóval csak óvatosan, én is inkább kilőttem.
Egyébként döbbenet milyen állatul néz ki és hangulatos a játék. -
Baaaazdmeeeg 
Emberek de ráérnek :D irigylem őket ilyenkor -
-
Na megyek kis LBP 3-at Raiden-el :D -
Jaja, én letudtam a játékot 1 nap alatt
:D
Télleg nagyon állat minden helyszín minden dolog, egyben van. -
5. chapternél jegeltem. :) Majd később tolom. Beosztom :D
Amúgy eddig nálam 5*. nekem nagyon tetszik ez a stílus, hangulat, az egész. Eltudnék vele napokig játszani. Egy hibája lesz. Amit már most is tudok. Rövid. :( -
Ja úgy igen. :D
Neked tetszett amúgy? :D -
Simán kivitelezhető lett volna. Igazából jobb is lett volna, ha a társad az másik élő személy irányítja. -
:D coop, nem férnénk el a páylákon. :D -
Akkor jöhet a Co-op vagy a multi dlc. :) -
11 Hard-on.
De nem sokat nézelődtem mert ment közvetítés.
Amúgy a végén van egy jelenet a Credits közepén, szóval lesz folytatás. :D -
hmm akkor durván 10-11 óra játék idő volt neked. :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.20. 20:10:29 -
Kész, most lett vége...nekem baromira tetszett, a farkasos harc meg egyenesen állati lett, huh ezt sem felejtem el jó ideig. :D
amugy a végén a befejezés elég megrendítő volt részemről
jó kis kaland volt.
Szuper várjuk a következőt! -
21:00-ra akkor végzel is :) -
HARD-on VÉRT PISÁLTAM MOST az ORDER-ben
Szó szerint, a picsagecibe hogy a XV chapter ennyire nehéz, voltak szar részek, de ettől bazdmeg az ér elpattant az agyamban, nehogy HARD-on menjetek! -
A közepétől elég sötét a játék, tiszta underworld. :D -
Én egyben akarom. :D
Ez az esős lopakodós rész a legjobb ahol vagyok. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.20. 17:19:19 -
:D -
Akkor meglesz a 8óra? :D -
Egybe lenyomni? Ugyan :D
Én toltam most 20 percet, és elteszem holnapra :D
-
Az igen. Akkor ma már végzel is vele :D