121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    A játék továbbra is fantasztikusan jó. Leszámítva a sok szar hibát, amit mondtunk már.

Nálam a CD akkor írta ki magát a nagyon kevés szavahihető csapat közül, ami még létezik, amikor tavaly az a Ciszewski nemtudomkiatököm letette a nagy esküt, hogy "ha egyszer azt mondtuk, hogy a játék meg fog jelenni 2014-ben, akkor az meg is fog jelenni!" Ez tavaly tavasszal volt. Ez után még 2-szer (!) halasztották el a játékot! No comment.
  • Moby
    "Maybe it was our bad decision to change the rendering system," he mulls, "because the rendering system after VGX was changed." There were two possible rendering systems but one won out because it looked nicer across the whole world, in daytime and at night. The other would have required lots of dynamic lighting "and with such a huge world simply didn't work".

Fű bazmeg, üveghangon pörög a bullshit gyár. Minél többet nyilatkoznak, annál kevésbé szimpatikus nekem ez a banda.
  • SlickAdam
    es ebben az itt is leirt ket legnagyobb problema meg nincs javitva... font size tuti nem.
  • lwb
    A végét is tedd hozzá: "But then we cannot afford such a game"
  • Ra1n
    ""Developing only for the PC: yes, probably we could get more [in terms of graphics]"

Ennyike.
    De nem gond, lehet ktorálni az Iniben és a modderek is dolgoznak szépen.:)
  • TomStorm
    Van egy hibátlan,alig használt DS4 eladó ha érdekel valakit.1 hónapos,Pc-hez tartottam meg de mégsem kell
  • TDC Geronimo
    Eurogamer cikk a downgraderől

Érdemes elolvasni
  • TDC Geronimo
    Before I get into the nitty-gritty, know that a big patch with 600 changes - including improvements to graphics and graphical settings - was sent to certification today (Wednesday 20th May), and will take between five and seven days to clear.

Lehet megvárom
  • Kongy
    El kell ismerni az irányítás valóban fos, és röhejesen precizen kell odaállni a tárgyakhoz, hogy fel tudd venni... Ezt leszámítva isteni a játék.
  • n000rbi
    Ma volt egy kis időm belekóstolni a vicserbe.
    - az irányítás, mit szépítsem, szar (előző részekhez nem volt szerencsém)
    - a kinézet nekem megfelelne, kicsit kevesebb színnel (a naplemente túlzás, amennyire sárga)
    - egyelőre jobban élvezem a beszélgetős részeket, mint a harcokat
    - a betűméret határeset (55", kb. 2méterről), de nem haragudnék nagyobbért
    - a rángató kamera van, hogy zavar, másszor leköt, ami épp a képernyőn történik (jöhet a fix)

• TDC Geronimo
    Első megérkezés Velenbe... Agyonbasz a hangulat meg a grafika te atyaég. Ha nem lenne okádék kamera most csak pörgetném lassan körbe-körbe percekig :D

• mucsácsó
    NFSUG3 pletyik redditről, fene tudja, hogy igazak-e (bár mindenre elég részletesen válaszolgat a tag. meg mondjuk annyira nem is túl nagy infók.. :D):

May 21th: *Need For Speed Underground 3 announced.
    *1:32 Teaser trailer.
    *Full reveal at E3 2015 and gameplay trailer.
    *In development since October 2011.
    *43 cars at the moment in the latest build (yes there will be Skyline and some prototypes).
    *2 DLCs planned for Q1 2016 (Fast & Furious (name still undefined) pack and unique decals from racing sponsors and japanese cars).
    *Overwatch still used.
    *Music Style: RnB, Hip-Hop, Electronic.
    *No drifting challenge but we have worked on "Point Blank race" and Speed Hunters challenges.
    *1080P & 30 FPS for PS4; 900P & 30 FPS for Xbox One.
    *Game running on heavily modified Frostbite 3 engine.
    *Semi Open-world.
    *Full customisations of vehicules and their assets.
    Ask me anything Reddit.
    Fired from dev team @Ghost Games, worked on in-game interface.
    Developped by Ghost Games and Criterion Games.
    No split screen, released date was planned for late Nov 2015 but last time I heard it was scheduled for December release
    röddit

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.05.20. 23:49:06
  • SlickAdam
    hadde akkor text overflow vanikolhat. es akkor most teszteljek le az összes lehetseges szoveget elesben... mert ugy kell... no joke.:)
  • TDC Geronimo
    elég vicces tényleg :D

Emperornak a hangja <3 Imádtam GoTban is

Egész vizimának olyan a hangulata meg a játéknak is, mint a sorozatnak.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.20. 23:04:33
  • Moby
    "Hoping to find a solution soon"

Base->Font->Size += 12;

LOL
  • Seth
    CD Projekt Red’s Marcin Momot said on Twitter today that they are working on a new patch for the PlayStation 4 version and it “shouldn’t be long until it’s out.”

This is an additional patch to the day-1 patch already downloaded by users. This new patch will address frame-rate and stuttering issues, according to Momot.

Also, following numerous complaints on their forums, NeoGAF, about the game’s small text size, Momot said, “We are looking into this issue right now. Hoping to find a solution soon.”
  • Ra1n
    Sírok
  • darkSectorxxx #26789
    Csak simán "lo" :)
  • Moby
    LOL
  • darkSectorxxx #26787
    Ez kurvajó. :)
  • mucsácsó
    A nextgen Hotline Miami... :D
    Amúgy gondolom azt se tudják, hogy hova kapkodjanak hirtelen a sok rinyától... :D
  • TDC Geronimo
    CD project állítólag olyan dev, akiknek fontosak a játékosok, ennek ellenére elnézve fórumukat szinte semmilyen problémára nem válaszoltak még :/

PS4en crashel a gwent játék, erre már jött válasz hogy tudják.
  • TDC Geronimo

• Ra1n
    Ha én azt tudnám...Az az indoklás hogy "elég".....:D

Nyilván azért mert mertem HG-re szavazni és véleményt írni a moditopicba Pcars ügyben.
    Jár a taps.

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.20. 21:12:43
  • darkSectorxxx #26782
    Bocs lemaradt az alsó mondatból hogy az első részét! :D
  • mucsácsó
    Mármint micsodát is? Merthogy Black 2 az nincs :(

(btw, Ra1n mivel gyűjti a büntipontokat? :D :D)
  • darkSectorxxx #26780
    Black 2. :)

Nekem a fél karomba telt Szerezni egy példányt X360-ra. :)
  • Totti5
    Fanservice UG3at akar...
  • mucsácsó
    Aszondod U3? Értelmesebb lenne, de többi "reboot" (HP, MW) részből kiindulva ez is elhagyja majd a számot... de aztán lehet mégis marad :) még ma kiderül.. :D ha meg Criterion fejleszti, akkor remélem most kihagyják a Burnout-utóérzést...azok inkább üljenek neki egy normális Burnoutnak!!! :D (vagy Black 2-nek :D)
  • darkSectorxxx #26777
    U3 lesz. :)

Ja amúgy elvileg csak mostani gépekre, nagyon kevesen fejlesztenek már a régiekre.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.20. 20:27:41
  • mucsácsó
    Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz majd, meg milyen címmel jön. (az fix, hogy nem Speedhunters.. :D én simán Underground-ra tippelnék.)
    Gondolom lastgen az off lesz már itt is tutira.
  • Paranoia
    nagyon érződik a sony pictures entertainment ... csak ennyit akartam
  • darkSectorxxx #26774
    Úristen.
  • Paranoia
    chappie-t látták már? höhö
  • TDC Geronimo
    Na kezdőzóna letolva teljesen, este megyek tovább. Ránéztem a 2 másik nagy mapra. Te atyaég...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.20. 20:14:47
  • darkSectorxxx #26771
  • TDC Geronimo
    Az a heist demo nagyon kemény azt mondják. Várom E3at, remélem lesz konkrét dátum meg ár már
  • darkSectorxxx #26769
    Elnézést most találtam mikor nézegettem youtube-ot, ez fasza az autós részek meg úgy az egész elég szépnek tünik, ráadásul tps a kedvencem. :)
  • Totti5
    Voltmár 1 hónapja.
  • darkSectorxxx #26767
    Ejha: