121484
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Lesz itt sírás majd, alig várom :D -
Nade most úgy akarod megmutatni, hogy számítunk, hogy ketten vesztek egy játékot? :D Nem állítom, hogy ne lenne sokkal több, mintha egyet sem, de na. Ez érvnek eléggé billegális :D Ha kefélgetni akarod a rendszert, csináld rendesen, és ne szavazz a lehúzásra a pénztárcáddal :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.17. 12:10:55 -
Persze ezzel én tisztában is vagyok, hogy nekem még ez számít és sokaknak meg jó a másik is, én ezt vállalom is, sőtt pár játékban a deluxe is kell nekem, 1-2 ingame motyóért. De ezt sokszor ha úgy van vállalom anyagilag a pluszt, mert értelemszerűen Anti-nak meg nem mindig fontos, de én ezekért megmondom őszintén nem is sajnálom, mert annyira kevés játékot veszek a megjelenésekhez képest.
Egyelőre még egyikünknek sem gond, mert havi 2 cím így is belefér.... de annyi úgyse jön havonta, amik annyira érdekelnek minket hogy day1 kelljen azt nyomni. -
Ezért írtam, hogy azt adják el másnak. :) -
Hát én még ilyen vagyok sajnos, engem még érdekel ez a dolog. -
Egyszer, de engem nem fogott meg. -
Nekem is majdnem teljesen új lesz.
Videón làttam a 3. Boss-ig anno.
-
Végig is jàtszotta. -
LBandi77 #111786 Az tuti,meg új lesz a world tendency is . -
Játszottam, de soha nem játszottam végig. -
Az elvek véget értek a 80 eurós játékoknál. Amikor hülyének próbálnak nézni, arra azért nekem is kipattan a bicska. Nincs az az elv, az a magyarázat, amit ezt legalizálni, validálni fogja. 80 euroért adják el másnak a honosított szarukat.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.17. 09:35:54 -
Te játszottál a régió verzióval is, ugye?
Én annak örülök, hogy abban csak belenyaltam az első lépcsőig. :) Így nekem nem csak gyönyörű lesz a játék, hanem teljesen új élmény is. -
Nem emlékszem, te a Death Strandinget végigtoltad? Vagy megvetted, de nem játszottál vele? -
Igen régen oda regeltem, ami most nem előnyös, mert van tax valóban, ezt szuperul látod.
Hát nekem full mindegy, de szeretem ha veszik a fáradtságot, pláne ha megvesszük magyarba k.drágán, hogy ha csak egy szaros menü, az is legyen magyar, ez nálam nem mindig azon múlik hogy mennyi benne a szöveg, hanem az elv, hogy a mi nyelvünkön van egy játék és igen is számítunk. És jól esik ha a saját nyelvemen látom a játékokat. -
Tax azért van neked, mert rossz államban vagy. A DeS-hez meg milyen magyar felirat kell? Mit szeretnél magyarul látni? A "You Died" feliratot? Sokkal több szöveget nem fogsz benne látni :D -
Neeem! A Home miatt vehetnénk bárhol. Csak eddig egyrészt nem 30k volt egy cucc és volt magyar felirat, ráadásul az US profilomnál van 10% tax már....
Ez mind eddig arra vett rá hogy magyarba vegyük meg... de bárhol meg lehetne venni, engem nem izgat ha másik profillal játszom valamit, Anti meg mindenképpen tudná a sajátjával.
Viszont félő hogy most nem lesz magyar felirat.
Viszont még tax mellett is olcsóbb US-ben ez tény ezekután. 70+7 dollár
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.16. 23:25:01 -
Pontosan.
Lehetne venni US-be, ha nem lesz egyiken se már magyar felirat és van olyan hely ahol nincs tax. :D -
Ez oké, de nem erre gondoltam. Itt konkrétan mit kaptok a másfélszeres árért, ami miatt megéri magyar storeban venni? Vagy feltétlenül magyarul kell látni az itemnél, hogy "Lófing király hereszorító gyűrűje"? :)
/közben rájöttem. A homeolás miatt vagytok belekényszerítve.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.16. 21:34:15 -
Simàn. Hobbi az hobbi. :D
De azért minden szir-szart nem veszünk majd meg. -
Nemá, hogy képesek vagytok megvenni HARMICEZERÉRT :D Lopjátok a pénzt? Vagy nő a fán? :) Megyek hozzátok szüretelni!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.16. 21:05:42 -
Ami késik, nem múlik. :D
Én inkáb attól félek hogy e a nagy magyar nyelv megszakad majd az új generációval, mert nem látom egyelőre feltüntetve sehol hogy magyar felirattal lenne kapható bármelyik belsős cím, márpedig tudtommal egyelőre nem generációfüggő volt az igéretük. :D -
Magyar storeban bezzeg nincs fent. Mondjuk van még idejük felrakni. -
Persze, hogy megnézzük, de nem ezzel kezdem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jaaajistenem de izgalmas! Első PS5 játékom!
-
Én azt mondtam hogy vannak EMBEREK, akiket ennyire érdekel csak egy játék, hogy lássuk a story-t nem érdekel melyik befejezéssel, csak ennyire van energia, egy végignézésre, annak megspórolnak 20k-t akik nekünk végigjátszák, a Detroit csak egy példa volt, szubjektíven részemről, általánosságban kell értelmezni, és megérteni miért nem hülyeség ha mást tudsz nézni játszani. -
Remélem kapsz! :) -
Unalmamba beültem a 75” TV elé és végigpergettem az utolsó PS eventet. Mindent, de mindent megbasz grafikai minőségben a Demon Souls, de tényleg, utánna a Valhalla vagy a Végső Fantázia 16 is szánalmasnak tűnt, de még a Cyberpunk is. -
Szuper. Ez nem páokember, hanem valami más. De azért megnézzük
-
Sziasztok! Tudja valaki az us psn support email címét? 2sv telefonszám már nincs meg és elfelejtettem átírni az új számra. A live chat sajnos nem indul semmilyen böngészőben. Chat bot csak jelszót tudna cserélni, de azt tudom. -
Ilyet vagy 15 éve már építettünk wiimoteból, meg sensorbarból :D (mármint tényleg, én ezt megépítettem egy egészen más projekt miatt, ez a videó előtt). Most ez nem akkora truváj, hogy 15 év elteltével már eye-trackinggel is megy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.16. 18:00:34 -
Ha már Sony, akkor beteszem ide is:
-
Szerintem is jó lett, megéri megnézni. -
Mivel nekem ez lesz az első konzolgeneráció váltásom, én őszintén megmondva benyaltam a dolgokat. Nem rendeltem elő hónapokkal, és nem KV-nál rendeltem, hanem a kedvenc kisboltomnál. Szóval elkövettem a létező összes hibát. :)
Persze zavar a dolog, de ettől függetlenül úgy érzem, hogy a CP2077 és a Hades el fog szórakoztatni addig, amíg megkapom én is a gépet. -
De találtam neked egy egész jó kisokost Miles Morales ügyben :) link -
Villám van, macska nincs. -
Annyira nem szomorkodok. Elvileg KV-nàl megkapom..előre fizettem nàluk egy részét.
Na, de ha ott se kapok Day1..ennek ellenére..lesznek bajok. :D -
Áh nézd meg, nagyon szuper :D Kedvenc pókos filmem. -
Talán kihagytam...van benne macska és villám is? -
A Spider-man: Into The Spider-Verse megvolt neked? Nem? Kár :( Pedig egyrészt jó, másrészt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.16. 16:56:10 -
Playitstore -ba max. márciusig rendelők kaptak, szóval azon belül vagy akkor OK. Én szerencsésen decemberbe még, de nem is magamtól, talán Moby vagy Ulthanito károgására, hogy ostobaság előrendelni, passz,....lehet meg kellene köszönnöm nekik.
-
De legalább kaptál emailt, én sem számítok jobbra. ;)