121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    Ahhoz, hogy forradalmat csinálj, előtte a tömegeknek harsogni kell!
  • Amiga
    Nem azt mondom, hogy védeni kell, hanem azt, hogy attól, hogy ettől hangos a fórum reggel óta, attól nem tudom, hogy mi lesz jobb. :-)
  • Moby
    Na ez nem olyan, amit így kell elrendezni. Rászántak sok-sok pénzt, sok-sok munkaórát hogy azokat a csodás minőségű cg videókat elkészítséák/készítessék, majd okádék szaggatósan mutatják meg. Ezen mit kell védeni? Egy videóról beszélünk. A bekapcsolóelektronikája is le tudja játszani, itt semmilyen teknó related magyarázat nem áll meg. Ez igénytelenség. Azok részéről akik ezt így csinálták meg, és azok rászéről is, akik rábólínttottak, hogy ez így jelenjen meg. Ez egy olyan alapdolog, amit meg sem kell csinálni, ott van az sdk-ban. Pár óra munka az egész NORMÁLISAN.
    Minden más teknorelated dolog áll, hogy döntések és kompromisszumok eredménye, és vita tárgya, hogy jó döntés-e. Na ez nem. Semmilyen formában nem az.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.20. 11:20:35
  • Kandurex
    ez a húsz fps, meg eltűnő - előtűnő, meg néha a texturák.... hát...
  • SlickAdam
    DF nem tesztelt...
  • Totti5
    Kátszínek a játékok 70%ban képesek 30 alá menni, ingadozni. Ott olyan szűrők, effektek, részletek vannak ami megfogja a gépeket. Nem véletlen van 30 fpsre csökkentve egy 60 fps játéknál is. De akit ez zavar, vegyen olyan PCt, amin maxon mindig ugyan úgy megy. Probléma megoldva.
  • Amiga
    Én voltam kint Varsóban, ismerem a CDP-t. Olyan nincs, hogy ők nem teszteltek alaposan. W2-nél is külön osztályuk volt erre, velünk párhuzamosan dolgoztak.

Inkább azt tudom elképzelni, hogy regisztrálták a jelenséget, de tartani akarták a határidőt. Talán úgy érezték, hogy egy 200 órás grandiózus játék így is elég érett a kiadásra és nem akartak tökölni vele egy újabb csúszással, hogy megtalálják a hiba okát.
    Én el tudom viselni, annyira zavarónak nem találtam, inkább a jelenség ténye bosszantó, szépséghiba egy amúgy nagyon jó játékon.
  • Ulthane
    Sajnos tökéletes analógia az autóiparral. Veszek egy kurva drága kocsit = minden tartalommal és szépséggel megáldott játék, és picit ráz a kormány menet közben időnként = szaggatnak a videók benne. Igen, ettől még eljuthatsz te New York-ba is a kocsival, és a biztonságodat sem veszélyezteti = attól még tudsz játszani a játékkal, még tetszik is, nem fog összeomlani a játék, akár 5-ször is végigtolhatod.

Az első esetben miért mész azonnal a szervizbe, a másodikban miért ne kiálthatnál azonnal javításért?
  • Amiga
    Nem, akkor viszem a szervízbe nyilván, de azért ez egy autós hasonlat.

Remélhetőleg jön majd hozzá patch és jó lesz az átvezető. Több oka is lehet annak, hogy szaggat, valóban igénytelen. Csak nem értem, túl azon, hogy észlelhető a jelenség, érdemes-e erról beszélni egész nap.

Nálam mondjuk általában a video indulása receg be, utána már nem.
  • Totti5
    Valamit elkúrtak. Tény hogy nem folyamatos és zavaró. 1szer megnéztem, többször a büdös életbe nem fogom amúgy sem.
  • Moby
    Neeeem, ez nem így szaggat. Ez ütemesen, takkra szaggat, és nem is szaggat, hanem begyorsul-lelassul. Igen, van a háttérben töltéses probléma, írtam erről is korábban, de itt most nem erről beszélünk. Az nem mindig van, és tudjuk mitől van.
  • n000rbi
    X1 wins, LOL. Szar gépre vettem
  • Totti5
    Felejtsük már el az autós példákat. Hülyeség. Faszság. Nem reális. Semmi köze a géminghez. Nem húzható rá. De amúgy már multkor írtam, az autók sem tökéletesek, tele van hibás, kényelmetlen megoldásokkal. Erre van a ráncfelvarrás 2-3 évente, de a gyártás közben is folyamatosan változtatják a dolgokat.
  • SlickAdam
    mondtam en, hogy jatek kozben nincs gond a fremmel, a 29-30 es neha 27-28 siman jo. tuti a kamera stutter miatt ereztek szarabbnak a tesztelök...
    viszont az atvezetök katasztrofalisak... ill. nem teszteltek komolyabb szitut (esö, több ellenfel, ...)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.20. 11:09:01
  • darkSectorxxx #26671
    Pc-n néztem, ugyanaz. Sőt ott talán még jobban, mert valszeg tölti a háttérben a játékot. Nem vélet len kell várni vele hogy elnyomhasd.
  • Ulthane
    Az, hogy kinek mi a legjobb, relatív. Amúgy tényleg jó.

Ha beülsz egy Audiba, és ráz a kormány menet közben, mit teszel? Azt mondod, hogy hát itt a világ egyik legjobb autója, én meg azon problémázok, hogy a kormány rezeg?
  • Ulthane
    :-D
  • Amiga
    Hihetetlen, hogy itt a világ egyik legjobb játéka, és itt problémáztok, hogy szaggat. :-)

Megmondom, mi a játékipar jövője.

Az összes nagy cég elmegy majd mobilra, mert nem éri meg AAA-s címet fejleszteni.

Szaggat a video... beszarás. Vége a világnak.
  • SlickAdam
    megjött a videjo
  • SlickAdam
    oke.
  • Moby
    Van benne prerendered CG cutscene, van benne prerendered gamengines cutscene, és van benne rt rendered cutscene is.
    Konzolon az a "szerencsés" helyzet van, hogy mind szaggat
  • Ulthane
    Amúgy én, mint gémer, pont lefosom, hogy egy videó miért szaggat, s hogy az ingame vagy nem. Én azt látom, szaggat. Pont. Ne szaggasson! Az is szánalmas volt, ahogy az EA megmagyarázta, hogy a DA tulajdonképp nem szaggat, hanem ez egy speciális animációs technika. Anyátok!
  • Ra1n
    Az az volt,de a többi no.
  • Ulthane
    Ne mondd már hogy a játék introja, a lovaglós pina az neked ingame. Az egy kő kemény media clip. És szaggatott. Pont.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.05.20. 10:45:48
  • Moby
    >S hogy egy kibaszott átvezető videó, ami egy media klip, hogy a szent szarba szaggathat???

Ez kurva nagy igénytelenség. Nem véletlen, hogy az első posztom a játékról első mondata ez volt.
  • Moby
    Vajon melyik volt nagyobb blöff? Az én 5 órám, vagy neked a semmiközeazelőzőrészekhez posztod úgy, hogy még azt sem láttad, aminek kapcsán előkerült a téma?
    A hülyeség az tényleg megy.
  • Moby
    Ha el tudnám magyarázni, meg sem kellene kérdezd :) Bár ez az egész kérdékör olyan megosztó, hogy ebben talán a szakmai érvek játszák a legkisebb szerepet.
  • Ra1n
    Ajátékban ubersamplingolt ingame,nem "felvett".
    A cu meg a 8 giga ram édeskevés,ha a cpu és a gpu karcsú.
  • Ulthane
    Abszolút. Bazeg, én felveszek egy kibaszott videót, kurvára nem akad. A cutscene ugyanez. egy előre rögzített videoklip.
  • Ra1n
    Pc-n mi gond van? Bugok olyan mennyiségben ami Sandboxnál abszolút elmegy. Ennyi.
  • Ra1n
    Ezeket komülyan kérdezted?!? :-)
  • Ulthane
    A font size szerintem kritikus, de tényleg.
  • SlickAdam
    kapjak rendesen. kamera + font size, leginkabb ezeket (+ ugy latom pc-n is akad gond rendesen).
    valaszolnak egyaltalan a hsz-okra?
  • Ulthane
    Nem tudom, de rém egy idegesítő alak. Ez még nem baj, csak legalább egyszer magyarázná el, hogy 8 giga ram meg egy erősebb CPU miért nem elég arra, hogy a vicser 60/1080-ban rohangáljon.

S hogy egy kibaszott átvezető videó, ami egy media klip, hogy a szent szarba szaggathat???
  • darkSectorxxx #26651
    Moby volt amikor komoly volt? :)
  • Ulthane
    A hülyeség, az megy!
  • Moby
    Naviszont ki még ott kampalyog a gyümölcsösben:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A temetőben a lidércet vágjátok le, és menjetek le a pincébe. Teli van jó cuccal.
  • Moby
    Lehet, hogy mögöttem is van 5 óra, fogalmam sincs, nem néztem meg, kicsit blöfföltem :D
  • Harlekin
    Na ott bajban voltam Én is csak úgy érzésre próbáltam a jó választ adni és itt bukott Ki az,hogy talán nem kellett volna az elején rányomni a 2 es mentés szimre...
  • Ulthane
    Igen, virágot szedtem, gombákat, lootoltam, farkasokat nyírtam ki meg ghoul-okat.. Úsztam víz alatt és társai.