121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
-
:)
Én nagyon vigyázok rá. :) -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elfelejtettem mondani hogy a karakteremen más keztyű van már szóval azt ne vegye senki figyelembe. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:)
150fps? milyen konfig?
Ps4:
PC Ultra:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.20. 19:17:14 -
:) -
Ra1n #26760 Direkt értelmezed félre amit ír az ember vagy csak a szokásos sarkításod megy? :)
Mondjuk nem izgat. -
Ra1n #26759 Nem,a medium-high-al egyenlő, azon a beállításon van vagy 150 fps-em van és nem nyögvenyelős 30.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.20. 19:00:05 -
Mert ugye az FC4, Sunset Overdrive, GTA5, Dragon Age 3, NFS Rivals, Forza Horizon 2 mint sandbox játékok éppen arról híresek hogy nem szépek, nem futnak sehogy, és agyon vannak butítva ( bármit is jelentsen ez ). -
Igen?
Akkor a Witcher topikban félreinformálnak. :)
Példákat mutatok ha kíváncsi vagy rá pm-ben, nem én alteregóim kommentjei, hanem idegen játékosoké. :)
Viszont ha te azt gondolod hogy az x1 vagy ps4 a pc-s minimummal egyenlő, még akkor sincs meg azonos gépen 3-4x annyi fps.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.20. 18:30:07 -
Ra1n #26756 Aproó eltéréssel éppenséggel közel 3-4szeres sebességgel fut.
Nomeg apró eltérés...Ja amit youtube videón is láthatunk....Nem olyan apró az élőben.:)
A minimumnak pedig vastagon nem kell erőmű. És itt be is fejeztem, kismilliószor lerágott csont és meddő vita ez VELED...:) -
Persze. CG minőség nem lesz, de az sehunsem, pc-n is ha ésszerű konfigokkal akarnak kalkulálni akkor ez marad.
Mert mondja mindenki hogy a konzolok miatt van a pc visszafogva, csak kérdem én akkor miért van hogy egy drága gépen ami adatokban a konzol akár 4x-ese apró eltéréssel fut 30-40 fps talán?
Nekem ez a problémám mindig azt hallom a pc-n lehetne szebbet, oké de akkor a minimumnak miért kell erőmű?
Remélem érti mindenki mire gondolok.
Hogy ugye egy komolyabb konfig megeszi a konzolokat, oké de akkor ha megeszi, akkor ugyanolyan minőségben sokkal több fps-el kéne mennie. De nem ez a tapasztalat.
Szóval sehol nem lesz nagy durranás, nem fognak a játékok átmenni film minőségbe, de kisebb újításokkal "trükközésekkel akár" alkothatnak szép, szebbnek ható játékokat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.20. 18:21:22 -
Ra1n #26754 Ettől a gentől mindent lehet várni csak csodát nem. -
Ez olyan mint amikor jön minden hónapban egy nagyotmondó ember, és azt mondja hogy az ő játéka asztán végletekig kihasználja a konzolt és ennyi....
Minden hónapban szinte van ilyen. -
Ra1n #26752 Aha. Szarakodnak a frémmel? Szarakodnak a frémmel. Butítgatnak folyamatosan hogy meglegyen a 30? Butítgatnak. Akkor vajon reális elképzelés hogy sokkal szebb graf legyen sandboxban? Nem reális. Megoldható? Megoldható. Hogyan? AC szintű szutyokszar frémmel. Volt értelme megint okoskodni? nem volt értelme. Köszi. -
Pasizol játék helyett? -
Én má csak kapkodom a fejem. -
Félre ne értsd engem nem zavar...:D
Csak viccelek.
Én megírtam amik nekem hibaképpen feltűntek, ha írtak nekem reagáltam, megmutattam videón is, ennyi részemről...max ha lesz új észrevétel megemlítem azt kész.
Tudom úgy tűnik mintha izgatna hogy milyenre sikerült a játék , pedig nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.20. 17:43:08 -
Nem de a 2.tèrkèpen a vár utánin 5-ös szintű,a legkisebb küldetès:) -
Ez így vicces, azok után hogy lapátolják nekünk a sandbox címeket és egyik szebb mint a másik. -
Grafika odabaszós. Mi hiányzik? Ha több kell akkor nézz más játékot. -
Ra1n #26745 " ami után a grafika tényleg odabaszós lesz,"
Azt sandbox címnél konzolra várhatod,főleg ahol ennyi objektum van a képen és nem cseszik le a béka ülepe alá a látótávot...
-
Ulthane #26744 Kérek egy 20 gigás peccset, ami után a grafika tényleg odabaszós lesz, nem fúj mindenütt a szél mint a barom, nem szaggat a videó, az irányítás normálisabb lesz, a betűméret állítható, a lootolás nem milliméterre pontosan belőtt.
A játékon viszont ne változtassanak, mert az kurva jó! :) -
eh... jó lenne valami dev tracker de nem látok. Legtöbben kamera meg a kis betűk miatt panaszkodnak -
Eh, akkor biztos csak regelt accounttal látni, sry. Az a lényeg, hogy pár dologra (leginkább questekkel kapcsolatos bugokra) már reagáltak és a mi rinyánkat még el se olvasták kb :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.05.20. 16:19:35 -
Nem jön be rá semmi. mi volt a lényeg? Kamera javítva lesz? :D -
SlickAdam #26740 talaltam megoldast a camera stutter-re, 20 fps-re atvezetök alatt es a többire!!!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-
Egyik CDPR-es fórumhozzászólásai - legalább valamit csinálnak -
Persze kapcsolódik, de eleg lazán...nem? De ha a hozzászólás szám növelése a lényeg akkor hajra... -
Ulthane #26737 Amúgy ezt az offtpoik dolgot sosem értettem.
Az a lényeg, hogy beszélgetnek az emberek. Nem mindegy, miről? örüljön az üzemeltető, hogy dagad a topik. Amúgy meg ha azt kérdezném, hogy a híd mellett a zöld gatyában álló parasztlegény tizedik mellékküldetésében hol találok fekete szirmú virágot, ami északra néz, és épp egy farkas hugyozza le, az is kapcsolódik a topik témájához. Úgy, hogy PS4-en játszom! Jó napot! :-D -
Ez most meg oke amíg nem arról van szó hogy a második térképen a koszos mis városban a kút mellett hogyan kell megölni a szörnyeket... Mert az mehet a játék saját topikjaban:) -
Nem tudtak máshogy megoldani minthogy playsationre meg erre a generációra még nem jelent meg Witcher. A PC-sek jol jártak most mert nekik van save game... sajnos mar nem emlékszem mit es hogyan döntöttem szóval most random válaszoltam. -
Ulthane #26734 Mennyi akarnál lenni? 30? -
Ulthane #26733 Hogyéadják? -
Az szép :) Én otthagytam kettesen vagy hármason :) -
SlickAdam #26731 xo-n is ugyanez a stutter.
erzekenyseget en pont 0.8-ra tettem, de nem erzekelek kulonbseget. -
Van fasza Witcher téma US storeból -
Witcherbe az első mapon meddig lehet fejlődni?Minden küldi,minden mellèk küldi,minden felfedezhető szar megvan,ès csak 4es vagyok. -
Írják amúgy, hogy kamera érzékenységet le kell venni .80ra és sokkal jobb úgy. Mindjárt kipróbálom -
Mondtam, hogy ez lesz. 30as lockot ráraknak boxra akkor az szinte lockolt 30 lesz. PSen meg elbaszott kamerakezelés miatt tűnik fosnak fps.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.20. 14:24:14