121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
És mivan azzal, hogy nem beszélek bele a másik témába rész? :)
Tudod a másik topikban fröcsögtél róla.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.02. 19:47:18 -
-
Nem is érdekel az egész, úgyis már mindenki mindent elmondott a játékról amit érdemes, de ahogy előadja az fergeteges :D A Shotgunneres részt akár én is narrálhatrnám, annyira a szavaimmal mondja el minden részletét :) -
Lehet valaki nem bírja a stílusát és sokszor tényleg sok, de szerintem minden reviewja szinte tökéletes. Destiny is az volt, evolve is, ez is és ezt úgy mondom, hogy evolvet én imádom és order is tetszett, de ami tény az tény.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.02. 19:13:16 -
Kibaszott szórakoztató :DDDD Másodszor nézve is arconpörgök a röhögéstől :DDDDD -
Unreal Engine 4 is free for use now
We give you everything so you can build anything. You get all tools, all features, all platforms, all source code, complete projects, sample content, regular updates and bug fixes.
Talán most már lesz is játék, ami ezen az enginen fut... -
június -
És ezen Én miért is nem lepődök meg!
-
Valaki tanács esetleg, hogy ha témát szeretnék keresni a store-ban miért nem listáz ki semmit se? -
Intro zene címét tudja valaki? Nekem az tetszik! :) -
Október ikszedike... -
Ideje lenne már dátumot kapni...
-
Hangosan hahotázok az irodában :DD -
Sokszor túl sok nekem ez a figura, de itt nagyon betalált :)
-
Végtelenül egyszerű pedig: sohatöbbénemveszedelő. Aka placeholder. -
Ne fájdítsd a szívem 
Itt van előttem becsomagolva postakészen, még meggondolhatom magam (NOT) -
Tudom, és csodálkozom is (vagyis nem...), hogy eladtad. -
-
Alapvetően mindent sajnálok eladni (még akkor is, ha annyira nem jó), így bevallom a fájdalmamon enyhítettem a platinával, hisz' így már ha megtartom se tudnék többet kihozni belőle. 2500-at meg igazán megért az art + graf :) -
De: húkerz, valamiszokásosfos :) -
Ps plusról már jöhetne vmi hìr:) -
HOLY SHIT!
MOSTAZONNAL!!!!négy! -
-
Gyakorlatilag erről a kibaszott kék-fekete ruháról szól az egész internet(meg a hírek, meg minden) napok óta :D
Nem volt már időm reagálni (hétfői meeting), de ütötte a twittet MAJDNEM, de a helyzet az, hogy ha nem siettetsz annyira, lehet én is kiplatinázom :DD Nem azért mert jó, hanem azért, mert sohatöbbet nem adok pénzt érte, akkor láttam ezt a címet utoljára, és elég "olcsó" platina lehetett volna :)
-
Ez nekem nem volt volt meg, így tényleg vicces :D
Order-témára szándékosan nem reagáltál? :) -
Bár ha valaki nem érti elsőre, túlmagyarázva annyira már nem is annyira vicces...mindegy :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.02. 13:02:53 -
Ha már legofos akkor legalább a hobbit lenne :( -
Nem, az nem vicces, az szánalmas. A kék-fekete trollkodás az tényleg vicces :)
Mármint...remélem mindenki érti miről van szó :)
/ha nem, akkor pótolhatja, és részt vehet a világ népességét megosztó, kibebaszott fontos kérdés eldöntésében :DD Egyúttal megnézheti a PSAU tweetjét újra, és röhöghet telitorokból :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.02. 12:59:31 -
Volt ez az anniversarys PS4es játék és Sony "véletlen" letörölte a nyertesek listáját ezért újra kellett sorsolni. Na ez a LOL. Tipikus Sony... -
Rendben, akkor ma toljuk! :) Most a héten nem nagyon voltam PS4 közelben, kivéve a hétvégén (de akkor meg Dying Light volt a terítéken, amely megjegyezném kurvajó csak úgy mellékesen). LVL 17 vagy 18-on vagyok, néha engem is összedob 1-2 balfasszal, de ezen a szinten már általában tudják hogy mi a dörgés, úgy vettem észre :D De akkor este! :)
Aki Evolve-ozik PS4-en, az jöjjön, ha van kedve! :) -
Nem csalódtam :D
/Orderből kijöttem 2500 mínusszal, de azért becsületből még előtte lenyomtam hardon is + platina, mert ha már fáj, akkor fájjon nagyon :D -
És egy kibaszott nagy LOL hétfő reggelre :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.02. 09:11:32 -
Mindegy is, én azért biztos-ami-biztos alapon belekiabálom az éterbe a lényeget: Kedves Nótidog! A pénz a tárcámban ugrásra készen áll! És most nem az uncharted4-re gondolok [KACSINT KÉTSZER KÖZBENBÓLOGAT]
-
Bármilyen találgatás erős lenne, és lehet, hogy tényleg csak egy tribute-ről van szó, nade a jogok jelen állás szerint nem náluk vannak. Vagyis így tudjuk ebben a pillanatban :) (najó, ebben már találgatásszag van :D ) -
-
-
Hányas szinten vagy evolveba? Valamikor játszhatnánk, mert mostanában megint kifogom a szerencsétleneket hunter oldalon. -
Egyelőre ennyit tudunk új részről. Nemsokára gondolom már többet. -
Mondjuk Unreal E. 4-el.... hmmm... -
Miez Barry buznyák kiadásban? :D
De alapon Claire egy drogos kurva képét mutatja a játékban látványra.
Nem tudom eldönteni hogy melyik jobb EZ vagy az ORC. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.01. 21:50:45