121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #22839
    "PlayStation még nem fogyott ilyen jól - már 20 millió felett a PS4!
    Sosem látott sikereket ér el életciklusának korai szakaszában a PlayStation 4, és még a hagyományosan lassabb hónapokban is rengeteg konzolt sikerült eladnia a Sonynak."
  • yesname #22838
    Mégis negyedszerre veszed. Az igazi bohóc valójában Te vagy. :D
  • SweeneyTodd
    Vírus írtó, vagy winfos tűzfal nem blokkolja ? Próbáltad már betenni az oldalt a kivételek közé ?
  • zzeN
    100 font.
  • darkSectorxxx #22835
    Ez hangulatos trailer.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.04. 16:00:52
  • Árpitallica
    Sziasztok! Sajnos már több böngészőt használva(köztük a ps4-ét is) meg a saját laptopomon(winXP alatt),meg báttyám számítógépén(win7 alatt) továbbra sem akarja betölteni a SEN Account oldalát vagyis ezt: SEN Akk.oldala Mit lehetne tenni szerintetek? Bosszantó, hogy hónapok óta nem tudom megnyitni sehogyse mert kiirja, hogy: "A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt" :(
  • n000rbi
    Hehe, tiszta T-800 alkar-fíling, kár, hogy nagy eséllyel egy vagyonba fog kerülni.
  • SweeneyTodd
    Nem sok, csak például a Tomb Raider esetében is így indult először kiírták 6-7körül és végül a 4600 pénzért adták. Úgy még boldogabb lenne a kis lelkem...
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.03.04. 15:42:35
  • zzeN
  • n000rbi
    Hova még, hatezerpárszáz sok?
  • SweeneyTodd
    Mit tudnak szenvedni a magyar storeall... fél nap mire át írkálják az új akciókat remélem megy még lejjebb a Last of Us ára, és akkor behúzom...
  • Moby
    Ódemégmilyen. A másodikból van egy szépséges díszdobozos kiadásom, kétezezér, egyenesen a teszkóból (nemvicc)
  • Kongy
    Előző 2 is baromi jó :)
  • mucsácsó
    Miez a lastgen szar...?! (amúgy kurvajó, pedig én nem játszottam az előző kettő résszel sem, de ez lehet beszerzős lesz :) )
  • Moby
    Lávolom. De nagyon.
  • Moby
    Ok, tehát a bullshit, ahogy sejtettem :)
  • samsung123
    Jaj neee :D Nem megyek bele :P
  • Kongy
    Húúú... de messze van még basszus :(
  • AntiHero
    Helyes helyes :P
  • AntiHero

Hmmmmmm, ez de jó lesz. :)
  • Moby
    Na told, mit töltsek le a telefonomra. De ne ilyen cardboard, meg ilyen fosokkal gyere. Olyan dobj, ami megcsinálja a chromatikus eltolást, ahogy az oculus, meg a morpheus(ami valójában szétkúrja a képet, cserébe a 3d élmény kimaxolásáért). Dobd a linket.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.04. 12:07:42
  • samsung123
    Szerinted :) Igen hülyének és laikusnak nézel sokakat. Szerintem _Te nézz körül mit lehet vele csinálni már. Ismétlem pont ugyanaz a felépítésük és funkcóik teljesen.
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2015.03.04. 11:59:11
  • Moby
    Nos, semmit nem láttál az egész témakörből. Ami a telefonokra letölthető VR demók, és ahogy az OR/Morpheus működik, semmi, ismétlem SE MMI közük egymáshoz. A telefonos VR szarok szimplán egymás mellett rendelegetnek. Az úgy persze hogy olvasható bármilyen szaron is :)
    Szerezz fingot róla. Már csak azért is érdemes, mert ezzel a telefonos viccel a téma kérgét sem kapargattad meg.
  • samsung123
    Telefonnal próbáltam a VR-t, amim van 720p a kijelzője DK1-hez hasonlóan, de meglepően használható így is. Persze a FullHD (mert ugye az is valójában csak kicsit több, mint a HD ready/szem) a minimum az jó képhez, de hogy azon se tudnátok elolvasni a felirtot meg a HUD-ot ott már baj van, ha Én HD 720-n immel ámmal elolvasom.
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2015.03.04. 11:42:39
  • Totti5
    Akkor pont jó lesz mire kiforrott. 5év múlva.
  • Moby
    Najó, hagyjuk a baromságokat. Ott a simcity, elmentek kipróbáljátok. Utána dumálunk. Ennyike. Vagy ott az OR topik. Én is egy kedves fórumtársnál próbáltam ki, mert kértem próbalehetőséget a fórumon, mert akartam OR-et venni. Akarok ma is, csak egy crescent bay-t. Vagy azutánit.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.04. 11:26:49
  • Moby
    >és nem is full HD kijelzőn néztem feliratos filme
    MIVAAAAAAAAAN?
  • partizan182
    Uhh, nagyon másról beszélsz.

Jómagam csak a DK1-et próbáltam anno a lent említett sim-city-ben, ugyan az is "HD ready" de nemhogy a feliratot nem tudtam elolvasni a HUD-on de néha azt is nehéz volt kisilabizálni, hogy az út merre kanyarog.
  • samsung123
    Rossz a szemed :D Simán olvasható ha, jól be van állítva a lencse és kép/felirat, és nem is full HD kijelzőn néztem feliratos filmet, hanem csak HD ready-n. Ne keltsünk hisztériát.
  • Moby
    sim-city.hu
    Ittendt lehet bérelni. Érdemes belekóstolni, gecijó cuccok lesznek ezek egyszer. Az élmény fegeteges, teljesen újfajta tapasztalás, érzékelés. Csak még alfaállapot.
  • Moby
    >Nemhinném hogy csak az... latency meg frém szerintem fontosabb1

A hit, a szerintem itt nem játszik. Én szántam rá időd, elmentem és kipróbáltam. Ugyanezt javaslom neked is, utána beszélgethetünka felbontás fontosságáról :)

/hint: a DK2-n az átlag feliratok, HUD stb ol_vas_ha_tat_lanok. Nem picikét, és nem hiszti. Aki nem hiszi járjon utána. Érdemes.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.04. 10:17:23
  • Moby
    Én viszont megnézem, és borítékolhatóan ugyanúgy fogok eljárni vele, mint az OR DK2-vel: skippelem. Majd valamilyen használható minőségűt behúzok, mert amúgy a teknó az kikúrtjó, csak nem ezekkel a retek felbontásokkal. Sajnos egyelőre bejelentve senkinek nincs olyanja, meg nagyon hardver sem, ami meghajtaná őket.
  • TDC Geronimo
    Nemhinném hogy csak az... latency meg frém szerintem fontosabb
    Key changes:

OLED display – In exchange for the 5 inch LCD, the new Morpheus VR headset is equipped with a 5.7 inch 1920 X RGB X 1080 resolution OLED display. This new screen expands the field of view and enables low persistence, removing motion blur.
    120hz refresh rate – The previous refresh rate spec has been doubled for this new prototype, which means games for Morpheus can be rendered at 120fps. When combined with the OLED display’s high refresh rate and the power of PS4, Morpheus is able to output amazingly smooth visuals.
    Super low latency – We know how critical low latency is to delivering a great VR experience, and we’ve reduced latency to less than 18ms, about half of what the first Morpheus prototype had. Low latency is critical to deliver a sense of presence, at the same time making the VR experience comfortable to players.
    More accurate tracking- To make positional tracking more precise, we’ve added three LEDs to the headset – one on the front and two on the side – for a total of nine LEDs to support robust 360 degree tracking.
    User-friendly design – We’ve made the Morpheus VR headset easier to put on and take off, with a single band design and quick release button. The headband supports the weight of the unit on the top of your head, so there is no pressure on your face. Other components have also been adjusted and configured to make the headset lighter, so that players do not find the headset cumbersome or uncomfortable to use.

Jól is néz ki
  • Moby
    >Felbontástól eltekintve

Nemtudom hogyan tudunk eltekinteni ettől. Végülis csak ez a lelke :)
  • TDC Geronimo
    DF iromány morpheusról. Nagyon pozitív. Nekem ez day 1 lesz jövőre.
  • TDC Geronimo
    Felbontástól eltekintve a jelenlegi morpheus többi paramétere szerintem nagyon rendben van. Sony bejelentette azt is hogy 20 milla fölött jár már az eladott PS4ek száma...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.04. 10:02:15
  • Moby
    Megy a kínszarás, de ez erre a generációra kicseszettül nem való. Majd talán a következőre. De oda sem hulladékfelbontásban.
  • n000rbi
    Ez a Morpheus-témához tartozna?
  • Paranoia

• TDC Geronimo
    22 perc múlva kezdődik a 4 órás Morpheus prezentáció

Live blog lesz itt

Stream sajna nem.