121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Jönnek infók folyamatosan
delete trophies with 0%, search trophies details on internet, screenshots of scenes w/ trophies
share play 60fps -
Na megéltük ezt is bejelentés után 2 évvel
"Main Features
- The system can now enter rest mode without closing any applications. You can adjust this setting in [Power Save Settings] > [Set Fuctions Available in Rest Mode]
- [Accessibility] has been added to [Settings]. You can adjust accessibility settings such as zooming and button assignments."
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.06. 21:01:11 -
"PSA: Sony now doing beta tests for PS4 firmware"
wow megéltük ezt is. Tanulnak 1-2 dolgot MStől azért úgy látszik...
Please remember that this is a private and confidential Beta and any information regarding this Beta are not to be discussed outside of the 2.50 System Software Beta Private Beta Forum and Issue Tracker.
2.04 ből lépünk 2.50re. Remélem elég nagy update lesz, mert 5 hónapja volt utolsó. Szerintem nemsokára jön leakelt changelog is...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.06. 20:42:05 -
BB Day/Night cycle the new World Tendency? Ez jó lenne! -
-
Hosszú út lesz nagyon
Főleg ,hogy mindennap leírja valaki még ennyi nap még annyi nap
-
Én már rég a vonaton tartózkodom :D -
Lassan beindul a hype vonat BB... azt hiszem veszek jegyet az I. osztályra 
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.06. 16:51:19 -
"Rengeteg új információ látott napvilágot a Bloodborne játékmenetét illetően, így okosabbak lettünk a PvP-vel és a kooperatív játékmóddal kapcsolatban is.
Néhány nappal ezelőtt futott be a Bloodborne sztori trailere, a fejlesztők pedig elérkezettnek látták az időt, hogy újabb információkat osszanak meg a rajongókkal a kevesebb mint 3 hét múlva érkező játékkal kapcsolatban.
Kiderült például, hogy akár hárman is tolhatjuk együtt a játékot, a hosthoz ugyanis két másik játékos csatlakozhat. A móka azonban csak addig tart, amíg valaki meg nem hal, ekkor ugyanis mindenki visszakerül a saját világába. Emellett egy "Parting Shot" névre keresztelt funkcióról is szó esett, erről azonban egyelőre csak annyit tudunk, hogy a kooperatív játékmód mellett a PvP-t is megszakíthatjuk vele.
Ahogy a korábbi Souls játékokban, itt is megidézhetünk majd másokat, akik a bossok leverése után valamilyen jutalommal visszatérnek majd a saját világukba. Hogy ne csatlakozhasson hozzánk boldog-boldogtalan, beállíthatunk egy jelszót, így csak azok léphetnek be, akiket mi szeretnénk; ez azonban csak kooperatív módban működik.
A PvP szintén a korábbi Souls játékokhoz hasonlóan működik, egyszerre akár ketten is nekünk ugorhatnak. Most is hagyhatunk üzeneteket, amik ezúttal nem vértócsaként, hanem sírokként jelennek meg. A Chalice Dungeon két formában áll majd rendelkezésünkre, a normál mellett egy egyedi, generált változatot is kipróbálhatunk. Generálni csak online tudunk, de mindkettőt kipróbálhatjuk offline módban, sőt, a generált változatokat meg is osztatjuk a többiekkel. A japán oldalon egy Day 1 patch is szóba került, így biztosan számíthatunk majd letöltésre a telepítés után. "
Forrás -
Sony updated the official Japanese Bloodborne website today, releasing a few screenshots and quite a lot of information on the online features of the game.
Cooperative gameplay is pretty much the same as we’ve seen in the alpha testing, with up to three players (including the host and two guests) playing together to overcome the odds. The host uses the “Lulling Bell”, while the guests can use the “Small Resonant Bell” to start co-op.
When the boss of the area is defeated, co-op will end. The guests will be sent back to their own world, and receive a reward.
If the host or the the guests die, the session will fail, and the guests will be sent back to their own world with no rewards. The session will also end if the “Parting Shot” is used.
A newly introduced feature is the “Watchword.” Players will be able to set a password of up to eight characters, and they will be matched automatically with others that have set the same password. This will help in playing with friends, but it won’t work in PvP.
PvP gameplay has also been introduced: the invaded player will be the host, and there can be up to two invading guests.
At times a “Bell Maiden” might appear, this can happen when initiating co-op, but there are rare cases in which she might be in an area from the beginning. The presence of the maiden might cause an invasion. In order to invade someone else’s world you have to use the “Ominous Resonant Bell.”
The purpose of the guests is to defeat the host. If they manage to do so, they are sent back to their own world and get rewarded.
The PvP also ends if the “Parting Shot” is used, if the players die, or if the host enters the boss area. In these cases, the guests will be sent back to their own world and no reward will be obtained.
As we already know, players will be able to leave messages called “memoirs” and read messages left by other players.
When players die, they will leave a tombstone visible by other players connected online. By touching it, those players will be able to see the replay of the death, and guess its cause.
In the Chalice Dungeons you can see “illusions,” basically ghosts of other players that are in the same area. This might help in learning tips and tricks on how to proceed.
There are two kinds of Chalice Dungeons: normal dungeons and generated dungeons. Both are playable online or offline, but you’ll need to be online in order to generate a dungeon. You’ll also need to be online to download one from the servers.
It’ll be possible to share your generated dungeons online, letting other players enjoy them.
We also learn that there will be a day one patch, which will improve performance and usability and optimize online gameplay.
Finally, PlayStation Plus requirements have also been detailed: it will be required for online gameplay, asynchronous online gameplay and sharing dungeons, but it won’t be needed to download updates and other players’ dungeon data.
Below you can enjoy the screenshots released today, showing off the features mentioned above. As you can notice, invading players seem to have a red hue.
-
az egy fos autó... mellesleg a driftelés is az a játékban. -
De az ott azon a gépen eléggé bitanggul nézett ki, kvázi elnézhető volt. Nekem legalábbis rohadtul tetszett. Amit aztán a darkok műveltek pécén...na az nem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.06. 12:15:04 -
partizan182 #22934 Áh értem, szóval casual, így már mindjárt más :P
DeS-nek is volt bőven technikai gondja, olyan szaggatásokat tudott produkálni, hogy ihaj. -
Én ennyire nem vagyok ráfüggve. Sőt. Kicsit kíváncsi vagyok ezúttal hol és mit sikerült elbaszniuk menet közben, merhogy eddig teknóban nagyon bukdácsoltak (DeS-t leszámítva). Kedvelem a souls szériát, de nem mindenek felett. Megvan a helye. -
partizan182 #22932 Nálam csak 18 nap van előtte semmimás, ha előző nap kijönne egy Uncharted 4 / Half Life 3 / GTA 6 bundli 20 centért azt is kb leszarnám :) -
Egyelőre annyi minden van még előtte, hogy így is a polcnak veszem. -
partizan182 #22930 Áhh, az a legjobb időszak továbbra is tartom. Az online biztos döcögős lesz eleinte (PSN + From ultrakombó nem sok reménnyel kecsegtet), de jó lesz együtt felfedezni a játékot a komjünitivel.
Pont BB-n garasoskodni... Namind1. -
Valami azt súgja, hogy két-három nap alatt csak csetlésbotlás leszen, szóval szerintem nem maradok én ki semmiből :D -
partizan182 #22928 És kimaradsz a Zeitgeist-ból? A legkirályabb a DS2-ben is az első pár nap volt amikor még a harcedzett Souls fanatikusok is fejetlen csirkeként szaladgáltak annyira nem ismerte ki még senki a játékot.
Belfry Sol-ban pedig Bell covenantosként 10-ből 9 meccset lazán lehetett vinni totál unupgraded fegyverekkel (bevallom nálam haldberd volt, később olvastam hogy a 2-kezes R2 "Spin to win" taktika azóta elég lenézett lett). Próbálj most invadelni ugyanott. Azonnal szétkapnak a chameleon gank squad-ok :) -
Én asszem megvárok pár rage quit indukált ajánlatot a jatekaim.hu-n :DDD -
Szerintem haljon meg. Éééés nyugi. Megfog. -
Én meg tudtam csinálni, szóval inkább éljen, ok? Nézz youtube videót róla, ha nem boldogulsz. Ha úgy se megy, gyakorolj tovább. -
partizan182 #22924 Jááj, nekem 25, akkor is csak koradélutántól mert a kiscsaládot még el kell fuvarozni a nagyszülőkhöz. Addig vegyetek fel, 25-28 kizárólag Bloodborne-ra van szánva 0-24 :) -
24.-én online chat launch party lesz így akikkel együtt játszunk szabadság lefixálva...
Ja aki nem tudná lemezesen és magyar store 25.-e -
Nahát ja.
De megjelenés napján, ha ilyen képek lesznek itt spoiler tag nélkül, esküszöm felpanttintom a ban ládát, pedig már évek óta nem osztok pontot.
-
Hajjaj és a dlc-t még nem is láttad :D -
heady #22920 "cooperative play for up to 3 players" a borito alapjan nincs 4 fos coop.
-
Gondolom négyes coopba bejöhet plusz egy invader -
:DDDDDDDD -
Remélem, szeretném hinni, hogy ott az evolution-nél, aki a marussia drift eventert kitalálta, az azóta meghalt. Lassan és fájdalmasan. -
Milyen jó, hogy engem ez a Bloodborne hidegen hagy, az Ordertől meg elvették a kedvem... :D Így nem esek csábításba... Na majd az Uncharted 4 ! -
1-5 player a lényeg a képen? :D -
-
Ja hát PSen technikai jellegű problémák nem voltak.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.05. 21:53:30 -
Nagy nehezen felfogtam hogyan is game sharehez accountokat megcsinálni. Na de van egy olyan megjegyzés, hogy annak az accnak amin a játékok megvásárlásra kerülnek online kell lenni, hogy játszhatóak legyenek a secondary accountokkal. Ez mit jelent? A PS4-nek állandóan bekapcsolva kell lennie? Ha kikapcsolom a vásárlós accot, akkor a többi nem tud játszani velük? Vagy elég ha neteléréses standby-ban van a gép? Esetleg az is elég, ha mondjuk az androidos PS4 appban van az acc bejelntkezve? -
De. Miután ezek a fakezű barmok szétbaszták a pécé portot. -
Tavalyi év egyik legjobb játéka volt és az utóbbi évek egyik legkellemesebb fps kampánya... A másik nagy "meglepetés" a mordor volt bár én arról már láttam, hogy jó lesz. -
Húha... nem fog tetszeni! :D -
???
Nem te voltál aki lehordta a sárga földig anno? Bár mondanám, hogy már meg se lepődök. -
Nem bírtam ki, pc-n geciszar port sajnos, és bár ekéztem sokat azért kíváncsi vagyok rá: vettem ma egy wolfenstein-t :D
Remélem nem bánom meg...