121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
5 gb a playgo első letöltése, után már azt írja installed és a patchet is akkor telepíti fel, de a maradék 22 gigát még szedi :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler]Így, hogy nem haltam meg, "odaát" nyitva vannak az ajtók. De ettől többet tényleg nem írok, mert nyilván úgy is el/be fogtok jutni mindenhova. -
Gondoltam, hogy van valami csavar ott. :) Értem így is. Majd másik karival megcsinalom.
Amúgy nem kellene egy külön Bloodborne topik? :) -
Na hát itt nincs tutorial. Gondolom aki veterán az tudta mit hogyan kell. Én meg még a gomb kiosztást is menübe nézegettem. -
Ahogy mondottam volt még nem haltam. Ennek egyenesági következménye, hogy igen, le lehet, és van változás ahhoz képest, mint ha nem így történt volna. Bocs a virágnyelvért, de még spoilerben sem spoilerezek el ilyesmit, ez meg így nagy semmi :D -
Én se Souloztam még, de nem is tervezem megvenni, csak majd olcsón. :) Már tudom mire számíthatok, aztán egy próbát megér. Én is agyfaszt kapok attól, hogy minden az ember szájába van rágva minden játékban, tutorial megszakítja a kaszabolást, ilyesmi.. :) Na gondolom itt ilyen nincs. -
Azt írja installed, de mindegy is, úgyis csak hajnali 1-től aktív...
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.03.24. 14:41:58 -
5gbot gondolom a többit még szedi háttérbe :) -
hopp, visszaállt a design
-
Nocsak, durván fél óra alatt le is szipkázta a BB-t update-estül
-
Faszt, dolgozok, mint a güzü :(
Nademajd este
-
Sg telefon motorba meg kellene egy edit gomb..mert szörnyű, hogy telefonról hogy írok. :s -
Bezony. :) mert sokan megveszik. Olyanok is mint én akik soha nem "soul"-oztak eddig.
Csak nekem pont bejött ez, hogy mindig kezdhetem előről, ha elbaztam. Sokak meg nem fog...ugye itt nem fogja a játék a kezed, hogy jaj, de ügyes vagy megölted a nag szörnyet..mentsünk, hogy haladj előre. :))) -
Nálam tökéletes a banner Safariban amúgy. -
Én nem -
Na lassan lehet nézni a hardveraprót, olcsó Bloodborne-ok várhatók :D -
Íme a nulla pontok, honnan is jönnek, a kínszaró fajtáját az ostoba racesnek!
-
Master Race -es :) nagyon fáj nagyon a race -nek, de hát ez egy ilyen szakma.... lehet nyomni a P -ket, meg az FPS -ket, ha NULLA a race -n... -
Preorder cancelled! :D
-
...nem tudom ki nyúlt bele a bannerba, de valami nem stim... -
Ahogy benyomtam most a gépet, egyből el is kezdte magától tölteni. -
Megy az EU preload, Libraryből lehet tölteni "manuálisan" -
Köztük én is. Csak a játékon agyalok mindig. Kár volt kiprobálni munka előtt. :D -
Most nézem DF analízist. 30 fps javarészt, DE frame pacing issue van itt is :S
Nem értem mit balfaszoskodnak ezzel állandóan. Mivel japók szerintem ez javítva se lesz :( -
Én miről beszéltem? :) -
Az az unlock, éjféltől unlockolódik de napközben majd már lehet tölteni. -
11 órától számol vissza, szóval eléggé úgy néz ki, hogy ma már nem játszom vele :P -
Nem volt már rá gari :D -
Nűlam is szar a logo is meg fehér a háttér is
Amúgy mivel elég sok új ember veszi meg BBt szerintem a #23878-be linkelt videó mehetne bannerba nyugodtan -
EUba olyan trógerek hogy ilyen fél nappal megjelenés előtt lehet csak tölteni, ne kérdezd miért... majd ma valamikor délután már menni fog elvileg -
Nekem csak holnap unlockolódik :( -
Minek kellett eladni? 
BB-t megvettem digitálisan. Preload nuku? Vagy csak éjféltől lehet tölteni? -
well...csak nekem szar a banner? -
Meg van akinek nincs még PS4-e :( -
Van aki dolgozik. :D -
Úgylátom mindenki játszik. :D -
Bloodborne Spoiler kérdés a legelső elllenfélről.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vajon azért kapunk valamit ha megöljük pusztakézzel? Vagy nem lehet? Direkt meg kell hallnunk, hogy a "dream world"-be ébredjünk? -
SlickAdam #23913 így-e -
Hu ennyire nem értek hozzá. :) -
De hogy állítsam be akkor? ;)
Most képélesség+felbontás 50-50. Várom hogy megvedd a tv-t és majd írj hogy te hogy állítanád be :D
Persze nem akarok tv témát. Majd pmbe ha meglesz a tv-d. Én meg majd ha hazaérek kísérletezgetek.