121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    >Kényelmesebb a nagy tévé előtt fekve, mint a monitornál.

Nem érint a dolog (nincs játékra alkalmas pc-m), de azért lássuk be, hogy rég nem igaz a "pc = monitor előtt görnyedés". (Steam big picture+box-kontroller?)
  • lwb
    Hát nemtom ezt a pc-re várás témát. Nekem van gépem, amin egész jól elfut (i5, 760 gtx 4gb, 8gb ram, ssd) high-ultra között, kicsi tweakeléssel itt-ott 60 fps körül. Meg is vettem oda is a játékot season pass-el meg ps4-re is, de most egyelőre mégis ps4-en tolom.
    Kényelmesebb a nagy tévé előtt fekve, mint a monitornál. Majd a második végigjátszás ott lesz.

Velenben vagyok, de én nagy frame dropokat nem tapasztaltam. Néha cutscene-eknél töltöget picit, de kb ennyi. Nagyobb baj a font size, az tényleg zavaró.
  • Tatyla
    Jól van látom jhonnyka kigyomlálta helyettem ra1nt
  • SlickAdam
    mar csak a haz, a tap, a ram + a vinyo van meg...:) vmi uj generacios intel cpu + uj nvidia kari kombot tervezek.

Gero: irtam, hogy tetszik nagyon. mostantol minden este ellövök egy imat, hogy pöcsöljek - nekem - jatszhatova.:)
  • Moby
    De volt róla szó, hogy benne lesz a köv peccsbe. Persze semmiféle optimákolásra nem kell gondolni, azt ennyi idő alatt nem is lehet, majd árnyék vagy valami mégvisszább lesz húzva, aztán csók.
  • Moby
    Van neki pécére is, csak vga-ja nincs. Bár lehet(sőt biztos), hogy akár átmenetire be kéne kúrni a dobozba egy 970-et, és lenyomni azon. Ha lenne még pécém inkább tolnám én is azon, de csak ezért most nem ölök bele 300k-t megint.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.21. 23:24:13
  • TDC Geronimo
    Slick. Azért majd ha kipatchelik a sok baromságok adj a játéknak még egy esélyt, mert maga a világ, tartalom, karakterek meg writing rettenetesen jó
  • Moby
    Egyszer láttam eddig esőt, azt is remoteplayben, ahol aztán semmi nem állapítható meg, pláne nem az fps :D
  • TDC Geronimo
    Ha nem esik nincs gond, de esőben tényleg ultragáz. 1 hét kb és jön patch, amiben lesz további optimalizáció is
  • R0ckatansky
  • j0nNyKa
    elég lesz, vagy repülsz a kolléga után, köszi
  • pike011
    En most jutottam at a 2. teruletre, Velenbe. Olyan 7 orat lazan elvoltam a Gyumolcsosben. Most csak 1 dologra ternek ki, a kamera rangatason meg satobbin kivul, hogy a 7 ora alatt par kisebb akadas, szaggatas volt, de semmi komoly es zavaro. De most, hogy atmentem Velenbe hat ez valami borzalmas. Picit szemerkel az eso es van szerintem 21-22 fps, nagyon belassul az egesz. Komolyan nagyon zavaro. Csinalom a kerdojeles felfedezeseket, 1 csapat bandita, aztan annyira leesik az fps, hogy nem hiszem el. Ramjon egyszerre 8 nekker es alig birok vedekezni. Barmerre mentem ott Velenben, nagyon alacsony a frame. Ez csak engem zavar? Van egy olyan erzesem, hogy ez bizony igy is marad. Nem fogjak ezt javitani...
  • TDC Geronimo
    Amúgy az hihetetlen, hogy a mostani kontrollerek is ótvar minőségűek. A fehér kontrollerem 3 hete vettem kb, de már ennél is nyikorog az R2...
  • TDC Geronimo
    combatban nem is tudtam hogy lehet a signokat választani menü nélkül. Parry alatt lehet dpadon jobbra balra gombbal váltani
  • Ra1n
    Slickadam...
  • Ra1n
    Most döntöttem el végleg hogy ezentúl nem olvasom el ennek a baromarcúnak az írásait,teljesen felesleges. Mintha egy autistával próbálnék beszélgetni.....Sötét amilyen a neve is....
  • shaddam
    Láttam 50 dollárért cronus max plust-t. Annak kellene utána járnom mennyire szívás vele a force feedback
  • Moby
    Nem valószínű, mert ez tutira nem ugyanaz. Amit nem értek, hogy nem ugyanaz a logo a kettőben...

Mondjuk sajnos szvsz negyven csillió űrdollár lesz :(
  • darkSectorxxx #26908
    Nem is fogsz. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.21. 21:03:42
  • TDC Geronimo
    Amúgy döbbenet, hogy a mellékküldetések is simán vannak olyan minőségűek, mint máshol a főstorys küldik.
  • n000rbi
    Állítólag Logitech G29...

/Vagy DFGT maradékokból tákolt G27 mod.

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.05.21. 21:00:58
  • n000rbi
    Tudom, hogy nem egy műfaj ésatöbbi, de a DC időjárási effektjeitől/napszakaitól jobbat azóta se láttam.
  • darkSectorxxx #26904
    :)
    Na kíváncsi leszek rá.
  • Totti5
    Erről van szó!
  • TDC Geronimo
    Van, de nem szeretem, mert szaggat a játék mint a picsa alatta.
  • darkSectorxxx #26901
    Télleg eső van a játékban?
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #26899
    "Infamous-ban másnak nem tetzsettek dolgok, amik 100000 másik játékosnak meg smemisg volt, és vígan eljátszott.
    Hányszor mentem máshoz, hogy leírt valamit és ne rinyáljon?

1x sem. Engem nem érdekelnek ilyenek, csak az amikor engem akarnak arról meggyőzni, hogy lássam azt amit az lát aki éppen meg akar győzni, és megmondja hogy nekem mi legyen a goty játék, meg a hiba egy játékban."

Ez elmaradt, és itt abba is hagyom mert értelmetlen az egész, a lényeg hogy nem kell senkit leszólni mert más a véleménye.
  • darkSectorxxx #26898
    "Az meg hogy többen mit írnak ki nem szarja le ha az abszolút döntő többség tökéletesen elvan a játékkal.... Az hogy van 1-2 egér akinek nem tetszik ez meg az....Ez van."

Ja magyarul mert a többség játszik vele, az a pár ember aki leírja amit gondol menjen a ge..be? :)

"Az meg hogy vannak hibák. Nos majd javítják. Ennyi."

Mi meg leírjuk a kis egerek, amiket (bizonyos fórumokon) olvasnak a fejlesztők is, és lám ahogy megjósoltad foglalkoznak vele. Ennyi. :)
  • darkSectorxxx #26897
    Nem, 1x mondtam, utána neked válaszoltam 199x. :)

Nem azt mondom hogy mit gondoljatok a játékról, hanem hogy másnak ne akarjátok megmondani hogy mit gondoltok arról hogy szerintünk milyen a játék.
    Többiek leírták, utána max válaszoltak azoknak akik meg szerették volna magyarázni, hogy nemlétezik amiért rinyálnak.
  • darkSectorxxx #26896
    Én szeretek mindenkit, de nem vagyok a kishaverod, ahoz alapon más stílus kellene. :)

Valamint mondtam minden személyes érzésemet félretettem, hogy nem annyira tetszik a stílusa, a karakter, az harc stb, azt nem is írtam most le.

Elkezdtem játszani, félretettem mindent, de belebotlottam az irányításba, és ennek semmi köze ahogy amiket előtte mondtam nem mintha azzal szapulta volna ajátékot, mindössze azt fejtettem ki hogy nem vonz annyira ez a stílus.
    Ettől még lehet objektíven hozzáállni.
  • darkSectorxxx #26895
    Mit kéne tenni?
    Semmit, legalábbis nem nekünk írni, hogy rinyáltok a semmiért.
  • Ra1n
    Ha csak tizedennyire lettél volna kritikus mondjuk az Infamoussal vagy a neved által képviselt Dark Sector játékkal akkor sugárban okádtál volna tőlük....:)

Az meg hogy mindenki EGYSZER elmondta a véleményét...Lol...Nos te kb 200-szor....És a többiek is vagy 50-szer...:D

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.21. 19:51:48
  • Ra1n
    A fő gond kishaver az hogy te 0-day (pontosabban már hónapokkal megjelenés elött IS) szapultad a játékot és ezt csinálod. Nem kell vele játszani és ennyi.
    Az meg hogy többen mit írnak ki nem szarja le ha az abszolút döntő többség tökéletesen elvan a játékkal.... Az hogy van 1-2 egér akinek nem tetszik ez meg az....Ez van.
    Az meg hogy vannak hibák. Nos majd javítják. Ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.21. 19:47:03
  • Harlekin
    Elbagatelizáljuk???Miért mit kellene tenni,itt kéne nekünk is nyomni a gombot,hogy ez szar meg nem jó.És gyógyszereket szedni,hogy lenyugodjunk az idegtől,hogy esetleg ne kapjunk fekéjt!?Mert átbasztak,mert ez nem az amit szeretnék.Mint mát 100000000x leírtam EZEK a dolgok 1 JÁTÉKRÓL szolnak!!!!A játék általánosan elfogadott definíciója: „szabad cselekvés”.Itt meg sokan az élet mivoltjaként tekintenek rá!!!Ami valljuk be nagyon káros és értelmetlen!!!És mindezt hangoztatva,hogy nekik ez a HOBBI.
  • darkSectorxxx #26891
    Erre egyértelmű a válasz.
  • AnuluWork #26890
    Rég nem léptem be. Ha egy ilyen linkről

jön egy ilyen üzenet

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Sony Entertainment Network Password Change Notification"

azt komolyan kell venni, vagy csak gyűjtögetnek a fiúk?
  • darkSectorxxx #26889
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most azt hiszed meg Rain, hogy leszóllak titeket, nem, nem akarok vitázni senkivel.
    Csa azokat miért vccelitek akik full komolyan beszlnek, ez nem trollkodás szerintem, meg rinyálás.
    A rinyálás az más, nem szenved senki. Csak alkottak egy véleményt, hogy nekik, nekem milyen érzései vannak a játékkal kapcsolatban.

Tény mondtam hogy a Witcher mint világ nem a szívem csücske, de amiket én magam írtam, semmi szubjektivitás nem volt, tisztán önnmagát a játékot néztem.

Most akkor nem fps, tökmindegy akkor csak példa volt, bármi amit te mondtál hogy neked nem tetszett, nekem meg mondjuk igen, nem írkáltam neked hogy ne rinyálj nem? :)
    Én tudom hogy nem geciségből írod, de szar hogy elbagatelizáljátok ezeket a dolgokat.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.21. 19:22:13
  • darkSectorxxx #26888
    Te meg kabbe! :D
  • darkSectorxxx #26887
    Akik nekem írnak azokat érdekli amit mondok. Akik nem írnak nem érdekli, nem válaszolok.