121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ezután már csak az mmo létezik? Kőkemény. -
Itt a nagy BB lázban nem is figyeltem , stotreban elkezdődött a tavaszi vásár... egész jó árak vannak -
Megérkezett reggel a BB CE nekem is. Teljesen kimaradtak a DS játékok, de ennek tetszett a világa és talán egy kicsit elkapott a hype train is. Mindenesetre most kapom rendesen az ívet a legkisebb ellenfelektől is :D a miniboss nekem már főboss, nem is sikerült a nagyobb bossok közelébe se kerülnöm. Ezek ellenére tetszik tetszik, persze egy kis sikerélmény biztos segítene. De mindenesetre tanulok tovább a hibáimból és majd csak beérik ez végre :) Játék indításnál a karaktergenerálásnál ez az origin valami "nehézségi" szint akarna lenni? Csak mert láttam, hogy különböző értékeket ad erre arra, illetve a lvl szintek is különböztek. -
Üdv mint géptulaj.
És amúgy sokban az a húzó ebben a játékban, hogy órákat el lehet bogarászni, mint egy leegyszerűsített RPG, akiknek sok egy mmo, azoknak ez tökéletes. -
Üdv a klubban
jó döntés volt :)
Dobj majd egy psn id-t aztán tényleg össze kéne ütni egy sg-s jelszót hogy egymáshoz össze dobáljon ha úgy adódik.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.03.26. 08:40:28 -
-
Nah,tegnap én is csatlakoztam a PS4es táborához,egy Bloodborne bundle gépcsomaggal. Nagyon vaciláltam rajta,mert a Soul játékok eddig teljesen kimaradtak pont azért,mert tartottam a nehézségüktől és a világa sem állt túl közel hozzám,de ez a BB megfogott magának. Tegnap nem sokat játszottam vele és ebben a kevés játékidőben nem kevés elhalálozásom volt,de nem érzem fusztrálónak és reménytelennek a helyzetet,tetszik nah. Nem nagyon akart elengedni a tv elől és már most is alig várom, hogy visszatérjek vadászni :-D -
Nem. Neki az a gondja okvasóként, hogy számára érdektelen témáról KELL olvasnia. Mintha nem szarnám telibekettétorkon, hogy bármelyik readonly usernek mégis mi a fasz tetszik, vagy nem. Olvasson nők lapját, vagy fürgeujjakat. -
Jó hát ps4 topikban ps4 és exclusive-jai téma van.
X1 topikban meg ps4 és exclusive-jai téma. Miért van ez?
Amúgy Totti és Tayla is rendes HG szerintem. -
miért vagy mérges -
Köszi és viszlát :) -
ööö... -
OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Arnie átmegy Joel-ba:

-
Idióta... -
X1 topikból:
"PS4 topikot át lehet írni lassan BB topikra,nagyon s$%#& ami ott megy:D
6-an ölték meg a bosst erre mind beírja milyen jó volt már.
Még mindig örülök,hogy itt van jó HG"

Szedd össze magad, Tatyla!
-
Ja értem, akkor véglis többféle útvonal van ezekszerint és nincs fix sorrendd.....a DS 1-2 is ilyen volt nem? -
Gyulaaaa 
Ja még mindig bloodborne
-
Mikor térdel elég egyszer és beadja...vagy nem :) -
Szerintem az bugos, vagy szerveroldali gond lehet -
Nyomkodni kell az R1-et, nem elég egyszer, nem? -
engem az bosszat, hogy miért nem mutatják mindig a messengerek a halálokat?
-
Mindenki tolja felfelé felhőbe a BB mentését, 2.50 fw incoming :D -
Két farkast lecsalod a lépcsőn és onnantól már gyerekjáték :) -
Bizony, elég egy pillanatra azt hinni, hogy te vagy a "bebessz" aztán kapod a pofádba :D -
Nah, ennyi mára, holnap is nap. Meg bár tudom, hogy hosszú játék, de el akarom húzni vele az időt. Old Yharnam-ig jutottam 2 Boss leverésével.... és azt kell, hogy mondjam, a From megcsinálta, megint, kicsit féltem a pisztolyos harctól, de összességében jó lett.
Fasza lett a BB 
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.25. 23:37:03 -
Ha gondolod beugrok segíteni. :) -
Nem biztos, meglásd pillanatok alatt felszecskáznak, ha kemény srácot játszod! -
Itt méginkább afelé van balanszolva, hogy a bossokon kívül egy utolsó senkiházi pondró mind, és odáig egy gépies darálda az egész, ráadásul úgy hullik mindenkiből minden, mintha karácsony lenne. Aztán jön a boss, és visz mindent. Töfi :)
Hát most pár napig inkább tápolok. Majd 20-as környékén nekimegyek megint. -
Na, igen... A játék könnyű.....könnyű a faszomat abba a pillanatba, hogy lebecsülöm, egyből az arcomon csúszok... -
Egyszer tudom betérdeltetni. Setöbbet. Progi égettem. Semmi. De gyakorlatilag semmim nem maradt, szóval vagy 2 óra lenne, mire megint neki tudnék menni. -
Fejét kell lőnni ezüsttel attól betérdel, aztán lehet szőrteleníteni....mondjuk nekem nem jött be :D -
14-en rohadok :( ezekkel az 1-2 óra játékidőkkel nem igazán bírok haladni :( -
Szoptam én is ott aztán tanultam belőle, 17es szinten már lement. lockon nélkül, mert az csak hátráltat. 4 molotovból 2őt mellédobtam csak tudnám hogy :D -
Első... -
Melyik boss? -
Najó ez kész.20 bloodvial-al, és 8 molotovval SE tudtam átjutni rajta. KB 10%-a maradt. Nincs erőm mára megint farmolni... -
Az mitől van hogy egyszer beadja backstabet egyszer meg nem? Ugyanarról a mobról beszélek, jó időben tolom "parryt" le is térdel de R1el csak simán megüti, előtte meg ment a backstab -
A pajzs nem sokat ér, igaz egy ütést levéd, de majd az egész stamina árán, szóval pisztoly rulez, kurva jól jön, hogy lehet vele "backstab"-elni :) -
Szerintem nagyon jól néz ki a játék, hatalmas ugrás a régi from játékokhoz képest. -
Uhh, elég gyönyörű innentől a játék!